Den Katolske Kirke i Danmark – Ansgarstiftelsen
København V

Redaktør og kommunikationsmedarbejder

Den katolske Kirke i Danmark

Den katolske Kirke er midt i en spændende udvikling af kommunikative tiltag, og søger derfor en medarbejder til at udvikle og løfte kommunikationsopgaver i bispedømmet. Din primære opgave bliver at stå for nyhedsformidlingen på flere forskellige platforme.

Vi søger en person der brænder for digital kommunikation, er en dygtig skribent og redaktør og har gode engelskkundskaber. Du kommer til at arbejde i kommunikationsafdelingen på vores hovedkontor centralt i København.

Den katolske Kirke i Danmark er opdelt i 39 sogne, med dertil hørende præster, menighedsråd og ca. 50.000 medlemmer, som kommer fra mange forskellige kultur- og sproggrupper. Det er en vigtig opgave at sikre kommunikationen på tværs heraf, så der skabes fællesskab om Kirkens liv og virke.

Det er ikke et krav, at du er katolik, men det er afgørende, at du har indgående kendskab til Kirken, og kan formidle katolske værdier.

De primære opgaver i stillingen:

  • Redaktør på nyt katolsk kvartalsmagasin: skrive artikler (primært nyhedsstof ind- og udland), korrektur, oversættelse til engelsk, kontakt til skribenter
  • Nyhedsformidling på onlinemedier, herunder opdatere hjemmesiden
  • Udarbejde pressemeddelelser
  • Fundraising og annoncesalg til magasinet
  • Udarbejde grafisk materiale til onlinekommunikation
  • Evt. udvikle youtube og podcastkanaler

Som redaktør og kommunikationsmedarbejder forventes det at du:

  • er i stand til at kommunikere på både dansk og engelsk (som minimum)
  • er i stand til at arbejde selvstændigt, proaktivt og med fokus på Kirkens værdier
  • har erfaring med nyhedsformidling og sociale medier
  • er en dygtig skribent
  • er uddannet journalist eller har anden kommunikationsfaglig baggrund
  • evner at arbejde struktureret med dine opgaver
  • har blik for de interne processer i organisationen og er i stand til at samarbejde på tværs af fagligheder og personligheder.

Stillingen er på 37 timer. Aften og weekendarbejde vil forekomme. Dette aftales med kommunikationschefen.

Den katolske Kirke er ikke lønførende. Aflønningen følger en intern lønpolitik og søger at afspejle niveauet på det offentlige område med udgangspunkt i såvel stillingens indhold, som dine personlige kvalifikationer.

Vi ser meget frem til at høre fra dig, hvis du har lyst til en udfordrende og spændende opgave, og i øvrigt besidder de kompetencer der skal til for at løfte og udvikle de kommunikationsopgaver, som Kirken står overfor. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring fra kirkeligt arbejde. Vi kan tilbyde den rette kandidat en arbejdsplads med højt til loftet, fleksible rammer og gode personaleforhold.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist fredag den 03-05-2024 kl. 12. Vi holder første samtale i uge 19 og evt. anden samtale i uge 20.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Regitze Engelhardt Fuhrmann på ref@katolsk.dk eller telefon 2145 5804.

Stillingen kan kun søges elektronisk via ”Søg stillingen”. Vedlæg din ansøgning, CV og anbefalinger.

Inden en evt. samtale vil du få stillet en opgave.

----------------------------------------------

Læs mere om Den katolske Kirke i Danmark

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.