43 jobannoncer matcher din søgning 43 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
OiSTER

Support Agent

København V

OiSTER stormer frem i Danmark. Derfor søger vi nye medarbejdere til vores kundeservice, som skal være med til at sikre vores høje serviceniveau i en konstant voksende virksomhed.

Som Support Agent er det helt essentielt, at du kan lide at få enhver kunde til at føle sig som noget særligt, da din primære opgave vil være at supportere vores kunder via telefon og e-mail.

Vi tilbyder en attraktiv løn og bonus samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

OiSTER
Gem
OiSTER

Bliv Business Konsulent i OiSTER’s spritnye B2B-afdeling – kom med helt fra start!

København V

Hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du skal være med til at starte noget helt nyt op fra bunden. At lige netop DU kommer til at være med til at gøre OiSTER’s nye B2B-eventyr en bragende succes?

Du fornemmer hurtigt den loose stemning hos kollegerne i Privat, og at her er alle typer mennesker. De garvede, du kan søge råd hos og dem, som altid giver et klap på skulderen. Så bare vær dig selv. Det er sådan, vi er.

OiSTER
Gem
OiSTER

Sales Agent

København V

Drømmer du om at starte en salgskarriere? Du behøver ikke at have den store salgserfaring… Det skal vi nok lære dig!

Dine opgaver bliver at:

  • Ringe til eksisterende OiSTER kunder og skabe mersalg
  • Lytte og tale med alle slags mennesker og forstå deres behov

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

OiSTER
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Enhedschef til Direktionssekretariat & Kommunikation

København V

Vil du være med til at understøtte landbrugets grønne omstilling?

Hvis du også har rigtigt godt styr på beslutningsprocesser i et politisk miljø, besidder nogle veludviklede samarbejdsevner og har et stærkt fokus på kommunikation og presse, så er jobbet som leder af Landbrugsstyrelsens Direktionssekretariat & Kommunikation måske noget for dig.

Du får en plads tæt på direktionen, og du får derfor både viden og indsigt i de faglige områder styrelsen varetager og et unikt perspektiv på den bredde og kompleksitet, som styrelsen rummer.

3
Gem
3

Marketing Automation Specialist

København

Er du knivskarp til Salesforce Marketing Cloud, og har du lyst til at være nøglefunktion i vores CRM-team? Så har vi den fedeste mulighed til dig.

Du vil som Marketing Automation Specialist i 3, få en nøglefunktion i CRM som i høj grad handler om at aktivere vores MarTech stack og automation systemer.

Vi i CRM teamet i 3, arbejder meget i Salesforce Marketing Cloud. For at kunne udføre dine opgaver, er det nødvendigt at du har god erfaring med Salesforce Marketing Cloud. herunder JavaScript, AMPscript, API events, SQL, HTML/CSS mv.

3
Gem
Career

Mester i rekrutteringsopgaver og kundeengagement: Bliv vores nye Key Account Manager

København

Tag det næste skridt i din karriere og bliv en central del af vores forretningsenhed Career, i en nyoprettet stilling, hvor din evne til at indhente nye rekrutteringsopgaver vil være afgørende for vores fælles succes!

Som vores nye Key Account Manager vil du have fuldt fokus på at identificere og lande nye rekrutteringsprojekter. Du vil operere i hjertet af Carlsbergbyen, hvor du får ansvaret for at opbygge og vedligeholde relationer med potentielle kunder på tværs af Sjælland.

Gem
Carlsberg

Salgskonsulent til København

København V

Se video om Carlsberg som arbejdspladsVil du have et afvekslende job med stor frihed, hvor du dagligt har ansvar for vores kunder, og kan du gøre forskellen sammen med Carlsbergs brands?

Med Carlsberg Danmarks solide brands så som Tuborg, Coca-Cola, Brooklyn, Bacardi og Kronenbourg i ryggen, bliver du et af Carlsbergs ansigter udadtil. Du skal sikre, at vores kunder får den fornødne rådgivning og service omkring vores produkter samt sikre, at vores produkter er tilgængelige på de bedste placeringer i kundernes butikker, til rette tid for at optimere salget i butikken.

Carlsberg
Københavns Politi

Erfaren presse- og kommunikationskonsulent

København V

Vil du være Københavns Politis kommunikative spydspids i vores mål om at komme (endnu) tættere på borgerne?

Lige nu er et sjældent opslået job ledigt som spydspids for vores kommunikation fokuseret på det nære politiarbejde. Vi leder efter en kollega, der vil stå i spidsen for en række højt prioriterede initiativer bl.a. i forhold til proaktivt pressearbejde primært rettet mod lokale og regionale medier, intern og ekstern kommunikation omkring vores initiativer for at være tættere på borgerne og forebyggende kommunikationsindsatser omkring f.eks. ældresvindel.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Sixt Danmark A/S

Rental Sales Agent (Deltid)

København V

Søger du et spændende og dynamisk deltidsjob med service i fokus? Elsker du at interagere med mennesker og har du erfaring med kundeinteraktion, rådgivning og mersalg? Vil du arbejde i en virksomhed med en central lokation i indre by med stærkt socialt sammenhold?

I jobbet som Rental Sales Agent, er du Sixt Danmark’s ansigt udadtil. Du er den, som sammen med dit team i København City rådgiver vores kunder om den bedste løsning for netop deres lejeformål.

Sixt Danmark A/S
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

MERKUR ANDELSKASSE

Bliv presse- og kommunikationschef hos Merkur Andelskasse

København V

Se video om MERKUR ANDELSKASSE som arbejdsplads

Har du erfaring med strategisk PR- og pressearbejde, og gerne fra den finansielle sektor, så er det lige præcis dig, vi mangler.

Du bliver overordnet ansvarlig for kommunikationsområdet, herunder pressearbejde i tæt samarbejde med den administrerende direktør. Du bliver leder for et lille selvkørende team på to kommunikationskonsulenter og en studentermedhjælper.

Vi er en lille organisation, hvor du hurtigt får rigtig gode muligheder for at få indflydelse og for at udvikle dig både fagligt og personligt.

MERKUR ANDELSKASSE
VORDINGBORG KØKKENET

Køkkensælger

København V

I Vesterbro-butikken bliver du en del af et fantastisk team på tilsammen 5 køkkenkollegaer. Med butikschef Glenn ved roret sørger dit kommende team for hver dag at opfylde vores kunders drømme til deres nye køkken.

Din fornemste opgave er derfor at være med til at sikre vores kunder den allerbedste betjening. Det gør du med et smil på læben, et gennemarbejdet stykke salgsarbejde samt dit eget ønske om at opfylde kundens behov.

Du får en grundig oplæring med kurser, så du er tiptop klædt på til at arbejde med vores koncept og være med til at opfylde kundernes køkkendrømme.

VORDINGBORG KØKKENET
Gem
Carlsberg

Global Brand Manager Somersby

Copenhagen

Se video om Carlsberg som arbejdspladsSomersby plays a critical role in Carlsberg’s Beyond Beer journey within Sail ’27. The purpose of this role is to re-energize and accelerate the growth of the brand.

Your primary tasks and responsibilities include:

  • Global visual identity update: Finalizing new visual identity including technical guidelines and brand manuals and implementing across all markets and touchpoints.
Carlsberg
Copenhagen Sales ApS

Salgskonsulent Fieldmarketing

København V

Som salgskonsulent inden for fieldmarketing får du en spændende og varierende arbejdsdag, hvor du møder potentielle kunder i forskellige miljøer og skaber positive oplevelser. Og bare rolig – erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Jeg sætter pris på, at jeg selv har indflydelse på, hvor meget jeg tjener, og de kompetencer, jeg har fået inden for salg. Det er jeg sikker på, at jeg også vil kunne bruge i fremtiden.

- Pernille Jensen, Salgskonsulent Fieldmarketing
Copenhagen Sales ApS

Copenhagen Sales søger salgskonsulenter

København V

Vil du være med i Danmarks bedste salgsteam - og arbejde med nogle af Danmarks førende brands?

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive en del af et ungt og dynamisk team, hvor du får mulighed for at tilegne dig stærke kompetencer indenfor salg og kommunikation?

Passer følgende beskrivelse på dig?

  • Du elsker at snakke med mennesker
  • Du har et positivt mindset og masser af gåpåmod
  • Du elsker udfordringer

Så har vi muligvis det perfekte job til dig! Vi lægger nemlig mere vægt på dine menneskelige egenskaber og personlighedstræk end tidligere erfaring med salg. Hos os får du grundig oplæring, en fleksibel lønmodel og stærke kompetencer, som du kan bruge senere i karrieren.

Copenhagen Sales ApS
GF Forsikring

Salgschef til GF Hovedstaden

København V

Vi søger nu en dygtig salgschef til at lede et af vores teams på op til 15 medarbejdere bestående af både rådgivere og assurandører fordelt på vores to kontorer på Gammel Kongevej og i Lyngby.

Du bliver en del af en travl, dynamisk og lokalt orienteret forsikringsklub med stort fokus på medlemspleje. Vi arbejder godt sammen i forhold til at skabe resultater, og hjælper hinanden på tværs af kontorerne.

GF Forsikring
Den Katolske Kirke i Danmark – Ansgarstiftelsen

Redaktør og kommunikationsmedarbejder

København V

Den katolske Kirke er midt i en spændende udvikling af kommunikative tiltag, og søger derfor en medarbejder til at udvikle og løfte kommunikationsopgaver i bispedømmet. Din primære opgave bliver at stå for nyhedsformidlingen på flere forskellige platforme.

Vi søger en person der brænder for digital kommunikation, er en dygtig skribent og redaktør og har gode engelskkundskaber. Du kommer til at arbejde i kommunikationsafdelingen på vores hovedkontor centralt i København.

Gem
twoday A/S

Norsktalende Sales Manager til Addo Sign

København

Vi leder lige nu efter en entusiastisk norsktalende Sales Manager til at varetage vores kunder på det norske marked. Du vil komme til at spille en vigtig rolle som en del af vores vækststrategi, hvor du vil komme til at introducere Addo Signs løsninger på tværs af forskellige industrier.

Som en del af vores team, vil du blive en integreret del af en dynamisk organisation. Vi hos Addo Sign stræber efter innovation, tilpasningsdygtighed og fremtidssikring. Vores forpligtigelse til at ville være de førende indenfor branchen betyder, at du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor du har mulighed for at skabe værdi og bidrage med dine idéer.

twoday A/S
Jobindex søger for Boligadministratorerne A/S
Gem
Jobindex

Ejendomsadministrator – arbejd med din egen portefølje på hyggeligt kontor

København V
  • Kan du se fordelene ved at være en del af en mellemstor administrationsvirksomhed, hvor du får dygtige kolleger at sparre med?
  • Har du lyst til at være primær kontaktperson for din egen portefølje af andelsboliger, ejer- og grundejerforeninger?
  • Og vil du have en hverdag, der giver plads til hjemmearbejde og tidligt fri om fredagen?

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du allerede er ejendomsadministrator med god erfaring fra en lignende stilling eller du har en baggrund fra bank eller ejendomsmægler, hvor du har arbejdet med ejendoms-/boligsagsbehandling og økonomi, og nu er du klar til at prøve kræfter med vores verden.

Jobindex

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV