Jobindex står sammen med datterselskaberne StepStone og it-jobbank for ca. 2/3 af det danske online jobannonce marked. Koncernen omfatter også Computerworld, Danmarks førende nyhedsmedie for it-nyheder. I alt når koncernens websites ud til knap en million brugere hver måned. Koncernen har 280 medarbejdere og omsatte for 314 mio. kr. i 2019 med et driftsoverskud på 89 mio. kr. Jobindex blev stiftet i 1996 som et af de første danske internetselskaber og blev i 2007 børsnoteret på vækstbørsen First North.

Nettoomsætning

Tilmeld Jobindex Investornyt

Tilmeld dig Jobindex Investornyt og få en e-mail hver gang, Jobindex udsender en nyhed, der har relevans for nuværende og kommende investorer.

Seneste nyheder fra Jobindex Investornyt

15.10.20 Holland og Frankrig ønsker regulering af tech-giganter
Offentliggjort 18:12:34
 Frankrig og Holland er klar med et nyt forslag, der skal begrænse tech-giganternes magt som gatekeepere til internettet. De to lande har sammen fremført et forslag om at EU skal etablere et nyt vagthunds-organ, der kan regulere amerikanske tech-spillere som Google og Facebook i EU-området. Forslaget sætter pres på EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der er ved at udarbejde en ny 'Digital Services Act', der skal indeholde strengere retningslinjer for datadeling og sikre et åbent og fair marked. "These platforms can hinder the entry of new companies and limit the freedom of choice for consumers and entrepreneurs," siger den hollandske minister Mona Keijzer ifølge Reuters.
Læs artiklen fra Computerworld
 
05.10.20 Dansk Jobindex: Jobmarkedet trodser nye restriktioner
Offentliggjort 07:38:33
 

Jobmarkedet trodser nye restriktioner

  • Der blev lagt 24.900 nye jobannoncer på nettet i september. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet er således steget betydelig efter nedlukningen i foråret – og niveauet er i øjeblikket højere end inden corona. Faktisk er antallet af nye jobannoncer lagt på nettet på det højeste niveau siden finanskrisen. At Dansk Jobindex er højere end i tiden inden corona kan skyldes udskudte stillingsopslag netop som følge af corona.
  • Branchefordelingen er dog ændret: de offentlige jobannoncer ligger hele 29% over niveauet i september sidste år, mens private ikke-funktionærstillinger kun lige er nået tilbage på niveauet fra sidste år.
  • De skærpede corona-restriktioner i september ser på nuværende tidspunkt ikke ud til at have påvirket antallet af nye jobannoncer lagt på nettet. Udviklingen i betalte annoncer indikerer, at der var en initial negativ effekt i dagene lige efter de skærpede restriktioner, men der var kun tale om helt kortsigtede effekter på det brede jobmarked.
Antallet af nye jobannoncer faldt voldsomt ved corona-krisens start. I februar blev der lagt 24.000 nye jobannoncer på nettet – et niveau svarende til, hvad vi har set de seneste år. Men efter den delvise nedlukning af samfundet den 11. marts faldt antallet af nyindrykkede jobannoncer lagt på nettet med 33% fra den ene dag til den anden, og nåede sidst i marts et niveau, der svarede til, da finanskrisen var værst. Siden er udviklingen vendt, og der blev lagt 24.900 nye jobannoncer på nettet i september. Det er det højeste niveau på denne side af finanskrisen. Der kan dog sagtens være tale om, at niveauet løftes kunstigt af jobannoncer udskudt fra foråret, er det tilfældet, må vi forvente et tilbagefald de kommende måneder.

Læs mere om udviklingen i den vedlagte rapport, og se de detaljerede branchetal i jobbarometeret for september måned.
Læs mere på Dansk Jobindex
 

Vis alle nyheder fra: 2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007 

Investor Relations: Kaare Danielsen, 3832 3360, investor@jobindex.dk

Godkendt Rådgiver: Jakob Tolstrup Kristensen, Clearwater International, jakob.tolstrup@cwicf.com

Annonce: