Rekruttering
Skal vi snakke om din næste rekruttering?

Vores rekrutteringseksperter håndterer din rekrutteringsproces, så du kan koncentrere dig om at tale med de mest relevante kandidater til slut.

Skal vi ringe dig op?
– eller ring til os på 38 32 33 55
rekruttering af nye medarbejdere

Gå den rigtige vej, når du skal rekruttere nye medarbejdere

Vi ved, at effektiv rekruttering starter med relevante kandidater – de er den korte vej til den rigtige medarbejder for dig. Vi ved også, at en optimal rekrutteringsproces skal være en god oplevelse for både dig og kandidaterne. Derfor er vores interne rekrutteringsbureau udstyret med fantastiske værktøjer og lige så fantastiske rekrutteringskonsulenter, der med bred viden om jobmarkedet og kandidatmarkedet rådgiver dig – og styrer din næste rekruttering i mål for dig.

Med Jobindex som rekrutteringsbureau finder du den rette medarbejder

Hos os kan du få hjælp til dele af eller til hele rekrutteringsprocessen – du sparer tid og får den rigtige opstart på rekrutteringsopgaven. Vi kan hjælpe på flere forskellige måder og gennem forskellige former for rekrutteringer. Her tager vi udgangspunkt i dit behov, din situation og vores viden om kandidaterne. Tag et kig her på de mest effektive måder, hvor vi hjælper dig i mål.


Se alle rekrutteringsmuligheder

Når vi rekrutterer for dig, får du de rigtige ansøgere til samtale. Det optimale er altid at opnå stor succes gennem korrekt rådgivning, så du effektivt finder og får ansat den bedste medarbejder til stillingen. Det gælder også, når du skal have fat i specialister, ledere og IT-professionelle. Derfor starter vi med at foretage en profilafklaring sammen med dig. Herefter tager vi vare på search, screening og forinterview.

I hele forløbet har du din faste rekrutteringskonsulent – der kender din branche – tæt knyttet, så du aldrig mangler sparring. Sparring får du også fra vores tekstforfattere med speciale i employer branding, så din jobannonce rammer plet fra start. Når du gør brug af vores SemiSearch-proces, får du en skarp shortlist med interessante profiler, som du let kan tage jobsamtalen med selv.

Nøglen til den effektive rådgivning, som du får hos os, er vores indgående kendskab til job- og kandidatmarkedet med mere end 25 års erfaring. Der er løbende konjunkturer og trends, der kan have en signifikant betydning på måden at nå målet. Alt det har vi styr på. Lige så vigtigt er det, at kandidaterne har tillid til Jobindex og interesse i at have deres CV liggende hos os. Og det har de!

Derfor har vi – og også dig, hvis du ønsker det – adgang til at søge efter de gode profiler blandt CV’er fra mere end 140.000 kandidater. Derudover foretager vi løbende undersøgelser og laver analyser over kandidatmarkedet – fx omkring jobglæde, præferencer, tiltrækning, fastholdelse og meget mere.

Troværdig rådgivning hos os betyder, at du ikke oplever at blive talt efter munden – i stedet stiller vi de vigtige spørgsmål. Vi er nemlig din realistiske sparringspartner med massiv viden og data gennem mere end 25 års erfaring at trække på – så du bedst muligt får flere relevante ansøgere i det afgørende felt.

Vi kan fx finde på at udfordre dig i forhold til den ønskede profil eller lønniveau, hvis netop dét er nødvendigt for at komme godt i mål med rekrutteringen. Og vi gør det med stærk indsigt i ryggen. Derudover er vores rekrutteringskonsulenter brancheopdelt og er specialister inden for deres felt og ved, hvad der rører sig på markedet – og i din branche.

Få hjælp til rekruttering på forskellige måder – her er to af de stærke

SemiSearch – search og screening

Vi afdækker dine behov og finder de rigtige kandidater, og du får sparring med en fast rekrutteringskonsulent, der kender din branche under hele processen. For det handler om at styre uden om fejlrekrutteringer og hele vejen i mål med de rigtige kandidater. Og så hjælper det at have et realistisk billede af, hvad man som virksomhed kan tiltrække – og ikke mindst, hvordan man kan tiltrække. Alt det rådgiver vi om efter behov undervejs. Ring eller skriv til os, så er du godt på vej.

Kort fortalt om SemiSearch

  • Først afdækker vi kravene til din kommende medarbejder, rådgiver dig, giver feedback på teksten i din jobannonce – og så lægger vi annoncen
  • Herefter opsøger vi, motiverer, screener, forinterviewer og har al kontakten med kandidaterne
  • Du får en relevant shortlist med oplagte profiler, som du let kan tage den endelige samtale med
  • Vi tilbyder også mulighed for anonymitet samt flere typer tillægsprodukter til processen

Kandidatadministration – sortering og udvælgelse

Kandidatadministration letter rekrutteringen for dig. Her sparer du tid ved at overlade administrationen og sortering af dine ansøgninger til os – og vi skaber overblikket over dit kandidatfelt. Du får tilknyttet en erfaren rekrutteringskonsulent, der gennemser de indkomne ansøgninger, sender kvittering for modtagelse af ansøgningen og svarer på alle opkald fra ansøgere.

Det får du ved Kandidatadministration

  • Sammen med dig laver vi en god profilafklaring af din kommende medarbejder
  • Du slipper for at tage stilling til de mange ansøgninger – vi klarer den nødvendige screening ud fra de valgte kriterier
  • Du har løbende adgang til de bedste kandidater og kan let kalde til samtale. Al anden tilbagemelding til kandidater klarer vi med en ensartet proces til gavn for alle
TILKØB TIL REKRUTTERING & SEMISEARCH
Kandidatafdækning
Her styrker vi dig som ansættende leder med indsigt om den pågældende kandidat, så du har de bedste dialogredskaber til jobsamtalen. Du får indblik i, hvordan tidligere ledere eller kolleger vurderer kandidaten i bestemte situationer.
TILKØB TIL SEMISEARCH
Frikøb af eksklusivitet
Frikøb af eksklusivitet giver dig mulighed for at fastholde det bredest mulige scope i ansættelsesprocessen ved at have flere processer i gang samtidig. Det kan spille en rolle på de absolut sværeste sager.
TILKØB TIL SEMISEARCH
Kandidatgaranti
Hvad nu hvis en kandidat, som du netop har ansat gennem SemiSearch, springer fra i prøveperioden? Eller du vurderer, at det ikke var den rette ansættelse? Sker det får du en ny SemiSearch-proces uden yderligere omkostninger.

De varme facts om os, som kommer dig til gode

96,3%

vil bruge Jobindex som rekrutteringsbureau igen

80%

af vores rekrutteringer ender i ansættelse

140.000

CV’er fra varme kandidater lige til at matche i

65%

ansatte kandidater kommer direkte fra vores CV’er

Tag et kig bag gardinerne hos rekrutteringsbureauet

Vi er 13 rekrutteringsspecialister hos Jobindex, der hver dag arbejder med at hjælpe dig med dine rekrutteringer. Samtidig holder vi os nøje opdateret på trends, udvikling og selvfølgelig den skiftende kandidatadfærd. Der er mange facetter i vores arbejde, så vi synes det er på sin plads, at du også kan lære os lidt bedre at kende – og få indblik i den måde vi arbejder på. Det kan du lige her med et klik.

Skal vi snakke om din næste rekruttering?
Skal vi ringe dig op?