Om Jobindex

Jobindex er Danmarks største jobmarked. Vi giver den mest komplette oversigt over ledige job i Danmark. Med over 20.000 jobannoncer, mere end 135.000 CV'er og ca. 800.000 unikke brugere om måneden er Jobindex Danmarks største jobmarked. Vi er samtidig brugernes jobmarked og virksomhedernes rekrutteringspartner.

Mission og vision

Jobindex' mission er ...

at hjælpe kunden med at finde kvalificerede kandidater via internettet - at hjælpe den jobsøgende med at få et overblik over jobmarkedet.

Jobindex' vision er ...

at være bedst på service og ansøgerfelt samt at have det største udbud af relevante job.

Vores anden mission: At få jobglæde og trivsel på dagsordenen

Vi i Jobindex ønsker at engagere Danmark i en fælles mission, hvor vi sammen fremmer jobglæden. Jobglæde og trivsel skal frem i lyset og på agendaen, for vi mener, at med mere jobglæde i hverdagen er alle vindere. Derfor vil vi fremme jobglæden i Danmark.

Vi gør det blandt andet ved, at medarbejdere giver deres vurdering af nuværende og tidligere arbejdspladser, så det bliver lettere for alle at finde de gode arbejdspladser.

Brugertal

Se hvilke brugere, der besøger Jobindex og hvornår.

Jobindex som arbejdsplads

Jobindex ligger i Valby, og vi lægger vægt på at være en god arbejdsplads. Klik videre til vores virksomhedsprofil, hvor du kan lære meget mere om, hvem der arbejder hos Jobindex, hvad vi laver, og hvordan vi er som arbejdsplads. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Jobindex koncernen

Jobindex ejer mediehuset Jobindex Media. Jobindex Media er en paraplyorganisation for it-mediet Computerworld, kursusudbyderne IDG Kurser og Jobindex Kurser, konferencearrangøren Computerworld Events, community-sitet Eksperten.dk og telemarketingbureauet IDG Direct. Derudover ejer Jobindex StepStone Danmark og Computerworld it-jobbank, som er jobportaler med fokus på hhv. ledere og it-specialister.

Historien om Jobindex

Jobindex har været på nettet siden februar 1996 og har været med gennem både dot.com-bølgen og den efterfølgende nedtur.

Jobindex' samfundsansvar

I Jobindex ønsker vi at påtage os en ansvarlig rolle i samfundet, og vi arbejder derfor aktivt med CSR (virksomhedernes sociale ansvar).

Kontakt

Kontakt os på 38 32 33 55 eller salg@jobindex.dk, hvis du har spørgsmål til Jobindex´ produkter eller priser.

Hvis du har spørgsmål vedrørende jobannoncer, kan du kontakte support@jobindex.dk. Har du spørgsmål til vores øvrige indhold på jobindex.dk, kan du kontakte Berit Egholm, marketingdirektør, på 38 32 34 20 eller bee@jobindex.dk.

Postadresse og besøgsadresse: Jobindex A/S, Carl Jacobsens Vej 29-31, 2500 Valby, CVR-nr. 21367087

Jobindex støtter

Jobindex støtter bl.a. følgende organisationer:

Foreningen Nydansker

Powerjobsøgerne
Pressenævnet