15 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

15 jobannoncer

Gem
Bygningsstyrelsen

Metodestærk it-projektleder med Project Management Office (PMO)-erfaring

København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdspladsDu vil særligt få ansvaret for at drive den fremadrettede tværgående koordinering af digitaliseringsprojekter samt sikre udvikling og forankring af IT-udviklingsmetode og værktøjer.

I teamet støtter vi op om hinandens arbejde og tager ansvar for arbejdsopgaverne. Vi udvikler os gennem en åben og uformel dialog samt ideudveksling.

Gem
Bygningsstyrelsen

It-generalist med erfaring fra it-arkitektur, strategi og projektledelse

København V

Vil du være med til at forme fremtiden for IT-strategi og -arkitektur i Bygningsstyrelsen? Vi søger en engageret ny kollega til at drive den IT-strategiske og -arkitekturmæssige udvikling til en nyoprettet stilling, hvor du får masser af ansvar og mulighed for at præge udviklingen.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Din professionelle udvikling er vigtig for os, og derfor ønsker vi at bidrage til, at du løbende kan styrke dine kompetencer. Det kan både være gennem uddannelse og faglig sparring.

Gem
Carlsberg

WE IIT HR Service Owner

Copenhagen

Se video om Carlsberg som arbejdspladsDo you want to be part of an international and multicultural professional IT Group delivering high technology value for a company with a rich history and high purpose?

As a Service Owner in IIT, you will be responsible for the service delivery withinthe HR function in 9 markets in Western Europe. You will be responsible for a range of HR applications within several markets and in close dialogue with business stakeholders, you will plan maintenance and enhancements of these. 

Carlsberg
Gem
Carlsberg

IT Commercial Service Owner

Copenhagen

Se video om Carlsberg som arbejdspladsDo you want to be part of an international and multicultural professional IT Group delivering high technology value for a company with a rich history and high purpose?

As a Service Owner in IIT, you will be responsible for the service delivery within the Commercial function in 9 markets in Western Europe. You will support, monitor, and coordinate service, to enable world class delivery to users in Western Europe ensuring third party provider service processes are in place to meet Carlsberg business needs.

Carlsberg
Gem
Slots- og Kulturstyrelsen

IT-systemansvarlig

København V

Kom og bliv en del af en styrelse, hvor dine kolleger i forretningen brænder for kulturlivet og danske slotte, og hvor vi har stor frihed til at tilrettelægge vores egen hverdag. Bliv en del af et team, der driver og udvikler Kulturministeriets IT-systemer.

Du vil som systemansvarlig få ansvar for et eller flere systemer, indgå i den daglige support af brugerne og fungere som projektleder i forbindelse med mindre projekter.

Som din første opgave vil du indgå i et igangværende projekt for automatisering af forskellige arbejdsgange i relation til brugen af ESDH. Du vil indgå i projektet som systemansvarlig med deltagelse i udvikling og implementering.

Slots- og Kulturstyrelsen
Gem
Carlsberg

Application Security Testing Manager

Copenhagen

Se video om Carlsberg som arbejdsplads

Are you enthusiastic about safeguarding software applications and ensuring their resilience against potential threats?

As an Application Security Testing Manager, you will be responsible for overseeing the planning, execution, and management of all aspects of application security testing within Carlsberg.

Carlsberg
Gem
Banedanmark

IT-kandidat til projektledelse af SAP-projekter

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsHar du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi, projektledelse og mennesker?

Som projektleder vil dit primære fokus være at:

  • afdække de forretningsmæssige behov og omsætte dem til konkrete løsninger sammen med vores forretning og leverandører.
  • gennemføre udbud i samarbejde med specialisterne.

Vi tilbyder et job, hvor du kan udvikle dig og udleve dine faglige ambitioner uden at give afkald på balancen mellem arbejdsliv og fritid.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

Teamleder til vores digitale testcenter med erfaring indenfor infrastruktur og netværk

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Er du vores nye dygtige teamleder, og vil du arbejde med IT-infrastruktur i vores digitale testcenter med fremtidens løsninger inden for togdrift?

Du vil få ansvaret for, at teamet løser kerneopgaven, bl.a. gennem faglig sparring, kompetenceudvikling og systematisk læring.

Du har muligvis en uddannelsesmæssigbaggrund som ingeniør eller systemadministrator og har ledelsesmæssig erfaring fra tidligere.

Banedanmark
Gem
Carlsberg

Global Commercial Solutions Manager

Copenhagen

Se video om Carlsberg som arbejdspladsDo you want to join an exciting journey, where you’ll be developing the strategic vision and key digital Transformation initiatives?

Your primary responsibility will be to spearhead strategic Digital Transformation initiatives that are essential to our continuous growth, serving as a bridge between Technology and Business teams.

Carlsberg
BDO
Gem
BDO

Er du rutineret indenfor IT-revision? Vi leder efter nye kolleger!

København eller Aarhus C

Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme?

Primære opgaver

  • Afgivelse af IT-erklæringer
  • IT-revision for offentlige og private kunder
  • Projektledelse

Vi har en stor forståelse for, at mennesker er forskellige steder i deres liv, og derfor er du også i høj grad med til at sætte tempoet for din arbejdsdag. Vi er meget fleksible, og går langt for at vores medarbejdere er glade, og har det godt.

BDO
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Erfaren projektleder til digitale projekter

København V

Er du en erfaren projektleder, som vil lede spændende projekter, og kan du lide at begå dig i feltet mellem brugere, forretning, it og eksterne it-leverandører? Så grib pennen og fortæl os om dig og dine kompetencer.

Vi har i Landbrugsstyrelsen et stort systemlandskab, hvor vi bygger unikke it-systemer, der sikrer udbetaling af landbrugstilskud. Vi har brug for en projektleder til at samle trådene i de projekter, der går på tværs af organisationen.

Vi har en uformel tone og har fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og har let til grin og smil. Vi arbejder aktivt med at udvikle god ledelse, og du vil få en leder, der tilstræber at give god og konstruktiv feedback.

Gem
Akademikernes A-kasse

Chefkonsulenter med a-kasse-erfaring til projekter, udviklingsopgaver og superbrugerfunktion

København V

Vil du være med til at skabe de bedste digitale løsninger for vores mere end 285.000 medlemmer og optimere processer for vores kollegaer?

Jobbet består af en blanding af opgaver inden for udvikling af vores processer og arbejdsgange, udvikling af de kernesystemer vi anvender i sagsbehandlingen (Modulus, CRM m.m). Vi bidrager også til projekter inden for digitale teknologier som robotics, machine learning, chatbots, mv.

Akademikernes A-kasse
Mercuri Urval søger for Akademikernes A-kasse
Gem
Mercuri Urval

Modig og nysgerrig Digitaliseringsdirektør til Danmarks største A-kasse

København

Vil du stå i spidsen for den digitale og teknologiske udvikling i Danmarks største A-kasse? Og er du motiveret af at bruge teknologiens muligheder til at skabe værdi for både medlemmer og medarbejdere? Så læs videre her.

Som Digitaliseringsdirektør bliver du en del af Akademikernes A-kasses tætte og involverende direktion, som er optaget af at styrke digitale og teknologiske løsninger både på ydersiden og indersiden af organisationen.

Mercuri Urval
Gem
twoday A/S

Seniorkonsulent til at drive kundeengagementer

København V

Vi er specialister i en række teknologier og domæneområder, herunder bl.a. Application Modernization/Development, BI/AI, Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics og en række portal- og e-businessløsninger.

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige rådgivning, leder vi lige nu efter erfarne konsulenter, som skal være en del af vores private team. Teamet har i dag opgaver, som kommer fra to steder. Til dels er der opgaver forbundet med en intern kunde, som er vores produktafdeling, hvor man håndterer kundespecifikke løsninger.

twoday A/S
Gem

Agile Coach for Agile Deployment Chapter

København V

Are you a enthusiastic and experienced Agile Coach with the courage and drive to improve our agile ways of working?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV