International rekruttering


Har du behov for annoncering ud over de danske grænser, kan du nemt og hurtigt få adgang til mere en 140 lande via markedsledende jobportaler gennem os. Blandt vores samarbejdspartnere er blandt andet StepStone i Tyskland, Blocket i Sverige og Pracuj i Polen.

Find medarbejdere i hele verden – gennem én lokal ekspert

Som medlem af The Network besidder vi global rækkevidde. Vores netværk dækker mere end 140 lande og tilbyder dig alt, du har brug for, når du skal finde internationalt talent. Og uanset hvor i verden du har brug for kandidater, kan du finde dem via os og The Network.

Du kan annoncere, hvor du vil, og når du vil. Gennem The Network´s markedsledende jobportaler får du adgang til at annoncere din ledige stilling i hele verden, men slipper for bekymringer såsom: Hvilket jobsite er markedsledende? Hvornår ringer jeg til en medarbejder, der sidder på den anden side af kloden? Hvordan overkommer jeg sproglige og kulturelle barrierer? Alt det tager vi os af.

Ring til din kontaktperson hos Jobindex eller til Anders Skov, International Sales Manager, på tlf. 72 25 15 47 for at høre nærmere om pris.

Jobbsafari i Norge

Jobbsafari har markedets bedste stillingsannoncer. Profilannoncerne på jobbsafari.no fungerer som en kort sælgende præsentation af din ledige stilling, med en oversigt over stillingen og logo.

  • Profilannonce
  • SøgeRobot-aftale

Jobannoncering

3.495 NOK

Ring til din kontaktperson hos Jobindex for at høre nærmere om annoncering på jobbsafari.no.

Bliv ringet op

Alle priser er ekskl. moms.