Lad os sammen få jobglæden på agendaen

Vi ønsker at engagere alle i en fælles mission, hvor vi sammen fremmer jobglæden ved, at medarbejdere giver en fair vurdering af deres nuværende og tidligere arbejdspladser. Læs mere om hvorfor vi sætter jobglæde på agendaen. På den måde kommer trivslen frem i lyset – og det bliver synligt for alle, hvor de gode arbejdspladser findes. Tag et kig på vores seneste kampagnefilm, som du også kan opleve på TV.

Leder: Har du styr på jobglæden i din virksomhed?

Favorisering, grænseoverskridende chefer, ensomhed og dårlig onboarding tærer på jobglæden hos dine medarbejdere. Bliv klogere på, hvad du som leder kan gøre for at undgå de situationer og øge jobglæden.

Medarbejder: Sig fra, få alle med og øg jobglæden

Når vi nu bruger det meste af vores vågne tid på jobbet med vores kollegaer, så synes vi i Jobindex, at det er vigtigt, at vi har glæde på jobbet. Vi mener, det bør gennemsyre alt. Som en slags svar, snarere end et spørgsmål om hvorfor. Jobglæde. Derfor.

Hvordan er jobglæden i din branche?

Vi har taget temperaturen på jobglæden i flere forskellige brancher – og samlet det i en række rapporter, som du kan hente. Kvit og frit. Vi vil løbende opdatere med rapporter for andre brancher.

Tjek inspirende fortællinger om jobglæde