19.905 job matcher din søgning 19.905 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
El-ingeniør – slip din indre elektroniknørd løs hos os

Jobindex søger for Knorr-Bremse Rail Systems Denmark ApS i København

Får du energi af at komme hele den elektriske palet rundt i dit arbejde? Og nyder du den type udfordringer, man ikke kan tage kurser i, men hvor man selv må sætte sig ned og forstå teknikken?

”Du får en god blanding af leverpostejs- og flødeskumsopgaver. For du er inde over alt fra vedligeholdelsesprojekter i millionklassen til at udvikle erstatningskomponenter,” siger din nye chef, Søren Børsting.

Jobindex
2e Ejendomme P/S Regnskabsmedarbejder søges til spændende ejendomskoncern

2e Ejendomme P/S, Aalborg

Har du 120% styr på debet/kredit? Er du selvstændig og ansvarsbevidst? Elsker du en varierende hverdag med mange forskelligartede opgaver indenfor økonomi? Så er du måske vores nye kollega.

I 2E Ejendomme P/S-koncernen har vi brug for en ekstra kollega til at håndtere de daglige opgaver og være med til at præge udviklingen og digitaliseringen af koncernens fremadrettede økonomistyring.

Du får en særdeles vigtig rolle i teamets daglige opgaveløsning, hvor du får ansvaret for administrationen af egne selskaber. Det er derfor vigtigt, at du har en god regnskabsmæssig forståelse, arbejder struktureret og er ansvarsbevidst i din opgaveløsning.

Herlev Privatskole Dansk- og engelsklærer

Herlev Privatskole

Herlev Privatskole søger dansk- og engelsklærer til mellemtrinnet til fastansættelse på fuld tid pr. 1. august 2023.

Ser du faglighed, læring og arbejdsglæde i et større perspektiv? Er du god til at skabe relationer i et miljø, hvor nøgleord som ansvarlighed, selvstændighed og humanistiske værdier går hånd i hånd med traditioner og et tæt og respektfuldt kollega- og forældresamarbejde? Så er vi skolen for dig!

Du vil i fællesskab med en teammakker være klasselærer for 24 elever. Skolen har gode rammer og mulighed for udvikling, bl.a. med kursustilbud/efteruddannelse og adgang til ønskede undervisningsmaterialer, både digitalt og analogt.

Herlev Privatskole Lærer – matematik, fysik/kemi, biologi og geografi

Herlev Privatskole

Herlev Privatskole søger en fagligt kompetent lærer til at undervise i udskolingen i matematik, fysik/kemi, biologi og geografi.

Ønsker du at arbejde på en privatskole, hvor hverdagen er præget af høj faglighed og en læringsparat elevgruppe? Kan du samtidig se dig selv i nøgleord som ansvarlighed, selvstændighed, gensidig respekt samt nære, humanistiske værdier, traditioner og et tæt og respektfuldt kollega- og forældresamarbejde? Så har vi jobbet til dig!

Du vil komme til at arbejde sammen med en synlig ledelse og dygtige, engagerede, hjælpsomme og glade kollegaer, hvor du har stor indflydelse på planlægning og udvikling af egen praksis.

Gem
Ildbordet Production
Maskinmester eller lignende med håndværksbaggrund til praktisk og koordinerende projektlederrolle

Ildbordet Production, Brørup

Skal der ske noget mere i din karriere?

Så brug dine evner i en rolle, hvor du skaber struktur på vores projekter og er med til at udvikle vores produktmodeller fra første idé til færdigt produkt.

Du kommer bestemt ikke til at kede dig bag en computerskærm men får hænderne ned i både materialer og værktøjer, når du assisterer dine kolleger i at drive projektet fremad,” fortæller projektchef Michael Andersen.

Ildbordet Production
Jobindex
Senior frontend developer – help shape the future of real estate

Jobindex recruiting on behalf of Rentdesk in Copenhagen

Want to help innovate and build the frontend of the best PropTech product in the market?

At rentdesk, you’ll be:

 • contributing to the disruption of a traditional business as you help make the products and services of our customers more intelligent
 • working creatively with frontend design with a focus on UX instead of a database-oriented approach

Join a team of skilled PropTech innovators today!

Jobindex
Silvan A/S Salgsleder til Horsens

Silvan A/S

Har du detail- og ledelseserfaring eller har du mod på en karriere indenfor detail, samt lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge!

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændig og i et team.

Silvans fortsatte vækst bygger på vores dygtige medarbejdere. Vi klæder dig på til opgaverne via grundig oplæring og træning og er fokuseret på din fortsatte personlige udvikling.

Jobindex
Account manager – skab stærke relationer med teknisk salg

Jobindex søger for EKTOS A/S i Viborg eller Hvidovre

Vil du arbejde med langvarige kunderelationer og være med til at vækste i et område med enormt potentiale?

Så har vi brug for dig til at styrke salget af konsulentydelser på et højt fagligt niveau indenfor elektronisk hardware- og softwaredesign.

Du bruger 50 % af tiden på at pleje din eksisterende kundeportefølje, og 50 % på at opsøge nye kunder ved hjælp af vores CRM-system, hvor vi konsekvent holder styr på alle kunder og leads. De eksisterende kunder henvender sig ofte selv til projektorganisationen, og i processen fremefter er det din rolle at holde overblik over salget for dine kunder.

Jobindex
Falsled Kro A/S
Passioneret tjener/Passionate waiter til Falsled Kro,1744 Relais & Châteaux

Falsled Kro A/S, Millinge

På Falsled Kro – en del af Relais & Châteaux – søger vi en dygtig tjener til vores velfungerende tjenerteam. Faglig stolthed og indlevelse er nogle af vores vigtigste værktøjer til at skabe sublime gæsteoplevelser gennem gastronomi og værtskab.

Kunne du tænke dig at være en del af vores ambitiøse hold på den stemningsfulde kro, søger vi en tjener på fuldtid – med tre-fire ugentlige arbejdsdage. Vi arbejder med høj kvalitet under ordnede vilkår og med en vagtplan, der balancerer arbejde og privatliv.

Se video om Falsled Kro A/S som arbejdsplads

Ud over at sørge godt for de mange gæster, der kommer fra nær og fjern for at fejre livet og kærligheden hos os, fokuserer vi på det gode samarbejde. Samtidig søger vi fortsat udvikling og læring. Du kan bringe alle dine kompetencer i spil her, ligesom du får mulighed for at dygtiggøre dig inden for områder, der interesserer dig.

For English version, click here

Falsled Kro A/S
Silvan A/S Deltidssælgere 8 timer til Farum

Silvan A/S

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi mangler! Lige nu søger vi deltidssælgere på 8 timer om ugen til vores butik i Farum.

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændig og i et team.

Silvan A/S Salgsleder til Farum

Silvan A/S

Har du detail- og ledelseserfaring eller har du mod på en karriere indenfor detail, samt lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi mangler! Lige nu søger vi en salgsleder til vores butik.

Du vil som salgsleder være en fast del af butikkens ledergruppe og vil komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre et salgsklar butik
 • Servicere og rådgive kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt, at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændigt og i et team.

Rea Erhvervsbiler A/S Lastvognssælger til København & Sjælland

Rea Erhvervsbiler A/S, Roskilde

Vi søger et konkurrencemenneske, der bliver motiveret af at arbejde i en resultatorienteret kultur – så hvis du brænder for at sælge, har energien og forudsætningerne, så er det måske dig, vi leder efter.

REA Erhvervsbiler søger en ambitiøs lastvognssælger til IVECO-segmentet. Du vil have kontor i vores Roskilde-afdeling, men have København og Sjælland at arbejde med. En af de vigtigste opgaver bliver at sikre udviklingen af kundekredsen for nye IVECO-lastbiler i området. IVECO-lastbilerne har været inde i en rivende udvikling med udvidelse og forbedring af sortimentet og kan tilbyde modeller, der er tilpasset enhver branche.

Vi kan tilbyde et job hos en af Danmarks mest sælgende IVECO- og FIAT Professional-forhandlere. Du vil få ansvaret for alle facetter i salgsprocessen, lige fra kunderelationer til opsøgende salg og mersalg.

Videncentret Bolius A/S Ambitiøs redaktør søges til magasinet Bolius

Videncentret Bolius A/S, København

Vil du stå i spidsen for et magasin, som når ud til mere end 148.000 husstande med indhold om boliglivet i alle dets afskygninger, og kan du skabe samspil, variation og relevans? Så er det dig, vi leder efter til rollen som magasinredaktør hos Videncentret Bolius.

Vi sætter trivsel og velvære højt på dagsordenen. Sammen med Realdania holdes der sociale arrangementer, ligesom en spontan anledning til kage aldrig får lov at fare forbi. I løbet af ugen har du mulighed for at deltage på spinning-, yoga- og gymnastiskhold.

Hansen Toft A/S HR Manager

Hansen Toft A/S søger for Halberg A/S i Svendborg

Kan du understøtte en ambitiøs koncern med lokal forankring og stor social ansvarlighed?

Du bliver sparringspartner med Koncernchefen, de ansvarlige direktører og ledere i udarbejdelsen af en forretningsunderstøttende HR-strategi for koncernen.

Personligt vil du skulle sikre, at HR-afdelingen matcher organisationens behov for service, udvikling og support gennem tiltag, der gør hverdagen lettere for de enkelte forretningsområder og som højner leveringskvaliteten på HR-området f.eks. at støtte de ansvarlige management teams og chefer i daglige rekrutteringsopgaver, udvikling af de enkelte ledere og ledergrupper m.m.

Alt sammen i bestræbelsen på at støtte den planlagte udvikling af forretningen.

Hansen Toft A/S
Brüel Systems A/S Lageroperatør-elev

Brüel Systems A/S, Hjørring

Elevplads med bred kontaktflade og gode karrieremuligheder

Som elev på vores lager får du mulighed for at arbejde med alle arbejdsopgaverne på et lager. Vi kan garantere en varieret hverdag sammen med dine 4 kollegaer på lageret, med opgaver indenfor:

 • Varemodtagelse
 • Pluk til produktion
 • Vedligeholdelse og optimering af vareflow
 • Lageroptælling, regulering og vareflyt
 • Opdatering af stamdata
 • Oprydning på lageret, både inde og ude

Vores lager har en utrolig vigtig rolle i at understøtte et effektivt flow i produktionen, hvorfor du ligeledes vil have et tæt samarbejde med dine mange kollegaer i produktionen.

Nielsen Car Group
Vil du hjælpe vores kunder med at finde deres nye bil?

Nielsen Car Group, Herning

I kundecentreret hos Nielsen Car Group hjælper vi hver dag kunder, der er på jagt efter en ny bil eller kunder, der vil sælge deres nuværende. Vi hjælper dem videre til en af vores dygtige sælgere i et af vores 11 bilhuse i hele landet.

Derudover ringer vi til vores nuværende værkstedskunder for at minde dem om, at bilen skal til service og for at høre, om de er tilfredse.

Lyder det som noget for dig? Så er det nu, du skal søge jobbet som kundecentermedarbejder.

Nielsen Car Group
Region Hovedstaden
Supporter med teknisk viden til lægemiddelproduktion

Region Hovedstaden, Herlev

Vil du være med til at sikre drift og vedligehold samt fornyelse af produktionsfaciliteter og udstyr til fremstilling af lægemidler?

Og ikke mindst komme til at være en del af et team som har et godt fællesskab og har det sjovt sammen …

Region Hovedstadens Apotek fremstiller cirka 20% af alle de lægemidler, der anvendes på sygehusene i Region Hovedstaden. I de to sterilafdelinger fremstiller vi årligt ca. 2,5 millioner enheder fordelt på ca. 100 forskellige produkter – og mange af disse er vi eneproducent på.

Du vil sammen med resten af teamet blive ansvarlig for at sikre, at udstyr og faciliteter er kvalificerede, processer validerede og at de lever op til myndighederne krav.

Region Hovedstaden
Kamstrup A/S Project Controller

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you an experienced Project Controller that can manage a large portfolio of service contracts? Are you attentive to detail and self-motivated? Is your professional passion within the areas of project controlling and administration?

Kamstrup is a Danish technology company and a world leading supplier of intelligent metering solutions and services.

With a direct reference to the Head of System & Process Management, you will join a team consisting of 10 dedicated colleagues. The team is responsible for a broad range of working areas, united around supporting the project delivery and service of customer solutions through contract management, process management, digitalization and automation of processes, continuous improvement projects, and creating transparency in our operations and financial profitability.

Grundfos A/S
Senior Treasury Specialist

Grundfos A/S, Bjerringbro or Budapest

Do you have experience in Treasury or Banking? Would you like to join an international organization with a Global Treasury team? Would you like to be part of a family of pioneers, committed to finding solutions to the world’s water and climate needs?

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads As a Senior Finance Specialist, Treasury you participate in a range of operational tasks as well as in our global treasury projects. As a main task, you will be responsible for global cash management, including internal loan management, optimization, cash, and liquidity management, and working with global banks including maintaining a global overview of banks.

Grundfos A/S
Gem
TDC NET TDC NET søger 8 kørende teknikere til København & Nordsjælland

TDC NET

Kørende teknikere søges til Danmarks førende leverandør af digital infrastruktur.

Vi arbejder på nutidens og fremtidens spændende platforme: Fiber og Coax. Dine opgaver vil spænde fra installations- og fejlretningsopgaver for vores samarbejdspartnere og deres kunder.

Vi tilbyder:

 • Individuel oplæringsfase med både certificeret uddannelse og praktisk Hands-On oplæring
 • +560 dygtige og engagerede kollegaer med mange års erfaring
 • Mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi inden for data og TV
 • En spændende hverdag hos Danmarks største digitale infrastruktur selskab

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV