286 job matcher din søgning 286 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 286 resultater.
Hovedstadens BeredskabFagligt dygtige behandlere eller paramedicinere

Hovedstadens Beredskab, København

Vil du køre ambulance i et energisk, udfordrende og spændende miljø? At arbejde i Danmarks hovedstad og Hovedstadens Beredskab er noget helt specielt. Hovedstadsområdet er en metropol med store events, turistattraktioner, natteliv, og en mangfoldighed af mennesker fra alle lag af samfundet. Det betyder, at du får brugt dine kompetencer til fulde – uanset om du er behandler eller paramediciner.

Du vil blive en del af en ambitiøs organisation, der arbejder målrettet for konstant at forbedre kvaliteten af vores ydelser og en ambulancetjeneste, der stræber efter at benytte den nyeste teknologi på området, når vi hver dag leverer hjælp til borgerne i hovedstaden.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø samt stabile og ordnede forhold. Derfor vil du, hos os, indgå i et fast team, efter du er blevet tildelt en fast plads på en ambulancetjenestens syv baser.

Københavns KommuneProjektmedarbejder til ejendomsdrift og byggeprojekter for socialt udsatte københavnere

Københavns Kommune

Har du kendskab til eller interesse for ejendomsdrift og byggeri, og vil du arbejde for at sikre og udvikle kvaliteten i de fysiske rammer, hvor Socialforvaltningen driver sine tilbud til socialt udsatte københavnere? Så søg stillingen som projektmedarbejder for ejendomsdrift og byggeri i Økonomi og Byggeri i Københavns Kommunes socialforvaltning.

Byggeriteamet har brug for en kollega, der dels kan bidrage til eksekvering af politisk besluttede byggeprojekter på socialområdet og dels kan varetage koordinering og kommunikation af de mange opgaver indenfor ejendomsdrift.

I forhold til byggeprojekter søger vi en kollega, der fleksibelt kan bidrage til at planlægge og eksekvere politisk besluttede byggeprojekter på socialområdet.

Københavns ProfessionshøjskoleTimelærere til madkundskab på læreruddannelsen

Københavns Professionshøjskole

Er du en dygtig underviser, og synes du, læreruddannelsen er spændende? Så er det måske noget for dig at blive timelærer.

Vi søger 1-2 timelærere på deltid. Som timelærer på læreruddannelsen kommer du til at undervise, vejlede og gennemføre eksamener inden for madkundskab, som består af modulerne:

 • Sundhed, ernæring, måltider og madkundskabsdidaktik
 • Fødevarebevidsthed, bæredygtighed, madvalg, madkultur og madkundskabsdidaktik
 • Æstetik, læring, madlavning, madvalg og madkundskabsdidaktik

Du vil tillige, sammen med kolleger fra andre fag, kunne komme til at undervise i praktikmoduler. Desuden kan der være opgaver i samarbejde med vores afdeling for videreuddannelse.

Københavns ProfessionshøjskoleAdjunkt til håndværk og design på læreruddannelsen

Københavns Professionshøjskole

Er du en dygtig og engageret underviser, og synes du, det kunne være spændende at arbejde som læreruddanner? Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega.

Vi søger en adjunkt til en fast deltidsstilling til undervisning, vejledning og eksamen inden for håndværk og design, som består af modulerne:

 • Håndværk, læring og design
 • Design, kultur og didaktik
 • Innovation, entreprenørskab i håndværk og design

Udover, undervisningsrelaterede opgaver, vil du i varierende omfang blive involveret i forsknings- og udviklingsaktiviteter på instituttet.

PANDORA A/SPerformance Finance Specialist, Global Commercial Finance

PANDORA A/S

Would you like to impact business performance of the world’s biggest jewellery brand by providing best practice performance analytics and strategic advice? If so, then keep reading!

Global Commercial Finance has a strong role in driving best practice across Pandora’s ten Clusters, creating a coordinated and aligned effort to grow the top and bottom line. As our new Performance Finance Specialist, you will take strong personal ownership in driving best practice performance analytics together with Cluster Finance Directors and General Managers.

You will become part of a diverse team with different cultural backgrounds and a vast range of experience within Pandora. The role will provide you with excellent exposure to Pandora executive management team serving as a good platform for a career within our global company.

PANDORA A/S
Banedanmark
Konsulent med politisk forståelse

Banedanmark, København

Har du politisk forståelse, og kan du løse sekretariatsopgaver med mange interessenter?

Banedanmark har den 1. juni i år valgt at samle alle anlægsprojekter og -programmer i divisionen Anlæg. Det gør vi for at komme i mål med de store anlægsprojekter, ny signalteknologi og elektrificeringen af jernbanen og dermed skabe en hurtigere og grønnere jernbane.

Divisionssekretariatet vil have en skrivende og koordinerende rolle i mange af Banedanmarks store milliardprojekter og tværgående programmer. Du får en central funktion, og skal sammen med dine kollegaer varetage relationen til en række centrale samarbejdspartnere.

Banedanmark
Banedanmark
Direktionskonsulent med politisk forståelse

Banedanmark, København

Har du politisk forståelse og kan du lave gode slutprodukter til vores departement i et miljø med mange interne og eksterne interessenter?

Til Banedanmarks direktionssekretariat søger vi til ansættelse som special- eller chefkonsulent, en ambitiøs og fagligt dygtig generalist med gennemslagskraft, der kan levere produkter af god kvalitet til vores departement, servicere direktionen på et højt niveau og bidrage til et godt samarbejde med hele organisationen.

Direktionssekretariatet har ansvaret for direktions- og ministerbetjening og skal sikre, at Banedanmarks administrerende direktør og den øvrige direktion får den nødvendige support og sparring i forhold til direktionsmøder, møder med centrale samarbejdspartnere, internationalt samarbejde m.v.

Banedanmark
Københavns ProfessionshøjskoleTimelærer til fransk på læreruddannelsen

Københavns Professionshøjskole, København, Frederiksberg, Helsingør og Rønne

Er du en dygtig underviser, og synes du, læreruddannelsen er spændende? Så er det måske noget for dig at blive timelærer.

På Institut for Læreruddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi til næste studieår dygtige og ambitiøse kollegaer til at varetage undervisning på læreruddannelsen.

Som timelærer på læreruddannelsen kommer du til at undervise, vejlede og gennemføre eksaminer inden for fransk som består af modulerne: Interkulturel kommunikation, Sprogundervisning og læreprocesser i fransk som fremmedsprog og mundtlig og skriftlig sprogfærdighed.

Du kan tillige, sammen med kolleger fra andre fag, komme til at undervise i bachelor- og praktikmoduler.

Banedanmark
Områdesekretær for Anlægsdivisionen

Banedanmark, København

Som områdesekretær vil din kontaktflade i Anlægsdivisionen og på tværs af Banedanmark være stor. Du får ansvar for at holde styr på den viceadministrerende direktørs kalender og forberede hans chefmøder såvel som tværgående ledelsesmøder med andre divisioners ledelse.

Du vil også have en vigtig rolle i forberedelsen af samarbejdsudvalgsmøder på divisionsniveau med efterfølgende udarbejdelse af referat og opfølgning på aftalte aktiviteter.

Du evner at formidle beskeder og opgaver klart og præcist, du kan tage selvstændigt initiativ og bidrage til den tværgående kommunikation samtidig med, at du har en sikker forståelse af Anlægsdirektørens tilgang til ledelse.

Banedanmark
Københavns ProfessionshøjskoleAdjunkt til dansk på læreruddannelsen

Københavns Professionshøjskole, København, Frederiksberg og Helsingør

Er du en dygtig og engageret underviser med forskningskompetencer, og synes du, det kunne være spændende at arbejde på læreruddannelsen. Så har vi en deltidsstilling, som måske kunne være noget for dig.

På Københavns Professionshøjskoles Institut for Læreruddannelse søger vi til næste studieår en dygtig og ambitiøs kollega til at varetage undervisning på læreruddannelsen.

Stillingen er en deltidsstilling, og du vil komme til at varetage undervisning, vejledning og eksamen inden for undervisningsfaget dansk. Udover undervisningsrelaterede opgaver vil du blive involveret i forsknings- og udviklingsaktiviteter på instituttet.

Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Boligkontoret DanmarkAdvokat/jurist

Boligkontoret Danmark, København

Til juridisk afdeling søger vi en engageret og dygtig advokat/jurist, der vil være med til at sikre den høje kvalitet af juridisk bistand, vi yder til både medarbejdere, ledere og medlemmer i Boligkontoret Danmark.

I juridisk afdeling er vores væsentligste opgaver at yde juridisk sparring og rådgivning til medarbejdere og ledere i Boligkontoret Danmark, ligesom vi varetager vores boligselskabers (medlemmers) husleje-, fraflytterinkasso- og husordensager samt øvrige retssager ved fogedret, boligret og beboerklagenævn.

Mere konkret kommer du til at arbejde med:

 • Sagsbehandling i de mange forskelligartede sager, herunder fraflytningsrestancesager, husordensager og i et mindre omfang huslejerestancesager
 • Kontakt til beboere, fraflyttere og boligselskaberne under sagernes behandling, herunder varetagelse af forligsdrøftelser mv.
 • Varetagelse af sagers behandling ved beboerklagenævn, boligret og fogedret
Danske BankPersonlig Rådgiver til rådgivningsfilial - på Vesterport

Danske Bank, København

Brænder du for at skabe stærke løsninger for vores kunder? Og vil du være en del af et lærerigt og ambitiøst miljø? Så er du måske vores nye kollega i Vesterport afdeling.

En karriere i Danske Bank giver dig mulighed for at arbejde med spændende privatkunder i et fagligt performancepræget miljø. Vi har stort fokus på at minimere administrative rutiner og samtidig udvikle digitale muligheder - såvel hos kunder som rådgivere.

Du vil blive en del af Vesterport afdeling. Du får 22 kompetente og dedikerede kollegaer, der tilsammen udgør en høj klasse inden for finansiel rådgivning til kunderne. Vi lægger vægt på godt humør og stærke sociale kompetencer, og vi arbejder tæt sammen i teams på tværs af alle funktioner i jagten på de gode kundeoplevelser.

Jyske Bank
Dynamisk bankrådgiver til Vesterbrogade privat

Jyske Bank, København

Vi søger en bankrådgiver til finanssektorernes mest populære arbejdsplads - vi har brug for dig på Vesterbrogade.

Er du god til at skabe relationer og kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at indfri deres drømme? Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse, vidensdeling og udvikling højt?

Vi tilbyder dig et af de mest spændende bankrådgiverjob. Et job med selvstændighed og hvor du har gode udviklingsmuligheder – både fagligt og personligt.

Jyske Bank
Storm Group
Velkommen på en læringsrejse – BUILDING YOUR CAREER IN SALES

Storm Group, København, Roskilde, Næstved, Odense, Kolding, Esbjerg, Aarhus, Herning, Viborg og Aalborg

Er du klar til at lære en masse om dig selv, møde nye venner og få værdifulde værktøjer inden for salg og kommunikation? Hos Storm Group kan du skabe de bedste muligheder for dig selv!

Som repræsentant for nogle af landets stærkeste brands møder du deres kunder og introducerer produkter, tilbud eller den gode sag. Vi starter dialogen og motiverer til positive beslutninger. Hos Storm Group arbejder vi med direkte salg – og vi er gode til det! Det kan du også blive!

NU SKIN SCANDINAVIA A/S
Customer Service Representative

NU SKIN SCANDINAVIA A/S, Copenhagen

Do you want to experience what real team spirit feels like? And do you want to work in a warm and welcoming environment with colleagues from all over Europe?

Then join our team of 25 customer service representatives. Here we put quality before quantity and make an effort to create a fun and relaxed atmosphere.

Your primary task is to answer our customers and distributors by phone and e-mail. Since we offer globally renowned skincare products, naturally we want to provide the best possible service as well. In most cases, you can handle the issues yourself, but when you need assistance, you always have your colleagues by your side and a global team of product experts only a phone call away.

NU SKIN SCANDINAVIA A/S
Hartmanns A/SHar du en baggrund som byggetekniker eller bygningskonstruktør?

Hartmanns A/S søger for Protector Forsikring i København

Da Protectors portefølje er vokset hvert år siden etableringen i 2012, er der nu brug for en ny kollega med gode bygge- og forsikringstekniske kompetencer, der kan bidrage til hele processen omkring vores erhvervskunder, lige fra risikovurdering og risikorådgivning til taksering af bygningsskader.

I dag består Teknik af en risikoingeniør og en byggeteknisk teamleder, der sammen løfter besigtigelser og risikovurderinger samt de bygningsskader der kræver en byggeteknisk baggrund.

Din rolle

 • Kontortaksering af bygningsskader med lettere byggetekniske udfordringer
 • Sparring og vejledning af skadebehandlere ifm. bygningsskader
 • Tovholder på mellem- og storskader i samråd med ekstern taksator
SuperBrugsenMorgenopfylder, SuperBrugsen, Matthæusgade

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt omkring 75 medarbejdere. Vi er en stor butik, der ligger på Matthæusgade i hjertet af Vesterbro. Vi søger en morgenopfylder, der har mod og lysten til at være en del af en butik, hvor der altid er fart på, og med mange besøgende dagligt.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende og salgsparat. De væsentligste opgaver er bl.a.:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Vareopfyldning
 • Sikre høj servicegrad
PANDORA A/SCreative Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Be part of an evolving internal creative agency that develop and drives all brand output. Pandora is looking for an experienced and enthusiastic creative to co-lead the Brand Design department.

As Creative Manager you will be the creative lead for Art Directors in Brand Design. As part of this, you will help shape the look and feel of Pandora’s brand communication across channels, in synergy with our lead for Graphic Design.

Some of your key accountabilities will be to:

 • Drive the creative process within Brand Design
 • Develop creative concepts for campaigns and drive execution
 • Lead and motivate direct reports
PANDORA A/S
PANDORA A/SDesign Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Be part of an evolving internal creative agency that develop and drives all brand output. Pandora is looking for an experienced and enthusiastic Design manager to co-lead the Brand Design department.

As Design Manager you will be the creative lead for the Graphic Designers in Brand Design. You will manage campaign look and feel across channels synergistically with Creative Lead for Art Directors.

Furthermore, your key accountabilities will be to:

 • Develop relationships and strengthen work processes with Global Marketing
 • Manage multiple stakeholders in regard to briefing, work processes and incorporation of feedback
 • Drive the production process within Brand Design
PANDORA A/S