Kom stærkt ud af Coronakrisen

Meget er forandret på kort tid. Men med det rette fokus på rekrutteringsprocesser, tiltrækning af kandidater og HR i nøglerollen, er vejen til succes der stadig.

Løsninger

Jobannoncering

Din jobannonce skal være på Danmarks største jobportal for at ramme flest jobsøgere. Vores løsninger går fra helt simple tekstannoncer til de mere kreative.

Rekruttering

Vores eksperter kan effektivisere, strømline og håndtere din rekrutteringsproces, så du kan koncentrere dig om at tale med de mest relevante kandidater.

Branding

Vi har både eksperter og løsninger, der hjælper dig med at markedsføre din virksomhed som arbejdsplads. Vi muliggør, at I kan få viden om jeres employer brand, og hvordan I fremstår.

Arrangementer

I løbet af året deltager Jobindex ved forskellige arrangementer, på messer og så afholder vi annonceskrivningskurser hvor du kan lære at blive helt skarp i din kommunikation. Se i listen hvor du kan møde os næste gang.

Der er p.t. ingen planlagte arrangementer.

Inspiration

Jobglæde er en god forretning

Jobglæde

Jobglæde er altid vigtigt. I gode tider forstærker den succesen, og i udfordrende tider er jobglæde det, som sikrer, at I kommer godt ud på den anden side.

Konjunkturer, eksport- og integrationsjob

Energi

Følg med i udsving i antallet af jobannoncer, søg efter specialister inden for eksport, kultur og sprog og læs om Integrationsjob.

Kundecases

Energi

Se hvad vi har gjort for andre. Hent inspiration fra nogle af Danmarks mest succesrige virksomheder, som alle bruger Jobindex i deres rekrutteringsindsats.

Jobindex.dk er Danmarks førende portal for jobsøgende, hvor du let kan finde din nye medarbejder. Udover at du kan annoncere ledige stillinger, kan du søge medarbejdere blandt mere end 140.000 aktive CV'er i vores CV-database. Uanset hvilken type af medarbejder eller profil, du mangler, kan Jobindex hjælpe dig med at finde netop den rigtige at ansætte blandt landets erfarne og nyuddannede jobsøgere.

Desuden kan Jobindex med vores store og brede rekrutteringsafdeling assistere dig med dine ansættelser – uanset om der er tale om ledige medarbejdere eller ansatte, der skal motiveres til et jobskifte. Du kan vælge at outsource dele af eller hele rekrutteringen (på nær de afsluttende, personlige samtaler) til os.