16.613 jobannoncer matcher din søgning 16.613 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hotel Tiffany

Super studiejob, deltid 40-60 timer månedligt

København

Hotel Tiffany er et hyggeligt lille hotel centralt beliggende i København.

Du er selvstændig, udadvendt, smilende og har nemt ved at have mange bolde i luften hver dag.

Arbejdet består blandt andet i ind- og udcheckning af gæster, daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemning og mersalg i receptionen.

ECCO Sko A/S

Senior Master Data Governance Consultant

København V or Warsaw
Se video om ECCO Sko A/S som arbejdsplads

Are you ready to contribute to shaping our master data management (MDM) and governance practice?

Come be a driving force in our master data management initiative, a pivotal focus for ECCO’s Management Board, and a top priority in our digital transformation agenda.

We have the support of top management here, so you’ll be stepping into a central role that offers ample learning opportunities and a broad network.

Head of Master Data Jesper Wahl Poulsen
ECCO Sko A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Team Lead TF Secondary Structures

Vejle

Are you looking for a chance to play a key role in driving the Offshore and Onshore Wind Turbine Tower Internals development and project execution?

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdspladsYou and your team are responsible for handling of customer projects during Sales and Execution phase, as well the technical realization of international development projects, solution developments and Cost Outs for Tower Internals / Secondary Structures.

You will lead, develop and motivate the group of qualified engineers and technical project managers.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Nordic Medicare A/S

Selvkørende bogholder/regnskabsmedarbejder

Rungsted Kyst

Vil du gerne have en spændende og central stilling i en virksomhed i hastig vækst?

Så får du her en spændende mulighed som bogholder/regnskabsmedarbejder hos Nordic Medicare, en af Danmarks førende sundhedsaktører indenfor drift af lægeklinikker samt rekrutteringsydelser.

Vi har et uformelt kontormiljø med en flad organisationsstruktur. Du kommer til at sidde i samme bygning med 19 gode kollegaer, som alle er engagerede og målrettede og har en professionel tilgang til deres arbejdsopgaver.

Revisorfirmaet Lysehøj ApS

Revisor med partnerpotentiale til vores kontor i Borup

Borup

Som revisor hos Revisorfirmaet Lysehøj ApS, er du med til at sikre at vores kunder føler sig i trygge hænder og får den nødvendige rådgivning. Din rolle vil være at tage ansvar for opgaverne og kunderne og være med til at sikre at vi fortsat leverer en høj kvalitet.

Vores primære kunder, er personligt ejede virksomheder og små selskaber, som vi assisterer med bogføring, opstilling af årsrapporter samt rådgivning mv. Vi har valgt at lægge vores fokus hos de helt små virksomheder, hvor vi virkelig kan gøre en forskel.

VKCONSULTING søger for Saferoad Traffic A/S
Gem
VKCONSULTING

Entrepriseleder

Lystrup

Er du interesseret i nye udfordringer indenfor afspærring- og trafikafviklingsbranchen med ansvar for projekt, økonomi- og kvalitetsstyring?

Som entrepriseleder får du ansvar for at projektere opgaverne fra igangsætning til afvikling hos kunden. Derudover får du ansvar for sags- og kvalitetsstyring samt efterkalkulationer på afspærringsprojekterne. Du vil ligeledes have faglig ledelse af montører samt underentreprenører.

VKCONSULTING
Komponent søger for Fredericia Kommune
Gem
Komponent

Direktør for Familie, Børn og Læring

Fredericia

Som direktør for Familie, Børn og Læring bliver du en del af en direktion på fire, som gennem samarbejde og fælles ansvar sikrer den strategiske udvikling og retning i kommunen på tværs af faglige skel.

Stillingen er ideel for den erfarne fagchef eller direktør, som besidder både politisk tæft og et skarpt blik for økonomi, og som ønsker at være en del af en kommune med vind i sejlene.

Komponent
Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent

Esbjerg, Billund, Herning eller Holstebro

Du skal blive økonomiassistent hos SAGRO, hvis du gerne vil kunne styre din hverdag ligeså meget, som du styrer regnskaber.

Helt grundlæggende læser du nok dette, fordi du godt kan lide tal og struktur.

Det er bare rigtig vigtigt for os, at du også kan lide fællesskab. Her løser vi tingene sammen. Det betyder, det er naturligt for dig at spørge om hjælp og hjælpe andre.

Sagro I/S
Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent til lønservice

Holstebro, Esbjerg, Billund eller Herning

Hos SAGRO har vi enkelte økonomiassistenter, som også månedligt kører løn for vores kunder. Det betyder, at du arbejder som økonomiassistent noget af tiden, og noget af tiden laver du løn.

Det giver et fint afbræk i det normale arbejde, og så kan jeg godt lide kontakten med kunden. Til slut kan alle jo godt lide at få deres løn, så jeg er jo med til at gøre folk glade.

En af dine (måske) kommende kolleger
Sagro I/S
Jobindex søger for BSH Hvidevarer A/S
Gem
Jobindex

Senior Accountant til førende virksomhed inden for husholdningsapparater

Ballerup
 • Har du lyst til at spille en vigtig regnskabsrolle i en førende global virksomhed, der gør livet lettere for tusindvis af kunder hver dag?
 • Kan du se muligheder i at være en del af en stærk kultur, hvor vi deler en vision om at skabe endnu større kundetilfredshed?
 • Og vil du have fleksible vilkår med mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en bred rolle, der fordeler sig over alle regnskabets discipliner for vores danske enhed.

Vi forestiller os, at du har solid erfaring fra en lignende rolle, så du er hjemme i alle regnskabets discipliner, og du har evnerne til at arbejde selvstændigt med opgaverne.

Er du interesseret?

Sundolitt as

Miljøteknisk QHSE Supervisor

Billund

Vi søger en proaktiv og dynamisk miljøteknisk QHSE Supervisor til at styrke vores team og fokusere på miljøtekniske forhold.

Dit arbejde vil bestå i at implementere og opretholde virksomhedens QHSE-program sammen med de respektive afdelinger på fabrikkerne.

Sundolitt A/S er en veletableret og innovativ virksomhed, der er specialiseret i produktion af letvægtsmaterialer og isoleringsløsninger.

Sundolitt as
Gem
FOSS

SVP HR Business Partner to foster innovation, growth, and change

Hillerød

In FOSS, we are looking for a talented SVP HR Business Partner to work closely with R&D and Production & Supply Chain and to be part of a fantastic global HR team.

As an HR Business Partner you will be working closely with the business and especially with the SVPs of R&D and P&SC. You will play a pivotal role in driving organizational success by aligning HR initiatives with business objectives. This role offers a unique opportunity to contribute to the growth and success of our company.

FOSS
ALK
Gem
ALK

Senior Vice President, Global Chief Medical Office

Hørsholm

We are seeking a highly experienced and dynamic medical executive to join our Global Research & Development organisation in a newly established senior leadership role as SVP, Global Chief Medical Office (GCMO).

In this role, you will act as scientific advisor to the EVP of R&D and the Global R&D leadership team, and your primary objective will be to ensure “one global medical voice” for ALK internally and represent the medical voice of ALK externally.

ALK
VM Tarm a/s

Bliv ingeniørtrainee

​Bliv maskiningeniør i samarbejde VIA University College, Horsens og VM Tarm, hvor du har din hverdag hos VM Tarm, imens du tager din ingeniøruddannelse.

Arbejdsopgaver:

 • Samarbejde tæt med erfarne ingeniører og tekniker om konstruktion, hydraulik og pneumatik
 • Bidrage aktivt til udviklingen af innovative løsninger

Vi tilbyder et helt nyt studiemiljø åbent for egne og andre ingeniørtrainees, der får jobs i nærliggende virksomheder.

VM Tarm a/s
Gem
Bankdata

Lead Platformsarkitekt – flyt vores komplekse infrastruktur ind i fremtiden

Fredericia, Silkeborg eller Aarhus N

Vil du sætte retningen og ambitionsniveauet for den tekniske platform, som vores udviklere bygger deres løsninger på?

Her kan du både nørde teknologi og tænke kreativt, når du sikrer, at vi lader os inspirere af hyperscale, automatisering og IaaS.

Du er med til at forløse et helt enestående potentiale i Bankdata. Og hele virksomheden er med ombord.

din nye leder, Jesper Ballegaard.
Gem
Naviair

Spændende karrieremulighed for VVS-svend

Kastrup

Er du en erfaren VVS-svend på udkig efter nye muligheder? Naviair søger en dygtig VVS-montør til vores vedligeholdelsesteam i Building System.

Vores team arbejder på tværs af alle forretningsområder og spiller en vigtig rolle i at sikre optimal drift og høj oppetid hver dag.

Dine ansvarsområder

 • Samarbejde med teamet om effektiv og professionel løsning af opgaver
 • Udføre service, installation, reparation og diagnosticering af problemer på blødgøringsanlæg og VVS-installationer
 • Daglig koordinering af eksterne håndværkere ved reparationer, ombygninger og vedligeholdelsesopgaver
Naviair
HumanTrust A/S søger for Kolding Kommune
Gem
HumanTrust A/S

Seniorprojektleder til Kolding Kommune

Kolding

Har du et helhedsorienteret mindset, stærke kommunikative egenskaber og imponerende koordineringsevner?

Hvis det er dig, vil du få en nøglerolle ift. at realisere en lang række store anlægsprojekter, som er centrale for kommunens udvikling – heriblandt en etablering af Sydlig ringvej, en nordlig omfartsvej, krydsombygning af Jens Holmsvej/Fynsvej og et større klimatilpasningsprojekt i Vamdrup.

Du kan se frem til en høj grad af fleksibilitet, fokus på den enkelte medarbejders work-life balance og en attraktiv ansættelsespakke.

HumanTrust A/S
Gem
Mercantec

Uddannelsesleder til EUD og VEU-områderne på Mercantec

Viborg

Vi søger nu endnu en uddannelsesleder, som i tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam har fokus på udviklingen af vores mange forskellige uddannelser, kurser og øvrige aktiviteter.

Du får ansvar for 2 uddannelsesområder – efteruddannelsesområdet på autoteknik samt én af bygge- og anlægsuddannelserne – og du bliver nærmeste leder for ca. 15 medarbejdere.

Mercantec
VKCONSULTING søger for KA Interiør A/S
Gem
VKCONSULTING

IT-konsulent

Grindsted

Du får mulighed for at få en central rolle i integrationen af KA Interiørs teknologier, hvor du samarbejder på tværs af de andre afdelinger og ser nye muligheder. Du vil også deltage i afdelingens øvrige opgaver med at drifte, vedligeholde og udvikle KA Interiørs IT-systemer og strukturer.

Som kollega i KA Interiør A/S tilbyder vi dig:

 • En flad organisation ledelsesmæssigt, hvis tilgang er pragmatisk og forretningsorienteret
 • Frihed under ansvar til at udføre din stilling og forme dine egne opgaver
 • En virksomhed der værdsætter IT og udvikling af IT-platformen højt
VKCONSULTING
Gem
Terma A/S

Intern for Supply Chain & Quality Management

Lystrup

Do you want to work in an international high-tech company, operating within highly specialized areas like aerospace, defense industry, security and space?

You will be part of a company with a lot of engaged, knowledgeable and international employees. Continuous improvement and performance management play pivotal roles in shaping the culture within the department and influencing day-to-day operations.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV