21 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

21 jobannoncer

Gem
Carlsberg

Teknisk Supporter til Callcenter, Carlsberg Danmark

København V

Se video om Carlsberg som arbejdsplads

Som Teknisk Supporter på telefonen i vores Tekniske Planning & Support team, bliver du en del af et mindre team, som supporterer og servicerer vores kunder med tekniske udfordringer på deres drikkeudstyr så som køleskab, fadølsanlæg og postmix.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte følgende:

  • Telefonisk support til kunder og kørende kolleger, både salgskonsulenter og service teknikere
  • Være en del af vagttelefonen med weekend arbejde
Carlsberg
Gem
Ingeniørforeningen, IDA

Bliv en nøglespiller i IDAs digitale læringsrejse (IDA is looking for a skilled LMS administrator.)

København V

Dit primære fokus skal være den daglige drift, vedligehold og ikke mindst udvikling af vores IDA Campus LMS. Stå for coaching, support og træning til LMS-brugere, overvåge systemets ydeevne og administrere brugerdata og -fremskridt.

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler lige ved vandet på Kalvebod Brygge. I IDA betyder ”fri af tid og sted”, at du har gode muligheder for at tilrettelægge dit arbejde og udføre det der, hvor det giver størst værdi – på kontoret eller hjemmefra, i det omfang opgaverne tillader det.

Ingeniørforeningen, IDA
Gem
Bygningsstyrelsen

It-generalist med erfaring fra it-arkitektur, strategi og projektledelse

København V

Vil du være med til at forme fremtiden for IT-strategi og -arkitektur i Bygningsstyrelsen? Vi søger en engageret ny kollega til at drive den IT-strategiske og -arkitekturmæssige udvikling til en nyoprettet stilling, hvor du får masser af ansvar og mulighed for at præge udviklingen.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Din professionelle udvikling er vigtig for os, og derfor ønsker vi at bidrage til, at du løbende kan styrke dine kompetencer. Det kan både være gennem uddannelse og faglig sparring.

Gem
Bygningsstyrelsen

It-systemansvarlig til drift, support og udvikling af styrelsens systemportefølje

København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdspladsSom it-systemansvarlig i Bygningsstyrelsens kommer du til at være en del af et it-team, som hver dag arbejder målrettet for at understøtte vores organisation og kerneopgaverne bedst muligt.

Din professionelle udvikling er vigtig for os, og derfor ønsker vi at bidrage til, at du løbende kan bygge videre på dine kompetencer. Det er både ved at varetage nye ansvarsområder og gennem videreuddannelse.

Gem
Banedanmark

IT-Infrastrukturspecialist

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsDu vil som IT-Infrastrukturspecialist være med til at forvalte og udvikle testcenterets infrastruktur inden for Linux-platformen. Dette omfatter installation, vedligeholdelse og opgraderinger af Linux-systemer. Derudover kommer du også til at arbejde med netværk- og serverovervågning, sårbarhedsscanninger, sikkerhedstest, backupsystemer samt vores ticketsystem Service Desk Plus.

Vi forventer ikke at du kan det hele, men vi støtter meget gerne din udvikling og der lægges i Banedanmark stor vægt på efteruddannelse og kompetenceudvikling i tæt samarbejde mellem dig og din leder ud fra dine ønsker.

Banedanmark
Gem
KIMO

IT-supporter

København V

Er du en erfaren IT-supporter, der brænder for at skabe værdifulde IT-løsninger?

Du bliver en del af et passioneret team af IT-professionelle. Vi tilbyder en arbejdshverdag, der ikke blot er udfordrende og spændende, men også skræddersyet til at matche dit erfaringsniveau og dit engagement.

Vi værdsætter det sociale samvær højt, så du kan se frem til en venlig og dynamisk arbejdsplads, hvor samarbejde og trivsel er i fokus.

Gem
Carlsberg

IT Commercial Service Owner

Copenhagen

Se video om Carlsberg som arbejdspladsDo you want to be part of an international and multicultural professional IT Group delivering high technology value for a company with a rich history and high purpose?

As a Service Owner in IIT, you will be responsible for the service delivery within the Commercial function in 9 markets in Western Europe. You will support, monitor, and coordinate service, to enable world class delivery to users in Western Europe ensuring third party provider service processes are in place to meet Carlsberg business needs.

Carlsberg
Gem
Slots- og Kulturstyrelsen

IT-systemansvarlig

København V

Kom og bliv en del af en styrelse, hvor dine kolleger i forretningen brænder for kulturlivet og danske slotte, og hvor vi har stor frihed til at tilrettelægge vores egen hverdag. Bliv en del af et team, der driver og udvikler Kulturministeriets IT-systemer.

Du vil som systemansvarlig få ansvar for et eller flere systemer, indgå i den daglige support af brugerne og fungere som projektleder i forbindelse med mindre projekter.

Som din første opgave vil du indgå i et igangværende projekt for automatisering af forskellige arbejdsgange i relation til brugen af ESDH. Du vil indgå i projektet som systemansvarlig med deltagelse i udvikling og implementering.

Slots- og Kulturstyrelsen
Gem
Carlsberg

Application Security Testing Manager

Copenhagen

Se video om Carlsberg som arbejdsplads

Are you enthusiastic about safeguarding software applications and ensuring their resilience against potential threats?

As an Application Security Testing Manager, you will be responsible for overseeing the planning, execution, and management of all aspects of application security testing within Carlsberg.

Carlsberg
Gem
Banedanmark

Teamleder til vores digitale testcenter med erfaring indenfor infrastruktur og netværk

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Er du vores nye dygtige teamleder, og vil du arbejde med IT-infrastruktur i vores digitale testcenter med fremtidens løsninger inden for togdrift?

Du vil få ansvaret for, at teamet løser kerneopgaven, bl.a. gennem faglig sparring, kompetenceudvikling og systematisk læring.

Du har muligvis en uddannelsesmæssigbaggrund som ingeniør eller systemadministrator og har ledelsesmæssig erfaring fra tidligere.

Banedanmark
BDO
Gem
BDO

Er du rutineret indenfor IT-revision? Vi leder efter nye kolleger!

København eller Aarhus C

Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme?

Primære opgaver

  • Afgivelse af IT-erklæringer
  • IT-revision for offentlige og private kunder
  • Projektledelse

Vi har en stor forståelse for, at mennesker er forskellige steder i deres liv, og derfor er du også i høj grad med til at sætte tempoet for din arbejdsdag. Vi er meget fleksible, og går langt for at vores medarbejdere er glade, og har det godt.

BDO
Gem
Banedanmark

Vil du arbejde med data og systemer til trafikinformation? Så se her!

København V

Vil du være med til at levere og udvikle verdens bedste trafikinformation? Og har du lyst til at være en nøglefigur i leverancen af et synligt produkt, som alle kender til?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi søger en datakvalitetsmedarbejder der kan hjælpe med at tage ansvar for de kernesystemer, der fodrer skærme, mobil-apps og højttalere med trafikinformation om togrejser i hele Danmark.

Du bliver en del af en afdeling på 12, som udvikler trafikinformation, laver nye systemer og fornyer hardware på togstationer.

Banedanmark
Gem
Nykredit

Senior Software Engineer til Nykredits Treasury- og Risiko område

Kbh. V

Vil du være med til at udvikle løsninger til et forretningsområde i vækst? Har du erfaring med software udvikling indenfor treasury, risiko og regnskab, eller har du lyst til at få den værktøjskasse i spil i et nyt domæne?

I dagligdagen bliver du en del af et leveranceteam i BizTech Shared Foundation, der skal levere og er ansvarlige (Build-Run-Own) for moderne IT-løsninger til vores ovennævnte forretningsområder.

Nykredit
Gem
Banedanmark

Ingeniør til banebrydende digitale systemer

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Banedanmark er lige nu midt i en digital transformation, hvor vi indfører ny banebrydende teknologi, der revolutionerer styringen af togtrafikken – vil du være med til at realisere omstillingen?

Implementeringen af signalsystemerne ERTMS på fjernbanen og CBTC på S-banen er et af de mest avancerede, ambitiøse og succesfulde IT-projekter i Danmarkshistorien. Det har du nu mulighed for at blive en del af.

Du kommer til at spille en helt central rolle, når det kommer til at sikre en høj kvalitet i serviceydelserne omkring signalsystemerne.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

IT-medarbejder

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads Vil du være bindeled mellem IT, den øvrige forretning og vores driftsleverandør med et særligt fokus på Life Cycle Management?

I Banedanmarks IT-driftssektion har vi ansvaret for de administrative IT-systemer. Vi har travlt og der er en stigende efterspørgsel på det, vi i sektionen leverer. Vi søger derfor en ny kollega. Du skal være med til at sikre kvaliteten af vores ydelser og styrke forretningsprocesserne.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

IT-systemarkitekt med fokus på netværk

København V

Vil du arbejde med IT-drift og sætte retningen for netværksdrift i et komplekst miljø?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver inden for netværksområdet kommer til at bestå af håndtering af den daglige dialog med vores driftsleverandører, hvor du sikrer en god dialog, fremdrift på projekter og opgaver og videreudvikling af samarbejdet.

Dette gør du bl.a. i tekniske dialoger med driftsleverandørerne, som udmunder i opgaver og/eller ændringsbestillinger, som du tager ansvar for, kvalitetssikrer og følger til dørs.

Banedanmark
Gem
Akademikernes A-kasse

Chefkonsulenter med a-kasse-erfaring til projekter, udviklingsopgaver og superbrugerfunktion

København V

Vil du være med til at skabe de bedste digitale løsninger for vores mere end 285.000 medlemmer og optimere processer for vores kollegaer?

Jobbet består af en blanding af opgaver inden for udvikling af vores processer og arbejdsgange, udvikling af de kernesystemer vi anvender i sagsbehandlingen (Modulus, CRM m.m). Vi bidrager også til projekter inden for digitale teknologier som robotics, machine learning, chatbots, mv.

Akademikernes A-kasse
Gem
twoday A/S

Bliv System Administrator i et af landets største IT-konsulenthuse

København V / Nordhavn

Ønsker du brede og afvekslende udfordringer?

IT Services Infrastruktur hjælper til på 2. line support, serverdrift, netværksopgaver (koordinering med ekstern partner) etc. Derfor er der opgaver på forskellige teknologier – alt fra små-rettelser til større optimeringsopgaver eller projekter.

Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter.

twoday A/S
Gem

3F søger it underviser-supporter

København V, København V

For jobsøgere For arbejdsgivere 3F søger it underviser-supporter Er du god til at formidle?

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank
Gem

IT-DRIFTSMEDARBEJDER TIL FOLKEKIRKENS IT

København V

Vil du arbejde med it-drift hos en af Danmarks mest distribuerede arbejdspladser?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV