68 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

68 jobannoncer

Gem
Sixt Danmark A/S

Deltidsmedarbejdere til tidsbegrænset stilling I København Centrum

København V

Højsæsonen står for døren, og vi forventer at gå en travl sommer i møde og søger i den forbindelse klargøringsmedarbejdere til en tidsbegrænset ansættelse hen over sommeren.

Som klargøringsmedarbejder vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med:

  • Daglig kundeservice – både ved udlevering og modtagelse af udlejningsbiler
  • Klargøring, støvsugning, vask af biler, tankning og div. forefaldende arbejde
Sixt Danmark A/S
Gem
Danhostel Danmarks Vandrerhjem

Studentermedhjælper – med flair for bæredygtighed, sociale medier og kommunikation

København V

Vi leder efter en studentermedhjælper der kan hjælpe med til at løse kontorets opgaver – ca. 12-15 timer ugentligt. Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse indenfor kommunikation og markedsføring, hvor bl.a. analyse og markedsføring på sociale medier vægtes højt.

Du har en viden om hvad bæredygtighed og begrebet ESG er. Du vil få prøvet dine kompetencer af – både ved skrivebordet og ude i marken.

Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø i top, hvor du får mulighed for fleksible arbejdsforhold, medbestemmelse, gode personalevilkår og ikke mindst nogle kolleger, som brænder for Danhostel, deres egen faglighed og tværgående sparring.

Danhostel Danmarks Vandrerhjem
Gem
Banedanmark

Studentermedhjælper til kvalitetssikring af IT-dokumentation

København V

Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og dokumentation i forhold til IT-projekter, og brænder du for at hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for dine kolleger?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som studentermedhjælper i sektionen Projekter og udvikling, bliver du en del af et hold på ca. 40 medarbejdere med forskellige IT-baggrunde. Vi arbejder med at udvikle og forbedre IT-infrastrukturen på den danske jernbane, herunder understøttelse af udrulningen af det nye Signalprogram.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø og bruger hinanden til sparring og til at krydre hverdagen med humor.

Banedanmark
National enhed for Særlig Kriminalitet

Studentermedhjælper til efterretningssektionen i Danmarks Finansielle Efterretningsenhed - Hvidvasksekretariatet

København V

Vil du være med til at styrke indsatsen til forebyggelse og bekæmpelse af hvidvask, både i Danmark og udlandet, med det formål at spare både samfundet og skatteborgernes penge? Så er denne stilling måske noget for dig?

Du vil blive en del af teamet, som primært varetager opgaven med at videreformidle relevante oplysninger til andre offentlige myndigheder, hvor oplysningerne kan danne grundlag for efterregulering af offentlige ydelser, skatter og afgifter.

Gem
Mødrehjælpen

Hjælp Danmarks sårbare børnefamilier - Bliv telefundraiser 25 timer om ugen!

København V

Har du lyst til at være talerør for de mest sårbare børnefamilier i Danmark, og nyder du at tale i telefon med mange forskellige mennesker?

Som telefundraiser i Mødrehjælpen får du stor indsigt i, hvordan en NGO arbejder - både på det strategiske, det politiske og det kampagnemæssige plan. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer hver dag, da vi har et stort fokus på faglig sparring og fælles udvikling på tværs af fundraising-teamet.

Mødrehjælpen
Gem
Banedanmark

Studentermedhjælper til Digital Test Center

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsHar du et stort servicegen og lysten til at være en del af et team med mangeartede opgaver? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

I vores testcenter (OT Digital Test Center) bliver din funktion at udføre mange af de administrative opgaver, der opstår i så stort et program, men som er et vigtigt led i at få den daglige drift til at køre effektivt i et stort testcenter.

Banedanmark
DSB
Gem
DSB

Salgsassistenter til KH Press DSB 7-Eleven (5 timer om ugen)

København K

Forestil dig, at du har nogle rigtig gode kollegaer, som du har det sjovt med, mens du arbejder. Hvis du kan lide at yde god kundeservice og sælge, så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst. Du får gode personalerabatter på udvalgte produkter, attraktivt medlemskab af PureGym, sundhedsforsikring og mulighed for gratis togkort.

DSB
DSB
Gem
DSB

Salgsassistenter til Vesterport Station DSB 7-Eleven (16 timer om ugen)

København V

Forestil dig, at du har nogle rigtig gode kollegaer, som du har det sjovt med, mens du arbejder. Hvis du kan lide at yde god kundeservice og sælge, så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst. Du får gode personalerabatter på udvalgte produkter, attraktivt medlemskab af PureGym, sundhedsforsikring og mulighed for gratis togkort.

DSB
Gem
Arbejdernes Landsbank

Studentermedhjælper til AL Markets Handelsområdet

København V

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Har du lyst til et udfordrende studiejob, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med aktiehandel i Handelsområdet i AL Markets?

Handelsområdet håndterer al handel på vegne af banken og bankens kunder. Du vil deltage i aktiehandel i perioden fra kl. 17 til 22 (10 timer/uge, ca. 5 dage pr. måned) samt øvrige opgaver i Handelsområdet (5-10 timer pr. uge), f.eks. datamodeller/analyse.

Arbejdernes Landsbank
Gem
Cryos International – Denmark ApS

Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Aalborg, Aarhus, Odense og København

Tag stilling. Hjælp andre. Tjen op til 6.000 kr. om måneden.

Flere og flere har brug for hjælp til at stifte familie, og for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp fra en sæddonor.

Fire gode grunde til at blive sæddonor:

  • Du gør en forskel: Du hjælper andre med at få opfyldt drømmen om et barn.
  • Kompensation: Du modtager op til 500 kr. per donation, hvilket svarer til op til 6000 kr. per måned.
  • Helbredstjek: Du bliver tjekket for sygdomme og får testet din sædkvalitet.
  • Fri træning: Du får 200 kr. om måneden til valgfri træning, når du donerer regelmæssigt.
Cryos International – Denmark ApS
Gem
Oxfam Danmark

Student Assistant to the Education Out Loud team

Copenhagen

Education Out Loud (EOL) is the Global Partnership for Education (GPE) fund for advocacy and social accountability. EOL provides support for civil society to become active and influential in shaping education policy to better meet the needs of communities, especially the most marginalized.

Your roles and responsibilities:

  • Provide support to GMU colleagues in a wide variety of tasks related to admin, programme and communication.
  • Provide technical support in maintaining various databases such as BOX, the EOL intranet and learning platform, including managing a comprehensive database of EOL projects.
Oxfam Danmark
Gem
Ekstra Bladet

Administrativ elev til Ad Sales og Tech

København V

Kunne du tænke dig at arbejde med medier og digital markedsføring?

Du vil få mulighed for selv at præge dit forløb mod en bred eller mere specialiseret retning, og du vil blive oplært i mange administrative og tekniske opgaver som bl.a.:

  • Digital kampagneopsætning – herunder forskellige typer kreativer
  • Kendskab til programmatisk annoncering og målretning af annoncer til specifikke målgrupper

Vi søger dig, som vil være i elevforløb hos os de næste to år. Du vil komme til at arbejde med kampagner på medierne ekstrabladet.dk, bold.dk og holdet.dk.

Gem
Bygningsstyrelsen

Studentermedhjælper søges til HR-opgaver i Bygningsstyrelsen i København

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdspladsSom student hos os, vil du få mulighed for at arbejde med en bred vifte af HR-opgaver primært inden for hele den administrative del af rekrutteringsprocessen og employer branding for vores nuværende og kommende studentermedhjælpere.

Du vil fra start af blive tildelt en mentor til din oplæring, som også vil hjælpe dig med dine opgaver.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 15 timer og er som udgangspunkt fordelt på to faste ugentlige arbejdsdage.

Gem
Boligforeningen AAB

Engageret og selvstændig kontorelev med speciale inden for administration

København V

Er du klar på at styrke beboerdemokratiet og gøre en forskel inden for den almene sektor? Så er du vores næste administrationselev!

Du kan forvente opgaver inden for sagsbehandling, og du vil stifte bekendtskab med anvendelse af relevante love, regler og vedtægter.

Her får du stor indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag med udgangspunkt i de arbejdsopgaver, du får ansvaret for.

Boligforeningen AAB
Gem
Savills Denmark A/S

Engageret økonomistuderende med interesse for ejendomsrelateret M&A og Corporate Finance

København V

Vil du være med til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste i ejendomsbranchen, og kunne du tænke dig at arbejde med økonomiske og strategiske analyser af ejendomme?

Vi tilbyder et spændende og udviklende studiejob på 15-20 timer ugentligt, hvor du kan forvente at få et godt indblik i ejendomsbranchens spændende univers.

Savills Denmark A/S
Gem
Boligkontoret Danmark

Studentermedhjælper til Råd til husleje

København V

Se video om Boligkontoret Danmark som arbejdsplads

Vil du være med til at hjælpe de af vores beboere, der er kommet bagud med huslejen, så har vi det helt rigtige job til dig!

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse som socialrådgiver eller anden socialfaglig uddannelse, og at du er vild med at tale i telefon.

Din arbejdstid vil være ca. 40 timer pr. måned fordelt på tre uger. Arbejdstiden planlægges fleksibelt i forhold til opgaverne og dit studie.

Boligkontoret Danmark
Gem
Bodenhoffs Bageri

Fuldtids- og deltidsmedarbejder søges til vores afdelinger

Har du lyst til at være en del af vores bagerfamilie?

Bodenhoff er mere end godt bagværk, så søger du et sted med sprøde kollegaer og BMO til morgenmad på hver vagt, så er du kommet til det rette sted!Se video om Bodenhoffs Bageri som arbejdsplads

Vi glæder os til at byde dig velkommen til én stor familie, hvor vi på tværs af alle 11 butikker har et tæt sammenhold.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads samt gode karrieremuligheder i Danmarks største familieejet bageri.

Gem
ECCO Sko A/S

Creative Production Intern, Brand Studio

København V

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdspladsAn internship is a valuable part of your education, and it is important that you choose the best place for you to gain practical experience. ECCO, a global leader in innovative footwear, bags and accessories, invites you to join our team as a Creative Production Intern.

Your tasks will be adjusted depending on timing, but will include:

  • Coordination of brand content production
  • Coordinate and assist with administrative needs of each project
  • Post-production support
ECCO Sko A/S
Gem
Mødrehjælpen

Er du vores nye stjerne-telefundraiser og klar på en 8 timers arbejdsuge i Mødrehjælpen?

København

Vil du joine vores tele-team, ringe ud til alverdens danskere og på den måde hjælpe en hel masse sårbare børnefamilier – så har vi jobbet til dig!

Her hos Mødrehjælpen har vores team af telefundraisere en utrolig vigtig rolle for Mødrehjælpens arbejde. Derfor kan du også regne med, at vi tager godt imod dig, og at du inden længe føler dig som en uundværlig del af holdet.

Nu har jeg arbejdet som fundraiser hos Mødrehjælpen i mere end to år, og jeg lærer stadig noget nyt for hver vagt, jeg har. For hver person, du taler med, har du muligheden for at udfordre dig selv i din kommunikation og samtidig tale en god sag.

– Laura, 23, fundraiser
Mødrehjælpen
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV