159 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

159 jobannoncer

Gem
Carlsberg

Teknisk Supporter til Callcenter, Carlsberg Danmark

København V

Se video om Carlsberg som arbejdsplads

Som Teknisk Supporter på telefonen i vores Tekniske Planning & Support team, bliver du en del af et mindre team, som supporterer og servicerer vores kunder med tekniske udfordringer på deres drikkeudstyr så som køleskab, fadølsanlæg og postmix.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte følgende:

  • Telefonisk support til kunder og kørende kolleger, både salgskonsulenter og service teknikere
  • Være en del af vagttelefonen med weekend arbejde
Carlsberg
Gem
Carlsberg

Legal Counsel, Carlsberg Danmark

København V

Se video om Carlsberg som arbejdsplads

Er du motiveret for at arbejde med juridisk bistand på tværs af Danmarks største byggeri? Og er du kendt for at levere juridisk sparring og support udover det sædvandlige?

Som Legal Counsel har du dine egne juridiske og funktionelle ansvarsområder i den danske forretning, hvor du bliver den primære kontaktperson i forhold til juridisk sparring og støtte. Du vil referere direkte ind til Head of Legal i Carlsberg Danmark.

Carlsberg
Gem
Sixt Danmark A/S

Deltidsmedarbejdere til tidsbegrænset stilling I København Centrum

København V

Højsæsonen står for døren, og vi forventer at gå en travl sommer i møde og søger i den forbindelse klargøringsmedarbejdere til en tidsbegrænset ansættelse hen over sommeren.

Som klargøringsmedarbejder vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med:

  • Daglig kundeservice – både ved udlevering og modtagelse af udlejningsbiler
  • Klargøring, støvsugning, vask af biler, tankning og div. forefaldende arbejde
Sixt Danmark A/S
Gem
Københavns Kommune

Økonomimedarbejder til de Administrative Fællesskaber i Børne- og Ungdomsforvaltningen

København V

Vil du være med til at sikre en effektiv økonomistyring på skole- og daginstitutionsområdet?

Som økonomimedarbejder vil du primært skulle understøtte skole- og klyngeledere med den løbende budget- og økonomiopfølgning, men dine opgaver vil spænde bredt.

Du vil indgå i et team med et stærkt fagligt fællesskab med gode udviklingsmuligheder, og du vil modtage oplæring af og sparring med dine kolleger.

Gem
Banedanmark

Kontraktsupporter – sæt dit præg på et komplekst og spændende IT-landskab

København V

Trives du med tværgående samarbejde og proaktiv opgaveløsning? Vil du varetage ordre flows, sikre compliance og assistere projektledere?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

I din rolle assisterer du projektlederne med løbende vurderinger relateret til indgåelse af leveranceaftaler, indkøb og projektprognoser i forhold til fremdrift.

Du fungerer som sparringspartner for planlægning af sektionens behov for eksterne leverandørers involvering gennem projekternes udbuds- og indkøbsstrategi.

Banedanmark
Gem
Balder Danmark

Praktisk og administrativ blæksprutte til Balder Danmarks hovedkontor

København V

Har du lyst til at være vores ansigt udadtil og sammenhængskraften mellem vores medarbejdere og samarbejdspartnere? Trives du med praktiske opgaver og ansvaret for vores reception, og har du altid et smil på læben?

Som Balders receptionist og praktiske blæksprutte får du ansvaret for at sikre, at alle, der træder ind ad vores dør til hovedkontoret, mødes med et smil og varm velkomst. Dine daglige arbejdsopgaver består i at sørge for, at kontoret og særligt køkkenet altid er ryddeligt og pænt, da det er her, vi byder alle vores gæster velkommen med en god kop kaffe.

Balder Danmark
Gem
Ingeniørforeningen, IDA

Sekretariatsmedarbejder (Landinspektørforeningen)

København V

Vil du være en del af sekretariatet i en politisk drevet interesseorganisation – en faglig fagforening? Og motiveres du af en alsidig hverdag, hvor du i samarbejde med foreningens sekretariatsleder servicerer foreningens medlemmer, bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper?

Jobbet har stor spændvidde – dagligdags sekretæropgaver, konterings- og økonomiopgaver, PR og kommunikationsopgaver, medlemsregistrering samt servicering af foreningens bestyrelse, udvalg, arbejdsgrupper og medlemmer.

Ingeniørforeningen, IDA
Gem
Vejdirektoratet

Controller til økonomistyringsenhed

Skanderborg eller København V

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsI stillingen som controller bliver du en del af det tværgående team i økonomistyringsenheden. En væsentlig del af teamets opgaver er at sikre, at Vejdirektoratets økonomistyring baserer sig på og følger dokumenterede principper og metoder.

Blandt opgaverne er:

  • Ansvar for et eller flere økonomiske specialer (det kunne fx være budgetopfølgning, lønstyring, registreringsramme), så området er dokumenteret, beskrevet og løbende udvikles og tilpasses interne og eksterne krav
  • Aktivt samarbejde med de øvrige teams i form af sparring, kommunikation og koordinering
Vejdirektoratet
Gem
Trafikstyrelsen

Administrativ medarbejder til Trafikstyrelsens Part 21-team

København V

Både import, registrering af luftfartøjer og behandling af tekniske ansøgninger er komplekse processer, som kræver et tæt samarbejde imellem flere faggrupper og funktioner.

Er du en administrativ stjerne, som trives med at være i en væsentlig og til tider koordinerende rolle?

Du vil både skulle lave direkte sagsbehandling, men også bistå kolleger i sagsforberedende arbejde. Du skal derfor have lyst til at agere moderne embedsmand, som efterlader et positivt aftryk ude hos branchen.

Trafikstyrelsen
Gem
CEJ Ejendomsadministration A/S

Udlejningskonsulent

København V

Vores udlejningsteam består i dag af fem medarbejdere samt tre studiemedarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Aarhus.

Sammen med kollegaerne i teamet og den øvrige virksomhed, skal du arbejde med vores fælles mål – at skabe god kundeservice og rådgivning overfor vores lejere.

Når du vælger CEJ som arbejdsplads, bliver du en del af en virksomhed, hvor høj faglighed, socialt samvær og humor går hånd i hånd.

CEJ Ejendomsadministration A/S
Gem
Jordan Advokatpartnerselskab

Ejendomsdriftsleder til ejendomsadministrationen

København V

Har du evnerne til at holde mange bolde godt og sikkert i luften, så tilbyder vi en stilling, hvor det vil være en kernekompetence.

Opgaver:

  • Optimering, samt drift og vedligeholdelse af ejendommene, herunder udarbejde vedligeholdelsesplaner sammen med eksterne rådgivere,
  • Deltage i projektledelse af bygge- og renoveringsopgaver, i samarbejde med eksterne rådgivere, herunder økonomistyring af projekter,
ATP
Gem
ATP

Ejendomsadministrator til ATP Ejendomme

København V

Brænder du for at administrere nogle af de mest ikoniske ejendomme i Danmark? Og drømmer du om at være en del af en organisation, hvor beslutningsvejene er korte, og du får lov til at tage aktiv del i processerne?

Vores hverdag er drevet af udvikling, vidensdeling og sammenhold kombineret med en stor lyst til at gøre en forskel såvel fagligt som socialt.

ATP
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver til Private Banking kunder - Privat Eksklusiv

København V

Arbejder du som en dygtig og vellidt rådgiver for private kunder i dag? Vil du være i kontakt med dine kunder ,så de kan mærke, at det betyder noget for dig?

Vi står klar med:

  • Et team med solide kompetencer og et bagland, som gør alt for at støtte dig
  • Plads til videre udvikling af dig som specialist og rådgiver
  • Fleksibel arbejdsplads med frihed og ansvar
  • Engagement og medarbejdertilfredshed i topklasse – fordi vi vil det!
Jyske Bank
Gem
Bygningsstyrelsen

Kontraktjurist til Bygningsstyrelsens Center for Facility Management

København V

Vil du være med til at sikre og strømline kontraktstyringen af Bygningsstyrelsens kontraktportefølje inden for ejendomsdrift og facility management og følge op på vores leverandører og aftaler også på strategisk niveau? Så er du måske vores nye kollega!

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Som kontraktjurist hos os bliver du en del af Bygningsstyrelsens Center for Facility Management, der har ansvar for bygningsdrift, energioptimering og vedligehold på statens ejendomme samt levering af en række serviceydelser til de statslige institutioner.

Gem
Skatteankestyrelsen

Administrativ medarbejder til HR

København V

Er det helt naturligt for dig at koordinere, systematisere og følge dine opgaver helt til dørs? Har du lyst til at være limen, der holder sammen på alle de administrative opgaver i HR? Så har vi en stilling klar i Skatteankestyrelsen: Bliv en del af HR-kontoret og få stor variation i dine opgaver.

Du hjælper med alt fra at løse praktiske opgaver på introdage og koordinere elev- og praktikforløb til at journalisere, opdatere lister og tjekke IT-adgange. Dine opgaver veksler fra dag til dag, samtidig med at du har faste opgaver, som du selv planlægger og afvikler.

Gem
Energistyrelsen

Jurist til videreudvikling af rammevilkår for den grønne omstilling

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsVi søger en jurist med penalhuset og procesforståelsen i orden. Som jurist i enheden Landvind og sol vil du være med til at rykke Danmark til det næste niveau i den grønne omstilling.

Du vil du bistå med politikudvikling, lovarbejde, juridiske vurderinger og konkret sagsbehandling, blive en vigtig juridisk sparringspartner for dine kollegaer og – alt efter erfaringsniveau – også for de yngre jurister i enheden, og indgå i dialog med virksomheder, borgere og brancheaktører og levere bidrag til ministerbetjening.

Energistyrelsen
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til Strategi & Eksekvering

København

Vil du drive kundetilfredshedsmålinger for hele Nykredit-koncernen og omsætte indsigterne til værdiskabende initiativer?

Du vil som seniorspecialist hos os være ansvarlig for måling af kundetilfredshed på vegne af hele Nykredit-koncernen ved at sikre kvalitet i data og rapportering. Du vil samtidig varetage drift og udvikling af Nykredits kundetilfredsheds-board samt halv- og helårlige afrapporteringer og anbefalinger til Direktionen i Nykredit og Banking-ledelsen.

Gem
DI Dansk Industri

Branchedirektør til Træ- og Møbelindustrien (TMI) i Dansk Industri

København V

Som branchedirektør for Træ- og Møbelindustrien (TMI) skal du medvirke til udvikling af brancheforeningen for danske design- og produktionsvirksomheder indenfor Træ og Møbelindustrien.

Du skal stå i spidsen for arbejdet med at forbedre vilkårene for vores medlemmer i branchen, herunder øge afsætningsmulighederne og sikre godt samspil med øvrige fagenheder i DI.

Gem
DI Dansk Industri

Erfaren politisk konsulent der kan styrke global mobility agendaen

København V

Nu har du chancen for at ”låne” dette spændende job i omkring 8 måneder, når vores kollega skal på barsel.

Brænder du for at arbejde med politikformulering og interessevaretagelse vedrørende regler og administrative forhold for internationale medarbejdere, så er det lige noget for dig.

Gem
Københavns Professionshøjskole

Erfarne økonomimedarbejdere til debitorteam

Campus Carlsberg

Har du lyst til at yde en ekstra service og hjælpe os med at få driften til at glide?

Regnskabsfunktion har ansvar for en bred portefølje af regnskabs- og bogholderiopgaver. Vi samarbejder og lader vores opgaver rotere, så man får en alsidig hverdag. Vi varetager samtlige debitoropgaver for hele KP og har derfor en stor berøringsflade med de øvrige afdelinger i organisationen.

Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver og et godt fagligt miljø med gode muligheder for faglig sparring. Som led i stillingen vil du blive tilbudt relevant videre- eller efteruddannelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV