14.778 job matcher din søgning 14.778 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.778 resultater.
Lolland Kommune
Pædagog til Mælkebøtten

Lolland Kommune, Nakskov

Vil du gerne arbejde i en institution hvor læring og udvikling er i fokus? Og vil du gerne have velreflekterede, engagerede og fagligt dygtige kollegaer? Så er denne stilling måske lige noget for dig!

Du vil blive en del af en børnehavegruppe, hvor du vil komme til at arbejde sammen med en fast kollega, ligesom du vil blive en del af en kollegagruppe der har tradition for stærkt sammenhold, masser af humor og plads til forskellighed.

Vi tilbyder:

 • En institution der stiller skarpt på udeliv, bl.a. ved at følge børnenes initiativer, udvikle og udforske det udendørs læringsmiljø.
 • En certificeret Sangglad-institution, hvor sangen understøtter, og er en vigtig del af vores pædagogiske praksis.
Nordfyns Kommune
Socialfaglige medarbejdere søges til botilbud for personer med senhjerneskade

Nordfyns Kommune, Bogense

Handicap og Psykiatri i Nordfyns Kommune søger 2 sundhedsfaglige medarbejdere til det døgndækkede botilbud Møllehaven i Bogense. Målgruppen for botilbuddet er fortrinsvis personer med erhvervet hjerneskade. Tiltrædelse pr. 1. januar 2021 eller snarest herefter. Stillingerne er normeret til henholdsvis 32 timer (aften/nat) og 34 timer (dag/aften). Der planlægges med weekendarbejde hver 2. weekend.

Møllehaven er indrettet med 9 lejligheder og er primært målrettet borgere med erhvervet hjerneskade, men rummer også borgere med omfattende og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Alle borgere har brug for udstrakt grad af hjælp og støtte til alle daglige gøremål, herunder personlig pleje. Flere borgere har komplekse sygdoms- og handicapprofiler, ligesom flere er kørestolsbrugere, og enkelte får sondemad.

BoliggårdenDriftssekretær

Boliggården, Helsingør

Er du samarbejdsorienteret og serviceminded? Og er du den fødte blæksprutte, som trives med mange forskellige, administrative opgaver?

Så har vi et spændende og udfordrende job til dig, da vi søger en driftssekretær til vores driftskontor i Nøjsomhed.

Som driftssekretær vil de væsentligste arbejds- og ansvarsområder være at bistå afdelingsbestyrelser, driftslederen og ejendomsfunktionærerne med at:

 • Sørge for den daglige drift af driftskontoret i tæt samarbejde med driftslederen og det øvrige team
 • Betjene og behandle henvendelser fra beboere, herunder personlige, skriftlige og telefoniske henvendelser
HERSTEDØSTER MENIGHEDSRÅD HERSTEDØSTER KIRKE
Gartner

HERSTEDØSTER MENIGHEDSRÅD HERSTEDØSTER KIRKE, Albertslund

Stillingen som Gartner ved Herstedøster Kirke er ledig og ønskes besat 1. februar 2021 eller snarest muligt (37 timer pr. uge).

Kirkegården ligger i tilknytning til landsbykirken og har to stillinger tilknyttet, en graver og en gartner. Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i Glostrup provsti, hvor ansættelsesmyndigheden indgår aftaler herom.

Dit ansvarsområde bliver

 • renholdning af kirkegården og kirkens øvrige grønne områder
 • administration og kirkegårdsregnskab.

Vi tilbyder

 • et selvstændigt arbejde
 • positivt arbejdsmiljø
 • løn og pension iht. gældende overenskomst.
Furesø KommunePædagog med interesse for natur, udeliv og science til Børnehuset Skovbakken

Furesø Kommune, Farum

Er du vild med udeliv? Og vil du have en arbejdsdag med mad over bål, eksperimenter i naturen og oplevelser og læring, der udspringer af børnenes initiativer? I Børnehuset Skovbakken i Furesø Kommune mangler vi en kollega, der vil være med til at sætte fuld skrue på vores grønne profil.

Vi søger en uddannet pædagog til vuggestuegruppen, her med de ældste børn. Stillingen skal på sigt være i børnehavegruppen - så du skal være helt indstillet på, samt begejstret for, at arbejde med børn i alderen 0-6 år.

Vi er meget optagede af at følge op på børnenes initiativer. Derfor arbejder vi også med en stor fleksibilitet i hverdagen. Vi ønsker, at børnene får mulighed for, at mærke deres egen indflydelse.

Vi har en grøn profil så at udforske og forundres over naturen sammen med børnene, samt at give dem et indblik i bæredygtighed, er bærende elementer i vores pædagogiske praksis.

Ikast-Brande Kommune
Østervang søger SSA aftenvagtskollega med interesse og engagement inden for demensområdet pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt

Ikast-Brande Kommune

Stillingen er på 30 timer. Der arbejdes fortrinsvis i aftenvagt, og der vil være enkelte dagvagter. Vi arbejder hver 3. weekend samt en weekend ekstra på et 12-ugers rulleplan. Dog kan man arbejde hver 2. weekend, såfremt dette er et ønske.

På Østervang arbejder vi ud fra Ikast-Brande Kommunes DNA og værdier. Det betyder, vi er arbejdsomme og entreprenante. Vi handler, hjælper hinanden og står sammen. Vi løfter i flok og finder løsninger. Vi er ukuelige og ikke bange for at lære af vores fejl. Vi samarbejder på tværs uden at skele til titler og fagområder. Vi arbejder ud fra værdierne tillid, dialog og ansvarlighed.

Verdo
Fjernvarmemontør

Verdo, Randers

Vi søger en erfaren og dygtig fjernvarmemontør, som sætter en ære i god kundeservice.

Verdo A/S

Som montør i vores afdeling i Randers kommer du til at arbejde i et fagligt orienteret miljø, hvor tonen er uformel og humoristisk. Der er høj grad af selvstændighed, og du får mulighed for en solid faglig udvikling.

Hvem er du:

 • Du er VVS’er eller har anden relevant uddannelse
 • Du har en stærk kundeorienteret personlighed
 • Du sætter det helt rigtige serviceniveau
Verdo
Ikast-Brande Kommune
Østervang søger SSH eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse, en aftenvagtskollega med interesse og engagement inden for demensområdet pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt

Ikast-Brande Kommune

Stillingen er på 30 timer. Der arbejdes fortrinsvis i aftenvagt, og der vil være enkelte dagvagter/nattevagter. Vi arbejder hver 3. weekend samt en weekend ekstra på et 12-ugers rulleplan. Dog kan man arbejde hver 2. weekend, såfremt dette er et ønske.

På Østervang arbejder vi ud fra Ikast-Brande Kommunes DNA og værdier. Det betyder, vi er arbejdsomme og entreprenante. Vi handler, hjælper hinanden og står sammen. Vi løfter i flok og finder løsninger. Vi er ukuelige og ikke bange for at lære af vores fejl. Vi samarbejder på tværs uden at skele til titler og fagområder. Vi arbejder ud fra værdierne tillid, dialog og ansvarlighed.

Ag Analytics A/SCommunication & Marketing Consultant

Ag Analytics A/S, Copenhagen

We are now looking for a motivated, organized, and creative marketing consultant with a passion for Marketing and Social Media to join our dynamic and performance-driven team.

As our new team member, you will have real responsibilities and own many of our external- and internal-facing communication and marketing. Selected key responsibilities include:

 • Be responsible for our Social Media channels and support us in creating engaging content for our followers
 • Measure and analyze our Social Media and news coverage performance and use it to derive actionable insights
 • Support creation of blog posts, press releases, newsletters, podcasts, campaigns to help us reach our internal and external audiences
Plan Organic ApS
Marketingmedarbejder med en skarp pen

Plan Organic ApS, Aalborg

Vi har travlt, og vi søger derfor en marketingmedarbejder, der kan favne bredt og hjælpe til på mange forskellige områder. Du bliver en del af et spændende firma, hvor der er fart over feltet og opgaverne mangeartede.

Udvalgte arbejdsopgaver i denne stilling:

 • Grafisk design og opsætning af salgs- og marketingmateriale
 • Udvikle content til vores sociale medier og ditto tage ansvar for disse
 • Udvikle content til direct mails
Plan Organic ApS
Experts 4 Experts
Dynamisk Operations Manager - Road - Skandinavien

Experts 4 Experts søger for kunde

På vegne af kunde søges Operations Manager til en nyoprettet stilling i speditionsfirmaets Skandinavien-afdeling. Afdelingen er centralt placeret i det østjyske område.

I samarbejde med et stærkt team, får den nye Operations Manager ansvaret for at sikre en optimal planlægning og effektiv drift af trafikker til og fra Sverige.

Du bliver en vigtig funktion i en flad organisation og får stor indflydelse og medbestemmelse på udviklingen og er dermed også selv med til at sætte dagsordenen i samarbejde med et stærkt hold.

Experts 4 Experts
Dansk Maskincenter A/S
ERFAREN SERVICEMONTØR TIL LANDBRUGSMASKINER

Dansk Maskincenter A/S, Videbæk

Vi mangler en kollega til vores serviceteam i Rimmerhus.

Vi udfører serviceopgaver af enhver slags på alle typer landbrugsmaskiner. Vi er autoriserede full line Massey Ferguson-forhandler.

I stillingen modtager du kunden i vores værksted, du får derfor meget kundekontakt. Opgaverne løses på værkstedet, men også hjemme ved kunden. Med udgangspunkt i produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning. Du medvirker til at planlægge din dag i en vis udstrækning.

Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor, og håber du bidrager hertil.

Ringsted KommuneBrænder du for demensområdet?

Ringsted Kommune

Plejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til vores demenshuse i en fast stilling, 32 timer pr. uge i dagvagt, med tiltrædelse pr. 1. januar 2021.

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder. Den ene af de skærmede enheder er højskærmet, hvilket betyder at vi modtager borgere med særlige kognitive vanskeligheder. Solbakken rummer yderligere daghjemmet Oasen, som er et tilbud til hjemmeboende mennesker med demens.

I demensenheden gør vi os umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget, hvad der er det bedste, så vi arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andre distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent.

Blå Kors Danmark
Leder til Blå Kors Egåhus

Blå Kors Danmark

Vi søger en leder, der via ledelse brænder for at gøre en stor forskel for hjemløse borgere med mangeartede problemer.

Har du en særlig evne til at skabe faglig og organisatorisk udvikling og for at sikre godt arbejdsmiljø, og er du god til at opsøge og indgå i det tværsektorielle samarbejde? Så er du måske vores nye leder.

Som leder af Egåhus er du drifts- og personaleansvarlig, ligesom du sikrer den socialfaglige indsats og udvikling. Du indgår i samarbejdet med tværorganisatoriske samarbejdspartnere og er herved talerør for hjemløse. Du samarbejder tæt med Blå Kors Danmark om at sikre sammenhæng mellem Egåhus og Blå Kors’ værdisæt og faglige retning.

Blå Kors Danmark
IntensionBogholder med erfaring fra revisionsbranchen

Intension, Aabenraa

Kan du dit bogholderihåndværk til fingerspidserne? Og vil du have en ansvarsfuld rolle, hvor du fx er med til at ensrette vores arbejde med elektronisk bogføring?

Helt konkret, står du for, at:

 • tage imod bilag fra kunderne og samarbejde med de kundeansvarlige revisorer
 • lave bogholderiopgaver fra A-Z – lige fra håndtering af debitor og kreditor til moms og lønkørsel
 • tidsregistrere dit faktureringsarbejde løbende

Og her går vi op i, at du kan være dig selv. Det kan mærkes på vores fleksible arbejdsmiljø, velfungerende samarbejde på tværs og den gode atmosfære, der hersker. For hos os taler vi ikke kun om det. Vi sætter nemlig handling bag vores ”work/life-balance”.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

JYSKJYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Vejle

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
Vestas Wind Systems A/S
Quality Inspector

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Are you enthusiastic about inspecting incoming items in the largest warehouse in the world for storing main components? Do you focus on quality in your way of working? Do you see yourself as a service- and customer-oriented person? Then you might be the Quality Inspector we are looking for in Vestas.

Your primary area of responsibilities will be to inspect incoming items consisting of gear, generators, transformers and main shafts. Our focus is to deliver a good quality and in time to our customer. We work as a team and we like to involve each other in ideas and important decisions.

We offer an exciting job with great opportunities for professional and personal development in an inspiring, flexible, ever-growing and international work environment in the renewable energy sector.

Vestas Wind Systems A/S
MecindoDigital Marketing Koordinator

Mecindo, København

Brænder du for digital marketing og e-commerce? Har du lyst til at arbejde med content, e-mail marketing og online salg? Så læs videre…

I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret online marketing koordinator, som skal være med til at definere, planlægge og eksekvere vores digitale marketing aktiviteter. Det er en rolle med plads til udvikling af dine kompetencer, men vi ser helst at du har et par års erfaring når du starter.

Løn og arbejdstid

 • Det er en fuldtidsstilling, 37 timer ugentligt
 • Arbejdet foregår primært på Mecindos kontor på H.C. Andersens Boulevard 11
 • Løn efter kvalifikationer - du bedes oplyse dine forventninger til lønramme i din ansøgning
Danmarks Tekniske UniversitetReceptionist og administrativ backup til internationalt forskningscenter (25 timer om ugen)

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Kan du yde service på et højt internationalt niveau? Kan du tage initiativ, når løsningen ikke lige er kendt? Har du solid erfaring med receptionsopgaver samt evt. event planning?

Center for Biosustainability (DTU Biosustain) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), søger en receptionist og administrativ backup, der kan bistå administrationen med høj og nærværende service. Stillingen er på 25 timer om ugen og er til besættelse primo 2021.

Som receptionist er du den første vores gæster møder. Du er centerets ansigt udadtil, og sørger for at hele receptionsområdet altid fremstår pænt og ryddeligt. Det er vigtigt for os, at såvel gæster som medarbejdere altid får et godt førstehåndsindtryk og en professionel modtagelse.

Vallensbæk KommuneDistriktsleder til dagtilbud og skole i Vallensbæk Kommune - distrikt NORD

Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk går vi efter det bedste til vores børn og unge – også når vi ansætter ledere.

Er du balanceret mellem lyttende, reflekteret og handlekraftig og har en synlig og inddragende ledelsesstil? Kan dit ledelsesspænd favne 0-18 år - fra vuggestuens omsorgs- og udviklingsmiljø til didaktikken i udskolingens undervisningsmiljø? Og har du mod til, at vi vurderer din indsats i børnenes udbytte? Så kan du være rette kandidat til en distriktslederstilling i Vallensbæk Kommune Distrikt Nord.

I distriktet vil du møde 1300 0-18 årige børn, unge og deres familier samt ca. 200 dygtige og engagerede medarbejdere og ledere.

Positionen som distriktsleder kalder på erfaring i ledelse af ledere i en pædagogisk kontekst. Som distriktsleder har du det overordnede faglige, ledelsesmæssige, økonomiske og juridiske ansvar for Distrikt Nord.