Få en QuickApply-profil – og søg job hurtigere

Med QuickApply kan du nemt søge drømmejobbet. Indtast dine oplysninger en enkelt gang, så har du skabelonen til de næste mange gange, du vil søge job.

QuickApply er en del af den naturlige udvikling, når det gælder jobsøgning. Det skal nemlig være både nemmere og mere enkelt at søge job digitalt. Over 250.000 har også allerede oprettet en QuickApply-profil, som gør det nemmere for dem at søge job – især fra mobilen.

Med QuickApply indtaster du dine kontaktoplysninger, din seneste erfaring og uddannelse. Du får samtidig mulighed for at vedhæfte en fil, evt. med et mere fyldestgørende CV. Hvis du ikke allerede har oprettet en profil, kan du komme i gang med det samme her.

Mere om QuickApply

Det tager ca. 2 minutter at oprette en profil – især hvis du allerede har en brugerprofil hos os. Har du det, hjælper vi dig med at importere en del af dine oplysninger. Så skal du blot rette til.
Har du ikke allerede en brugerprofil hos os, skal du oprette dig for at bruge QuickApply. Du kan enten oprette en brugerprofil her eller gøre det, når du alligevel opretter en QuickApply-profil. Uanset hvad sender vi dig en mail med et link, hvor du skal bekræfte oprettelsen.
Det er gratis at oprette en QuickApply-profil.
Når du ser knappen ”Ansøg” på en jobannonce, har du mulighed for at søge med din QuickApply-profil. Selvom knappen allerede er på mange jobannoncer, forventer vi, at muligheden for at søge med QuickApply vil komme på flere og flere af vores annoncer med tiden.
Ja, det kan du – både når du vælger at søge job via din browser på mobilen, men også i vores jobsøgnings-app.