Jobindex står sammen med datterselskaberne StepStone og Computerworld it-jobbank for over 60% af det danske online jobannonce marked. Koncernen omfatter også Computerworld, Danmarks førende nyhedsmedie for it-nyheder, samt Jobbsafari i Norge. I alt når koncernens websites ud til over 1 mio. brugere hver måned. Koncernen har over 200 medarbejdere og omsatte for 257 mio. kr. i 2019 med et driftsoverskud på 84 mio. kr. Jobindex blev stiftet i 1996 som et af de første danske internetselskaber og blev i 2007 børsnoteret på vækstbørsen First North.

Jobindex Investornyt er en nyhedsservice for personer, der ønsker at følge med i udviklingen af Jobindex A/S, evt. med henblik på at investere i firmaet.

På denne side kan du se en oversigt over alle de nyheder, der er blevet udsendt gennem Jobindex Investornyt i 2008.

29.12.08 Mænd ingen adgang, og det er helt OK, siger Ligestillingsnævnet
Offentliggjort 14:56:01
 Jobindex CV-databasen TopKvinder.dk, der er forbeholdt kvindelige ledertalenter på jobjagt, bryder ikke ligestillingsloven. TopKvinder gør blot ”oplysninger om kvindelige ledertalenter lettere tilgængelige”. Det siger Ligestillingsnævnet til en klage over at TopKvinder ”modarbejder ligestillingsideen”.

Jobindex er en af de danske virksomheder, der har underskrevet Ligestillingsministeriets Charter for flere kvinder i ledelse. Formålet er at få private og offentlige arbejdspladser til at ansætte flere kvindelige ledere, og TopKvinder.dk gør det muligt for arbejdspladser og rekrutteringsfirmaer at finde frem til kvindelige ledertalenter. Læs mere om afgørelsen og TopKvinder.dk i den vedlagte pressemeddelelse.

Besøg TopKvinder.dk
 
01.12.08 Jobindex er Danmarks mest profitable IT-virksomhed
Offentliggjort 08:58:04
 Jobindex blev for nylig kåret som Danmarks bedste konsulenthus af bladet ComputerWorld, bl.a. på baggrund af at Jobindex havde den næsthøjeste overskudsgrad (38%) blandt samtlige IT-firmaer i Danmark med en omsætning på over 20 millioner kr., kun overgået af IT-factory. IT-factory er imidlertid netop gået konkurs og direktøren er forsvundet, og det kan derfor konstateres, at det retteligt er Jobindex, der var Danmarks mest profitable IT-virksomhed i 2007.

Læs mere om IT-factory
 
21.11.08 Jobindex kåret til en af Danmarks 50 bedste arbejdspladser
Offentliggjort 07:01:03
 Jobindex nøjes ikke med at lave TV-kampagner og tests om jobglæde. Jobindex er blevet kåret til en af Danmarks 50 bedste arbejdspladser af Great Place To Work og Berlingske Nyhedsmagasin.

Virksomhederne i undersøgelsen vurderes ud fra om medarbejderne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kollegaer. Den flotte placering viser, at Jobindex har skabt en god arbejdsplads som medarbejderne er glade for. Undersøgelser fra USA har vist en klar sammenhæng mellem virksomhedernes vurdering som arbejdsplads og deres evne til at tjene penge. I gennemsnit er virksomhederne på USA liste over de 100 bedste arbejdspladser steget ca. 10% mere om året end gennemsnittet af amerikanske aktier.
Læs om metoden bag Great Place to Work
Læs om Danmarks 50 bedste arbejdspladser
 
19.11.08 Jobindex hædret med ny innovationspris
Offentliggjort 08:37:03
 Jobindex er blandt årets vindere af Videnstafetten 2009, der er ny pris indstiftet af Dansk Erhverv. Prisen gives til en vidensvirksomhed, der har gjort sig bemærket indenfor innovation, og som forventes at være blandt morgendagens højdespringere. Jobindex får prisen for at revolutionere den måde, som virksomhederne rekrutterer medarbejdere på.

Læs mere om Videnstafetten 2009
 
18.11.08 Internet jobannoncemarkedet falder med 26%
Offentliggjort 11:19:03
 Foreningen af Danske Interaktive Medier har netop udsendt en ny markedsstatistik for 3. kvartal 2008. Internet jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne samlet blev på 68 mio. kr., et fald på 26% sammenlignet med 92 mio. kr. i 3. kvartal 2007.

Jobindex fakturerede jobannoncer i Danmark for i alt 20 mio. kr. i 3. kvartal 2008, og Jobindex' markedsandel kan derfor beregnes til 30% i 3. kvartal 2008 sammenlignet med 27% i 3. kvartal 2007. Jobindex' fakturerede jobannonceomsætning er faldet med 20% i forhold til 3. kvartal 2007, mens de øvrige markedsdeltagere i gennemsnit er faldet med 30%.

Læs hele pressemeddelelsen fra FDIM
 
17.11.08 Kraftig nedgang i antallet af jobannoncer
Offentliggjort 09:27:03
 Danske Bank og Jobindex har netop udsendt en rapport, der er omtalt på to sider i Dagbladet Børsen i dag. Rapporten viser, at jobmarkedet vendte omkring 1. april, og at udviklingen er accelereret i oktober måned. Dette indikerer, at ledighedstallene sandsynligvis står overfor en snarlig stigning.

Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet falder kraftigt i øjeblikket. Dansk Jobindex toppede i slutningen af sidste år, da antallet af nye jobannoncer lagt på nettet nåede op over 36.000 på blot én måned. I oktober var det sæsonkorrigerede antal nye jobannoncer faldet til 23.500 - et fald på 34% på et år. Særligt i de seneste tre måneder er antallet af nye jobannoncer faldet kraftigt fra måned til måned. Det blev således til et fald på 14% fra september til oktober.

Kigger man på de meget foreløbige tal for de to første uger af november ligger niveauet 40% under de to første uge af november 2007. Hvis det fortsætter hele måneden, havner tallet på omkring 21.000 nye jobannoncer for november måned.
 
14.11.08 Video præsentation af Jobindex
Offentliggjort 12:26:02
 Jobindex deltager i årets NASDAQ OMX webcast for nordiske IT-selskaber. Se en 20 minutters præsentation på engelsk, hvor Jobindex direktør Kaare Danielsen fortæller om Jobindex.

Se NASDAQ's Nordic Investment Webcast
 
10.11.08 3. kvartal 2008: Jobindex styrer mod flot overskud trods fald i omsætningen
Offentliggjort 08:29:04
 Jobindex mærker nu også afmatningen på omsætningen, men i tråd med tidligere udmeldinger er selskabet bag Danmarks største jobdatabase klar til at håndtere udviklingen – også på længere sigt – og fastholder uændret sine forventninger om et overskud på 44 mio. kr i 2008. Samtidig stiger Jobindex’ markedsandel fortsat.

3. kvartal var udfordrende
For første gang i meget lang tid har Jobindex oplevet et direkte fald i omsætningen. Nettoomsætningen i 3. kvartal blev på 29. mio kr, hvilket er 10% mindre end kvartalet før, men dog stadig 15% højere end samme kvartal sidste år.

Til gengæld har Jobindex’ markedsandel været stigende, og direktøren Kaare Danielsen er sikker på, at Jobindex står meget stærkt, også på lidt længere sigt:
”Vi har prøvet det før”, siger Kaare Danielsen, og henviser til den seneste opbremsning i 2001-03, hvor Jobindex overhovedet ikke mistede noget af sin omsætning, selv om det samlede omfang af jobannoncering faldt. Til gengæld gik det hårdt ud over aviserne, da mange virksomheder udskiftede de dyre avisannoncer med internetannoncer.

Krisen kan styrke Jobindex
”Det er den samme situation nu, og som den absolut største jobdatabase kan Jobindex blive yderligere styrket, fordi vi forventer at annoncørerne koncentrerer deres annoncekroner om færre og større udbydere”, siger Kaare Danielsen og fortsætter: ”Derudover er vi godt forberedt på en krise – både kapitalmæssigt og organisatorisk – og kan tilpasse os også en længerevarende opbremsning i samfundsøkonomien”.

Opdaterede forventninger til 2008
På grund af den hast og det omfang, som nedgangen har, justerer Jobindex sin forventede nettoomsætning 10 mio. ned, og forventer nu at nå en omsætning på 120 mio. kr. i 2008. Til gengæld er det forventede overskud før skat uændret i forhold til tidligere udmeldinger. Kaare Danielsen slutter:
”På nuværende tidspunkt er over 37 mio. af det forventede overskud allerede i hus, og selv om 4. kvartal vil være præget af udfordringer, fastholder vi forventningerne om at nå det budgetterede overskud før skat på 44 mio kr, som vi tidligere har stillet i udsigt”.

Vedlagt:
Kvartalsrapport 3. kvartal 2008 for Jobindex A/S
 
03.11.08 Jobindex er en af de mest interessante internet-virksomheder på børsen
Offentliggjort 12:39:03
 Jobindex er ugens aktie i Jyllands-Posten i dag. I artiklen, der desværre ikke findes på internettet, står der bl.a. at "Jobindex er på godt og ondt en internetvirksomhed, og nok én af de mest interessante på børsen. Mulighederne, som Jobindex kan udnytte i forbindelse med en konjunktur-afmatning, er bl.a., at annoncørerne generelt flytter deres dyre annoncer fra de trykte medier over til billigere internet-medier. Og her har Jobindex en fordel i at være den største, som flest jobsøgende går ind på." Dansk Aktieanalyse, der har skrevet artiklen, ender med at give Jobindex en neutral anbefaling.
 
02.10.08 Mød Jobindex til Aktionæraften i Århus den 9. oktober
Offentliggjort 12:29:02
 Jobindex og en række andre børsnoterede selskaber vil gerne i samarbejde med NASDAQ OMX invitere dig til aktionæraften i Århus den 9. oktober 2008 på Radisson SAS Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Århus C kl. 16.45 - 20.45. Dørene åbnes kl. 16.15, og præsentationen af Jobindex foregår kl. 18.40-19.10. Der vil være Sandwich og forfriskninger kl. 18.10-18.40.

Der vil aftenen igennem være parallelle indlæg fra 15 forskellige selskaber, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til selskaberne. Mød bl.a. NeuroSearch, Bavarian Nordic, Alk-Abelló, Maconomy, Netop Solutions, Maxbank og Jobindex. De respektive selskabers direktion vil stå for præsentationerne.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men af praktiske årsager skal du tilmelde dig senest den 7. oktober 2008 via e-mail til tilmelding@nasdaqomx.com. Der er et begrænset antal pladser efter først-til-mølle princippet.

Læs mere i det vedlagte program. Vi glæder os til at se dig til arrangementet den 9. oktober.

Venlig hilsen

Kaare Danielsen
Jobindex A/S
 
30.09.08 Jobindex kåret til gazelle for 5. gang
Offentliggjort 12:44:03
 Med en vækst på 390% fra 2004 til 2007 er Jobindex nummer 214 på Børsens gazelleliste. Det er 5. gang Jobindex bliver kåret som gazellevirksomhed, og det kunne have været 7. gang hvis Jobindex ikke havde ændret regnskabsprincipper undervejs. Omsætningen er 80-doblet fra 1,2 mio. kr. i 1998 til 100 mio. kr. i 2007, og alene fra 2004 til 2007 blev omsætningen næsten 5-doblet fra 20,4 mio. kr. til 100 mio. kr.
 
24.09.08 Jobindex kåret som Danmarks bedste konsulenthus
Offentliggjort 23:53:02
 Jobindex er i dag blevet kåret som Danmarks bedste konsulenthus af bladet ComputerWorld. Kåringen sker på baggrund af regnskabstallene for vækst, afkastningsgrad, overskudsgrad og omsætning pr. medarbejder. Det er specielt væksten og overskuddet, der giver Jobindex den gode placering, og med en overskudsgrad på 38% har Jobindex den næsthøjeste overskudsgrad i hele undersøgelsen, der omfatter samtlige IT-firmaer i Danmark med en omsætning på over 20 millioner kr.

Læs mere om ComputerWorlds Top100
 
27.08.08 Bestyrelsesformand Ole Timm køber 205 aktier i Jobindex A/S
Offentliggjort 13:47:03
 I henhold til Værdipapirhandelslovens § 28a indberetter Jobindex A/S oplysninger om ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med Jobindex A/S’ aktier.

Bestyrelsesformand Ole Timm har den 26. august 2008 købt 205 stk. aktier i Jobindex A/S til en gennemsnitskurs på 387 kr. til i alt 79.305 kr.
 
20.08.08 Danielsen.com ApS køber 2500 aktier i Jobindex A/S
Offentliggjort 14:38:51
 I henhold til Værdipapirhandelslovens § 28a indberetter Jobindex A/S oplysninger om ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med Jobindex A/S' aktier.

Danielsen.com ApS ved adm. direktør Kaare Danielsen har den 20. august 2008 købt 2500 stk. aktier á kurs 400 kr. til i alt 1.000.000 kr. af en tidligere medarbejder i selskabet.
 
19.08.08 Internet jobannoncemarkedet vokser med 8% i 1. halvår 2008
Offentliggjort 15:37:41
 Foreningen af Danske Interaktive Medier har netop udsendt en ny markedsstatistik for 1. halvår 2008. Internet jobannoncemarkedet satte ny rekord med en omsætning på 211 mio. kr. i 1. halvår 2008, en stigning på 8% i forhold til 1. halvår 2007.

Jobindex fakturerede jobannoncer i Danmark for i alt 66 mio. kr. i 1. halvår 2008, og Jobindex' markedsandel kan derfor beregnes til 31% i 1. halvår 2008 sammenlignet med 27% i 1. halvår 2007. Det samlede marked voksede med 16 mio. kr. mens Jobindex voksede med 13 mio. kr., og Jobindex er dermed vokset med 26% i faktureret omsætning mens de øvrige markedsdeltagere i gennemsnit er vokset med 2%.

Læs hele pressemeddelelsen fra FDIM
 
18.08.08 2. kvartal 2008: Stadig flot vækst i Jobindex trods opbremsende jobmarked
Offentliggjort 11:52:57
 
  • 40% vækst i 1. halvår i forhold til året før

  • fortsat forventning om 30% vækst i hele 2008

Danmarks største jobdatabase og jobformidler – Jobindex – ændrer ikke på sine forventninger til 2008, selvom den
generelle økonomiske opbremsning nu klart kan ses forplante sig til arbejdsmarkedet.

Tal fra Dansk Jobindex viser, at antallet af nye jobannoncer på internettet faldt med 12% i 2. kvartal i forhold til 1. kvartal.

”Det får os dog ikke til at ændre vores vurdering”, siger Jobindex’ direktør Kaare Danielsen, der forklarer sine forventninger således:

” - dels medfører den generelle økonomiske afmatning med stor sandsynlighed, at mange virksomheder yderligere vil koncentrere deres jobannoncering om de førende jobformidlere på internettet”

” – dels er Jobindex’ forretning meget sund, og en fortsat fokus på nye produkter, specielt rekrutteringsydelser, vil bidrage til vores fortsatte vækst i både omsætning og indtjening.”

Jobindex lancerer i dag en ny internet-side og et nyt TV-spot om vikarjob, og derudover fortsætter den omfattende satsning på det svenske marked, hvor Jobindex’ svenske site – Jobsafari.se – har bidt sig godt fast.

38% vækst i 2. kvartal
I 2. kvartal havde Jobindex en nettoomsætning på 32 mio. kr. – en vækst på 38% i forhold til 2. kvartal sidste år. Overskuddet før skat var 12,4 mio. kr., en stigning på 48% i forhold til 2. kvartal 2007. Tallene viser, at Jobindex’ forretning er både voksende og profitabel.

Fastholder – igen – forventningerne til 2008
Såvel i sit børsprospekt fra sidste år som i den seneste kvartalsrapport stillede Jobindex en nettoomsætning på 130
mio. kr. og et resultat på 44. mio. kr. før skat i udsigt. Det holder Kaare Danielsen fast i:

” - vi er meget langt fremme hvad angår både omsætnings- og resultatmål for 2008, så selv om der skulle komme en alvorlig opbremsning, er vi overbeviste om, at vi kan nå de mål, vi har stillet i udsigt.”

Vedlagt:
Kvartalsrapport 2. kvartal 2008 for Jobindex A/S
 
18.08.08 Begyndende vending på arbejdsmarkedet
Offentliggjort 11:47:47
 Danske Bank og Jobindex har i fredags udsendt en rapport, der viser en begyndende vending på arbejdsmarkedet. Dansk Jobindex har med få afbrydelser været støt stigende siden starten af 2004 – foråret i år bød imidlertid på en tydelig vending i antallet af nye jobannoncer lagt på nettet. Denne tendens er fortsat hen over sommermånederne. Efter et stort dyk i antallet af nye jobannoncer lagt på nettet i juni, blev der i juli lagt 32.000 nye jobannoncer på nettet. Det er stort set samme niveau som i april og maj. Det er imidlertid et stykke under toppunktet på cirka 36.000 nye jobannoncer lagt på nettet hver måned i 2. halvår sidste år.

At antallet af jobannoncer falder fra et højt niveau er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at ledigheden står overfor en kraftig stigning. Det indikerer dog tydeligt, at den opbremsning, vi har set i økonomien over det seneste år, også er ved at forplante sig til arbejdsmarkedet.
 
16.06.08 Danielsen.com ApS køber 2500 aktier i Jobindex A/S
Offentliggjort 08:56:23
 I henhold til Værdipapirhandelslovens § 28a indberetter Jobindex A/S oplysninger om ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med Jobindex A/S' aktier.

Danielsen.com ApS ved adm. direktør Kaare Danielsen har den 16. juni 2008 købt 2500 stk. aktier á kurs 450 kr. til i alt 1.125.000 kr. af en tidligere medarbejder i selskabet.

 
04.06.08 Ny investorpræsentation af Jobindex
Offentliggjort 09:32:28
 Der er stadig ledige pladser i aften den 4. juni hvor Jobindex og en række andre børsnoterede selskaber i samarbejde med NASDAQ OMX inviterer til aktionæraften i København på Radisson SAS Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S. Dørene åbnes kl. 16.15, og præsentationen af Jobindex foregår kl. 17.40-18.10.

Der vil aftenen igennem være parallelle indlæg fra 15 forskellige selskaber, bl.a. Alk-Abelló, Topsil, Topotarget, DLH, Tower Group, Exiqon, Danware, Bording, Lübker Golf, Enalyzer og Jobindex.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage kan du i stedet downloade investorpræsentationen fra vores hjemmeside.
Download investorpræsentationen (PDF 1,6 MB)
 
29.05.08 Danielsen.com ApS køber 1000 aktier i Jobindex A/S
Offentliggjort 12:24:14
 I henhold til Værdipapirhandelslovens § 28a indberetter Jobindex A/S oplysninger om ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med Jobindex A/S’ aktier.

Danielsen.com ApS ved Adm. direktør Kaare Danielsen har den 29. maj 2008 købt 1000 stk. aktier á kurs 450 kr. til i alt 450.000 kr. af en medarbejder i selskabet.
 
23.05.08 Mød Jobindex til Aktionæraften i København den 4. juni
Offentliggjort 19:14:51
 Jobindex og en række andre børsnoterede selskaber vil gerne i samarbejde med NASDAQ OMX invitere dig til aktionæraften i København den 4. juni 2008 på Radisson SAS Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S kl. 16.45 – 20.45. Dørene åbnes kl. 16.15, og præsentationen af Jobindex foregår kl. 17.40-18.10.

Der vil aftenen igennem være parallelle indlæg fra 15 forskellige selskaber, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til selskaberne. Mød bl.a. Alk-Abelló, Topsil, Topotarget, DLH, Tower Group, Exiqon, Danware, Bording, Lübker Golf, Enalyzer og Jobindex. De respektive selskabers direktion vil stå for præsentationerne.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men af praktiske årsager skal du tilmelde dig senest den 2. juni 2008 via e-mail til tilmelding@nasdaqomx.com. Der er et begrænset antal pladser efter først-til-mølle princippet.

Læs mere i det vedlagte program. Vi glæder os til at se dig til arrangementet den 4. juni.

Venlig hilsen

Jobindex A/S
 
21.05.08 Vending på jobmarkedet
Offentliggjort 10:59:42
 Danske Bank og Jobindex har netop udsendt en rapport, der viser at jobmarkedet vendte i april måned. Dansk Jobindex har med få afbrydelser været støt stigende siden begyndelsen af 2004. Foråret i år byder imidlertid på en tydelig vending i antallet af nye jobannoncer lagt på nettet. Efterat have toppet på et niveau på cirka 36.000 nye jobannoncer lagt på nettet hver måned i 2. halvår sidste år, så er Dansk Jobindex faldet til knap 32.000 jobannoncer i april i år.

At antallet af jobannoncer falder fra et højt niveau, er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at ledigheden står over for en snarlig stigning. Det indikerer dog tydeligt, at den opbremsning, vi har set i økonomien over det seneste år, også er ved at forplante sig til arbejdsmarkedet. Ser vi på data for det danske arbejdsmarked i øvrigt, kunne man ellers få indtryk af, at arbejdsmarkedet var totalt usårligt over for den lavere forbrugs- og eksportvækst. Ledigheden er således fortsat med at falde og nåede i marts ned på 52.900 personer svarende til 1,9 % af arbejdsstyrken. Dansk Jobindex er den første indikator, der tydeligt indikerer, at arbejdsmarkedet også svækkes - men fra et stærkt udgangspunkt. Så det er endnu for tidligt at male fanden på væggen, når vi taler det danske arbejdsmarked. Det ser fortsat stærkt ud. Læs hele rapporten i den vedlagte PDF-fil.

Rapporten var hovednyheden i Radioavisen på P1 kl. 8 i morges, hvor cheføkonom fra Danske Bank Steen Bocian kommenterer nyheden.

Hør indslaget i Radioavisen
 
19.05.08 1. kvartal 2008: Jobindex fortsætter væksten trods opbremsning i jobmarkedet
Offentliggjort 08:48:24
 
  • over 40% vækst i 1. kvartal i forhold til året før
  • fastholder forventning om 30% vækst i hele 2008

Med sin 1. kvartalsrapport for 2008 indfrier Jobindex endnu engang forventningerne fra børsintroduktionen sidste år, og selskabet holder fast i sine høje forventninger til 2008 trods et jobmarked, der er ved at bremse op.

Over 40% vækst i 1. kvartal
Jobindex, der er Danmarks største jobdatabase og jobmarked, havde en nettoomsætning i 1. kvartal på 32 mio. kr. - en vækst på 42% i forhold til 1. kvartal 2007. Overskuddet før skat var 13 mio. kr. - en vækst på 43% i forhold til 1. kvartal 2007. Både omsætning og overskud er dermed vokset over 40%.

Fastholder forventningerne til 2008
I sit børsprospekt fra juni sidste år stillede Jobindex en nettoomsætning på 130 mio. kr. og et resultat på 44. mio. kr. før skat i udsigt. De forventninger holder selskabet fast i:

”Vi er så langt fremme i indtjening allerede nu, at vi meget klart regner med at nå både omsætnings- og resultatmål i 2008, også selv om markedet bremser op”, siger Kaare Danielsen, direktør for Jobindex: ”Derudover er vores udbud af produkter og ydelser også yderst velegnede til at anvende i perioder, hvor jobmarkedet er under forandring, og på lang sigt kan en opbremsning i jobmarkedet ligefrem blive en fordel for Jobindex, fordi det vil få endnu flere annoncører til at skifte fra aviserne til internettet”, slutter han.

Vedlagt:
Kvartalsrapport 1. kvartal 2008 for Jobindex A/S
 
06.05.08 Referat af ordinær generalforsamling samt ny finanskalender for Jobindex A/S
Offentliggjort 16:43:43
 Den ordinære generalforsamling i Jobindex A/S blev afholdt den 2. maj på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Bestyrelse og revisor blev genvalgt og alle bestyrelsens forslag blev vedtaget.

Jobindex forventer at offentliggøre regnskabsmeddelelser for 2008 på følgende tidspunkter:

  • Regnskab for 1. kvartal: 19. maj 2008
  • Regnskab for 2. kvartal: 18. august 2008
  • Regnskab for 3. kvartal: 10. november 2008
  • Regnskab for 4. kvartal: 16. februar 2009
  • Årsregnskabet for 2008: 30. marts 2009
  • Generalforsamling 2009: 17. april 2009
 
30.04.08 Husk generalforsamling i Jobindex fredag den 2. maj kl. 8:30
Offentliggjort 12:04:57
 Der afholdes ordinær generalforsamling i Jobindex A/S fredag den 2. maj 2008, kl. 08:30, på selskabets adresse, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Generalforsamlingen afholdes i selskabets kantine, og der vil blive serveret en let morgenmad.

De udsendte skriftlige invitationer fungerer som adgangskort som skal medbringes til generalforsamlingen. Af hensyn til planlægningen af generalforsamlingen beder vi dig endvidere om at sende en tilmelding via e-mail med angivelse af antal personer, der deltager, til e-mail adressen: generalforsamling@jobindex.dk

Venlig hilsen

Kaare Danielsen
 
16.04.08 Internet jobannoncemarkedet voksede med 29% i 2007
Offentliggjort 09:30:11
 Foreningen af Danske Internet Medier har netop udsendt markedsstatistikken for 2007. Internet jobannoncemarkedet endte som ventet med en samlet omsætning på ca. 380 millioner kr. i 2007, en stigning på 29% i forhold til 2006.

Jobindex fakturerede jobannoncer i Danmark for i alt ca. 100 millioner kr. i 2007, en stigning på 60% i forhold til 2006, og Jobindex' markedsandel kan derfor beregnes til ca. 27% i 2007 sammenlignet med 21% i 2006.

Det samlede internet annoncemarked endte på 2,5 milliarder kr. i 2007, og internettet nærmer sig dermed TV målt på annonceomsætning.

Læs hele pressemeddelelsen og rapporten fra FDIM
 
15.04.08 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jobindex A/S
Offentliggjort 17:04:14
 Der afholdes ordinær generalforsamling i Jobindex A/S fredag den 2. maj 2008, kl. 08:30, på selskabets adresse, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Generalforsamlingen afholdes i selskabets kantine, og i forbindelse med generalforsamlingen vil der blive serveret en let morgenmad.

Skriftlig invitation er sendt pr. post til alle navnenoterede aktionærer i selskabet.

Venlig hilsen

Kaare Danielsen
Adm. Direktør
 
28.03.08 Jobindex Årsrapport 2007
Offentliggjort 14:04:46
 Jobindex driver Danmarks største jobdatabase på internettet målt på såvel antal brugere som på antal jobannoncer og omsætning. Ifølge Foreningen af Danske Internet Medier havde Jobindex.dk 366.573 brugere i januar 2008, hvilket placerer Jobindex blandt de 30 største websites i Danmark.

Årets hovedbegivenhed var optagelsen af Jobindex A/S til handel på First North. Formålet med optagelsen til handel på First North var først og fremmest at synliggøre, at Jobindex er den største jobdatabase på markedet.

Synliggørelsen af at Jobindex er den største jobdatabase på markedet har haft en positiv effekt på tilgangen af kunder. I starten af 2007 blev Jobindex ganske vist betragtet som en af de største jobdatabaser, men synliggørelsen af, at Jobindex er klart den største jobdatabase uanset hvilket nøgletal, der måles på, har betydet at både brugere, kunder, journalister og konkurrenter betragter Jobindex som den største på markedet. Samtidig har Jobindex haft en markant større vækst i 2007 end markedet. På den baggrund kan året 2007 kun betegnes som særdeles tilfredsstillende.

Nettoomsætningen i 2007 blev på 100 millioner kr. svarende til en vækst på 60% i forhold til 2006, og overskuddet før skat blev på 39 millioner kr. hvilket er en vækst på 80% i forhold til 2006. Der var i prospektet dateret 25. juni 2007 forventet en omsætning på 100 millioner kr. og et overskud før skat på 34 millioner kr., så resultatet overgår forventningerne fra prospektet, hvilket ledelsen også anser for meget tilfredsstillende.

Den positive udvikling fra 2007 ser ud til at fortsætte i 2008. På den baggrund fastholder Jobindex forventningerne fra prospektet om en vækst på 30% i omsætningen i 2008 til 130 millioner kr. og et overskud før skat på 44 millioner kr. og efter skat på 33 millioner kr.
 
25.03.08 Indgåelse af market maker aftale for Jobindex A/S aktier
Offentliggjort 08:30:08
 Jobindex A/S har indgået aftale med Fionia Bank om at fungere som market maker for selskabets aktier på First North.

Formålet med aftalen er at sikre at der løbende stilles bud- og udbudspriser i selskabets aktier og dermed øge likviditeten og handlen med selskabets aktier.

Ifølge aftalen skal Fiona Bank under normale markedsforhold sikre at der stilles priser i selskabets aktier for minimum 2 handelsposter med et spread på maksimalt 5% i åbningstiden på First North.

Aftalen træder i kraft fra og med den 25. marts 2008.
 
06.03.08 Danielsen.com ApS køber 8000 aktier i Jobindex A/S
Offentliggjort 12:35:05
 I henhold til Værdipapirhandelslovens §28a indberetter Jobindex A/S oplysninger om ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med Jobindex A/S' aktier.

Danielsen.com ApS ved adm. direktør Kaare Danielsen har den 6. marts købt 8000 stk. aktier á kurs 500 kr. til i alt 4 millioner kr. af selskabets næststørste aktionær, Christian Bahl Holding ApS.

Bestyrelsesformand Ole Timm har den 4. marts købt 20 stk. aktier á kurs 500 kr. til i alt 10.000 kr.
 
03.03.08 Jobindex venter tocifret indtjeningsvækst i 2008
Offentliggjort 07:50:22
 Journalist og aktieanalytiker Jørgen Rasmussen har under overskriften "Jobindex venter tocifret indtjeningsvækst i 2008" skrevet om Jobindex på baggrund af det seneste kvartalsregnskab.

Læs Jørgen Rasmussen artikel om Jobindex
 
29.02.08 4. kvartal 2007: Jobindex vokser 60% - og overskuddet stiger med 80%
Offentliggjort 07:55:08
 Forventningerne til vækst og indtjening blev indfriet, da Danmarks største jobdatabase i dag sendte sin kvartalsrapport til OMX/Københavns Fondsbørs.

Og Jobindex fastholder forventningerne til et godt 2008, trods den seneste økonomiske udvikling.

Sidste sommer sendte direktør Kaare Danielsen fra Jobindex sin virksomhed på First North-børsen med forventninger om en 2007-omsætning på 100 mio. kr. og et resultat på 34 mio. kr før skat. Med Jobindex’ netop udsendte kvartalsrapport for 4. kvartal er forventningerne blevet indfriet, og Jobindex nåede endda et overskud på 39 mio. kr. før skat for hele 2007, hvilket er ny rekord for selskabet.

Rekordhøjt antal jobannoncer
– det er muligt at væksten er aftagende, men lige nu er det danske jobmarked fortsat præget af rekordlav ledighed, samtidig med at der aldrig har været flere jobannoncer på internettet end netop nu, og det betyder kamp om de bedste medarbejdere, fortæller Kaare Danielsen. Jobindex oplever både vækst i antal kunder og annoncer, men også i virksomhedernes metoder og rekrutteringsgrundlag.

Forventet vækst på 30% i 2008
Selv om jobvæksten tager af, så fortsætter Jobindex sin vækst i omsætning og indtjening og fastholder forventningerne fra prospektet om en 2008-omsætning på 130 mio. kr og et overskud på 44 mio. kr før skat.

Nu handler det om ’drømmejobbet’
– 2008 kommer ikke til at handle om kvantitet, men om kvalitet i de job, der bliver tilbudt, fortæller Kaare Danielsen: Den tid, hvor medarbejdere kun skifter job for at prøve noget nyt, er forbi. Det er drømmejobbet – det rigtige job – der er målet for flere og flere jobsøgende, og det er virksomhederne ved at indstille sig på, slutter han.

Vedlagt:
Kvartalsrapport 4. kvt. 2007 for Jobindex A/S

Yderligere oplysninger:
Direktør Kaare Danielsen
Telefon 38323360 / 20735010
 
23.01.08 Stabilisering i antallet af jobannoncer på internettet
Offentliggjort 08:33:59
 Danske Bank og Jobindex har netop udsendt en rapport, der viser en stabiliering i antallet af jobannoncer på nettet. Dansk Jobindex har med få afbrydelser været støt stigende siden starten af 2004. I 4. kvartal 2007 blev der lagt 108.000 nye jobannoncer på nettet. Det er det højeste niveau nogensinde. Sammenlignet med 3. kvartal 2007 er der tale om en vækst på 3,3% - og kigger vi på udviklingen fra 4. kvartal 2006 til 4. kvartal 2007 er der tale om en vækst på hele 16,5%.

Der er således ingen tvivl om, at efterspørgslen efter arbejdskraft fortsat er udtalt til trods for, at væksten i dansk økonomi er blevet reduceret ganske meget fra 2006 til 2007. Opbremsningen i væksten i antallet af nye jobannoncer kunne dog indikere, at arbejdsmarkedet trods alt ikke er helt upåvirket af den lavere økonomiske vækst - men nogen særligt kraftig reaktion er der trods alt ikke tale om. Dansk Jobindex peger således i retningen af yderligere fremgang i beskæftigelsen. Med udgangspunkt i Dansk Jobindex er der ikke umiddelbart grund til at forvente, at ledigheden skulle begynde at stige inden for de kommende måneder. Læs hele rapporten i den vedlagte PDF-fil.

Det rekord høje antal jobannoncer på internettet danner baggrund for et indslag i Magasinet PENGE på DR1 i aften kl. 21:25 lige efter TV-Avisen. Udsendelsen handler om karriereskift, dvs. hvordan man søger job, hvis man gerne vil arbejde indenfor noget andet end det, man arbejdede med i sit forrige job. I udsendelsen følger man to personer, der gerne vil skifte karriere, og som får gode råd af en karrierecoach om, hvordan de skal bære sig ad.
Læs mere om Magasinet PENGE
 
01.01.08 Investormøde med Jobindex og Euroinvestor 10. januar i København
Offentliggjort 09:29:42
 Jobindex, Euroinvestor og E*TRADE Bank inviterer til gratis investormøde torsdag d. 10. januar kl. 17.30-20.30.

E*TRADE Bank præsenterer værktøjer til aktive investorer, og derefter følger en præsentation af Jobindex og Euroinvestor.

Jobindex er Danmarks største jobdatabase med 20.000 jobannoncer, 300.000 unikke brugere, 70 medarbejdere og ca. 100 millioner kr. i omsætning. Jobindex er det største selskab på First North og blev for nylig kåret som det 5. hurtigst voksende teknologiselskab i Danmark. Direktør og internet-pioner Kaare Danielsen vil fortælle lidt om markedet, historien, strategien og resultaterne og om hvorfor man bør købe aktier i Jobindex.

Euroinvestor.com A/S er Danmarks største investorportal og har samlet én mio. månedlige brugere i Europa. Euroinvestor er af Dagbladet Børsen netop blevet kåret som ”Gazellevirksomhed” for 2. år i træk. Adm. direktør Nicolai Frisch præsenterer Euroinvestors selskabets forretningsområder, den aktuelle situation samt fremadrettede aktiviteter, der skal sikre at Euroinvestor bliver en af de største Investorportaler i Europa inden for de kommende år.

Arrangementet foregår på Øregaard Museum, Ørehøj Allé 2, 2900 Hellerup. Parkering kan ske på Gentofte Hovedbibilotek, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup - lige udenfor Øregaardsparken hvor Øregaard Museum ligger.

Tilmelding foregår til Steffen.larsen@etrade.com
 

Nyheder fra: 2021  2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007 

Annonce: