Jobindex står sammen med datterselskaberne StepStone og Computerworld it-jobbank for over 60% af det danske online jobannonce marked. Koncernen omfatter også Computerworld, Danmarks førende nyhedsmedie for it-nyheder, samt Jobbsafari i Norge. I alt når koncernens websites ud til over 1 mio. brugere hver måned. Koncernen har over 200 medarbejdere og omsatte for 257 mio. kr. i 2019 med et driftsoverskud på 84 mio. kr. Jobindex blev stiftet i 1996 som et af de første danske internetselskaber og blev i 2007 børsnoteret på vækstbørsen First North.

Jobindex Investornyt er en nyhedsservice for personer, der ønsker at følge med i udviklingen af Jobindex A/S, evt. med henblik på at investere i firmaet.

På denne side kan du se en oversigt over alle de nyheder, der er blevet udsendt gennem Jobindex Investornyt i 2011.

28.12.11 Det giver et kick at hjælpe andre
Offentliggjort 09:33:03
 500 jobvejledere har hjulpet 3.700 jobsøgende med gratis jobvejledning
"Det er fedt at kunne hjælpe andre", siger Marie Rasmussen, der arbejder frivilligt som jobvejleder for Jobindex. Her hjælper hun jobsøgende med CV og ansøgninger, så de kommer foran i køen, når der skal kaldes ind til jobsamtale. "Som jobvejleder får jeg masser af positiv respons. Det giver et KICK, når man kan mærke, at de jobsøgende har fået mere blod på tanden og en ny omgang energi til at sende endnu flere ansøgninger ud," siger Marie, der også i sit faste job arbejder med rekruttering. Og det er ikke kun de jobsøgende, der nyder godt af gratis vejledning. Mange andre jobvejledere har det som Marie - de positive tilbagemeldinger varmer.

Positive tilbagemeldinger varmer
Jobvejleder-projektet er en stor succes. Siden projektets start i oktober 2010 har mere end 500 frivillige jobvejledere vejledt mere end 3700 jobsøgende. Vi får løbende tilbagemeldinger fra både vejlederne og folk, der er kommet i job. Og jobvejlederne giver ofte udtryk for, at de føler sig meget nyttige ved at kunne hjælpe et menneske videre fra en svær situation.

Få hjælp online
Jobindex har udviklet it-systemet og leveret den tekniske infrastruktur, men hele projektet er baseret på frivillig arbejdskraft, og vejledningen foregår mellem jobsøgende og jobvejleder uden at vi blander os. Læs mere om projektet på www.jobindex.dk/cms/jobvejledning (for jobsøgende) og www.jobindex.dk/cms/jobvejleder (for frivillige vejledere)
 
23.12.11 Ny video om Jobindex
Offentliggjort 10:21:05
 Jobindex er ikke bare Danmarks største jobdatabase, det er også en arbejdsplads med 83 medarbejdere. Vi har lavet en ny video, der fortæller lidt om hvordan vi arbejder hos Jobindex. Og med disse billeder vil vi gerne ønske jer alle sammen en rigtig god jul. 2011 har været et rigtigt godt år for Jobindex, og vi håber at udviklingen fortsætter i 2012.
Se video om Jobindex

Venlig hilsen Kaare Danielsen

 
22.12.11 Jobindex' markedsandel steg til 45% i 3. kvartal 2011
Offentliggjort 12:29:04
 Foreningen af Danske Interaktive Medier har netop offentliggjort markedsstatistikken for 3. kvartal 2011. Den samlede internet jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne blev på 49 mio. kr. Jobindex fakturerede danske jobannoncer for 22 mio. kr. i 3. kvartal 2011, og Jobindex' markedsandel er dermed steget til 45% mod 36% i 3. kvartal 2010. For hele 1.-3. kvartal 2011 er internet jobannonce markedet steget med 18 mio. kr. til 171 mio. kr., mens Jobindex' andel er steget med 20 mio. kr. til 74 mio. kr.

Læs pressemeddelelsen fra FDIM
 
21.12.11 Stabilt marked for nye job – det offentlige trækker
Offentliggjort 18:44:03
 Der er ingen tvivl om, at de økonomiske indikatorer har skuffet hen over de seneste måneder. Vi har således set en tendens til en genopblussen af den globale finanskrise, og herhjemme har ledigheden været svagt stigende. Dansk Jobindex viser dog ingen tydelige tegn på, at den tiltagende økonomiske usikkerhed for alvor er ved at forplante sig til det danske arbejdsmarked. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet har været stort set stabilt gennem de seneste måneder. Der blev således lagt 15.800 nye jobannoncer på nettet i november – hvilket sæsonkorrigeret var et næsten uændret niveau i forhold til august. Sammenligner vi med samme tid sidste år, er der faktisk tale om en ganske pæn fremgang i antallet af nye jobannoncer lagt på nettet. I november 2010 blev der således kun lagt 13.700 nye jobannoncer på nettet.

Der er dermed ikke noget i dagens tal, der indikerer, at vi står over for en massiv stigning i ledigheden over de kommende måneder, selvom den økonomiske usikkerhed er fremtrædende. Når det er sagt, så er der heller ingen grund til at forvente en jobfest. Set i et lidt længere perspektiv er antallet af nye jobannoncer lagt på nettet fortsat meget lavt, og dagens tal fjerner derfor heller ikke den usikkerhed, der i øjeblikket hersker med hensyn til den fremtidige udvikling på det danske arbejdsmarked; men det indikerer trods alt ikke fornyet voldsom krise på det danske arbejdsmarked.
 
21.11.11 Jobindex er Ugens Aktie i Jyllands-Posten
Offentliggjort 07:11:03
 Jobindex er Ugens Aktie med en helsides-artikel i Jyllands-Posten i dag under overskriften "En rigtig dot-com historie". Peter Falk-Sørensen fra Dansk Aktie Analyse skriver bl.a. i vurderingen:
At købe Jobindex ind i sin portefølje vil være i en tro på en øget transformation af jobannoncer i de trykte medier hen imod de virtuelle medier samt en tro på ledelsen, som hidtil har vist sig dygtigere og mere fokuseret på både potentiale og risici, end hvad man oplever hos konkurrenterne.
Med et pris-indtjeningsforhold (P/E) for indeværende regnskabsår i niveauet 12 er aktien ikke meget aggressivt værdiansat på børsen. Fremhæves bør også, at det direkte afkast i form af udbytte i forhold til kursværdien er tæt på 10 pct. p.a., hvilket er attraktivt.
På den negative front skal man være opmærksom på, at markedet hurtigt kan blive reduceret kraftigt, som vi så under krisen i 2008/2009, men omvendt er det vores vurdering, at en international aktør vil være villig til at betale flere gange den aktuelle markedsværdi for selskabet, så samlet har vi en anbefaling af aktien på Overvægt.
 
14.11.11 3. kvartal 2011: Jobindex opjusterer - har allerede tjent årets overskud ind
Offentliggjort 08:58:03
 Fuld kraft på det private jobmarked på trods af krisen bringer jobdatabase- og rekrutteringsfirmaet Jobindex i den misundelsesværdige situation, at det forventede overskud for hele året allerede er i hus.

”Krisen har ikke påvirket det private jobmarked i de første tre kvartaler af 2011, og det betød fortsat stor annoncering efter nye medarbejdere”, fortæller direktør Kaare Danielsen fra Jobindex, hvis markedsandel samtidig er vokset hurtigere end forventet, og nu er nået op over 40%. Han fortsætter:

”Vi er naturligvis nervøse for, hvordan den økonomiske udvikling og europæiske gældskrise vil påvirke jobmarkedet, men i årets første tre kvartaler er virksomhederne ikke gået i ”slow-mode”, men er fortsat med at genbesætte de stillinger, der blev ledige."

Opjusterer både omsætning og resultat
For Jobindex betyder det, at den forventede omsætning for 2011 på 100 mio. kr. opjusteres til 105 mio. kr., og det forventede overskud før skat på 25 mio. kr. opjusteres til 30 mio. kr.

Vedlagt: Kvartalsrapport 3. kvartal 2011 for Jobindex A/S
 
06.10.11 Jobindex' markedsandel stiger til 45% i 2. kvartal 2011
Offentliggjort 00:01:03
 Foreningen af Danske Interaktive Medier har i dag offentliggjort markedsstatistikken for 2. kvartal 2011. Den samlede internet jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne blev på 55 mio. kr., en stigning på 11% i forhold til 2. kvartal 2010.

Jobindex fakturerede danske jobannoncer for 25 mio. kr. i 2. kvartal 2011, og Jobindex' markedsandel er dermed steget til 45% mod 36% i 2. kvartal 2010. For hele 1. halvår 2011 udgør markedsandelen 43%.

Læs pressemeddelelsen fra FDIM
 
02.09.11 Jobindex foretager udnævnelser på ledelsesplan
Offentliggjort 12:23:03
 En solid vækst hos Jobindex de seneste to år fører nu til seks udnævnelser på ledelsesniveau. Det sker for at øge den internationale satsning og samtidig styrke positionen som Danmarks største jobdatabase.

Vicedirektør Henrik Christensen bliver ansvarlig for Jobbsafari, som Jobindex hedder i Sverige og Norge, og skal fremover stå for den internationale satsning. Jobindex har med succes brugt sin forretningsmodel i Sverige og vil ekspandere yderligere internationalt.

Atemad El-Berjiji er udnævnt til salgsdirektør for Small & Medium, og Henrik From er udnævnt til salgsdirektør for Enterprise & Public. Atemad har været kåret som en af Danmarks 100 unge talenter, mens Henrik tidligere i år blev nomineret til titlen som årets salgsleder.

Thomas Dahlgaard er ny rekrutteringsdirektør med ansvar for rekruttering og produktion, herunder udvikling af nye rekrutteringsprodukter.

Ulla Pedersen er ny økonomidirektør med ansvar for økonomi og administration, mens datalog Anders Nielsen er udnævnt til IT-direktør med ansvar for udvikling og intern IT. Anders startede som studentermedhjælper i Jobindex for tolv år siden og var blandt virksomhedens første medarbejdere.


 
15.08.11 2. kvartal 2011: Jobindex har fortsat succes til gavn for aktionærerne
Offentliggjort 08:23:03
 Fortsat solid indtjening betyder, at Jobindex-aktien er steget 29% i år. Jobindex fastholder forventninger til godt resultat i 2011 trods risiko for opbremsning på jobmarkedet.

Jobindex holder i sin kvartalsrapport for 2. kvartal fast i forventningerne om en omsætning på 100 mio. kr. og et resultat på 25 mio. kr. før skat for 2011. Det sker på trods af, at en lang række indikatorer tyder på, at væksten er på vej ned, hvilket vil påvirke jobmarkedet negativt i årets sidste halvdel.

Jobindex øger afstanden
Når Jobindex bevarer sine forventninger om et godt 2011 på trods af truende nedgang på jobmarkedet skyldes det især, at Danmarks største jobdatabase fortsat øger afstanden til sine konkurrenter. Målt på brugerbesøg har Jobindex mere trafik end alle øvrige kommercielle jobdatabaser tilsammen. På kundesiden kan Jobindex både glæde sig over flere kunder, og over at de eksisterende kunder køber flere ydelser.

Udviklingen bekræfter forventninger
”Vores fokus på at sælge flere rekrutteringsydelser til eksisterende kunder har båret frugt”, fortæller direktør Kaare Danielsen: ”Vi har formået at sælge flere annoncer og har samtidig øget den gennemsnitlige omsætning på den enkelte annonce.”

I 2. kvartal 2011 havde Jobindex en periodiseret omsætning på 27 mio. kr. og et overskud før skat på 9 mio. kr. Markedsandelen nåede op på 41% i 1. kvartal 2011.

Jobindex-aktien er steget 29% i 2011
Jobindex-aktien, der ved udgangen af 2. kvartal har været noteret på First North i fire år, er fra årsskiftet steget fra kurs 232 til 270, og lægger man de 30 kr., som Jobindex betalte i udbytte tidligere i år oveni, er Jobindex-aktien steget ikke mindre end 29% i 2011. Det bringer den op som en af de danske aktier, der er steget mest i år.

Vedlagt: Kvartalsrapport 2. kvartal 2011 for Jobindex A/S
 
07.07.11 Lille tilbagefald – men byggeriet trækker op
Offentliggjort 21:57:03
 Dansk Jobindex har været stort set konstant igennem 2009 og 2010 – men her i 2011 er der endelig tydelige og blivende tegn på en bedring på arbejdsmarkedet. Gennem de seneste seks måneder har antallet af nye jobannoncer lagt på nettet således for første gang siden 2008 ligget i niveauet 15.000-16.000 om måneden frem for de 13.000-14.000 nye jobannoncer lagt på nettet, vi så i perioden 2009 og 2010. Tallene for juni ændrer ikke på det billede. Dansk Jobindex faldt godt nok en smule tilbage fra maj til juni. Det blev således til et fald fra 15.400 nye jobannoncer lagt på nettet i maj til 14.700 i juni. Men selvom at antallet af nye jobannoncer lagt på nettet faldt en smule tilbage, så er niveauet fortsat noget højere end i 2009 og 2010. Da antallet af jobannoncer under alle omstændigheder svinger en smule fra måned til måned, er det er for tidligt at tale om en ny tendens.

Kigger man lidt mere detaljeret på udviklingen i antallet af jobannoncer, så synes der at kunne spores en lidt ny tendens. Der har således over de seneste måneder været en tydelig tendens til et stigende antal jobannoncer inden for byggeriet – og der er nu flere ledige stillinger i byggeriet end i industrien. I juni blev der således lagt 830 nye jobannoncer på nettet inden for byggeriet. Det var stigning på knap 30% siden årsskiftet. Fremgangen i antallet af nye jobannoncer skal primært ses i lyset af det nye boligjobfradrag, men også kraftig investeringsaktivitet i den offentlige sektor trækker op i byggeriet.
 
29.06.11 Jobindex' markedsandel stiger til 41%
Offentliggjort 18:14:03
 Foreningen af Danske Interaktive Medier har offentliggjort markedsstatistikken for 1. kvartal 2011. Den samlede internet jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne blev på 66 mio. kr., en stigning på 23% i forhold til 1. kvartal 2010.

Jobindex fakturerede danske jobannoncer for 27 mio. kr. i 1. kvartal 2011, og Jobindex' markedsandel er dermed steget til 41% mod 36% i 1. kvartal 2010. De nye markedstal passer fint med vores forventninger om et internet jobannoncemarked på ca. 250 mio. kr. og en markedsandel på ca. 40% for hele 2011.

Stigningen i markedsandel skyldes bl.a. at de private funktionærstillinger, hvorfra Jobindex henter det meste af sin omsætning, er steget med ca. 18%, mens antallet af offentlige jobannoncer er faldet med ca. 23%. Det totale antal jobannoncer på internettet er kun steget med ca. 7%. En del af forklaring på stigningen i markedet er med andre ord, at jobdatabaserne som helhed har øget omsætningen pr. ansættelse.

Læs pressemeddelelsen fra FDIM
 
09.06.11 Fremgangen bider sig fast
Offentliggjort 16:19:05
 Dansk Jobindex har været stort set konstant igennem 2009 og 2010 – men her i 2011 er der endelig tydelige og blivende tegn på en bedring på arbejdsmarkedet. Gennem de seneste seks måneder har antallet af nye jobannoncer lagt på nettet således for første gang siden 2008 ligget i niveauet 15.000-16.000 om måneden frem for de 13.000-14.000 nye jobannoncer lagt på nettet, vi så i perioden 2009 og 2010. Helt konkret steg antallet af nye jobannoncer lagt på nettet fra 15.400 i april til 15.600 i maj. Med nu seks måneder i træk med et noget højere antal nye jobannoncer lagt på nettet, så kan man vist godt tale om en blivende tendens – og der er således ikke noget i udviklingen i antallet af jobannoncer der indikerer, at vi befinder os i en fornyet økonomisk krise – som BNP-tallene for 1. kvartal ellers kunne antyde.
 
13.05.11 Bredt baseret fremgang på arbejdsmarkedet
Offentliggjort 16:45:03
 Dansk Jobindex har været svagt stigende siden efteråret sidste år – og den tendens synes bekræftet med tallene for april, hvor Dansk Jobindex atter nåede op over 15.000 nye jobannoncer lagt på nettet på en måned. Helt konkret blev der således lagt 15.400 nye jobannoncer på nettet i april – en fremgang på cirka 600 nye jobannoncer i forhold til marts – og sammenligner vi med samme tid sidste år, så er der tale om et pænt løft. I april sidste år blev der således kun lagt 13.300 nye jobannoncer på nettet, hvilket var meget tæt på at være det laveste niveau nogensinde.
 
09.05.11 1. kvartal 2011: Fremgang på jobmarkedet - Jobindex imponerer med flot resultat
Offentliggjort 09:52:07
 Fremgang på jobmarkedet
Det går forrygende for Jobindex, som for alvor mærker, at der kommer mere gang i hjulene på jobmarkedet. I særdeleshed på de områder, hvor virksomheden står stærkt. Det gælder især specialiserede stillingskategorier indenfor IT, ingeniører, ledelse, salg og økonomi.

Fokuseret indsats gi’r vækst på 54%
I første kvartal 2011 nåede Jobindex en omsætning på 29 mio. kr. mod 19 mio. kr. i samme periode sidste år. Overskuddet før renter og skat blev tredoblet til 10 mio. kr. mod 3 mio. kr. i 1. kvartal 2010. Fremgangen på jobmarkedet er den primære årsag til den flotte vækst. Resten af væksten skyldes nye kunder samt at Jobindex sælger flere rekrutteringsprodukter til de eksisterende kunder.

I 2011 forventer Jobindex en omsætning på 100 mio. kr. og et overskud før skat på 25 mio. kr.

Jobindex er nr. 2 blandt IT-aktier
Virksomhedens fremgang blev cementeret i marts, da bladet ”Penge og Privatøkonomi” udnævnte Jobindex til Danmarks næstbedste IT-aktie. Udnævnelsen blev begrundet med en ”formidabel indtjening” og en meget høj driftsmarginal.

Vedlagt: Kvartalsrapport 1. kvartal 2011 for Jobindex A/S
 
06.05.11 Referat af ordinær generalforsamling for Jobindex A/S
Offentliggjort 12:33:02
 Den ordinære generalforsamling i Jobindex A/S blev afholdt den 6. maj 2011 på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Bestyrelse og revisor blev genvalgt, og alle bestyrelsens forslag blev vedtaget. Referatet af generalforsamlingen er vedlagt.

Bestyrelsen indstillede til generalforsamlingen, at selskabet udbetaler udbytte på 30 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 27 mio. kr. Den resterende del af årets overskud på kr. 20.458.681 og det akkumulerede overskud inklusive overførsel fra forrige år overføres til næste år til reserve for nettoopskrivning efter indre værdis metode.

Generalforsamlingen vedtog enstemmigt og med alle stemmer forslaget. Udbyttet vil blive udbetalt den 12. maj, og fra på mandag den 9. maj vil aktien således blive handlet uden udbytte.
 
11.04.11 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jobindex A/S
Offentliggjort 08:31:05
 Der afholdes ordinær generalforsamling i Jobindex A/S fredag den 6. maj 2011 kl. 8:30, på selskabets adresse, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Generalforsamlingen afholdes i selskabets kantine, og i forbindelse med generalforsamlingen vil der blive serveret en let morgenmad.

Bestyrelsen foreslår bl.a., at selskabet udbetaler udbytte på 30 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 27 mio. kr.

Dagsorden for generalforsamlingen fremgår af den vedlagte indkaldelse.
Skriftlig invitation er sendt pr. post til alle navnenoterede aktionærer.
 
28.03.11 Topchefer: Nu knækker ledighedskurven
Offentliggjort 14:30:05
 Forsidenyheden på Dagbladet Børsen i dag er, at 35% af landets topchefer regner med at udvide antallet af medarbejdere de næste 6 måneder, mens kun 15% regner med at skære ned, og 50% regner med nogenlunde uændret antal, dvs. at de genbesætter de stillinger, der bliver ledige.

Greens Konjunkturindikator bekræfter dermed den bedring på jobmarkedet, som Dansk Jobindex har vist de seneste par måneder. Sidst de danske topchefer så lige så lyst på fremtiden, var under højkonjunkturen i slutningen af 2007 inden finanskrisen.

Læs artiklen fra Børsen Online
 
23.03.11 Jobindex' markedsandel stiger til 38%
Offentliggjort 13:49:05
 Foreningen af Danske Interaktive Medier har netop offentliggjort markedsstatistikken for 4. kvartal 2010. Den samlede internet jobannonceomsætningen for alle jobdatabaserne blev på 63 mio. kr. For hele 2010 blev omsætningen på 216 mio. kr., en stigning på 21% i forhold til 178 mio. kr. i 2009.

Jobindex fakturerede jobannoncer for 24 mio. kr. i 4. kvartal 2010, og Jobindex' markedsandel er dermed steget til 38%. For hele 2010 blev Jobindex' markedsandel på 36% mod 32% i 2009. Stigningen i markedsandel skyldes bl.a. at private funktionærstillinger, hvorfra Jobindex henter det meste af sin omsætning, er steget pænt i 2010, mens det offentlige jobannoncemarked er gået tilbage.

Det samlede internet annoncemarked endte på over 3,5 milliarder kr. i 2010, en vækst på 15% i forhold til 2009, og internettet har dermed overhalet TV målt på annonceomsætning.

Læs pressemeddelelsen fra FDIM
 
22.03.11 Jobindex er Danmarks næstbedste it-aktie
Offentliggjort 08:14:03
 Bladet "Penge og Privatøkonomi" har i dag under overskriften "De bedste it-aktier" en artikel, hvor Jobindex er placeret som den næstbedste mindre danske it-aktie. De bedste køb af it-aktier er ranglistet ud fra diverse nøgletal samt en mere subjektiv vurdering af virksomhedernes potentiale. Der står bl.a. om Jobindex at "Indtjeningen i selskabet er formidabel med en driftsmarginal på 25 procent i 2010. Til sammenligning brillerede Google samme år med en driftsmarginal på 35 procent, hvilket i de økonomiske lærebøger går under betegnelsen: »unormalt høj profit«."
 
14.03.11 Jobindex Årsrapport 2010
Offentliggjort 07:14:03
 Efter at jobannonce markedet blev halveret i 2009, steg markedet pænt i 2010. Jobindex A/S har klaret sig godt igennem udfordringerne i 2009 og 2010, og har udnyttet krisen og det efterfølgende opsving til at styrke sin markedsposition. I januar 2009 blev antallet af medarbejdere reduceret med ca. 20%, men Jobindex beholdt et højt markedsføringsbudget og et større antal medarbejdere end nødvendigt for at være klar, når antallet af jobannoncer igen begyndte at stige. Og da jobmarkedet begyndte at stige i 2010, var Jobindex i stand til at udnytte situationen og vinde markedsandele.

Nettoomsætningen i 2010 blev på 88 mio. kr., en stigning på 49% i forhold til 59 mio. kr. i 2009. Overskuddet før skat blev på 27 mio. kr., en stigning på 525% i forhold til 4 mio. kr. i 2009, hvilket må betegnes som overordentligt tilfredsstillende. Ca. halvdelen af stigningen skyldes, at markedet er steget, mens den anden halvdel skyldes, at Jobindex har vundet markedsandele og er blevet bedre til at sælge tillægsprodukter til kunderne.

2010 blev året, hvor Jobindex for alvor distancerede sig fra konkurrenterne. Som den største spiller på markedet blev Jobindex mindre ramt af nedgangen end konkurrenterne, fordi virksomhederne først og fremmest droppede de dyre avisannoncer og de mindre jobdatabaser, og koncentrerede annoncebudgettet om den største jobdatabase. Mange virksomheder foretrækker at annoncere på den jobdatabase, som de fleste jobansøgere og de andre virksomheder bruger. Derfor er det en fordel at være den største jobdatabase, og Jobindex er derfor vokset hurtigere end mange af konkurrenterne i 2010.

2010 blev også året, hvor Jobindex overhalede Berlingske Media målt på jobannonceomsætning, og Jobindex er dermed det største jobannoncefirma i Danmark. Dette er en milepæl, som virkede som utopi, da Jobindex blev startet for 15 år siden, hvor Berlingske Media var ca. 1000 gange større end Jobindex. Det fortæller lidt om, hvor hurtigt udviklingen på internettet er gået.

Vi mener imidlertid langt fra, at udviklingen er slut. I videnssamfundet er medarbejderne og deres viden en del af produktet, og derfor er det altafgørende for virksomhederne at rekruttere de bedste medarbejdere, og hvis Jobindex kan hjælpe dem med det, er der store vækstmuligheder. En stor del af væksten skal komme fra salg af tillægsprodukter, hvor vi sælger flere produkter til de mange glade kunder, som vi allerede har.

Jobindex har takket være de gode resultater opbygget en stor likviditetsreserve, og bestyrelsen vil på generalforsamlingen forslå, at der udbetales 27 mio. kr. i udbytte svarende til 30 kr. pr. aktie.

Vedlagt: Årsrapport 2010 for Jobindex A/S
 
09.03.11 Fremgangen bider sig fast
Offentliggjort 14:26:05
 Dansk Jobindex har været stort set konstant igennem 2009 og 2010 – men her i starten af 2011 er der endelig de første tydelige og blivende tegn på en bedring på arbejdsmarkedet. Gennem de seneste tre måneder har antallet af nye jobannoncer lagt på nettet således for første gang siden 2008 ligget i niveauet 15.000-16.000 om måneden frem for de 13.000-14.000 nye jobannoncer lagt på nettet, vi så i perioden 2009 og 2010. Helt konkret steg antallet af nye jobannoncer lagt på nettet fra 14.700 i januar til 15.200 i februar. Med nu tre måneder i træk med et noget højere antal nye jobannoncer lagt på nettet, så er der begrundet håb om, at der er tale om en mere blivende tendens.
 
04.03.11 Jobindex overhaler Berlingske Tidende og Jyllands-Posten
Offentliggjort 11:18:03
 Jobindex satte ny rekord med ikke mindre end 410.227 brugere i januar måned, 50.000 flere end i januar måned sidste år. Samtidig falder avisernes læsertal kraftigt, og det betyder at Jobindex nu har overhalet avisernes jobsektioner. Berlingske Tidendes jobsektion om søndagen havde i 2. halvår 2010 i gennemsnit 253.000 læsere, mens Jyllands-Postens jobsektion havde 310.000 læsere. Det er en milepæl, som virkede uopnåelig da Jobindex startede for 15 år siden. I starten havde Jobindex 100 brugere om dagen, men i dag er både jobannoncerne og den trykte avis ved at blive afløst af internettet. Det fortæller lidt om, hvor hurtigt udviklingen på internettet er gået.

Se jobdatabasernes trafiktal på FDIM's Jobliste

Læs artiklen "Print-mediernes læsning rasler ned" fra Børsen Online
 
24.02.11 Bedring på jobmarkedet
Offentliggjort 09:06:03
 Dansk Jobindex har været stort set konstant igennem 2009 og 2010 – men her ved indgangen til 2011, synes der at kunne spores de første tegn på en reel bedring på arbejdsmarkedet. Antallet af nye jobannoncer lagt på nettet faldt godt nok fra 16.000 i december sidste år til 14.700 i januar i år. Men da antallet af jobannoncer i december faktisk nåede op på det højeste niveau siden slutningen af 2008, så er antallet af jobannoncer i januar faktisk fortsat en smule højere end det niveau, som ellers har været kendetegnende siden krisen ramte det danske arbejdsmarked. Vi har nemlig ellers ret fast set, at antallet af nye jobannoncer lagt på nettet har ligget på et niveau omkring 13.000-14.000 om måneden. Med efter to måneder, hvor niveauet har været højere end ”normalt” tør vi godt konstatere, at der er tale om en reel bedring.

Kigger man lidt mere detaljeret på udviklingen i antallet af jobannoncer, så tegner der sig et tydeligt billede af et tredelt arbejdsmarked. Antallet af jobannoncer for funktionærstillinger inden for den private sektor er stigende, hvilket mere end opvejer en vigende tendens i antallet af nye jobannoncer inden for industrien og de håndværksmæssige fag. Til gengæld blev fremgangen i nye jobannoncer i den private sektor gennem 2010 opvejet af det faldende antal jobannoncer i den offentlige sektor. Dermed har det samlede antal nye jobannoncer været stabilt – i december og januar har der ikke været samme fald i antallet af jobannoncer inden for den offentlige sektor, hvorfor det samlede antal af jobannoncer er steget.

Inden begejstringen tager overhånd, så må vi dog konstatere, at selvom at antallet af nye jobannoncer de seneste måneder har ligget på et lidt højere niveau, end det vi så, da situationen på arbejdsmarkedet tegnede sig allermest dyster, så er der dog ingen tvivl om at antallet af nye jobannoncer fortsat befinder sig på et meget lavt niveau. Til sammenligning blev der i slutningen af 2007 lagt over 32.000 nye annoncer på nettet hver måned, det antal blev på halvandet år mere end halveret – så det i sommeren sidste år nåede ned på 13.100 nye annoncer. Faldet var endda mere dramatisk, end tallene umiddelbart viser – i perioden siden 2004 har der været en strukturel vækst i brugen af nettet som jobformidler. Det burde tilsige et højere niveau for antallet af jobannoncer lagt på nettet i denne lavkonjunktur end i den seneste.
 
07.02.11 4. kvartal 2010: Jobindex indfrier forventningerne
Offentliggjort 07:53:03
 Jobindex nåede i 2010 en nettoomsætning på 88 mio. kr. mod 59 mio. kr. i 2009 og et overskud før skat på 27 mio. kr. Jobindex indfrier dermed forventningerne. Det totale antal jobannoncer på nettet er stigende, især for ledere og specialister hvor Jobindex står stærkt, og Jobindex har derfor vundet markedsandele i 2010.

Jobindex forventer en fortsat forbedring af jobmarkedet i 2011. Til gengæld er det besluttet at øge omkostningerne til markedsføring. På den baggrund forventer Jobindex for 2011 en omsætning på 100 mio. kr. og et overskud før skat på 25 mio. kr.

Jobindex har også forstærket sin markedsposition blandt brugerne i 2010. Jobindex har nu flere brugere og brugerbesøg hver eneste uge end de tre nærmeste konkurrenter tilsammen, og målt på sidevisninger og tidsforbrug er Jobindex næsten dobbelt så stor som de tre nærmeste konkurrenterne lagt sammen.

Vedlagt: Kvartalsrapport 4. kvartal 2010 for Jobindex A/S
 
04.02.11 Jobindex fylder 15 år
Offentliggjort 07:14:03
 
Jobindex er ikke kun Danmarks største jobmarked på internettet. Vi er også et helt hold af kompetente og glade medarbejdere, der
alle rummer et unikt sæt af kompetencer, erfaringer og værktøjer. Hver dag arbejder vi på at eksponere virksomheder, screene
ansøgere og udvikle nye rekrutteringsprodukter.

I anledning af vores fødselsdag holder vi reception fredag den 4. februar kl. 14-17 på Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. Alle aktionærer, kunder, venner og samarbejdspartnere er hjertelig velkomne.

Tilmeld dig til receptionen

 
19.01.11 Jobindex er sponsor for Mission Job på TV3
Offentliggjort 14:23:03
 Jobindex er sponsor for et nyt program på TV3, hvor coach Sofia Manning hjælper jobsøgende med at finde et nyt job.

Seks udvalgte familiers virkelighed er, at jobbet er væk for den ene eller den anden part. Det samme er selvtilliden. De sender ansøgninger i et væk, men der er langt mellem samtalerne, og jobbet får de ikke. De er havnet i den onde cirkel, hvor håbet svinder, modløsheden breder sig, og presset på både økonomien og familielivet øges.

Men der er hjælp på vej, og Sofia Manning bruger alle hjælpemidler, inklusive Jobindex, når hun skal give folk troen, håbet og forhåbentlig også jobbet tilbage.

Programmerne bliver sendt på TV3 i løbet af foråret.
Læs om Mission Job og se video på TV3's hjemmeside
 

Nyheder fra: 2021  2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007 

Annonce: