Jobindex Investor

Jobindex står sammen med datterselskaberne StepStone og Computerworld it-jobbank for ca. 1/3 af samtlige jobannoncer på det danske online jobannonce marked. Koncernen omfatter også Computerworld, Danmarks førende nyhedsmedie for it-nyheder. I alt når koncernens websites ud til knap en million brugere hver måned. Koncernen har ca. 350 medarbejdere og omsatte for 428 mio. kr. i 2021 med et driftsoverskud på 178 mio. kr. Jobindex blev stiftet i 1996 som et af de første danske internetselskaber og blev i 2007 børsnoteret på vækstbørsen First North.

Tilmeld Jobindex Investornyt

Tilmeld dig Jobindex Investornyt og få en e-mail hver gang, Jobindex udsender en nyhed, der har relevans for nuværende og kommende investorer.

Seneste nyheder fra Jobindex Investornyt

08.02.24 1 million besøgende på Jobindex i januar
Offentliggjort 09:53:52
 

Rekordmange besøgende på Jobindex


I januar gik 1 million mennesker ind på Jobindex sitet og app'en. Det er ikke kun rekord, det forstærker også aktualiteten af at spørge, hvem er de så alle sammen?

For at sætte det i perspektiv er det ikke mindre end 1/3 af den samlede danske arbejdsstyrke på 3 mio. personer, der i januar var nysgerrige på mulighederne derude. Det markerer i høj grad, at Jobindex er samlingssted for utrolig mange passivt jobsøgende – der allerede er i job – og som holder et øje på jobmarkedet netop her.
Se trafiktallene på Toplisten fra Dansk Online Index

Mere populær end nogensinde – især via mobilen
Særligt interessant for dig er også, at de 700.000 besøgende kommer fra mobilen. Det understreger, at det kan være direkte afgørende, at du har tænkt mobilen med i alt fra jobannoncen og karrieresiden til ansøgningsprocessen. Vi har derfor lavet 5 tips til dig, så du bedre kan forme dit indhold til mobilen.

Sådan skriver du til smartphones
Vi undersøger nøje tendenser i vores egne kanaler samt kandidatadfærden i markedet, så vi får dig tættere på de rigtige kandidater. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kan vi altid tage det over telefonen.
Læs artiklen "5 tips til at skrive (smart) til smartphones"
 
07.02.24 Stabilt jobmarked i starten af 2024
Offentliggjort 09:04:58
 

Stabilt jobmarked i starten af 2024


Den høje inflation, de stigende renter, de faldende aktiekurser og den betydelige økonomiske usikkerhed har sat sit præg på jobmarkedet de sidste par år. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet toppede i første kvartal 2022, hvor der i gennemsnit blev lagt 34.000 nye jobannoncer på nettet om måned. Siden faldt antallet af jobannoncer lagt på nettet, og det nåede i september sidste år ned på 23.700 nye jobannoncer, sæsonkorrigeret. Siden har der dog været en vis fremgang at spore. I december blev der således lagt 25.600 nye jobannoncer på nettet. Året i år er startet på stort set samme niveau, som 2023 sluttede. Der blev således lagt 25.200 nye jobannoncer på nettet i januar. Det er statistisk set samme niveau, som i december. Selvom niveauet er betydeligt lavere end i starten af 2021, så er antallet af nye jobannoncer lagt på nettet højere end før corona.

Til trods for, at der har været snakket meget om udsigten til faldende beskæftigelse, synes arbejdsmarkedet således rimeligt stabilt her i starten året. Virksomhederne har dog tilpasset sig de mere usikre økonomiske tider, så medarbejderappetitten er faldet sammenlignet med de hektiske dage efter corona.

Vi har beskæftigelsestal til og med november – og de viser fortsat stigende beskæftigelse. Stigningstakten er dog faldet. Der er ikke noget i tallene fra Dansk Jobindex, der indikerer en snarlig markant ændring i beskæftigelsen, hverken i opadgående eller nedadgående retning.
 
23.01.24 Jobindex og Talentech har integreret styrkerne
Offentliggjort 15:18:57
 

Jobindex og Talentech har integreret styrkerne


Jobindex og Talentech har indgået et samarbejde, som gør at kandidaterne kan søge stillinger på Talentechs rekrutteringssystem HR-manager v.h.a. deres eksisterende QuickApply profil på Jobindex. Det betyder, at Talentechs kunderne får endnu mere ud af at annoncere på Jobindex.


Det sker især for at hjælpe kandidater med nemmere at søge stillinger via mobiltelefonen. Det er QuickApply nemlig oplagt til. Størstedelen af kandidater i Danmark ser i dag på ledige stillinger via mobilen. Men få ansøger faktisk direkte fra den, fordi det tit er besværligt i systemet.


Men fremover vil de mange kandidater, der har en QuickApply profil på Jobindex, kunne overføre deres stamdata og CV til Talentechs HR-manager system fra deres mobiltelefon. Erfaringerne fra andre HR-systemer viser, at det giver op imod dobbelt så mange kvalificerede jobansøgninger.


For kandidaterne betyder det, at det bliver nemmere at søge job via mobiltelefonen. Og for Jobindex nu er integreret med Talentech, kommer CV'et og stamdata ind i kundernes sædvanlige rekrutteringssystem, således at kunderne kan arbejde videre i det system, som de er vant til.


Talentech er det mest udbredte rekrutteringssystem i Danmark, og Talentech har i januar indgået en aftale med Økonomistyrelsen om at levere digitale rekrutteringsløsninger til statens rekrutteringer. De fleste af disse stillinger vil det altså blive muligt at søge v.h.a. QuickApply.


Fordelene ved QuickApply er:


  • Kandidaterne vedligeholder deres stamdata, CV og evt. billede på Jobindex.
  • CV'et og stamdata overføres til kundernes rekrutteringssystem hos Talentech.
  • Kandidaten slipper for at skulle til computeren for at sende deres ansøgning.

Samarbejdet mellem Talentech og Jobindex gør dermed, at de fælles kunder er på forkant med udviklingen, når det gælder nye måder at søge job på.

 

Vis alle nyheder fra: 2024  2023  2022  2021  2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007 

Investor Relations: Kaare Danielsen, 3832 3360, investor@jobindex.dk

Annonce