28 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

28 jobannoncer

Gem
Vejdirektoratet

Controller til økonomistyringsenhed

Skanderborg eller København V

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsI stillingen som controller bliver du en del af det tværgående team i økonomistyringsenheden. En væsentlig del af teamets opgaver er at sikre, at Vejdirektoratets økonomistyring baserer sig på og følger dokumenterede principper og metoder.

Blandt opgaverne er:

  • Ansvar for et eller flere økonomiske specialer (det kunne fx være budgetopfølgning, lønstyring, registreringsramme), så området er dokumenteret, beskrevet og løbende udvikles og tilpasses interne og eksterne krav
  • Aktivt samarbejde med de øvrige teams i form af sparring, kommunikation og koordinering
Vejdirektoratet
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til Strategi & Eksekvering

København

Vil du drive kundetilfredshedsmålinger for hele Nykredit-koncernen og omsætte indsigterne til værdiskabende initiativer?

Du vil som seniorspecialist hos os være ansvarlig for måling af kundetilfredshed på vegne af hele Nykredit-koncernen ved at sikre kvalitet i data og rapportering. Du vil samtidig varetage drift og udvikling af Nykredits kundetilfredsheds-board samt halv- og helårlige afrapporteringer og anbefalinger til Direktionen i Nykredit og Banking-ledelsen.

Gem
DI Dansk Industri

Branchedirektør til Træ- og Møbelindustrien (TMI) i Dansk Industri

København V

Som branchedirektør for Træ- og Møbelindustrien (TMI) skal du medvirke til udvikling af brancheforeningen for danske design- og produktionsvirksomheder indenfor Træ og Møbelindustrien.

Du skal stå i spidsen for arbejdet med at forbedre vilkårene for vores medlemmer i branchen, herunder øge afsætningsmulighederne og sikre godt samspil med øvrige fagenheder i DI.

Gem
DI Dansk Industri

Erfaren politisk konsulent der kan styrke global mobility agendaen

København V

Nu har du chancen for at ”låne” dette spændende job i omkring 8 måneder, når vores kollega skal på barsel.

Brænder du for at arbejde med politikformulering og interessevaretagelse vedrørende regler og administrative forhold for internationale medarbejdere, så er det lige noget for dig.

Gem
Banedanmark

Nyuddannet til Koncernøkonomi i Banedanmark

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere? Trives du i spændingsfeltet mellem økonomi, analyser og politik?

Vi søger i Koncernøkonomi en samfundsvidenskabelig profil til at styrke den tværgående styring i økonomiområdet i Banedanmark.

Vi er en meget social sektion, der holder af et godt grin og har en uformel omgangstone. Hos os er de fleste arbejdsdage både sjove, lærerige og udfordrende.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

Dataanalytiker med interesse for økonomi

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Driftsøkonomi har ansvaret for løn- og driftsøkonomien i Banedanmark, herunder udarbejdelse af budgetter, prognoser og ledelsesinformation. Derudover arbejder vi med forskelligartede, økonomiske problemstillinger i en kompleks organisation med mange aktiviteter og store analyser i det kommende år.

Vi søger en dataanalytiker, som kommer til at spille en helt central rolle i forhold til den samlede økonomistyring i Banemark. Du bliver drivkraften bag drift og videreudvikling af vores nuværende modeller.

Banedanmark
Gem
Mødrehjælpen

Barselsvikar til stillingen som udviklingskonsulent for Mødrehjælpens Bisidderkorps

København V

Brænder du for at drive udviklingsprocesser på tværs af fagligheder? Og har du erfaring med projektledelse samt inddragelse af og samskabelse med frivillige?

I stillingen som udviklingskonsulent skal du arbejde i krydsfeltet mellem frivillige og andre ansatte i Mødrehjælpen.

Du vil få ansvaret for at:

  • sikre og vedligeholde det gode og tætte samarbejde med lokalforeninger og Familieretshuset
  • i samarbejde med socialrådgiveren, udvikle og afprøve procedurer og koncepter for henholdsvis rekruttering af frivillige og match af både frivillige bisiddere og forældre
Mødrehjælpen
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Medarbejder søges til Revision

København V

Vil du være med til at sikre en velfungerende tilskudsforvaltning af EU-midler til gavn for det danske samfund? Er samarbejde, faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Så har vi en spændende stilling klar til dig.

Du kommer til at beskæftige dig med revision af Landbrugsstyrelsens eller Fiskeristyrelsens største støtteordninger, hvor du kan bidrage med dine analytiske evner til at kortlægge processer, interviewe sagsbehandlere samt identificere og udtrække data fra Landbrugsstyrelsens it-systemer.

Gem
Banedanmark

Ledelseskonsulent til Elektrificeringsprogrammet

København V

Vi er i fuld gang med at elektrificere hele Danmarks jernbanenet, for at muliggøre drift af el-tog og i den forbindelse søger vi en ny medarbejder til Elektrificeringsprogrammet med en projektorienteret, analytisk tilgang til opgaverne.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som ledelseskonsulent vil du blive en nøgleperson i at sikre, at projektet gennemføres effektivt og i overensstemmelse med alle juridiske og økonomiske rammer.

Du får en bred kontaktflade i organisationen og mulighed for at arbejde i et tværfagligt miljø, præget af spændende udfordringer og med dygtige kolleger.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

Teamleder til ledelse af politisk betjening

København V

Har du lyst til ledelse, og drømmer du om at arbejde med de mange politiske agendaer, der er i en stor statslig bygherreorganisation?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som vores nye teamleder er du med til at skabe et mere sammenhængende, grønnere og klimavenligt samfund. Netop nu gennemfører vi historisk mange baneprojekter, som lægger skinnerne til fremtidens jernbane, samtidig med at vi elektrificerer og indfører banebrydende ny teknologi.

Til teamet for politisk betjening mangler vi lige nu en teamleder, der med sit lederpotentiale og erfaring med politisk betjening, kan stå i spidsen for et stærkt hold, der sørger for, at komplekse problemstillinger bliver ledt sikkert gennem de politiske beslutningsprocesser.

Banedanmark
Gem
Poul Schmith/Kammeradvokaten

Compliance Controller

København V

Er du en mester i præcision og detaljeorientering? Trives du i et miljø, hvor dine færdigheder inden for compliance understøtter hele virksomhedens succes?

Dit arbejde vil direkte understøtte vores juridiske afdelinger og sikre smidighed, rettidighed og høj kvalitet i alle opgaver.

Vi værdsætter teamwork, hvor vi deler viden, inspirerer hinanden og nyder godt af et uformelt og sjovt arbejdsmiljø.

Gem
Bygningsstyrelsen

Ny kollega til arbejdet med ESG og bæredygtighed inden for serviceområder

København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdspladsVi stræber efter at give vores servicekontrakter en grønnere profil. Det er her, hvor du kommer ind i billedet, da vi har ansvaret for at sikre, at de omfattende årlige indkøb sker på en måde, der medvirker til at reducere statens klima- og miljøaftryk i god balance med økonomien forbundet hermed.

Som vores nye kollega i Bygningsstyrelsen kommer du til at understøtte bæredygtighedskrav, drive rapportering af grønne tiltag og udvikle yderligere grønne tiltag vedrørende Statens Facility Management.

Gem
DI Dansk Industri

Konsulent med stærke analytiske evner og god samfundsforståelse til DI Produktion

København V

I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks. den grønne omstilling, vores velfærd og kompetencer.

Vi leder efter dig, der kan tage de næste skridt sammen med os. Du har gode analytiske evner og lyst til at arbejde i et nyt, stærkt team - og sammen med os få vores vision om bæredygtig produktion til at blive en realitet.

Gem
Trafikstyrelsen

Generalist med politisk flair for internationalt arbejde inden for luftfart

København V

Er du interesseret i internationalt arbejde, og trives du i en afvekslende hverdag med komplekse problemstillinger?

I Team Tværs vil du være en del af Kontor for Luftfart 3 i Afdeling for Luftfart, som regulerer og fører tilsyn med luftfart i hele Rigsfællesskabet. Vi er ca. 180 engagerede piloter, teknikere, ingeniører, flyveledere og jurister, som sammen udarbejder regler for luftfarten og fører tilsyn med sikkerheden på luftfartsområdet.

Trafikstyrelsen
Gem
DI Dansk Industri

Konsulent til DI Ejendom – en ny erhvervspolitisk platform i Dansk Industri

København V

Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig. DI Ejendom er en erhvervspolitisk platform for ejendomsvirksomheder, der beskæftiger sig med investering, udvikling og drift af fast ejendom.

Som konsulent for DI Ejendom skal du i tæt samarbejde med DI Ejendoms branchechef udvikle en nyetableret forening i DI, som har udviklet sit strategiske grundlag.

Gem
Københavns Professionshøjskole

Studieadministrativ koordinator til studieforløbsteam

Campus Carlsberg

Har du styr på uddannelsesregler og god forvaltningsskik? Har du lyst til at rådgive vores studerende om regler og rammer for deres studie, og trives du i en travl hverdag med både drifts- og udviklingsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i Studieservice på Københavns Professionshøjskole (KP).

I Studieservice bliver du en del af et fagligt miljø med mange forskelligartede opgaver, der har de studerendes uddannelsesforløb som omdrejningspunkt. Vi er et team med plads til forskellighed, som vægter det gode kollegiale samarbejde højt.

Gem
Bygningsstyrelsen

Vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner i en af Danmarks største ejendomsvirksomheder

København V

Vores vicedirektør har efter mange år i Bygningsstyrelsen fået nyt job som ejendomsdirektør. Vi bruger anledningen til at justere organisationen og søger derfor ny vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du vil indgå i den samlede direktion, som i høj grad har fokus på samarbejde på tværs og fælles ambitioner for styrelsen.

Som vicedirektør med ansvar for de tværgående funktioner spiller du en nøglerolle i betjeningen af og samarbejdet med ministeriets departement og Finansministeriet og på tværs i forhold til vores øvrige væsentlige samarbejdspartnere i bl.a. Økonomistyrelsen, Statens Administration, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, Rigsrevisionen samt private systemleverandører.

3
Gem
3

Privacy Coordinator til nyt team hos 3

København V

Brænder du for koordinering og databeskyttelse, og vil du være med til at sikre 3’s overholdelse af persondatalovgivningen? Så kom og bliv en del af 3’s nye Privacy Team.

Vi søger nu to kollegaer til et nyoprettet Privacy Team i vores Legal and Regulatory, der skal være med til at videreudvikle og styrke 3’s beskyttelse af persondata.

Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i Carlsberg Byen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner.

3
Gem
Banedanmark

Analytisk stærk undersøgelsesleder

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Brænder du for at undersøge jernbaneulykker, hændelser og andre sikkerhedsmæssige forhold i Banedanmark?

Som undersøgelsesleder i Banedanmark bliver du en del af et team på 6-7 undersøgelsesledere, som indgår i sektionen for Regler & Hændelser sammen med teamet for Trafikale Regler & Beredskab.

Kerneopgaverne i stillingen som undersøgelsesleder er at undersøge sikkerhedsmæssige hændelser i samarbejde med undersøgelsesvagter og medarbejdere i de enkelte områder i Banedanmark.

Banedanmark
Gem
Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen søger en strategisk rådgiver med gode analyseevner til vores universitetsteam

København V

Trives du i et miljø med mange tværfaglige samarbejdspartnere, er du relationsskabende, og har du lyst til at bidrage til at de danske universiteter har de bedste fysiske rammer for forskning og uddannelse?

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du er universiteternes indgang til Bygningsstyrelsen, og du bliver ansvarlig for at varetage den strategiske dialog med et eller flere konkrete universiteter. Du skal bl.a. lave analyser og beslutningsoplæg ift. valg af lokaleløsninger og udvikling af ejendomsporteføljen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV