Jobindex Investor

Jobindex står sammen med datterselskaberne StepStone og it-jobbank for ca. 2/3 af det danske online jobannonce marked. Koncernen omfatter også Computerworld, Danmarks førende nyhedsmedie for it-nyheder. I alt når koncernens websites ud til knap en million brugere hver måned. Koncernen har ca. 300 medarbejdere og omsatte for 280 mio. kr. i 2020 med et driftsoverskud på 74 mio. kr. Jobindex blev stiftet i 1996 som et af de første danske internetselskaber og blev i 2007 børsnoteret på vækstbørsen First North.

Tilmeld Jobindex Investornyt

Tilmeld dig Jobindex Investornyt og få en e-mail hver gang, Jobindex udsender en nyhed, der har relevans for nuværende og kommende investorer.

Seneste nyheder fra Jobindex Investornyt

15.06.21 Gratis webinar: Jobmarkedet lige nu
Offentliggjort 11:56:53
 

Gratis webinar: Jobmarkedet lige nu

Oplev cheføkonom hos Børsen Steen Bocian og adm. direktør i Jobindex Kaare Danielsen til dette webinar om jobmarkedet mandag den 21. juni 2021 kl. 9:00-10:00.

Mange af vores kunder oplever for tiden, at det ikke er let at finde de nye medarbejdere. Hos Jobindex ser vi nemlig et rekordhøjt antal jobannoncer, der nærmer sig niveauet for 2007/2008. Det betyder, at konkurrencen er hård – og at det er blevet sværere at rekruttere.

Det handler om udbud og efterspørgsel, men hvilke mekanismer sætter de to begreber i gang – og hvad betyder det for jobmarkedets tilstand? Det får du mere indsigt i på webinaret.

Oplev en fagsnak om job- og kandidatmarkedet

Cheføkonomerne har også en interessant vinkel at fortælle om i den her tid – og den snak mellem os vil vi gerne invitere dig til at overvære og deltage i.

Steen Bocian og Kaare Danielsen har i snart 20 år lavet statistikker om jobmarkedet, og det kommer derfor også til at handle om realtidsstatistikker og nationaløkonomi.

Derfor inviteres du og dine kolleger til gratis webinar, der giver dig en status på jobmarkedet, men også gode råd til, hvordan du bør forholde dig i et svært marked.
Tilmeld dig til webinaret
 
14.06.21 Jobindex uddeler medarbejderaktier og gavekort for 7 mio. kr.
Offentliggjort 23:52:14
 Jobindex har mere travlt end nogensinde før. Genåbningen har betydet rekord mange jobannoncer, og selvom Jobindex koncernen har ansat 55 nye medarbejdere siden november 2020, så har vi svært ved at følge med. Antallet af jobannoncer ligger i øjeblikket ca. 40% over niveauet før corona-krisen. Vores medarbejdere har gjort en kæmpe indsats for at servicere kunderne, og det vil vi gerne anerkende.

Jobindex A/S har i dag uddelt 4200 gratis medarbejderaktier til 212 medarbejdere i Jobindex koncernen inklusive direktionen som meddelt i sidste kvartalsmeddelelse. Aktierne er købt til 1620 kr. pr. aktie svarende til en samlet værdi på 6,8 mio. kr. Aktierne er ikke båndlagte og kan sælges med det samme. Aktierne er købt af hovedaktionæren Danielsen.com aps, der har solgt de 4200 aktier til Jobindex A/S.

Derudover har vi givet alle medarbejdere et skattefrit gavekort på 1200 kr. eller i alt ca. 400.000 kr., som kan benyttes på hoteller, restauranter og forlystelser, herunder teater og biografforestillinger. Det sker gennem gavekortet "Send en tanke", som har lavet et særligt gavekort til oplevelsesindustrien.

På den måde er vi med til at støtte de af vores kunder blandt, hoteller, restauranter, biografer og forlystelser, der har det svært, fordi de står overfor endnu en sommer, hvor de må undvære de udenlandske turister. Dem vil vi gerne støtte, samtidig med at vi giver vores medarbejdere en anerkendelse.
 
04.06.21 Virksomhederne jagter i stor stil nye medarbejdere
Offentliggjort 08:50:33
 

Virksomhederne jagter i stor stil nye medarbejdere

Bortset fra en kort periode i tiden op til finanskrisen for over ti år siden, har der aldrig været lagt flere ny jobannoncer på nettet i løbet af en måned end lige nu. I maj blev der således lagt 31.100 nye jobannoncer på nettet. I april var niveauet 29.000 nye jobannoncer, og ved årets start blev der til sammenligning kun lagt 23.000 jobannoncer på nettet på en måned. Genåbningen har således givet fuldt tryk på jobmarkedet. Mange virksomheder har på en og samme tid behov for at ansætte nye medarbejdere i takt med, at restriktionerne forsvinder, og økonomien kommer op i gear. I modsætning til tiden efter finanskrisen, så ser den aktuelle krise ud til at slutte meget brat – og der er ikke langt fra et underafkølet arbejdsmarked til et overophedet.

Det høje antal nye jobannoncer er en klar indikation på, at jobmarkedet allerede er ved at indrette sig på en tid, hvor vaccinerne sikrer, at dansk økonomi er tilbage til en mere normal tilstand. Dertil kommer, at test- og vaccinationsindsatsen har givet et midlertidigt løft i antallet af nyansættelse i både den private og den offentlige sektor.

Ser vi på fremgangen på forskellige sektorer, så har fremgangen siden januar sidste år (før corona) været tydeligst for så vidt angår stillingsopslag knyttet til den offentlige sektor. Her har der været en fremgang på 37 pct. Herefter følger ikke-funktionærer i den private sektor, hvor fremgangen har været på 31 pct. Fremgangen i disse to sektorer hænger også sammen med de mange stillinger knyttet til testindsatsen – og seneste har genåbningen af restauranterne tillige spillet en positiv rolle.
 
21.05.21 Referat af ordinær generalforsamling for Jobindex A/S
Offentliggjort 17:35:33
 Den ordinære generalforsamling i Jobindex A/S blev afholdt den 21. maj 2021 i selskabets lokaler, Carl Jacobsens Vej 29-31, 2500 Valby. Alle bestyrelsens forslag blev vedtaget. Ole Timm, Charlotte Theisen, advokat Michael Vilhelm Nielsen og Christian Kurt Nielsen blev genvalgt til bestyrelsen. Deloitte, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, blev valgt til ny revisor.

Direktør Kaare Danielsen aflagde på bestyrelsens vegne beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2020 var et år præget af Corona-virussen. I marts 2020 faldt antallet af jobannoncer til det halve fra den ene dag til den anden. Siden kom jobmarkedet tilbage, og fra november måned hvor vaccinerne blev annonceret har jobmarkedet ligget over niveauet før Corona-krisen. Beretningen blev enstemmigt taget til efterretning af generalforsamlingen.

Regnskabet for 2020 udviser et overskud efter skat på 58,723 mio. kr. Bestyrelsen indstillede til generalforsamlingen, at selskabet udbetaler udbytte på 140 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 126 mio. kr. Generalforsamlingen vedtog enstemmigt og med alle stemmer både regnskabet og forslaget om udbyttebetaling. Aktieudbyttet vil blive udbetalt torsdag den 27. maj, og fra på tirsdag den 25. maj vil aktien blive handlet uden udbytte.

Bestyrelsen har til hensigt at uddele medarbejderaktier til hovedparten af medarbejderne i koncernen i juni måned. Aktierne fordeles efter anciennitets- og kvalifikations kriterier fastsat af bestyrelsen. Der vil være tale om ca. 4200 stk. aktier, der erhverves fra selskabets hovedaktionær til markedskurs. Med den gældende kurs vil der være tale om en udgift på ca. 7 mio. kr. Aktierne uddeles til medarbejderne i juni måned, og vil kunne sælges med det samme.

Referatet af generalforsamlingen er vedlagt, og hele generalforsamlingen kan ses på Jobindex TV via dette link:
Jobindex generalforsamling 2021

Jobindex har 25-års jubilæum i år, og Computerworld har 40-års jubilæum. Der bliver udgivet et jubilæumsnummer af Computerworld og et jubilæumsskrift, der fortæller historien om Jobindex. Her er en video der viser, hvordan Jobindex og internettet så ud for 25 år siden
Jobindex i N@t på Nettet 1996
 
20.05.21 Generalforsamling i Jobindex A/S
Offentliggjort 10:47:45
 Der afholdes ordinær generalforsamling i Jobindex i morgen fredag den 21. maj 2021 kl. 8:30 på selskabets nye adresse, Carl Jacobsens Vej 29-31 i Valby, lige ved siden af Ny Ellebjerg station. Hvis man kommer i bil, skal man køre ind ved det røde fyrtårn og parkere i gården. Parkeringstilladelser udleveres ved generalforsamlingen.

Forsamlingsforbuddet bliver hævet til 50 personer i morgen fredag, så der vil være plads til 50 personer i den nye kantine. Det er et krav, at man har et Corona-pas eller får taget en test. Der vil være mulighed for at få en Corona-test i lokalet ved siden af kantinen fra kl. 8. Der vil til gengæld ikke blive serveret nogen morgenmad.

Man kan følge med virtuelt og stille spørgsmål via adressen: Jobindex.dk/generalforsamling. Hvis man vil møde op fysisk, skal man tilmelde sig ved at sende en e-mail med angivelse af antal personer, der deltager, til adressen generalforsamling@jobindex.dk. Dagsorden for generalforsamlingen fremgår af den vedlagte indkaldelse.
 

Vis alle nyheder fra: 2021  2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007 

Investor Relations: Kaare Danielsen, 3832 3360, investor@jobindex.dk

Godkendt Rådgiver: Jakob Tolstrup Kristensen, Clearwater International, jakob.tolstrup@cwicf.com

Annonce: