Jobindex står sammen med datterselskaberne StepStone og Computerworld it-jobbank for over 60% af det danske online jobannonce marked. Koncernen omfatter også Computerworld, Danmarks førende nyhedsmedie for it-nyheder, samt Jobbsafari i Norge. I alt når koncernens websites ud til over 1 mio. brugere hver måned. Koncernen har over 200 medarbejdere og omsatte for 257 mio. kr. i 2019 med et driftsoverskud på 84 mio. kr. Jobindex blev stiftet i 1996 som et af de første danske internetselskaber og blev i 2007 børsnoteret på vækstbørsen First North.

Jobindex Investornyt er en nyhedsservice for personer, der ønsker at følge med i udviklingen af Jobindex A/S, evt. med henblik på at investere i firmaet.

På denne side kan du se en oversigt over alle de nyheder, der er blevet udsendt gennem Jobindex Investornyt i 2013.

20.12.13 Ny direktør for Jobindex Media A/S
Offentliggjort 09:03:02
 Brian Holmgaard starter den 1. februar som ny direktør for Jobindex Media A/S, også kendt som Computerworld A/S. Brian Holmgaard kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos eBay Northern Europe A/S. Brian Holmgaard har tidligere arbejdet som salgsdirektør hos Computerworld A/S, og han glæder sig til at stå i spidsen for organisationen.

Brian Holmgaard afløser Kaare Danielsen, der i en periode har været direktør for både Jobindex A/S og Computerworld A/S, for at sikre samarbejdet mellem de to virksomheder. Kaare Danielsen vil fremover koncentrere sig om jobbet som direktør for Jobindex, men fortsætter i bestyrelsen for Computerworld A/S.

Jobindex A/S købte før sommerferien Computerworld A/S af det amerikanske International Data Group, og omdøbte selskabet til Jobindex Media A/S. Jobindex Media A/S driver først og fremmest Computerworld.dk, der er Danmarks største it-site med over 200.000 månedlige brugere. Derudover driver Jobindex Media A/S en række andre aktiviteter, bl.a. telemarketingbureaet IDG Direct og kursusvirksomhederne IDG Kurser og Jobindex Kurser.
 
12.12.13 Antallet af jobannoncer på højeste niveau siden 2008
Offentliggjort 15:14:02
 Efter nogle svage måneder hen over sommeren er Dansk Jobindex begyndt at pege op igen. Der har således henover efteråret været en pæn vækst i antallet af nye jobannoncer lagt på nettet, og fremgangen fortsatte fra oktober til november. I november blev der således lagt 17.700 nye jobannoncer på nettet. Det var en fremgang på 900 jobannoncer sammenlignet med i oktober. Sammenligner vi med august, så er fremgangen endnu mere tydelig. Målt siden august er antallet af nye jobannoncer lagt på nettet steget med 2.400 annoncer. Vi skal faktisk tilbage til 2008 for at finde et højere antal nye annoncer lagt på nettet på en enkelt måned. Rom blev som bekendt ikke bygget på én dag, og vi kan da heller ikke på baggrund af de seneste måneders tal konkludere, at krisen på arbejdsmarkedet er lagt bag os. Men da fremgangen også bliver bekræftet af eksempelvis beskæftigelsestallene for 3. kvartal, så ser det ud til, at vi er på rette vej.
 
18.11.13 3. kvartal 2013: Fortsat fremgang for Jobindex
Offentliggjort 06:23:02
 Det går fortsat fremad for Jobindex. Nettoomsætning i 3. kvartal 2013 blev 33 mio. kr., en stigning på 26% i forhold til 26 mio. kr. i 3. kvartal 2012. Driftsoverskuddet før renter og skat blev 5,7 mio. kr. Det meste af væksten stammer fra købet af Computerworld / IDG Danmark, hvor Jobindex bevægede sig ind på mediemarkedet og etablerede Jobindex Media. Uden Computerworld ville nettoomsætningen være på 28,3 mio. kr., en vækst på 7%, og driftsoverskuddet før renter og skat ville være på 8,3 mio. kr., en stigning på 2% i forhold til 8,2 mio. kr. i 3. kvartal 2012.

Jobindex forventer en bedring af jobmarkedet i fremtiden, således at virksomhederne igen vil sætte gang i investeringerne og efterspørge flere medarbejdere, men for nuværende har Jobindex ikke set indikationer på, at dette vil ske i hverken 2013 eller 2014. Jobindex strategi er dog at investere når markedet er nede. Dette kommer til udtryk ved at der investeres i at styrke organisationen og udvikle nye produkter, samt investere i virksomheder, der har et stærkt brand.

På det seneste er en del økonomiske indikatorer dog begyndt at se en lille smule bedre ud, og både aktieinvestorerne og virksomhedslederne er blevet mere optimistiske. Greens Konjunktur indikator for 3. kvartal 2013 viser således, at 27% af virksomhedslederne med over 35 ansatte forventer større beskæftigelse i deres virksomhed indenfor de næste 6 måneder, mens kun 22% forventer mindre beskæftigelse.

Fremgangen kan også spores i antallet af jobannoncer. Allerede i december 2012 udsendte vi en rapport med titlen "Svag bedring på arbejdsmarkedet", og efter nogle svage måneder hen over sommeren er antallet af jobannoncer igen begyndt at stige, og den seneste rapport fra november 2013 har titlen "Fremgang i antallet af jobannoncer". Der blev således lagt 16.500 nye jobannoncer på nettet i oktober, en fremgang på 800 jobannoncer i forhold til september.

Vedlagt: Kvartalsrapport 3. kvartal 2013 for Jobindex A/S
 
04.11.13 Fremgang i antallet af jobannoncer
Offentliggjort 08:46:06
 Efter nogle svage måneder hen over sommeren er Dansk Jobindex begyndt at pege op igen. Der var således en fremgang i antallet af nye jobannoncer lagt på nettet på 800 jobannoncer fra september til oktober - niveauet er nu oppe i nærheden af, hvad vi så inden sommeren. Der blev således lagt 16.500 nye jobannoncer på nettet i oktober. Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag, og vi kan da heller ikke på baggrund af dagens tal konkludere, at krisen på arbejdsmarkedet er lagt bag os, men dagens tal er trods alt et skridt i den rigtige retning, væk fra krise og tættere på genopretning.
 
07.10.13 Jobindex vinder Integrationsprisen 2013
Offentliggjort 20:26:02
 Jobindex har vundet integrationsprisen "Årets arbejdsplads 2013", bl.a. for vores projekt med eksportjob.dk, der bygger bro mellem virksomheder og højtuddannede nydanskere og andre med specialviden om lande, kultur og sprog for at styrke eksporten, skabe vækst og få flere i arbejde.

Social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen udtaler: ”Det er skønt at se en virksomhed, som arbejder for at ændre andre virksomheders opfattelse af nydanskere. På den måde kommer flere arbejdspladser til at se nydanskere som ressourcestærke medarbejdere, der med deres viden om sprog og kultur kan bidrage til virksomheders eksport. Jobindex er derfor et forbilledligt eksempel på, hvordan en virksomhed kan sprede tankegangen om at forene integration og vækst – til fordel for både arbejdsgiver og arbejdstager.”
Læs pressemeddelelsen fra ministeriet
 
04.09.13 Træerne gror ikke ind i himlen på arbejdsmarkedet
Offentliggjort 09:08:02
 De økonomiske nøgletal har generelt været i bedring gennem de seneste måneder – forbrugertilliden er således steget til det højeste niveau i adskillige år, BNP steg i 2. kvartal, og nationalregnskabstallene har vist en mindre fremgang i beskæftigelsen i 2. kvartal. Træerne gror dog ikke ind i himlen på arbejdsmarkedet. Dansk Jobindex, som er det, man kan kalde en hurtig indikator for den helt aktuelle udvikling på arbejdsmarkedet, viser således en svagt faldende tendens i antallet af jobannoncer lagt på nettet over de seneste måneder. Tendensen er på ingen måder alarmerende, men den illustrerer med tydelighed, at bedringen på arbejdsmarkedet fortsat er meget skrøbelig og kun er i sin opstart. I august i år blev der lagt 15.500 nye jobannoncer på nettet. Det er et fald på 500 fra juli, hvor der blev lagt på 16.000 nye jobannoncer på nettet. Generelt set er der blevet lagt cirka 16.000 nye jobannoncer på nettet hver måned i år – men altså ikke august. Som antydet, er der ingen grund til at overdrive, hvor bekymrende faldet i antallet af nye jobannoncer er. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet svinger typisk en smule fra måned til måned, og særligt hen over sommermånederne er der en vis statistisk usikkerhed – men tallene understreger, at selvom de økonomiske nøgletal generelt er i bedring, så er der ikke tale om en særlig stærk genopretning af dansk økonomi.
 
03.09.13 Jobindex er Danmarks 10. største internetudgiver
Offentliggjort 00:41:02
 Med købet af Computerworld er Jobindex blevet en af de største danske internetudgivere. I juli måned havde Jobindex og Computerworld tilsammen over 600.000 brugere, og blev dermed nummer 10 på Danske Mediers Udgiverliste efter Aller Media og Fynske Medier. Jobindex alene havde over 350.000 brugere, og blev dermed nummer 20 på Danske Mediers Topliste over de største danske sites.

Se tallene på Danske Mediers Udgiverliste
 
29.08.13 Jobindex' markedsandel stiger til 50% i 1. halvår 2013
Offentliggjort 17:15:02
 Foreningen af Danske Interaktive Medier har offentliggjort markedsstatistikken for 1. halvår 2013. Den samlede internet jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne blev på 108 mio. kr., et fald på 8% i forhold til 117 mio. kr. i 1. halvår 2012.

Jobindex fakturerede danske jobannoncer for 54 mio. kr. i 1. halvår 2013, en stigning på 4% i forhold til 1. halvår 2012. Jobindex' markedsandel er dermed steget til 50% mod 44% i 1. halvår 2012. Inklusive andre produkter end jobannoncer men eksklusive Computerworld fakturerede Jobindex for 62 mio. kr. i 1. halvår 2013, en stigning på 5% i forhold til 1. halvår 2012.

Se statistikken fra FDIM
 
21.08.13 Jobindex lancerer ny job- og CV-database for eksportjob
Offentliggjort 01:33:03
 Jobindex lancerer i dag en ny job- og CV-database, der bygger bro mellem virksomheder og højtuddannede nydanskere og andre med specialviden om lande, kultur og sprog for at styrke eksporten, skabe vækst og få flere i arbejde.

I Danmark er der mange højtuddannede med specialviden om lande og kulturer, som enten er nydanskere, eller som er uddannet inden for kultur og sprog relateret til specifikke lande og markeder. De har et særligt kendskab til fjerne markeder og kan derfor hjælpe specielt små og mellemstore virksomheder på nye vækstmarkeder og øge eksporten.

eksportjob.dk kan de jobsøgende fra i dag søge blandt 50 forskellige eksportjob, og virksomhederne kan søge blandt 1300 nydanskere, der har indtastet deres CV på Jobindex.

Jobindex forbinder på den måde virksomheder og nydanskere, og gør det nemmere for virksomheder at finde relevante kandidater til eksportjob og for kandidater med specialviden at finde frem til eksportjobbene.
Se den nye job- og CV-database på eksportjob.dk
Læs artiklen "Vi er tæt på nye eksportgennembrud"

 
19.08.13 2. kvartal 2013: Positive tal og vækst i omsætning for Jobindex
Offentliggjort 08:35:05
 
  • Fortsat positive tal og vækst i omsætning for Danmarks største jobdatabase – på trods af at der kun er svag bedring i jobmarkedet.
  • Jobindex Media med Computerworld har utilfredsstillende annonceindtægter, men vækst i kursusaktiviteter og indtjening fra disse.
  • Forventninger til omsætning og resultat i 2013 nedjusteres med henhv. 10 og 5 mio.

I andet kvartal 2013 havde Jobindex en periodiseret nettoomsætning på 33 mio kr. Det er en stigning på 14% i forhold til året før, hvor periodens omsætning var 29 mio. kr. En del af væksten stammer fra købet af Computerworld / IDG Danmark i maj måned, hvor Jobindex bevægede sig ind på mediemarkedet og etablerede Jobindex Media. Renser man tallene for effekten af købet, har Jobindex haft en organisk vækst på 4%.

Voksende markedsandel
’Jobmarkedet er kun i svag bedring’, fortæller Jobindex’ direktør Kaare Danielsen: ’Vi forventer, at der på et tidspunkt sker en bedring, hvor virksomhederne igen sætter gang i investeringer og efterspørger flere medarbejdere, men vi har ikke forhåbning om, at det sker hverken i 2013 eller 2014. Vi tror imidlertid på at investere i at styrke organisationen og udvikle nye produkter, så vi er klar når markedet vender, og vi kan heldigvis også tjene penge på det nuværende niveau’, siger Kaare Danielsen, der er tilfreds med den organiske vækst på 4%, der fortæller, at Jobindex fortsat øger sin markedsandel.

Svigtende annonceindtægter
Driftsresultatet for kvartalet blev på 3,9 mio kr, mod 8,3 mio kr i 2012. Bag det lavere resultat står dels de enkeltstående omkostninger, Jobindex havde i forbindelse med tilpasning af organisationen i Computerworld og IDG Danmark, der blev samlet i Jobindex Media, og dels faldende annoncering i Computerworld i perioden.

’Vi fik et markant fald i annonceindtægter i kvartalets slutning, som andre medier også oplevede’, fortæller Kaare Danielsen: ’Det har naturligvis effekt på bundlinjen på kort sigt, men det ændrer ikke på vores strategiske fokus, for vi er overbevist om, at it-markedet – hvor Computerworld står som det stærkeste brand – snart kommer i gang igen. Mange virksomheder har ikke lavet større it-investeringer siden 2008, men det skal til det på et tidspunkt, og da annonceringen følger virksomhedernes it-budgetter, står vi i en god position.'

Vækst i eksisterende og nye kurser
IDG Kurser og de nye aktiviteter i Jobindex Kurser oplever til gengæld en solid og positiv udvikling, og Kaare Danielsen forventer, at denne del af forretningen fortsat vil udvikle sig fint med fortsat vækst.

Nedjusterer forventninger til 2013
Som konsekvens af udviklingen, især hvad angår annonceindtægter i Jobindex Media, nedjusterer Jobindex forventningerne til 2013 til en omsætning på 130 mio. kr. og et driftsresultat på 20 mio. kr, mod den tidligere udmeldte forventede omsætning på 140 mio. kr. og et driftsresultat på 25 mio. kr.

Vedlagt: Kvartalsrapport 2. kvartal 2013 for Jobindex A/S
 
05.08.13 Dansk Jobindex giver grundlag spirende optimisme
Offentliggjort 14:00:05
 Dansk økonomi synes at være i bedring. Bedringen er dog ikke stærkere, end at den fortsat er usikker og skrøbelig. De klareste tendenser til bedring har vi set på boligmarkedet og i relation til de danske husholdningers forbrugsvilje. Det kniber imidlertid fortsat en smule med at spore fremgang, når vi taler de lidt ”hårdere” økonomiske indikatorer. Forbruget buldrer på ingen måde frem. Detailsalget er godt nok steget to måneder i træk, men da tallene er plaget af ekstraordinær usikkerhed koblet til den reelle afskaffelse af lukkeloven i starten af året, så er det svært at tale om en stærk vending. Eksporten imponerer desværre heller ikke. Kigger vi på arbejdsmarkedet, så har ledighedstallene været faldende, men faldet har i høj grad været koblet til teknik omkring afkortningen af dagpengeperiodens længde. Og i 1. kvartal faldt beskæftigelsen faktisk ifølge Nationalregnskabet.

Én af de bløde økonomiske indikatorer er Dansk Jobindex, som giver en pejling på den helt aktuelle situation på arbejdsmarkedet. I Dansk Jobindex opgøres antallet af nye job lagt på nettet. Dansk Jobindex er således en indikator for den fremtidige udvikling i ledighed og beskæftigelse. Generelt set har Dansk Jobindex været i fremgang hen over de seneste år – og selvom indekset er faldet en smule tilbage i juni og juli, så synes bedringen at være reel. Der opslås således væsentligt flere ledige stillinger på nettet i dag end for et år siden. I juli i år blev der således lagt 16.100 nye jobannoncer på nettet – for et år siden var det tilsvarende tal 14.800 nye jobannoncer. Det er naturligvis glædeligt, at der bliver lagt flere annoncer på nettet, men det er omvendt også tydeligt, at der fortsat er langt til de ”gode” tider i 2007 og starten af 2008, hvor antallet af nye jobannoncer lagt på nettet nåede op over 30.000 pr. måned. Men i en tid, hvor dansk økonomi længe har været præget af krise, så må vi jo klynge os til de gode nyheder – og en fremgang i antallet af nye jobannoncer lagt på nettet på over 1.300 på et år er bestemt en af de gode nyheder.

Når niveauet for nye jobannoncer lagt på nettet ikke er højere, end det faktisk er, så tør vi endnu ikke tro på stigende beskæftigelse. Men Dansk Jobindex understøtter efter vores vurdering en forventning om en stort set uændret beskæftigelse i 2. halvår 2013. Vi skal nok ind i 2014, før vi for alvor kan tillade os at håbe på fremgang i beskæftigelsen.
 
08.07.13 Jobindex er Ugens Aktie i Jyllands-Posten
Offentliggjort 19:05:03
 Jobindex er Ugens Aktie med en helsides-artikel i Jyllands-Posten i dag under overskriften "Internettets trojanske hest" i anledning af at Jobindex har købt Computerworld. Peter Falk-Sørensen fra Dansk Aktie Analyse skriver bl.a.:
Som en trojansk hest er internetvirksomheden Jobindex kommet inden for den traditionelle medieverdens fæstningsværker og tager nu også fast på overtagelsen af de redaktionelle elementer.
Jobindex har dels som som "first mover", men også ved en vedholdende indsats på det danske marked for online-annoncering af jobopslag opnået en klart ledende rolle. Man skal således købe Jobindex ind i sin portefølje, hvis man tror på en øget transformation af jobannoncer i de trykte medier hen imod de virtuelle medier, samt hvis man tror på ledelsen, som hidtil har vist sig dygtigere og mere fokuseret på både potentiale og risici end konkurrenterne.
Med et pris-indtjeningsforhold (P/E) for indeværende regnskabsår i niveauet 15 er aktien ikke dyrt værdiansat, men ej heller vanvittig billig på de senere års relativt beskedne vækstrater. Vi forventer dog en langsigtet vækst, som vil øges, og samtidig finder vi det direkte afkast på 6-7% i form af udbytte i forhold til børsværdien attraktivt. Vi anbefaler derfor aktien på Overvægt."
 
24.06.13 Jobindex' markedsandel stiger til 47%
Offentliggjort 14:47:03
 Danske Medier har offentliggjort Online Markedsstatistikken for 1. kvartal 2013. Den samlede internet jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne blev på 56 mio. kr., et fald på 13% i forhold til 64 mio. kr. i 1. kvartal 2012.

Jobindex fakturerede for i alt 29 mio. kr. i 1. kvartal 2013, et fald på 5% i forhold til 30 mio. kr. i 1. kvartal 2012. Af de 29 mio. kr. udgjorde de danske jobannoncer 26 mio. kr. Jobindex' markedsandel er dermed steget til 47% i 1. kvartal 2013 mod 46% i gennemsnit i 2012.

Se markedsstatistikken fra FDIM
 
11.06.13 Søren Queitsch stopper som direktør for Jobindex Media A/S
Offentliggjort 10:55:04
 Efter at have været en nøgleperson i planlægning og gennemførelse af det nyligt overståede salg af IDG Danmark A/S til Jobindex, har Søren Queitsch valgt at stoppe som direktør for Jobindex Media.

"Efter at have ledet virksomheden i ti år og de praktiske forhold omkring salget nu er på plads, ønsker jeg at prøve noget andet," siger Søren Queitsch.

Ved salget overtog det børsnoterede Jobindex A/S det amerikanske International Data Groups danske aktiviteter, herunder Computerworld og jobdatabasen Jobworld.

Succesfuld omstilling fra print til online
Søren Queitsch har ledet virksomheden gennem en succesfuld omstilling fra 90% print og 10% online til 90% online og 10% print, og har sagt ja til at fortsætte som bestyrelsesmedlem i Jobindex Media, nu hvor virksomheden går ind i en ny epoke. Søren Queitsch fortsætter endvidere som formand for Danske Mediers Research.

I Jobindex Media vil posten som direktør fremover blive varetaget af Kaare Danielsen. Det sker for at sætte yderligere fokus på samarbejdet mellem de to virksomheders jobdatabaser og øvrige synergier.

På Computerworld og de øvrige redaktionelle medier, som er samlet under Computerworld, fortsætter Lars Jacobsen uændret som chefredaktør.
 
07.06.13 Jobmarkedet i fortsat svag bedring
Offentliggjort 22:55:04
 Det danske jobmarked har haft det svært i den igangværende krise. Danmark er, når vi ser bort fra de gældsprægede lande i Sydeuropa samt Irland, det land i Europa, som har mistet flest job i perioden fra 2008 til 2012. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet tyder dog på, at arbejdsmarkedet er i svag, men stabil bedring. Der blev lagt cirka 17.000 nye jobannoncer på nettet i maj, det er det højeste niveau siden december 2008.
 
29.05.13 Jobindex køber IDG Danmark og Computerworld
Offentliggjort 11:11:03
 Selskabet bag Danmarks største jobdatabase gør entre på mediemarkedet og køber Computerworld og IDG Danmark

Computerworld, ComOn, PCworld og Channelworld får ny ejer: Det børsnoterede Jobindex A/S køber IDG Danmark A/S fra IDG’s amerikanske moderselskab International Data Group.

Udover medierne får Jobindex samtidig jobplatformen Jobworld, kursusudbyderen IDG Kurser, konferencearrangøren IDG Event, community-sitet Eksperten.dk, telemarketingbureauet IDG Direct og de danske licenser til IDG Connect og IDG Technetwork.

’Vi køber nogle af de stærkeste brands inden for IT-medier, kompetenceudvikling og jobformidling i Danmark’, siger Jobindex’ direktør og stifter, Kaare Danielsen og fortsætter:

’Der er ikke noget nyt i at jobannoncer finansierer nyhederne, men det er nyt, at et jobsite køber et nyhedssite, og det er vist første gang at et nyhedsmedie, en jobdatabase og et rekrutteringsfirma supplerer hinanden på den måde. Sammen kan vi skabe et fagligt netværk af IT-folk, der kombinerer nyheder, diskussioner og indhold, leveret af brugerne, og samtidig giver brugerne indgang til en masse job- og karrieremuligheder.

Ifølge Kaare Danielsen er det kun holdbart på den lange bane, hvis de redaktionelle medier fortsat leverer uafhængige og kritiske nyheder med en skarp profil. Derfor bliver der ikke lavet om på strukturen i Computerworld og de underliggende medier, der føres videre som uafhængige medier i et særskilt selskab under Jobindex med navnet Jobindex Media A/S, markedsført som Computerworld A/S.

’Til gengæld forventer vi stor synergi af et integreret samarbejde mellem IT-Jobindex og Jobworld, hvor vi bliver absolut førende inden for IT-job i Danmark. Vi ser også mange andre spændende udviklingsmuligheder, for eksempel inden for kurser og kompetenceudvikling, hvor Jobindex har opbygget en del viden, der kan supplere IDG’s i forvejen markante aktiviteter inden for uddannelse, konferencer og events’, slutter Kaare Danielsen.

Jobindex er børsnoteret på First North. Med købet af IDG Danmark forventer Jobindex en omsætning på 140 mio. kr. og et driftsoverskud på 25 mio. kr før skat i 2013, mod tidligere udmeldt forventet omsætning på 120 mio. kr. og driftsoverskud på 30 mio. kr. Jobindex forventer, at opkøbet giver positiv påvirkning på indtjeningen fra 2014. Parterne i handelen har valgt ikke at oplyse købesummen.

Søren Queitsch, der er adm. direktør for IDG Danmark A/S, fortsætter i denne stilling i Jobindex Media A/S.
 
13.05.13 1. kvartal 2013: Jobindex vokser og satser på vækst
Offentliggjort 06:22:04
 Det går fortsat godt for Jobindex. Nettoomsætningen i 1. kvartal 2013 blev på 30 mio. kr., og overskuddet før renter og skat blev på 8 mio. kr., hvilket er på linje med forventningerne om en nettoomsætning på 120 mio. kr. og et overskud før renter på 30 mio. kr. for hele 2013.

Jobindex har udvidet antallet af medarbejdere og investeret i en række tiltag, der gerne skal give lidt mere vækst på lidt længere sigt. Det drejer sig bl.a. om nye rekrutteringsprodukter, udvidelse af New Business afdelingen, der opdyrker små nye kunder, og en øget satsning i Sverige og Norge. Organisationen udgjorde ved udgangen af april måned i alt 100 medarbejdere omregnet til fuld tid.

Jobindex blev optaget til handel på First North den 29. juni 2007. Jobindex steg den første dag til kurs 570 kr., men Jobindex blev ramt af finanskrisen, og ved årsskiftet 2010/11 lå Jobindex på kurs 232. Siden er aktiekursen steget til kurs 425, og hvis man medregner de tre gange 30 kr. i udbytte pr. aktie svarer det til en kursstigning på 120%, hvilket gør Jobindex til en af de bedste danske aktier i perioden. Aktien ligger nu kun 10% under kursen på 570 kr. i 2007, hvis man medregner aktieudbyttet.

Vedlagt: Kvartalsrapport 1. kvartal 2013 for Jobindex A/S
 
03.05.13 Referat af ordinær generalforsamling for Jobindex A/S
Offentliggjort 12:30:03
 Den ordinære generalforsamling i Jobindex A/S blev afholdt den 3. maj 2013 på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Bestyrelse og revisor blev genvalgt, og alle bestyrelsens forslag blev vedtaget. Referatet af generalforsamlingen er vedlagt.

Regnskabet for 2012 udviser et overskud på kr. 23.888.587. Bestyrelsen indstillede til generalforsamlingen, at selskabet udbetaler udbytte på 30 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 27 mio. kr.

Generalforsamlingen vedtog enstemmigt og med alle stemmer forslaget. Udbyttet vil blive udbetalt den 13. maj, og fra på mandag den 6. maj vil aktien blive handlet uden udbytte.

Referat af generalforsamlingen er vedlagt.
 
15.04.13 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jobindex A/S
Offentliggjort 19:50:03
 Der afholdes ordinær generalforsamling i Jobindex A/S fredag den 3. maj 2013 kl. 8:30, på selskabets adresse, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Generalforsamlingen afholdes i selskabets kantine, og i forbindelse med generalforsamlingen vil der blive serveret en let morgenmad.

Bestyrelsen foreslår bl.a., at selskabet udbetaler udbytte på 30 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 27 mio. kr.

Dagsorden for generalforsamlingen fremgår af den vedlagte indkaldelse. Skriftlig invitation er sendt pr. post til alle navnenoterede aktionærer. Tilmelding til generalforsamlingen sker til e-mail adressen: generalforsamling@jobindex.dk
 
05.04.13 Jobindex' markedsandel stiger til 46%
Offentliggjort 19:57:03
 Danske Medier har netop offentliggjort Online Markedsstatistikken for 2012. Den samlede online jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne blev på 222 mio. kr. for hele 2012, et fald på 4% i forhold til 231 mio. kr. i 2011.

Jobindex fakturerede for i alt 115 mio. kr. i 2012, en stigning på 4% i forhold til 110 mio. kr. i 2011. Af de 115 mio. kr. udgjorde den danske jobannonceomsætning 102 mio. kr., og Jobindex' markedsandel steg dermed til 46% i 2012 mod 43% i 2011, 36% i 2010 og 32% i 2009.

Den samlede online annonceomsætning endte på 4,5 milliarder kr. i 2012, en stigning på 10% i forhold til 2011, og internettet har dermed overhalet både aviser og TV målt på annonceomsætning.

Læs hele rapporten fra Danske Medier
 
11.03.13 Jobindex Årsrapport for 2012
Offentliggjort 09:42:03
 Jobannoncemarkedet blev halveret under finanskrisen i 2009, men Jobindex A/S klarede sig godt igennem udfordringerne, og har formået at udnytte krisen og det efterfølgende opsving til at erobre markedsandele. I 2012 satte Jobindex ny omsætningsrekord og er dermed tilbage på niveauet før krisen.

Nettoomsætningen i 2012 blev på 113 mio. kr., en stigning på 5% i forhold til 108 mio. kr. i 2011. Driftsresultatet før renter og skat blev på 31 mio. kr., hvilket er på samme niveau som i 2011, og må betegnes som vældigt tilfredsstillende i betragtning af, at jobmarkedet stadig er meget svagt.

Mens Jobindex er tilbage på niveauet før krisen, er dette langt fra tilfældet for aviserne og de andre jobdatabaser. De fleste private virksomheder har droppet de dyre avisannoncer og har flyttet jobannoncebudgettet til internettet. Mange virksomheder har samtidig skåret ned på antallet af forskellige jobdatabaser, som de bruger, og de fleste virksomheder foretrækker at annoncere på den jobdatabase, som har det største antal brugere. I 2012 er Jobindex derfor vokset, mens konkurrenternes omsætning samlet set har været faldende.

På sigt forventer vi, at den største konkurrent bliver det sociale netværk LinkedIn. Jobindex har derfor lanceret en ny strategi og en række nye faciliteter, der gør det muligt for virksomheder at kommunikere med potentielle kandidater, på samme måde som de kan gøre via LinkedIn. Jobindex har også stor fokus på de nye mobile platforme og har udviklet apps til Apples iPhones og iPads, Googles Android og Microsofts Windows 8.

Jobindex har takket være de gode resultater opbygget en stor likviditetsreserve, og bestyrelsen vil derfor på generalforsamlingen i lighed med tidligere år forslå, at der udbetales 30 kr. i udbytte pr. aktie eller i alt 27 mio. kr. De sidste 5 år har Jobindex dermed udbetalt i alt 133 mio. kr. til aktionærerne i form af aktieudbytte og tilbagekøb af aktier.

Vedlagt: Årsrapport for Jobindex 2012
 
11.02.13 4. kvartal 2012: Jobindex indfrier forventningerne og har succes med rekrutteringsprodukter
Offentliggjort 08:37:03
 Det går godt hos Danmarks største jobdatabase, der indfrier forventningerne til 2012.

Jobindex’ omsætning steg til 113 mio. kr. i 2012 mod 108 mio. kr. i 2011, mens driftsoverskuddet før renter og skat blev på 31 mio. kr., og resultatet overgik dermed akkurat forventningerne om en omsætning på 110 mio. kr. og et driftsoverskud på 30 mio. kr.

Jobmarkedet er forsat meget svagt, og Jobindex har kompenseret for dette ved at øge omsætningen af forskellige tillægsprodukter, primært forskellige rekrutteringsprodukter som CV-match og jobannonceskrivning. De seneste måneder er antallet af jobannoncer dog begyndt at stige, navnlig indenfor den offentlige sektor, hvor antallet er steget med ca. 30% siden starten af 2012

Jobindex har lanceret nye apps til iPhone, Android og Windows telefoner samt en ny facilitet til at følge en virksomhed, der binder jobsøgere og virksomheder sammen, og gør det muligt for virksomhederne at få kontakt til kandidater, der har vist interesse og måske på et tidspunkt vil ansættes i virksomheden. Tre måneder efter lanceringen er der allerede 25.000 jobsøgere, der følger over 5000 forskellige virksomheder.

Fokus i 2013 bliver at videreudvikle de mobile apps og de nye netværksfaciliteter, der binder jobsøgere og virksomheder tættere sammen. Jobindex vil også øge indsatserne indenfor salg og markedsføring, særligt overfor den offentlige sektor, hvor der er størst vækst i antallet af jobannoncer, og bl.a. køre en TV-kampagne specielt rettet mod den offentlige sektor. Hovedopgaven i 2013 bliver dog at øge salget af rekrutteringsprodukter og fortælle virksomhederne, at Jobindex er meget mere end jobannoncer.

Vedlagt: Kvartalsrapport 4. kvartal 2012 for Jobindex A/S
 
06.02.13 Jobmarkedet er på vej ud af fryseren
Offentliggjort 13:45:03
 Det danske jobmarked har haft det svært i den igangværende krise. Danmark er, når vi ser bort fra de gældsprægede lande i Sydeuropa samt Irland, det land i Europa, som har mistet flest job i perioden fra 2008 til 2012. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet tyder dog på, at arbejdsmarkedet langsomt er på vej ud af fryseren hjulpet på vej af et stigende antal nye jobannoncer inden for den offentlige sektor. Der er blevet lagt cirka 16.000 nye jobannoncer på nettet i såvel december sidste år som januar i år. Det er det højeste niveau siden slutningen af 2008 – og indikerer, at arbejdsmarkedet langsomt er ved at tø op.
 

Nyheder fra: 2021  2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007 

Annonce: