18.289 job matcher din søgning 18.289 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Teatret Riddersalen, Fonden
Kommunikationsmedarbejder/koordinator for billetsystem og bar & foyer

Teatret Riddersalen, Fonden, Frederiksberg

Du skal sammen med os styrke Teatret Riddersalens kommunikation af aktiviteter og forestillinger overfor teatrets målgrupper. De tæller fra de helt små poder, unge og voksne hele vejen op til de ældste i rækken, der kommer i teatret.

Du kommer også til at være koordinator med ansvaret for teatrets billetsystem samt for bar og foyer.

Riddersalen er et Lille Storbyteater på Frederiksberg med driftsstøtte fra Frederiksberg Kommune. Vi producerer og spiller forestillinger både stationært og på turné. Vi har ca. 200 aktivitetsdage pr. sæson inkl. gæstespil og øvrige arrangementer. Fra sæson 2021-22 er teatrets profil udvidet til både scenekunst for børn og familier samt Riddersalens Kabaret for unge og voksne.

Teatret Riddersalen, Fonden
Beierholm – Statsautoriseret RevisionspartnerselskabVi søger IT-medarbejder til udvikling og konfiguration

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab søger for kunde i Herning

Advanced Traffic Systems er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi har udviklet en helt unik løsning til monitorering, analyse og styring af trafik.

Vi søger en datamatiker med erfaring i web-udvikling. Du skal, i samarbejde med vores CTO, stå for udviklingen og konfigureringen af vores TrafficBoard samt strømline hele konfigurationsprocessen af vores industri-PC som installeres i lyskryds.

Dine specifikke arbejdsopgaver er:

 • Udvikling af TrafficBoard i samarbejde med CTO, frontenden er skrevet i Angulair/Typescript og backenden hovedsageligt skrevet i Django/python, men også i Elixir.
 • Konfiguration af ATS industri-PC’er – samling, installation af software osv. samt strømline denne proces i samarbejde med CTO.
Egedal Kommune
Plejecenter Porsebakken søger timelønnede/tilkaldevikarer

Egedal Kommune, Smørum

Brænder du for at arbejde med ældre? Så er du måske vores nye kollega i en stilling som afløser på Porsebakken i Smørum, Ledøje.

Vi søger afløsere til fast weekendarbejde i dagtimerne, samt ferieafløsning og tilkald til vagter både dag og aften.

Vi har brug for positive og imødekommende afløsere og tilkaldevikarer, med interesse for plejen af ældre, og som vil bidrage til at give vores beboere den bedste hverdag, de kunne ønske sig.

Du har måske en faglig baggrund som social- og sundhedshjælper eller -assistent, men du kan også være under uddannelse inden for social- og sundhedsområdet, som ergoterapeut, fysioterapeut eller sygeplejerske og gerne vil have lidt praktisk erfaring undervejs. Det kan også være du har en helt anden baggrund, men bare gerne vil arbejde med ældre.

Egedal Kommune
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Er du vores nye regnskabsmedarbejder?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Brænder du for regnskab, bogføring samt analyser og nøgletal. Så er vi meget interesserede i at høre fra dig.

Du får en plads i vores regnskabsafdeling, som består af yderligere 3 regnskabsmedarbejder samt en regnskabsleder.

Dine opgaver

 • Indberetninger samt afstemning af diverse tilskud og bevillinger fra ministeriet
 • Opgørelse og afstemning af indtægter fra andre aktører heriblandt udenlandske indbetalinger
 • Opgørelser af diverse økonomiske nøgletal
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Aalborg UniversitetSekretariatschef til Rektorsekretariatet

Aalborg Universitet

Vil du udfylde en af de mest centrale administrative funktioner på Aalborg Universitet og være bindeleddet mellem rektor, direktion og resten af organisationen? Er du en mester i samarbejde, motiverende ledelse og i at lede tværgående administrative funktioner? Så søg stillingen som sekretariatschef i Rektorsekretariatet på Aalborg Universitet.

Du skal kunne balancere mellem at have styr på detaljerne og samtidig bevare overblikket – du skal være en rammesættende og motiverende personaleleder, og samtidig selv være en fortrolig sparringspartner med rektor og direktion. Du skal kunne være i fortrolige rum og samtidig arbejde aktivt for at skabe sammenhængskraft i hele organisationen ved at formidle viden og holdninger fra og til rektor og direktion.

Du bliver chef for i alt 50 dygtige og engagerede medarbejdere i Rektorsekretariatet og Kommunikationsafdelingen og direkte personaleleder for ca. 20 medarbejdere.

Den Sociale Virksomhed
Solgaven søger social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Den Sociale Virksomhed, Farum

Bliv en del af Solgaven og vær med til at gøre en stor forskel for blinde og svagsynede ældre.

Som social- og sundhedsassistent på Solgaven bliver du en del af et hus i konstant udvikling. Du skal have lyst til at medvirke til en fortsat udvikling af den faglige kvalitet. Du vil indgå i aftenvagt-teamet, hvor vi er syv kollegaer – alle med en sundheds-og/eller pædagogisk baggrund. Vi er specialuddannede til at støtte og vejlede vores blinde og svagsynede beboere med baggrund i den enkeltes behov. Vores primære opgave er at skabe rammer for et godt hverdagsliv, hvor fokus er på beboernes trivsel, ressourcer og udfordringer.

Vi tilbyder:

 • Vagter efter 5-2-systemet. Vagterne ligger onsdag og torsdag og med weekendvagt i ulige uger
 • Gode muligheder for at præge arbejdsopgaverne
 • Gode muligheder for faglig udvikling. Alle fastansatte gennemgår Solgavens specialuddannelse
Den Sociale Virksomhed
Odense Kommune

Chef for de sociale indsatser i Odense Kommune

Odense Kommune

Jobrehabilitering 2 er et ambitiøst område i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune. Hver dag går knap 200 medarbejdere på arbejde med et brændende engagement i at gøre en forskel for vores borgere.

Vi er et område præget af store forskelle og stor faglighed på de enkelte områder. Men vi har en fælles værdi; vi tror på og giver aldrig op, når det handler om mennesker.

Vi søger nu en ny chef, der deler vores passion, som vil stå i spidsen for at virkeliggøre vores visioner og være vores ambassadør for det sociale område.

Du kommer til at stå i spidsen for et komplekst område, hvor du skal favne en stor bredde i opgaver og fagligheder. Vi arbejder ind i sammenhængen mellem det socialfaglige, det sundhedsfaglige og beskæftigelsesindsatserne. Ikke alene i kommunen men også på tværs af sektorer.

Odense Kommune
Jobindex A/S
Økonomichef til stilling med natur og dyreliv i fokus

Jobindex A/S søger for Aage V. Jensen Naturfond i København

 • Har du det bedst i en rolle du selv kan præge, og er det vigtigt for dig, at dit arbejde gør en reel forskel?
 • Vil du være med til at bevare, beskytte, udvikle og synliggøre danske naturværdier gennem samarbejde om vigtige naturprojekter?
 • Og har du lyst til at give alle i Danmark mulighed for at opleve en rig natur i dag og i fremtiden?

Vi vil den rige natur og de gode naturoplevelser
Vi prioriterer rig natur og ønsker at foretage en aktiv naturforvaltning for at sikre en bedre tilstand i naturen. Vi arbejder for biodiversitet, som er væsentlig for naturens udvikling, og vi ønsker at nutidige og fremtidige generationer får rige naturoplevelser.

En central rolle med indflydelse på morgendagens natur
Som økonomichef får du 15 gode kolleger og ildsjæle, som går på arbejde med et større formål.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælperelever

Ballerup Kommune

Kan du lide at gøre en forskel og trives du blandt ældre mennesker, så er social- og sundhedshjælper uddannelsen måske noget for dig!

Som social- og sundhedshjælperelev kommer du til at løse borgernære opgaver inden for omsorg, pleje og praktisk hjælp inden for et rehabiliterende perspektiv. Du er god og har lyst til at samarbejde, da borgere, pårørende og andre fagpersoner er vigtige personer i dit arbejde.

Uddannelsen som social- og sundhedshjælper er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skole og praktik. Uddannelsen varer 1 år, 2 måneder og 3 uger.

Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger social- og sundhedsassistentelever til opstart d. 2. august 2021.

Har du lyst og mod til at pleje og yde omsorg for andre mennesker? Er du nysgerrig, engageret og reflekterende? Så er du måske en af de elever vi søger.

Som social- og sundhedsassistentelev kommer du til at arbejde med omsorgs-, og sygeplejefaglige og rehabiliterende opgaver hos den enkelte borger, som skal have støtte i dagligdagen. Du får en god alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

BALLERUP KOMMUNE TILBYDER

 • Strukturerede uddannelsesforløb med uddannede praktikvejledere
 • Organiseret tid til fordybelse og refleksion
 • Fællesundervisning med refleksion
Rudersdal KommuneVedbæk Skole søger ny skoleleder og glæder sig til at møde dig

Rudersdal Kommune

Vi søger en elevcentreret skoleleder til Vedbæk skole pr. 1. august 2021, som skal bygge videre på skolens solide fundament, og skabe fremdrift mod vores ambitiøse mål om at skabe en skole, der både giver eleverne mod på livet og lyst til at lære mere, og som de vil komme i hver dag, selvom de ikke skulle.

Som skoleleder på Vedbæk Skole skal du være optaget af, hvad der bedst understøtter elevernes læring og trivsel, og du skal være nysgerrig på, hvordan eleverne oplever deres skole. I Rudersdal tror vi på, at vores elever forbliver motiverede, når vi ser skolen og undervisningen igennem deres øjne, og når vi skaber læreprocesser med udgangspunkt i hver enkelt elevs forudsætninger. Dét mindset skal du helst dele med os.

Energi Ikast Service A/SKontorelev til spændende forsyningsvirksomhed!

Energi Ikast Service A/S

Er du klar til at blive en del af et stærkt team?

Som kontorelev bliver du en del af teamet i administrationen, der både håndterer økonomi såvel som kundeservice. I administrationen er vi gode til at samarbejde, sparre og bruge hinanden i hverdagen. Hos os sørger vi for en grundig oplæring og vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling.

I elevtiden vil du komme til at arbejde med diverse IT-systemer i forbindelse med afregning af forsyning, bogholderi, tekstbehandling, Excel og tidsregistrering.

Energi Ikast er et moderne forsyningsselskab med en stærk grøn profil. Vi leverer el, varme og fiber til Ikast og opland og organisationen er ejet af forbrugerne. Det betyder, at vi er en lokalt forankret virksomhed med fokus på fællesskab og at det er kunder og andelshavere, der er med til at bestemme, hvilken retning Energi Ikast skal bevæge sig i.

Compass Human Resources Group A/SEmbedded Software Developer

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Cryptera in Glostrup

Do read on if you are a passionate Embedded software developer!

Cryptera is in the midst of an exciting and thrilling transition period – going from a traditional hardware/ software enterprise now wanting to explore and develop the vast possibilities within IoT Security. On behalf of Cryptera´s R&D department, we are now searching for an Embedded Software developer.

As part of Cryptera´s embedded software team you will be involved in the development of embedded software for Cryptera´s existing and new products as well as maintaining and developing solutions of different software security components for the company´s IoT clients.

Compass Human Resources Group A/S
Compass Human Resources Group A/SSoftware Developer – JAVA

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Cryptera in Glostrup

Do you want to join a company and a team creating IoT security solutions for national and international clients?

Cryptera is in the midst of an exciting and thrilling transition period – going from a traditional hardware/ software enterprise now wanting to explore and develop the vast possibilities within IoT & Security. On behalf of Cryptera´s R&D department, we are now searching for a Java Software developer.

As a Java developer you will be involved in the development of Java software for Cryptera´s existing and new products. Your primary responsibility will be transforming the existing Secure Provisioning System into a web services based solution.

Compass Human Resources Group A/S
Hørsholm KommuneVil du være en del af vores stærke demensfaglige team på Plejecenter Sophielund? Er du en nærværende afdelingsleder, der vil være med til at gøre en forskel?

Hørsholm Kommune

Vil du være med til at sætte retning, og sikre individuel pleje og omsorg til borgere med demens, i samarbejde med fagligt kompetente medarbejdere, så er det dig vi søger.

Plejecenter Sophielund er hjem for 61 beboere med middelsvær-svær demens. Plejecenteret består af 7 mindre etplans huse, hvor der i hvert hus bor 8-10 beboere. Du vil blive afdelingsleder for fire af husene, og en samlet medarbejdergruppe på ca. 35 fastansatte. Vi er et stort tværfagligt team der sammen værner om at skabe et hjem for beboeren.

Det er vigtigt at du brænder for både faglig ledelse og personaleledelse, da begge dele vil være en stor del af dine opgave i hverdagen.

FinansministerietVelfærdspolitisk Center søger ambitiøs medarbejder til arbejdet med at lægge sporene for Danmarks digitale fremtid

Finansministeriet, København

Som medarbejder i Velfærdspolitisk Center (VPC) kommer du helt ind i maskinrummet i arbejdet med at omsætte vigtige politiske dagsordener til virkelighed. Du vil således i VPC komme til at spille en central rolle i udviklingen af den offentlige sektor – med særligt fokus på udarbejdelsen af regeringens digitaliseringsstrategi, der skal være med til at bringe Danmark og danske virksomheder ud af coronakrisen og stærkere ind i fremtiden.

Vi arbejder med at drive og understøtte regeringens politik for modernisering og fornyelse af den offentlige sektor - i tæt samarbejde med kolleger i departementet, Finansministeriets koncern, andre ministerier samt interessenter.

ØkonomistyrelsenVisionær og handlekraftig direktør

Økonomistyrelsen, København

Vil du stå i spidsen for en central styrelse, der arbejder for en veldrevet og sammenhængende offentlig sektor? Interesserer du dig for økonomistyring, analyse, indkøb, datadrevet ledelse samt udvikling, implementering og drift af systemer og robotter? Kan du skabe holdbare løsninger i tæt samarbejde med kunder og interessenter, og er motivation og inspiration af andre gennem din ledelse en del af dit DNA? Så er du måske den nye direktør i Økonomistyrelsen.

Som direktør for Økonomistyrelsen får du ansvaret for en central og vigtig styrelse med ca. 375 engagerede medarbejdere, og du bliver daglig leder for to vicedirektører og en teamleder.

SundhedsministerietErfaren HR-konsulent til projektledelse af digitale HR-projekter og generelle HR-opgaver

Sundhedsministeriet, København

Er du skarp til dialogen med mange forskellige interessenter? Vil du være med til at sikre en smidig implementering af nye processer og systemer, samt løse en bred vifte af HR-kerneopgaver?

I Koncern-HR i Sundhedsministeriet har vi fokus på at levere en høj service til ministerområdets ni styrelser og institutioner. Du bliver del af en stor og dynamisk HR-afdeling med ca. 40 kollegaer, hvor der er plads til faglig specialisering og udvikling.

Vi skal snart i gang med at implementere Statens nye HR-system, ”Statens HR” og vi vil gerne have dig til at være projektlederen. Vi har fokus på optimering via digitale projekter og har også andre projekter på vej, fx vedrørende HR-nøgletal. Derudover skal du i stillingen varetage generelle HR-administrative opgaver, rekrutteringer og forhandlinger mv.

IsbryderenDagbehandlingsskolen Isbryderen søger uddannet lærer

Isbryderen

Dagbehandlingsskolen Isbryderen er på udkig efter en uddannet lærer til skolens afdeling for de 6 – 17 årige elever med primært autismespektrumforstyrrelser, skolevægring, sociale udfordringer, angst osv.
Den lærer vi søger, skal være med til at gøre en positiv forskel for skolens elever, deres familier og for udviklingen på skolen generelt.

Skolens elever har brug for voksne med overskud, der er sikre og tydelige i deres handlinger. Det betyder, at vi søger en lærer, der er robust, stabil og nysgerrig.

Ansøgere med linjefag i dansk, engelsk og evt. madkundskab og tysk vil blive prioriteret højt.

IsbryderenDagbehandlingsskolen Isbryderen søger skolepædagog

Isbryderen

Dagbehandlingsskolen Isbryderen er på udkig efter en uddannet pædagog til skolens afdeling for de 6 – 17 årige elever med primært autismespektrumforstyrrelser, skolevægring, sociale udfordringer, angst.

Vi søger en uddannet pædagog, der vil være med til at gøre en positiv forskel for skolens elever, deres familier og for udviklingen på skolen generelt. Skolens elever har brug for voksne med overskud, der er sikre og tydelige i deres handlinger. Det betyder, at vi søger en medarbejder, der er robust, stabil og nysgerrig.

På Isbryderen vægter vi samarbejdet på tværs af faggrupper højt, så lyst og evner til samarbejde med andre pædagoger, lærere og psykologer er en forudsætning for at blive en del af vores team.