Revisor1 ApS
Hjemmearbejdsplads

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 hjælper de mindste virksomheder med regnskab. Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende. Det vil sige, at som udgangspunkt, har dem der henvender sig til os allerede en interesse i at købe vores produkt.

Vi arbejder 100% digitalt, og du arbejder derfor hjemmefra og det er ligegyldigt, om du er i Danmark eller udlandet.

Som sælger hos Revisor1 arbejder man på kommissionsbasis. Det betyder, at du enten skal vide, at du er en god sælger, eller være meget overbevisende og troværdig som person; ellers vil dette job være spild af din tid. Noget andet der er svært ved arbejdet, er at sætte sig ind i de mange regler, der gælder for regnskab. Et eksempel på sådanne langhårede regler, som du ikke behøver at kunne i detaljer, men kende nok til, at du kan sælge vores ydelse, er lønsumsafgift.

Vi tager godt vare på vores kunder, og det kan ses, til eksempel, på TrustPilot.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø. Samtidigt arbejder mange hjemmefra, hvilket ofte betyder, at det sociale foregår uden for arbejdet.

Interesseret?

For ikke at spilde din tid under ansøgningsprocessen, kan du ansøge her på ét minut. Du kan ikke ansøge via "Vis interesse"-knappen, da en ansøgning derigennem ikke vil blive læst.