Jobindex står sammen med datterselskaberne StepStone og Computerworld it-jobbank for over 60% af det danske online jobannonce marked. Koncernen omfatter også Computerworld, Danmarks førende nyhedsmedie for it-nyheder, samt Jobbsafari i Norge. I alt når koncernens websites ud til over 1 mio. brugere hver måned. Koncernen har over 200 medarbejdere og omsatte for 257 mio. kr. i 2019 med et driftsoverskud på 84 mio. kr. Jobindex blev stiftet i 1996 som et af de første danske internetselskaber og blev i 2007 børsnoteret på vækstbørsen First North.

Jobindex Investornyt er en nyhedsservice for personer, der ønsker at følge med i udviklingen af Jobindex A/S, evt. med henblik på at investere i firmaet.

På denne side kan du se en oversigt over alle de nyheder, der er blevet udsendt gennem Jobindex Investornyt i 2014.

08.12.14 Jobmarkedet fortsætter frem
Offentliggjort 11:15:05
 Jobmarkedet har generelt set været præget af en svag men dog støt fremgang siden bunden blev nået i slutningen af 2009. I december 2009 blev der lagt 12.500 nye jobannoncer på nettet. Siden er niveauet steget betydeligt, men jobmarkedet tog sig hen over forsommeren i år en puster, som satte spørgsmålstegn ved, om bedringen var ved at nå vejs ende. Heldigvis kan vi klart konkludere, at der alene var tale om en puster. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet på en måned er steget med 1.900 siden juni i år, og i november blev nået et niveau på 19.000 nye jobannoncer lagt på nettet på en måned. Det er det højeste niveau siden oktober 2008, det vil sige, vi skal tilbage til tiden inden krisen for alvor tog fat i det danske arbejdsmarked for at finde et højere antal jobannoncer lagt på nettet på en måned. Vi må således også konkludere, at selvom tallene for den økonomiske vækst ikke lige frem imponerer, så er der ikke noget, som tyder på, at det danske arbejdsmarked er slået ud af kurs. Dansk Jobindex indikerer således, at fremgangen i beskæftigelsen vil komme til at fortsætte, og at ledigheden vil komme længere ned.
 
26.11.14 Jobindex har aftale med Spar Nord Bank som Liquidity Provider
Offentliggjort 23:13:03
 Jobindex A/S har en aftale med Spar Nord Bank A/S. Spar Nord Bank A/S har virket som Liquidity Provider i Jobindex' aktier siden 2. juni 2010. Hensigten er at fremme likviditeten i aktien.

Aftalen opfylder minimumskravene opstillet af Nasdaq Copenhagen. Ifølge aftalen skal Spar Nord Bank under normale markedsforhold sikre, at der stilles købs- og salgspriser i selskabets aktier for minimum 100 stk. aktier, dog maximalt 30.000 kr. i kursværdi, med et spread på maksimalt 4%.

Der skal stilles to-vejspriser (køb og salg) i mindst 85 % af handelsdagen kl. 09:00 – 17:00. Tidsrummet inkluderer auktioner og kontinuerlig handel. De to-vejspriser der stilles af Liquidity Provideren i løbet af dagen skal være gældende indtil det tidspunkt, hvor der lukkes for handel den pågældende dag. Herefter skal priserne automatisk slettes.

Aftalen indebærer, at Liquidity Provider kontinuerligt stiller købs- og salgspriser i Jobindex' aktie optaget til handel på Nasdaq Copenhagen/handles på Nasdaq First North Copenhagen, og forpligter sig til at købe og sælge aktien på disse priser og for egen regning.
 
10.11.14 Fremgang på jobmarkedet giver fortsat vækst hos Jobindex
Offentliggjort 07:15:05
 Trods usikkerhed hen over sommeren og efteråret om hvorvidt både økonomien og aktiemarkederne var på vej op eller ned, ser det stadig positivt ud på jobmarkedet. Jobannoncetallene viste en lille pause i stigningen henover sommeren, men den seneste Dansk Jobindex rapport fra viser at der blev lagt hele 18.600 nye jobannoncer på nettet i oktober måned, hvilket er en fremgang på over 2000 jobannoncer i forhold til oktober sidste år.

Fortsat optur for Jobindex
Fremgangen på jobmarkedet kan også mærkes på omsætning og bundlinje hos Jobindex. Den samlede nettoomsætning i 3. kvartal 2014 blev på 49 mio. kr. mod 33 mio. kr. i 3. kvartal 2013, mens overskud før renter og skat i 3. kvartal 2014 steg til 10 mio. kr. mod 6 mio. kr. i 3. kvartal 2013. Hos Computerworld er der en fortsat positiv udvikling hvor især kursusafdelingen og events går rigtigt godt.

Nye, klare profiler
StepStone og it-jobbank foretager investeringer i den nye skarpe positionering som leder- og karrieresite for StepStone og it-niche for it-jobbank. Begge selskaber har lanceret nye løsninger, der når bredere ud til passive og aktive kandidater, og dette har øget gennemsnitsordrestørrelsen og haft en positiv indvirkning på salget.

”Det går kort sagt rigtig godt – både for Jobindex og vores datterselskaber. Det er samtidigt glædeligt at vi kan se en fremgang på jobmarkedet med en vækst på 15 % i antallet af jobannoncer” siger Kaare Danielsen, direktør for Jobindex.

Vedlagt: Kvartalsrapport 3. kvartal 2014 for Jobindex A/S
 
07.11.14 Jobmarkedet atter i fremgang
Offentliggjort 10:19:04
 Jobmarkedet har generelt set været præget af en svag men dog støt fremgang siden bunden blev nået i slutningen af 2009. I december 2009 blev der lagt 12.500 nye jobannoncer på nettet. Siden er niveauet steget betydeligt, men jobmarkedet tog sig hen over forsommeren i år en puster, som satte spørgsmålstegn ved, om bedringen var ved at nå vejs ende. Heldigvis kan vi klart konkludere, at der alene var tale om en puster. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet på en måned er steget med 1.600 siden juni i år, og i oktober blev nået et niveau på 18.670 nye jobannoncer lagt på nettet på en måned. Det er det højeste niveau siden oktober 2008, det vil sige, vi skal tilbage til tiden inden krisen for alvor tog fat i det danske arbejdsmarked for at finde et højere antal jobannoncer lagt på nettet på en måned. Vi må således også konkludere, at selvom tallene for den økonomiske vækst ikke lige frem imponerer, så er der ikke noget, som tyder på, at det danske arbejdsmarked er slået ud af kurs. Dansk Jobindex indikerer således, at fremgangen i beskæftigelsen vil komme til at fortsætte, og at ledigheden vil komme længere ned.
 
09.10.14 Jobmarkedet atter i fremgang
Offentliggjort 12:42:03
 Jobmarkedet har generelt set været præget af en svag men dog støt fremgang siden bunden blev nået i slutningen af 2009. I december 2009 blev der lagt 12.500 nye jobannoncer på nettet. Siden er niveauet steget betydeligt, men jobmarkedet tog sig hen over forsommeren i år en puster, som satte spørgsmålstegn ved, om bedringen var ved at nå vejs ende. Heldigvis kan vi nu konkludere, at der alene var tale om en puster. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet på en måned er steget med 1.500 siden juni i år, og i september blev nået et niveau på 18.600 nye jobannoncer lagt på nettet på en måned. Det er det højeste niveau siden oktober 2008, det vil sige, vi skal tilbage til tiden, inden krisen for alvor tog fat i det danske arbejdsmarked, for at finde et højere antal jobannoncer lagt på nettet på en måned. Vi må således også konkludere, at selvom tallene for den økonomiske vækst ikke ligefrem imponerer, så er der ikke noget, som tyder på, at det danske arbejdsmarked er slået ud af kurs. Dansk Jobindex indikerer således, at fremgangen i beskæftigelsen vil komme til at fortsætte, og at ledigheden vil komme længere ned.
 
19.09.14 Se investorpræsentationen af Jobindex
Offentliggjort 19:03:02
 Dansk Aktionærforening har nu offentliggjort alle præsentationerne fra InvestorDagen på deres hjemmeside, så man kan se alle præsentationerne via internettet, inklusive præsentationen fra Jobindex.
Se præsentationerne fra InvestorDagen
 
10.09.14 Kom til InvestorDag den 17. september
Offentliggjort 10:54:02
 Dansk Aktionærforening har nu offentliggjort programmet for InvestorDagen den 17. september på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70 i København. Direktør Kaare Danielsen præsenterer Jobindex på SmallCap scenen kl. 18:55 til 19:25. Aktionærer, kunder og samarbejdspartnere til Jobindex kan få gratis ved at skrive "Jobindex" i feltet "Inviteret af medlem eller virksomhed" på tilmeldingsskemaet.
Se programmet og tilmeld dig til InvestorDagen
 
03.09.14 Mød Jobindex på InvestorDagen
Offentliggjort 17:54:02
 Jobindex er blevet inviteret til at præsentere firmaet på Dansk Aktionærforenings InvestorDag den 17. september på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70 i København. Aktionærer, kunder og samarbejdspartnere til Jobindex kan få gratis adgang til InvestorDagen ved at tilmelde sig via nedenstående link og skrive "Jobindex" i feltet "Inviteret af medlem eller virksomhed". Jobindex har den sidste præsentation på SmallCap scenen kl. 18:55 til 19:25.
Tilmeld dig til InvestorDagen
 
18.08.14 2. kvartal 2014: Fortsat vækst hos Jobindex
Offentliggjort 07:14:02
 Det går godt for Jobindex, der i foråret købte konkurrenterne StepStone og it-jobbank. Den samlede nettoomsætning i 2. kvartal 2014 blev på 57 mio. kr., mens overskuddet før renter og skat blev på 11 mio. kr. Jobindex oplever vækst i jobannoncemarkedet og en positiv udvikling i Computerworld, der bidrager med et pænt overskud på 2 mio. kr.

StepStone har hidtil været en bred jobportal for alle typer af stillinger, men skal fremover være en nicheportal for leder- og karrierestillinger. it-jobbank er det stærkeste danske brand indenfor it-rekruttering, og vil bl.a. blive markedsført gennem Computerworld. StepStone og it-jobbank skal ikke fusionere med Jobindex eller Computerworld. Planen er i stedet at opnå nogle stordriftsfordele ved at være en koncern og samarbejde, men uden de ulemper, som en stor fusion ville medføre. Alt i alt omfatter Jobindex-koncernen ca. 200 medarbejdere og er den 12. største internet-udgiver i Danmark.

Vedlagt: Kvartalsrapport 2. kvartal 2014 for Jobindex A/S
 
05.08.14 Jobmarkedet tager sig en puster
Offentliggjort 08:57:02
 Jobmarkedet har generelt set været præget af en svag, men dog støt fremgang, siden bunden blev nået i slutningen af 2009. I december 2009 blev der lagt 12.500 nye jobannoncer på nettet. Siden er niveauet steget betydeligt, men jobmarkedet har de seneste måneder dog taget sig en puster i fremgangen. Der er de seneste måneder fast blevet lagt i størrelsesordnen 17.000-18.000 nye jobannoncer på nettet hver måned. Denne tendens fortsatte i juli, hvor der blev lagt 17.900 nye jobannoncer på nettet. Sammenlignet med juni var der tale om en lille fremgang. I juni blev der kun lagt 17.200 nye jobannoncer på nettet – men kigger vi tilbage til april, så var niveauet for antallet af nye jobannoncer lagt på nettet faktisk større end det aktuelle niveau, og juli-tallet markerer dermed ikke en ny tendens.
 
21.07.14 Jobindex opjusterer igen forventningerne til 2014
Offentliggjort 07:33:02
 Jobindex oplever et stærkt jobannoncemarked og en positiv udvikling i ComputerWorld, og opjusterer derfor forventningerne til overskuddet for 2014.

Jobindex koncernen har i 1. halvår 2014 opnået en nettoomsætning på over 100 mio. kr. og et driftsoverskud før renter og skat i niveauet 25 mio. kr.

Jobindex koncernen forventer en nettoomsætning i niveauet 200 mio. kr. og et driftsoverskud før renter og skat i niveauet 40 mio. kr. for hele 2014 mod tidligere forventet 30 mio. kr.

Forventninger er baseret på præliminære og ikke-reviderede regnskabstal for 1. halvår. Kvartalsrapporten for 2. kvartal 2014 bliver offentliggjort den 18. august 2014.
 
03.06.14 Arbejdsmarkedet i fortsat bedring
Offentliggjort 09:19:02
 Efter nogle svage måneder i sommeren sidste år begyndte Dansk Jobindex hen over efteråret atter at pege i den rigtige retning – og tendensen til bedring på arbejdsmarkedet er fortsat ind i 2014. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet var i maj på 17.900. Det var en lille tilbagegang i forhold april, hvor der blev lagt 18.500 nye jobannoncer på nettet, men faldet skyldes sandsynligvis påskens placering i år, og man bør derfor fokusere på den underliggende tendens, som fortsat synes at pege opad. Sammenlignes der med august sidste år, så er fremgangen mere tydelig. I august sidste år blev der således ”kun” lagt 15.700 nye jobannoncer på nettet. Faktisk er 17.900 nye jobannoncer lagt på nettet på én måned ganske mange sammenlignet med, hvad vi generelt har set i perioden, siden krisen satte ind. Vi skal således ikke længere tilbage end til begyndelsen af i år for at finde et noget lavere antal nye jobannoncer lagt på nettet. I januar blev der således lagt 16.500 nye jobannoncer på nettet, så der er tale om en fremgang på næsten 1.500 nye jobannoncer på under et halvt år. Arbejdsmarkedet er således i bedring.
 
26.05.14 Jobindex aktien bliver handlet uden udbytte fra den 26. maj
Offentliggjort 23:16:02
 Den ordinære generalforsamling i Jobindex A/S blev afholdt den 23. maj 2013 på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Alle bestyrelsens forslag blev vedtaget.

Bestyrelsen indstillede til generalforsamlingen, at selskabet udbetaler udbytte på 30 kr. pr. aktie, og generalforsamlingen vedtog enstemmigt og med alle stemmer forslaget.

Udbyttet vil blive udbetalt den 2. juni, og aktien er blevet handlet uden udbytte fra mandag den 26. maj, således som der stod i selve fondsbørsmeddelelsen, og ikke fra den 5. juni som der fejlagtigt stod i den vedlagte PDF-fil med referatet fra generalforsamlingen.

 
23.05.14 Referat af ordinær generalforsamling for Jobindex A/S
Offentliggjort 13:39:04
 Den ordinære generalforsamling i Jobindex A/S blev afholdt den 23. maj 2013 på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Alle bestyrelsens forslag blev vedtaget. Bestyrelse og revisor blev genvalgt, og Charlotte Theisen fra DONG Energy blev valgt som nyt medlem af bestyrelsen. Referatet af generalforsamlingen er vedlagt.

Regnskabet for 2013 udviser et overskud på kr. 18.422.671. Bestyrelsen indstillede til generalforsamlingen, at selskabet udbetaler udbytte på 30 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 27 mio. kr.

Generalforsamlingen vedtog enstemmigt og med alle stemmer forslaget. Udbyttet vil blive udbetalt den 2. juni, og fra på mandag den 26. maj vil aktien blive handlet uden udbytte.

Referat af generalforsamlingen er vedlagt.
 
19.05.14 1. kvartal 2014: Travlhed på jobmarkedet giver overskud og forventninger om et godt år for Jobindex
Offentliggjort 07:07:02
 "Virksomhederne har længe sagt, at de forventer at ansætte flere medarbejdere, og nu begynder vi endelig at se, at de rent faktisk gør det. Det er glædeligt", siger direktør for Jobindex Kaare Danielsen, der oplever fremgang både i antal af jobannoncer og i resultatet for årets første kvartal.

Jobindex, der for kort tid siden købte konkurrenten StepStone og it-jobbank, har derfor opjusteret sine forventninger til årets resultat og omsætning.

Endelig sker der noget!
Antallet af jobannoncer i første kvartal af 2014 steg med 5% sammenlignet med året før ifølge Danske Jobindex. Det lyder måske ikke af meget, og udviklingen er også skrøbelig, siger Jobindex' direktør Kaare Danielsen, men peger samtidig på, at man skal tilbage til 2008 for at finde højere antal nye annoncer lagt på nettet. "Det peger i den rigtige retning", siger han.

Optur for Jobindex
Det kan også mærkes på omsætning og bundlinje hos Jobindex: Den organiske vækst i selve Jobindex var 26% i 1. kvartal 2014 sammenlignet med 2013, og samlet kommer Jobindex-koncernen ud med en periodiseret omsætning på 47 mio. kr. og et driftsresultat på 13 mio. kr. i første kvartal.

Det er henholdsvis 61% og 66% højere end 1. kvartal 2013. Den store stigning skyldes også, at Jobindex-koncernen nu omfatter fire virksomheder med ca. 200 medarbejdere, idet Jobindex:
  • I maj 2013 købte Computerworld og IDG's danske aktiviteter, som er samlet i Jobindex Media
  • I marts 2014 købte StepStone og it-jobbank, der er integreret som datterselskaber i Jobindex' koncernregnskab fra 1. marts.


"Vi har lavet et rigtig flot resultat, og vi har en forventning om, at den positive udvikling fortsætter resten af 2014", siger Kaare Danielsen. Jobindex har derfor opjusteret for­ventningerne for året til en nettoomsætning på 200 mio. kr. (mod tidligere forventet 190 mio. kr.) og et driftsresultat før renter og skat på 30 mio. kr. (mod tidligere forventet 20 mio. kr.)

Vedlagt: Kvartalsrapport 1. kvartal 2014 for Jobindex A/S
 
14.05.14 Fremgang på arbejdsmarkedet
Offentliggjort 07:03:03
 Efter nogle svage måneder i sommeren sidste år begyndte Dansk Jobindex hen over efteråret atter at pege i den rigtige retning - og tendensen til bedring på arbejdsmarkedet er fortsat ind i 2014. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet var i april på 18.400. Det var en pæn fremgang i forhold marts, hvor der blev lagt 17.300 nye jobannoncer på nettet; sammenlignes der med august sidste år, så er fremgangen mere tydelig. I august sidste år blev der således "kun" lagt 15.700 nye jobannoncer på nettet. Faktisk er 18.400 nye jobannoncer lagt på nettet på én måned klart det højeste niveau siden oktober 2008. I oktober 2008 var den globale krise lige brudt ud, men krisen havde endnu ikke nået sin maksimale effekt på det danske arbejdsmarked. I slutningen af 2008 var ledigheden herhjemme fortsat meget beskeden.
 
07.05.14 Jobindex opjusterer forventningerne til 2014
Offentliggjort 07:21:02
 Jobindex har oplevet en høj aktivitet på jobmarkedet i 1. kvartal 2014, og stigningen er fortsat i april måned, og Jobindex opjusterer derfor forventningerne til resultatet for 2014.

Jobindex har oplevet en organisk vækst på over 20% i nettoomsætningen til ca. 37 mio. kr. i 1. kvartal 2014 mod knap 30 mio. kr. i 1. kvartal 2013. For koncernen som helhed inklusive ComputerWorld, StepStone og it-jobbank blev resultatet en nettoomsætning på ca. 48 mio. kr. og et driftsoverskud før renter og skat på ca. 13 mio. kr. i 1. kvartal 2014 mod knap 8 mio. kr. i 1. kvartal 2013.

Jobindex opjusterer derfor forventningerne for 2014 til en nettoomsætning på 200 mio. kr. mod tidligere forventet 190 mio. kr., og et driftsoverskud før renter og skat på 30 mio. kr. mod tidligere forventet 20 mio. kr.

De opdaterede forventninger er baseret på præliminære og ikke-reviderede regnskabstal for 1. kvartal 2014. Den endelige kvartalsrapport for 1. kvartal 2014 vil blive offentliggjort den 19. maj 2014.
 
06.05.14 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jobindex A/S
Offentliggjort 00:36:02
 Der afholdes ordinær generalforsamling i Jobindex A/S fredag den 23. maj 2014 kl. 8:30, på selskabets adresse, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Generalforsamlingen afholdes i selskabets kantine, og i forbindelse med generalforsamlingen vil der blive serveret en let morgenmad.

Bestyrelsen foreslår bl.a., at selskabet udbetaler udbytte på 30 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 27 mio. kr. Som bestyrelsesmedlemmer foreslår bestyrelsen genvalg af Ole Timm, Jens Zilstorff og Kaare Danielsen, samt nyvalg af Charlotte Theisen fra DONG Energy.

Dagsorden for generalforsamlingen fremgår af den vedlagte indkaldelse. Skriftlig invitation er sendt pr. post til alle navnenoterede aktionærer. Tilmelding til generalforsamlingen sker til e-mail adressen: generalforsamling@jobindex.dk
 
30.04.14 Jobindex' markedsandel stiger til 50%
Offentliggjort 21:18:02
 Danske Medier har netop offentliggjort Online Markedsstatistikken for 2013. Den samlede online jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne blev på 234 mio. kr. for hele 2013, et stigning på 6% i forhold til 222 mio. kr. i 2012.

Tallene er imidlertid ændret lidt i forhold til tidligere offentliggjorte tal, idet der er medregnet en estimeret markedsandel på 8% til LinkedIn i 2013. Ser man bort fra denne korrektion blev online jobannonceomsætningen for de rene jobdatabaser på 215 mio. kr. i 2013.

Jobindex fakturerede jobannoncer for i alt 108 mio. kr. i 2013, en stigning på 6% i forhold til 102 mio. kr. i 2012. Jobindex' markedsandel blandt de rene jobdatabaser steg dermed til 50% i 2013 mod 46% i 2012, 43% i 2011, 36% i 2010 og 32% i 2009.

Jobindex er dermed på 4 år vokset fra at være halvt så stor som de andre jobdatabaser tilsammen, til at være lige så stor som de andre jobdatabaser tilsammen, og med købet af StepStone og it-jobbank er Jobindex koncernen næsten dobbelt så stor som de andre jobdatabaser tilsammen.

Den samlede online annonceomsætning blev på knap 5 milliarder kr. i 2013, en stigning på 8% i forhold til 2012. Google estimeres til at have en omsætning på 2 mia. kr. eller ca. 40% af det samlede danske online annoncemarked.

Læs hele rapporten fra Danske Medier
 
17.03.14 Jobindex Årsrapport for 2013
Offentliggjort 07:48:02
 Jobannoncemarkedet blev halveret under finanskrisen i 2009, men Jobindex A/S klarede sig godt igennem udfordringerne, og har formået at udnytte krisen og det efterfølgende opsving til at erobre markedsandele. I 2013 satte Jobindex ny omsætningsrekord og holder derfor niveauet fra sidste år.

Nettoomsætningen i 2013 blev på 135 mio. kr., en stigning på 19% i forhold til 113 mio. kr. i 2012. Det meste af væksten stammer fra købet af Computerworld / IDG Danmark, hvor Jobindex bevægede sig ind på mediemarkedet og etablerede Jobindex Media. Driftsresultatet før renter og skat blev på 24 mio. kr., hvilket må betegnes som vældigt tilfredsstillende i betragtning af, at jobmarkedet stadig er meget svagt.

Mens Jobindex fastholder det høje niveau, er dette langt fra tilfældet for aviserne og de andre jobdatabaser. De fleste private virksomheder har droppet de dyre avisannoncer og har flyttet jobannoncebudgettet til internettet. Mange virksomheder har samtidig skåret ned på antallet af forskellige jobdatabaser, som de bruger, og de fleste virksomheder foretrækker at annoncere på den jobdatabase, som har det største antal brugere. I 2013 er Jobindex derfor vokset, mens konkurrenternes omsætning samlet set har været faldende.

Renteindtægterne af obligationsinvesteringerne for hele 2013 blev 0,4 mio. kr., svarende til ca. 1% af obligationsbeholdningen. Selv om en forrentning på 1% af obligationerne er bedre end mange andre obligationsinvestorer i 2013, så må det lave renteniveau betragtes som utilfredsstillende. Jobindex ønsker derfor at nedbringe den likvide beholdning, og bestyrelsen vil på generalforsamlingen i lighed med tidligere år foreslå, at der udbetales 30 kr. i udbytte pr. aktie eller i alt 27 mio. kr. De sidste 6 år har Jobindex dermed udbetalt i alt 160 mio. kr. til aktionærerne i form af aktieudbytte og tilbagekøb af aktier.

Jobindex A/S har efter regnskabsårets udløb købt den danske del af den store europæiske jobportal StepStone A/S samt dennes søsterselskab it-jobbank A/S. De tre virksomheder fortsætter som selvstændige selskaber med hver sin kompetence, markedsfokus og organisation. Jobindex har købt den danske del af StepStone samt it-jobbank fra den tyske Axel Springer-koncern, som StepStone har været en del af siden 2009. Med købet af de to selskaber har Jobindex-koncernen nu omkring 200 medarbejdere og omfatter udover Jobindex, StepStone og it-jobbank også Computerworld og IDG Kurser i Danmark samt Jobbsafari i Sverige og Norge.

Vedlagt: Årsrapport for Jobindex 2013
 
10.03.14 Antal jobannoncer på højeste niveau siden 2008
Offentliggjort 11:24:05
 Efter nogle svage måneder i sommeren sidste år begyndte Dansk Jobindex hen over efteråret atter at pege i den rigtige retning - og tendensen til svag bedring på arbejdsmarkedet ser ud til at være fortsat ind i 2014. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet var i februar på 17.000. Det var en lille fremgang i forhold januar, hvor der blev lagt 16.600 nye jobannoncer på nettet, sammenlignes der med august sidste år, så er fremgangen mere tydelig. I august sidste år blev der således "kun" lagt 15.500 nye jobannoncer på nettet. Faktisk er 17.000 nye jobannoncer lagt på nettet på én måned det højeste niveau siden december 2008. I december 2008 var den globale krise brudt ud, men krisen havde endnu ikke nået sin maksimale effekt på det danske arbejdsmarked. I slutningen af 2008 var ledigheden herhjemme fortsat meget beskeden.
 
03.03.14 Jobindex køber StepStone og it-jobbank
Offentliggjort 09:01:03
 Jobindex - Danmarks største jobdatabase og rekrutteringsvirksomhed - har købt den danske del af StepStone - den ledende formidler af leder- og karrierestillinger - samt søsterselskabet it-jobbank, der er Danmarks største formidler af it-job. De tre virksomheder fortsætter som selvstændige selskaber med hver sin kompetence, markedsfokus og organisation.

Jobindex A/S har købt StepStone A/S, den danske del af den store europæiske jobportal StepStone, samt dennes søsterselskab it-jobbank a/s.

Kaare Danielsen, direktør for Jobindex, siger:
"Vi har samlet de tre stærkeste brands inden for jobsøgning og rekruttering i Danmark i et partnerskab, som vil give både virksomheder og jobsøgende flere og bedre muligheder fremover." Han fortsætter:

"Det danske marked for jobannoncering, jobsøgning og rekruttering er et af de mest inno­vative og konkurrencedygtige i Europa. Jobsøgere har mange muligheder for at finde og søge job og markedsføre sig i CV-databaser mv, og virksom­hederne har mange muligheder at vælge mellem, når de skal rekruttere medarbejdere.

Med Jobindex, StepStone og it-jobbank har vi tre stærke organisationer, som vi alle vil udvikle fremover: Derfor vil både StepStone, it-jobbank og Jobindex fortsætte som selvstændige virksomheder og brands, så udbuddet og mulighederne bliver ikke mindre - tværtimod!"
siger han.

Uændret kundefokus og specialisering
Bettina Ravn, der er direktør for StepStone og it-jobbank i Danmark, og fortsætter i denne stilling efter købet, forklarer det således:

"Virksomheder og jobsøgende vil fortsat opleve Jobindex som Danmarks absolut største og bredeste jobdatabase med over 10.000 aktuelle jobannoncer, mens StepStone fortsætter som specialist i leder- og karrierestillinger og it-jobbank bevarer sit fokus på it-job."

Organisationerne i de tre selskaber forbliver hver for sig: "Vi tror på synergi, men vi har ingen planer om at flytte de tre virksomheder sammen, og som kunde vil man også fremover møde de samme mennesker og måder at arbejde sammen på, som man kender i dag - det vil vi absolut ikke smide overbord", siger Kaare Danielsen.

200 medarbejdere og ændrede forventninger for 2014
Jobindex køber den danske del af StepStone samt it-jobbank fra den tyske Axel Springer-koncern, som StepStone har været en del af siden 2009.

Med købet af de to selskaber har Jobindex-koncernen nu omkring 200 medar­bejdere og omfatter udover Jobindex, StepStone og it-jobbank også Computerworld og IDG Kurser i Danmark samt Jobbsafari i Sverige og Norge.

For Jobindex betyder købet af StepStone og it-jobbank, at Jobindex, der er noteret på First North, ændrer sine forventninger for 2014, og selskabet forventer nu en omsætning på 190 mio. kr. og et driftsresultat før renter og skat i underkanten af 20 mio. kr., mod tidligere forventet omsætning på 160 mio. kr. og et driftsresultat i underkanten af 30 mio. kr.
 
24.02.14 Svag, men klar fremgang på arbejdsmarkedet
Offentliggjort 12:13:02
 Efter nogle svage måneder i sommeren sidste år begyndte Dansk Jobindex hen over efteråret atter at pege i den rigtige retning – og tendensen til svag bedring på arbejdsmarkedet ser ud til at være fortsat ind i 2014. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet var i januar i år på 16.600. Det var et lille fald i forhold til december, hvor der blev lagt 16.800 nye jobannoncer på nettet, men sammenlignes der med august sidste år, så er der tale om en ganske lille fremgang. I august sidste år blev der således ”kun” lagt 15.500 nye jobannoncer på nettet. Siden de senest offentliggjorte tal for Dansk Jobindex er tallene for de sidste tre måneder af sidste år blevet revideret ned. Bedringen på arbejdsmarkedet er nu mindre tydelig end, hvad den første opgørelse viste. Men selvom bedringen er mindre tydelig, så er den heldigvis tydelig nok.
 
17.02.14 4. kvartal 2013: Jobindex indfrier forventningerne og oplever pæn vækst i 4. kvartal
Offentliggjort 08:59:02
 Jobindex oplevede en pæn vækst i slutningen af 2013. Nettoomsætningen i 4. kvartal 2013 steg til 39 mio. kr. mod 28 mio. kr. i 4. kvartal 2012, mens driftsoverskuddet steg til 6,7 mio. kr. For hele 2013 blev omsætningen på 135 mio. kr. mod 113 mio. kr. i 2012, mens driftsoverskuddet før renter og skat blev på 24,0 mio. kr. Jobindex indfrier dermed de opjusterede forventninger, der blev meldt ud i starten af januar måned.

En stor del af væksten stammer fra købet af Computerworld / IDG Danmark i maj 2013, hvor Jobindex bevægede sig ind på mediemarkedet og etablerede Jobindex Media. Brian Holmgaard startede som ny direktør i Computerworld den 1. februar 2014 og er blevet meget positivt modtaget i organisationen. Brian Holmgaard har en lang karriere inden for salg og vil først og fremmest fokusere på at øge salget af online annoncer, og vi forventer, at Computerworld når break-even i 2014.

Jobindex forventer en let bedring af jobmarkedet i 2014. 2014 bliver et investerings- og integrations­-år, hvor Jobindex vil investere i at vinde markedsandele, udvikle nye produkter og forbedre samarbejdet mellem de forskellige forretningsområder i virksomheden. Det er ikke planen at fusionere Jobindex og Computerworld, planen er at drive virksomhederne videre som separate virksomheder, der samarbejder på en række områder. Målet er at opnå nogle stordriftsfordele ved at være en koncern uden de ulemper, som en fusion ville medføre.

Vedlagt: Kvartalsrapport 4. kvartal 2013 for Jobindex A/S
 
20.01.14 Berlingske og Jobindex i strategisk samarbejde
Offentliggjort 13:02:03
 To af landets stærkeste brands tager hinanden i hånden og indleder samarbejde om jobannoncemarkedet.

Netop som der er forsigtig optimisme at spore på jobmarkedet går den største og ubetinget mest brugte jobportal Jobindex i samarbejde med Berlingske.

Samarbejdet vil give danske virksomheder en unik og attraktiv mulighed for at ramme bredt med deres jobopslag, da de vil blive bragt i både Berlingske, på b.dk og business.dk samt på jobindex.dk. Læserne og brugerne sikres dermed et endnu bedre samlet overblik, og annoncørerne kommer bredere ud.

Kaare Danielsen, der er grundlægger og direktør for Jobindex, siger: “Jeg ser store perspektiver i vores samarbejde, og vi er glade for at agere med et traditionsrigt og kvalitetsstemplet medie som Berlingske. Vi ser frem til at etablere en tættere kontakt med Berlingskes annoncører, læsere og brugere, som er en attraktiv målgruppe for os.. Med dette samarbejde har vi ikke alene den absolut største annonceplatform for jobannoncering, men også den absolut bedste platform for employer branding, som flere og flere virksomheder efterspørger.

Direktør John Kristensen, der har det forretningsmæssige ansvar for Berlingske Medias nationale titler, siger: “Vi har valgt at samarbejde med den største og mest anerkendte spiller på jobannoncemarkedet i ønsket om at opnå klare synergier for begge parter. Der er tale om en meget stærk alliance, som jeg vurderer vil få betydning for jobannoncemarkedet, som vi ser det i dag”.

Samarbejdet får effekt fra 1. februar 2014.
 
08.01.14 Jobindex opjusterer forventningerne til 2013
Offentliggjort 07:13:02
 Som følge af høj aktivitet på jobmarkedet i november og december opjusterer Jobindex forventningerne til resultatet for 2013.

Jobindex forventer nu en nettoomsætning på 133-35 mio. kr. mod tidligere forventet 130 mio. kr., og et driftsoverskud før renter og skat på 23-25 mio. kr. mod tidligere forventet 20 mio. kr.

De opdaterede forventninger er baseret på præliminære og ikke-reviderede regnskabstal per ultimo december 2013.

Forventningerne til 2014 vil blive offentliggjort den 17. februar 2014 sammen med kvartalsrapporten for 4. kvartal 2013.
 
02.01.14 Arbejdsmarkedet afsluttede 2013 med manér
Offentliggjort 14:43:04
 Efter nogle svage måneder i sommeren sidste år begyndte Dansk Jobindex hen over efteråret atter at pege i den rigtige retning – og tendensen fortsatte ind i december, så arbejdsmarkedet fik lukket 2013 med manér. I december blev der lagt 18.900 nye jobannoncer på nettet. Det var en fremgang på 1.000 jobannoncer sammenlignet med november, og det var fjerde måned i træk med et stigende antal jobannoncer. Sammenligner vi med august, så er fremgangen endnu mere tydelig. Målt siden august er antallet af nye jobannoncer lagt på nettet steget med 3.400 annoncer. Opgørelsen af Dansk Jobindex er en smule mere usikker i december end normalt, da juledagene kan drille statistisk set, men da december-tallene bekræfter en tendens, som vi har kunnet se i et stykke tid, så er det ikke urimeligt at konkludere, at arbejdsmarkedet er i bedring. Vi skal faktisk tilbage til 2008 for at finde et højere antal nye annoncer lagt på nettet på en måned. Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag, og vi kan da heller ikke på baggrund af de seneste måneders tal konkludere, at krisen på arbejdsmarkedet er endegyldigt lagt bag os, men det ser ud til, at vi er på rette vej.
 

Nyheder fra: 2021  2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007 

Annonce: