Jobindex står sammen med datterselskaberne StepStone og it-jobbank for ca. 2/3 af det danske online jobannonce marked. Koncernen omfatter også Computerworld, Danmarks førende nyhedsmedie for it-nyheder. I alt når koncernens websites ud til knap en million brugere hver måned. Koncernen har 280 medarbejdere og omsatte for 314 mio. kr. i 2019 med et driftsoverskud på 89 mio. kr. Jobindex blev stiftet i 1996 som et af de første danske internetselskaber og blev i 2007 børsnoteret på vækstbørsen First North.

Nettoomsætning

Tilmeld Jobindex Investornyt

Tilmeld dig Jobindex Investornyt og få en e-mail hver gang, Jobindex udsender en nyhed, der har relevans for nuværende og kommende investorer.

Seneste nyheder fra Jobindex Investornyt

04.03.21 Dansk Jobindex i rekord trods restriktioner
Offentliggjort 23:01:51
 

Dansk Jobindex i rekord trods restriktioner

Til trods for vinterens mange corona-restriktioner, blev der lagt 25.100 nye jobannoncer på nettet i februar. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet er således steget betydelig siden corona-nedlukningen i foråret sidste år. 25.100 nye jobannoncer lagt på nettet på en måned er faktisk det højeste niveau siden finanskrisen. Meget tyder således på, at jobmarkedet allerede er ved at indrette sig på en tid, hvor vaccinerne sikrer, at dansk økonomi kan vende tilbage til en mere normal tilstand. Til sammenligning blev der lagt 22.600 nye jobannoncer på nettet i januar 2021 – og under nedlukningen sidste forår, nåede antallet af nye jobannoncer lagt på nettet helt ned 15.600 i april.

Fremgangen i antallet af nye jobannoncer kommer store dele af arbejdsmarkedet til gavn. Særlig tydeligt er fremgangen dog, når vi taler private ansatte på funktionær-vilkår. Antallet af jobopslag på det offentlige arbejdsmarked ligger dog også højt.
 
27.02.21 En by af talenter
Offentliggjort 15:02:58
 

København er fuld af uforløst talent

Ubevidst diskrimination på en virksomhed kan bl.a. betyde, at man ikke får rekrutteret den bedste kandidat til et job. Københavns Kommune iværksætter derfor en virksomhedsrettet indsats, der skal fremme etnisk mangfoldighed på det københavnske arbejdsmarked. EN BY AF TALENTER skal inspirere til at se det potentiale og de kompetencer, som københavnere med minoritetsbaggrund har.

Mange københavnere med minoritetsbaggrund føler sig diskriminerede på arbejdspladsen, og når virksomhederne skal rekruttere medarbejdere, lærlinge og elever.

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune vil derfor sammen med Foreningen Nydansker og Als Research gøre op med den ubevidste diskrimination på det københavnske arbejdsmarked.

Indsatsen EN BY AF TALENTER iværksættes som led i Københavns Kommunes integrationshandleplan og tager udgangspunkt i nogle ubalancer på det københavnske arbejdsmarked, som bliver påpeget i en ny undersøgelse ’Ubevidst etnisk diskrimination på det københavnske arbejdsmarked’.

For ved at rekruttere mangfoldigt kan virksomhederne opleve øget innovation og mere vækst, mener beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V):
”Undersøgelsen indikerer, at københavnere med minoritetsetnisk baggrund udgør et uforløst potentiale for københavnske virksomheder. Eksempelvis er der et relativt højt antal ledige ikke-vestlige indvandrere med en kompetencegivende uddannelse, der i udgangspunktet burde matche efterspørgslen på den slags arbejdskraft. Vi ser derfor et stort behov for at bygge bro mellem virksomheder og kandidater med minoritetsetnisk baggrund og ser frem til, at vi gennem EN BY AF TALENTER kan fremhæve mangfoldighedens mange styrker”, siger Cecilia Lonning-Skovgaard.

Virksomheder inviteres til inspirationsworkshops
I løbet af 2021 vil københavnske virksomheder gennem EN BY AF TALENTER kunne deltage i åbne workshops og læringsforløb, der inspirerer til konkrete mangfoldighedstiltag.

Virksomheder som IBM, Novo Nordisk og BC Hospitality Group har meldt sig som frontløbere, der gerne deler ud af egne succesoplevelser med at forebygge ubevidst diskrimination og fremme mangfoldighed på arbejdspladsen.

En af frontløbervirksomhederne er Jobindex, hvor direktør Kaare Danielsen glæder sig over, at der igen kommer fokus på mangfoldighed:
”For os i Jobindex er mangfoldighed en mærkesag. Vi oplever virkelig, at vores medarbejderes forskellige baggrunde, sproglige kompetencer og perspektiver gør os dygtigere til at udføre vores arbejde. Samtidig ser vi som rekrutteringspartner mange eksempler på, at virksomheder går glip af dygtige talenter, fordi de har snævre ideer om, hvem den ideelle kandidat er. Derfor er vi rigtig glade for, at der i København kommer fokus på, hvordan virksomheder skærper blikket for de mangfoldige kompetencer. Det vil helt sikkert resultere i, at flere talenter kommer godt i gang på arbejdsmarkedet”.

Tilmelding åben nu De første webinarer løber af stablen i marts og april. Her kan københavnske virksomheder snuse til emnet, lade sig inspirere af frontløbervirksomhederne og høre mere om indsatsen.

Tilmeldingen er åben allerede nu via hjemmesiden www.talentby.dk
 
23.02.21 4. kvartal 2020: Jobindex er på vej tilbage for fuld fart
Offentliggjort 07:44:33
 

4. kvartal 2020: Jobindex er på vej tilbage for fuld fart

  • Jobmarkedet har overhalet niveauet før Corona-krisen
  • Antallet af nyindrykkede jobannoncer er på 102% af niveauet for et år siden
  • Jobindex fik hidtil højeste omsætning i 4. kvartal og slutter året med et flot resultat og tro på 2021
Bedste kvartal hidtil nogensinde
"Vi omsatte for 86 mio. kr. i 4. kvartal 2020 mod 76 mio. kr. i samme periode året før," fortæller Kaare Danielsen. "Det er den højeste omsætning nogensinde. Driftsoverskuddet før renter og skat blev på 26 mio. kr. mod 18 mio. kr. året før - det er meget tilfredsstillende."

2020 slutter godt på trods af Corona
For 2020 som helhed var Jobindex-koncernens nettoomsætning på 280 mio. kr. mod 314 mio. kr. i 2019, et fald på 11%. Driftsresultat før renter og skat blev på 75 mio. kr., et fald på 16% i forhold til 2019-resultatet på 89 mio. kr.

"Dermed rammer vi - trods Corona - et flot resultat, som svarer til de senest udmeldte forventninger og som viser, at Jobindex har evnet at komme igen, selvom antallet af nye jobannoncer blev halveret i marts sidste år fra den ene dag til den anden," siger Kaare Danielsen, direktør for Jobindex:

"2020 har været et hårdt år, men flytningen til Valby og forenklingen af organisationen er faldet på plads. Samtidigt har alle koncernens selskaber og forretningsområder vist, at de kan udvikle sig og finde nye veje, der trodser årets store udfordringer. Jeg er meget taknemmelig for den store indsats, som alle medarbejdere har ydet undervejs og fortsat yder, og jeg er imponeret over, at alle i foråret fra den ene dag til den anden lærte at arbejde sammen på nye måder."

Forventninger til stærkt jobmarked i 2021
I 2021 forventer Jobindex en nettoomsætning i niveauet 320 mio. kr. og et driftsoverskud før renter og skat i niveauet 90 mio. kr.

"Vi tror på, at jobmarkedet vil holde sig på samme høje niveau i 2021, som det ligger på lige nu. Det er ikke mindst optimismen omkring vaccinerne, der bærer forventningerne over det meste af verden, og vi forventer, at det vil holde. Men usikkerheden i år er større end normalt," slutter Kaare Danielsen.

Vedlagt: Kvartalsrapport for 4. kvartal 2020 for Jobindex A/S
 

Vis alle nyheder fra: 2021  2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007 

Investor Relations: Kaare Danielsen, 3832 3360, investor@jobindex.dk

Godkendt Rådgiver: Jakob Tolstrup Kristensen, Clearwater International, jakob.tolstrup@cwicf.com

Annonce: