14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

14 jobannoncer

Gem
Trafikstyrelsen

Journaliseringsmedarbejder

København V

Har du stærke kompetencer inden for journalisering? Og vil du og andre betegne dig som ansvarsfuld, detaljeorienteret og omhyggelig?

I stillingen skal du bistå med journaliseringsopgaver, og kan på sigt forvente at hjælpe med lettere sagsbehandling.

Vi tilbyder bl.a. et fuldtidsjob, hvor du får mulighed for at brillere med din detaljeorienteret tilgang og personlige kompetencer samt fleksible arbejdstider, der rummer plads til fritid og familieliv.

Trafikstyrelsen
Gem
Banedanmark

Kontraktsupporter – sæt dit præg på et komplekst og spændende IT-landskab

København V

Trives du med tværgående samarbejde og proaktiv opgaveløsning? Vil du varetage ordre flows, sikre compliance og assistere projektledere?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

I din rolle assisterer du projektlederne med løbende vurderinger relateret til indgåelse af leveranceaftaler, indkøb og projektprognoser i forhold til fremdrift.

Du fungerer som sparringspartner for planlægning af sektionens behov for eksterne leverandørers involvering gennem projekternes udbuds- og indkøbsstrategi.

Banedanmark
Gem
Trafikstyrelsen

Administrativ medarbejder til Trafikstyrelsens Part 21-team

København V

Både import, registrering af luftfartøjer og behandling af tekniske ansøgninger er komplekse processer, som kræver et tæt samarbejde imellem flere faggrupper og funktioner.

Er du en administrativ stjerne, som trives med at være i en væsentlig og til tider koordinerende rolle?

Du vil både skulle lave direkte sagsbehandling, men også bistå kolleger i sagsforberedende arbejde. Du skal derfor have lyst til at agere moderne embedsmand, som efterlader et positivt aftryk ude hos branchen.

Trafikstyrelsen
Gem
Skatteankestyrelsen

Administrativ medarbejder til HR

København V

Er det helt naturligt for dig at koordinere, systematisere og følge dine opgaver helt til dørs? Har du lyst til at være limen, der holder sammen på alle de administrative opgaver i HR? Så har vi en stilling klar i Skatteankestyrelsen: Bliv en del af HR-kontoret og få stor variation i dine opgaver.

Du hjælper med alt fra at løse praktiske opgaver på introdage og koordinere elev- og praktikforløb til at journalisere, opdatere lister og tjekke IT-adgange. Dine opgaver veksler fra dag til dag, samtidig med at du har faste opgaver, som du selv planlægger og afvikler.

Gem
Slots- og Kulturstyrelsen

Skarp kontorfunktionær med flair for tilskudsforvaltning og ledelsesunderstøttelse

København V

Kan du lide at arbejde med forskellige dele af tilskudsforvaltning? Er du glad for forvaltning og god til it-systemer? Trives du med at have mange bolde i luften?

Slots- og Kulturstyrelsens enhed Museer og Folkeoplysning søger en ny kollega, der skal indgå i flere teams med fokus på tilskudsforvaltning, lettere sagsbehandling og koordineringsopgaver.

Enheden arbejder bl.a. med udvikling og tilsyn af museer og zoologiske anlæg, højskoler, folkeoplysning, kunst og kultur til børn og unge samt Kulturministeriets samarbejde med kommuner om regionale kulturaftaler.

Slots- og Kulturstyrelsen
Gem
Banedanmark

Byggelederassistenter til sporfornyelsesprojekter

Fredericia eller København

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du arbejde med en bred vifte af administrative opgaver i relation til Banedanmarks sporfornyelsesprojekter, og motiveres du af opgaver med mulighed for ansvar, selvstændighed og en stor kontaktflade?

Vi kan tilbyde et job, hvor du kan bidrage til en attraktiv, grøn jernbane, og hvor du kan udleve dine faglige ambitioner uden at give afkald på work-life balance.

Din kommende kollega Malene beskriver det bedste ved jobbet på denne måde:

Der er ikke mange dage, der er ens med de mange forskellige projekter. Vi får samtidig set meget af Danmark og møder en masse forskellige typer af mennesker.

Banedanmark
Gem
Slots- og Kulturstyrelsen

Administrativ medarbejder

København V

Er du skarp til økonomistyring, kan du holde styr på vores energital og kan du hjælpe dine kollegaer med mødebooking, skrive referater m.m.?

Vi har brug for dig til at bidrage til at løse enhedens administrative opgaver i samarbejde med dygtige og gode kolleger.

Du bliver en del af en enhed, hvor vi har et godt socialt og kollegialt fællesskab. Du vil blive en del af et fagligt miljø, hvor vi hjælper hinanden med opgaverne, og hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Slots- og Kulturstyrelsen
Gem
Københavns Politi

Dygtig og engageret medarbejder med flair for tal

København V

Er du en struktureret og selvstændig person, der har en passion inden for regnskab? Hvis du har lyst til at være en del af vores dedikerede team i Regnskabssektionen, kunne du være vores næste kollega hos Københavns Politi.

Du vil få reference til regnskabschefen og være en vigtig del af den samlede økonomistyring i politikredsen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Kontrol af personalerelateret udgifter i RejsUd
  • Sagsbehandling og udbetaling af forsvarssalær (politirelateret)
  • Backup for kredsens hovedkassér
Gem
Banedanmark

Sekretær - bliv første kontaktpunkt for direktøren i Signalprogrammet

København V

Vil du spille en helt central rolle i understøttelsen af ledelsen i Banedanmarks signalprogram? Kan du lide at være den der har styr på alt det, der får hverdagen til at spille?

Som en del af Signalprogrammets sekretariat bliver du involveret i mange både eksterne og interne sager af forskellig karakter. Dagene er derfor sjældent ens og det er opgaverne heller ikke.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • PA-opgaver for programdirektøren, herunder mødeforberedelse og kalenderstyring
  • Referatskrivning og opfølgning på møder
  • Rejseafregning
Banedanmark
Gem
Banedanmark

Forretningsudviklingsassistent til støttefunktion

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du have en alsidig arbejdsdag med en stor kontaktflade og mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen af forretningsinitiativer? Så er du måske vores nye forretningsudviklingsassistent.

Til at understøtte Anlægsdivisionens topledelse og de mange baneprojekter spiller sektionen Divisionssekretariat & PMO en afgørende rolle. Her søger vi lige nu en forretningsudviklingsassistent, der har lyst til at assistere ledelsen med udvikling af de forretningsinitiativer, som vi har i Divisionssekretariatet & PMO.

Banedanmark
Gem
Københavns Kommune

Dygtig og engageret sagsbehandler med folkeregistererfaring til Københavns Folkeregister

København V

Brænder du for sagsbehandling? At yde god service over for vores borgere? Vil du være med til at drive landets største folkeregister på en positiv, udviklende og effektiv måde?

Du indgår i sagsbehandlingen på folkeregisterområdet, hvor du med lyst og interesse arbejder med folkeregistrering herunder flytninger, sygesikring, lægeskift, valg og andre myndighedsopgaver, der følger CPR-loven.

Vores arbejdsklima er uformelt med en åben og ærlig omgangstone.

Gem
Rigspolitiet

Rigspolitiets Center for Personaleadministration søger strukturerede og servicemindede medarbejdere

København V

Vil du være med til at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave for alle ansatte i politiet gennem konkret sagsbehandling?

Du bliver en del af et alsidigt team i sektionerne Ansættelse eller Løn, bestående af i alt 45 medarbejdere. Her vægter vi både faglig og personlig udvikling højt.

Som din nye arbejdsplads tilbyder vi et spændende og varieret arbejde med i perioder skiftende arbejdsopgaver. I centret varetager vi mange forskelligartede opgaver såsom ansættelser af civile og polititjenestemænd, barsel, løn, afsked og ferieafregning. Dine arbejdsopgaver indebærer primært sagsbehandling af ansættelse, løn eller barsel.

Gem
Københavns Professionshøjskole

Studieadministrativ koordinator til studieforløbsteam

Campus Carlsberg

Har du styr på uddannelsesregler og god forvaltningsskik? Har du lyst til at rådgive vores studerende om regler og rammer for deres studie, og trives du i en travl hverdag med både drifts- og udviklingsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i Studieservice på Københavns Professionshøjskole (KP).

I Studieservice bliver du en del af et fagligt miljø med mange forskelligartede opgaver, der har de studerendes uddannelsesforløb som omdrejningspunkt. Vi er et team med plads til forskellighed, som vægter det gode kollegiale samarbejde højt.

Gem
Anklagemyndigheden

Kontorfunktionær til den centrale anklagemyndighed i København

København V

Du vil indgå i den administrative søjle og være med til at understøtte vores kerneopgaver, som bl.a. er ankesagsbehandling og klagesagsbehandling samt øvrige administrative opgaver. Sagerne behandles digitalt i vores sagsstyringssystem, Platina.

I tæt samarbejde med vores jurister skal du være med til at sikre kvalitet og effektivitet i vores sagsbehandling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV