Employer branding – vejen til de kvalificerede kandidater

Har du styr på dit employer brand?

Her på siden kan du få masser af inspiration og se eksempler på hvordan du kan få det på rette kurs. Og hvis du vil have hjælp fra Danmarks største employer branding bureau, så tag fat i os herunder og bliv kandidaternes førstevalg.

Skal vi ringe dig op?

Du kan også ringe til os på 38 32 33 55, eller skrive en mail til salg@jobindex.dk.

Employer Branding Bureauet – vi skubber grænser

Med afsæt i data og specialisering

Vores bureau er en integreret del af Jobindex-koncernen og har derfor adgang til unikke data inden for jobannoncering, rekruttering og employer branding (og det er ikke bare noget, vi siger – vi leverer fx jobdata til Nationalbanken).

Derudover bygger vores 34 specialister deres viden på den daglige kontakt med kandidater, ansættende ledere og HR-afdelinger i alle typer brancher. Vi spiser jobrapporter til morgenmad og følger employer branding-trends på tværs af digitale platforme, så vi kan hjælpe dig med at tiltrække de rette kandidater.

Vi er særligt skarpe til at producere jobannoncer, videoer, karrieresider og kampagner på tværs af platforme – og vi starter altid med at afklare dine behov, så vi sammen finder den rigtige løsning.

Mød teamet

Skal vi booste dit employer brand?

Kontakt os her

– eller ring til os på 38 32 33 55

Mød et udsnit af vores kunder

FAQ

Det skal du, fordi du allerede har et employer brand – uanset, om du arbejder med det eller ej. Det er din virksomheds kendemærke. Det, der siges om jer ude i byen, blandt medarbejdere, tidligere ansatte, på sociale medier og review-sites. Det er virksomhedens ry, som kan tiltrække eller frastøde kandidater. Det er jeres mission, vision og værdier, som lever hos jeres ansatte. Netop derfor er det vigtigt, at du får pustet liv i den gode fortælling. Og det kan vi hjælpe dig med. Det helt unikke ved din virksomhed – det får vi frem i lyset.
Når vores tekstforfattere skriver jobannoncen, får den gennemsnitligt 18 % flere klik. Men det, vi helst vil fokusere på, er, at du kommunikerer direkte til den målgruppe, du ønsker, så de ansøgninger, du får, er relevante.
Vi har ikke én fast pris for videoer. Video er en fleksibel størrelse, der kan tilpasses budget, og vi garanterer altid en 100 % konkurrencedygtig pris, der passer til jeres behov. Vi producerer alt fra employer branding- og kulturvideoer til profilvideoer, grafiske produktioner og korte videoer til sociale medier.
Ja. Et banner målrettes de fagområder, du ønsker at henvende dig til og øger din synlighed. Desuden følger banneret med på siden, når der scrolles, så det altid er i brugerens synsfelt.
Når kandidater agerer på nettet, ved vi fra undersøgelser, at video og billeder er en fantastisk måde at vise jeres employer brand på. Det er personligt og giver kandidaterne indblik i hverdagen i din virksomhed og dermed ro i maven til at søge et job hos jer. Men en velskrevet jobannonce kan også gøre underværker.
En vigtig faktor på virksomhedsprofilen er virksomhedens evalueringer fra nuværende og tidligere medarbejdere. Vidnesbyrd fra dem er nogle af de vigtigste faktorer, når potentielle kandidater vurderer et jobskifte. Virksomhedsprofilen er en god måde at sætte jeres gode ambassadører i spil og skabe synlighed. Derudover tilbyder virksomhedsprofilen muligheden for at respondere på evalueringerne.
Ja. Vi ved, at kandidaterne har mange touchpoints på vejen mod jobbet. Vi hjælper med at skabe den røde tråd og lave tiltrækkende materiale på tværs af de platforme, der er relevante for din målgruppe.
I tager fat i jeres kontaktperson i Jobindex, som fluks afdækker jeres behov og sætter jer i forbindelse med vores specialister.
Det kommer an på, hvilket produkt, du køber. En jobannonce vil typisk kræve 20 minutter af en ansættende leders tid – samt lidt tid til at rette. Når vi laver større løsninger sammen, lægger vi en individuel projektplan, når vi har afdækket dine ønsker.
I Employer Branding Bureauet specialiserer vi os løbende på de forskellige tiltag inden for employer branding – om det er på sociale medier eller mht. fx diversitet. Det gør vi gennem kurser, research og gennem spørgeskemaer til vores mange Jobindex-brugere. Derfor har vi hele tiden den nyeste viden.

Lad os booste jeres employer brand