Jobindex A/S

150.872 følgere

Jobindex A/S

Velkommen til Jobindex


Udover vi annoncerer de ledige job, hjælper vi kunder med at rekruttere deres nye medarbejdere. Derfor har vi opbygget en stor rekrutteringsafdeling, der i 2017 opstartede mere end 1100 rekrutteringer, blandt andet ved brug af vores store CV-database. Det tal er helt på linje med de allerstørste rekrutteringsbureauer i landet.

Jobindex A/S som arbejdsplads

445 evalueringer, 15 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer
GAIS-måling 2019

Er du eller har du været ansat hos Jobindex A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Jobindex A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Lad os spille hinanden bedre

Som medarbejder i Jobindex vil du typisk blive mødt med opgaver, som er relativt definerede, for vi er en virksomhed, hvor du bliver ansat til en specialiseret opgave. Men inden for rammerne vil du ofte opleve frihed til at løse opgaven på den måde, som du finder bedst og i samråd med din chef. Og hvis du får en ny idé til at gøre ting smartere eller bedre, vil vi gerne høre om det.

Fordi du i de fleste stillinger hos os beskæftiger dig med alle typer af job i alle typer af virksomheder, vil du hurtigt få en meget bred og dyb forretningsforståelse af HR, arbejdsmarkedet og det danske erhvervsliv.

Medarbejdere

%

Kvinder

%

Mænd

 år

Gennemsnitsalder

Kulturen i Jobindex

En flad struktur og entreprenørånden fra iværksættertiden er en aktiv del af det at være ansat i Jobindex. Virksomheden startede nemlig i stuen hos grundlæggeren Kaare Danielsen og er i dag en succesrig virksomhed, Danmarks største - og måske verdens første - jobsite. Samtidig har vi nu med mere end 200 medarbejdere, der arbejder specialiseret inden for en række felter, været nødt til at strukturere os.

Vi hører tit fra nyansatte, at de føler sig velkomne og godt taget imod. Det tolker vi som om, at her er en god stemning. For vi vil gerne hinanden - hvilket er heldigt, for vores direktør ønsker virkelig, at vi synes om at gå på arbejde. Og det gør de fleste af os. Det meste af tiden, i hvert fald. Ja, du ved jo, hvordan det er. Nogle gange skal man jo lige gi' den en ekstra skalle. Men det er faktisk også meget hyggeligt.

Vil du arbejde hos os?

Vi ansætter løbende til alle vores afdelinger, og hvis du vil se alle vores afdelinger, kan du klikke her. Med knappen øverst kan du se vores aktuelle ledige stillinger, men hvis der ikke er nogen nu - eller du mener, du har potentiale, uden at der en stilling, der passer dig - er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vi ansætter kollegaer med de fleste typer af uddannelser og erfaringer - også studerende. De afdelinger, vi oftest ansætter til, er vores salgs-, rekrutterings- og it-udviklingsafdelinger.

Få også et indblik i vores fysiske arbejdsmiljø, der er skabt for at øge jobglæden blandt vores medarbejdere.

Fryns og fordele

Arbejdsstation med det nyeste udstyr

Frisk morgenbrød og frokost + ’Stop madspild’-ordning

Personaleforening, temafester, vinsmagning, fredagsbarer …

Kreaklub, tipsklub, bogklub og flere hold til DHL

Lige ved Ny Ellebjerg Station og tæt på O2-ringvejen

Lækker tagterrasse

Kig ind i en afdeling

At være sælger i landets ledende virksomhed inden for rekrutteringsløsninger betyder, at du skal være på forkant med viden og tendenser. Du får nemlig tildelt en platform bestående af udvalgte brancher, som du skal sætte dig ind i. For hvis du proaktivt skal kunne hjælpe dine kunder med at løse deres rekrutteringsudfordringer, er du nødt til at vide, hvad der rører sig specifikt i dine kunders branche og generelt inden for rekruttering.

Derfor afhænger en del af dit virke og din succes hos os blandt andet af dine evner til at skabe relationer og rådgive kunderne. Du vil også samarbejde med dine kollegaer især i vores rekrutteringsafdeling, Business Support og annonceafdelingen samt vores tekstforfattere, der skriver jobannoncer. Som sælger i Jobindex vil du opleve, at når du gerne VIL noget, så er vi med og støtter og stiller krav - hvis altså ikke dine kunder gør det først.

Rekruttering er et af Jobindex’ strategiske indsatsområder, så du kommer ind en rekrutteringsafdeling, der skal vækste. I Rekrutteringsafdelingen hjælper du kunderne med at besætte deres stillinger – du fungerer som en slags outsourcet HR-afdeling. Vores mest søgte rekrutteringsløsning, som du ofte vil få ansvar for at udføre, hedder SemiSearch, og du kan se mere om den her. Du bliver en del af en servicerende rekrutteringsafdeling, der ikke gennemfører hele rekrutteringen, men leverer det vigtige fundament, der danner grundlaget for, at kunden får den bedste medarbejder.

For at kunne levere de bedste kandidater til kundernes ledige stillinger skal du derfor kende til rekrutteringsbranchen, kandidaterne og hvad der rører sig i feltet – men samtidig får du også tildelt et par brancher, som du får ansvar for at holde dig ekstra orienteret indenfor. I den sammenhæng vil du samarbejde tæt med relevante sælgere og andre dele af huset i teams, der mødes ofte og holder hinanden opdateret på brancheudviklingen. Har du ikke al viden eller erfaringen, kan du lære den hos os, for vi ansætter også juniorkonsulenter.

En stor del af Jobindex’ succes er knyttet op på de bagvedliggende systemer, hvor langt størstedelen er egenudviklet med brug af open source-værktøjer. Vi gør også brug af fx machine learning og avanceret tekstsøgning på jobindex.dk, ligesom vi benytter mere gængse teknologier fx i de systemer, vores kunder har glæde af i Jobindex QuickApply og vores brugere i Jobagenten.

Vi udvikler også interne systemer til fx forecasting eller tickets i rekrutterings- og annonceopsætningsafdelingerne, og fordi brugervenlighed er vigtig, vil du arbejde tæt sammen med vores UX-team samt Marketing, medie- og rekrutteringsafdelingerne.

At Jobindex nu er landets største rekrutterings- og jobannonceportal betyder, at de næste udfordringer kommer fra udlandet. Som udvikler i Jobindex kommer du derfor til at være med til at udvikle og kode programmer, der skal matches op mod det, de største internationale spillere leverer. Endelig rammer dit arbejde mange mennesker. Vi har 813.000 unikke månedlige brugere, og vi mailer jobannoncer til mere end 300.000 segmenterede Jobagenter hvert år.

Jobindex koncernen

Jobindex ejer Jobindex Media. Jobindex Media er mediehuset Computerworld, som er Danmarks største it-medie. Her finder du også Computerworld Events samt IDG Kurser.

Derudover ejer Jobindex StepStone Danmark og Computerworld it-jobbank, som er jobsites for hhv. leder- og it-specialister. Vil du vide mere om økonomi, ejerforhold og lignende, kan du læse mere under Jobindex for investorer.

Annoncestatistik for Jobindex A/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Jobindex A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Moderselskab

Jobindex A/S

Søsterselskaber

Jobindex Kurser

Kort