Boligadministratorerne A/S
København V
Jobindex søger for Boligadministratorerne A/S

Ejendomsadministrator – arbejd med din egen portefølje på hyggeligt kontor

  • Kan du se fordelene ved at være en del af en mellemstor administrationsvirksomhed, hvor du får dygtige kolleger at sparre med?
  • Har du lyst til at være primær kontaktperson for din egen portefølje af andelsboliger, ejer- og grundejerforeninger?
  • Og vil du have en hverdag, der giver plads til hjemmearbejde og tidligt fri om fredagen?

Du kan forvente en alsidig hverdag med fælles arrangementer og hyggelige traditioner i løbet af året.

– Allan Rigelsø, direktør

Velkommen til Boligadministratorerne

Vi er en mellemstor administrationsvirksomhed med en lang historie, god økonomi og historisk lav personaleomsætning. Du får en hverdag i vores lyse, nyrenoverede lokaler midt i Københavns centrum, få minutters gang fra Vesterport Station samt et stenkast fra Rådhuspladsen.

Her sidder vi 18 kolleger, som glæder os til at tage godt imod dig.

Få ansvar for din egen foreningsportefølje

Som vores nye ejendomsadministrator får du en betydningsfuld rolle som kontaktperson for din egen portefølje, som består af 16-18 foreninger. Det vil primært være andelsboligforeninger, suppleret med enkelte gårdlaug og et par ejerforeninger.

Regnskabsdelen står din talkyndige kollega for, så du kan koncentrere dig om dine hovedopgaver.

Mere konkret får du ansvar for at:

  • pleje de gode kunderelationer med tillid, nærvær og engagement
  • indkalde, afholde og lede foreningernes generalforsamlinger
  • deltage i bestyrelsesmøder i foreningerne efter behov
  • håndtere salget af ejer- og andelslejligheder
  • varsle huslejeforhøjelser og besvare beboerhenvendelser
  • forestå den daglige administration.

Du kan som udgangspunkt forvente at deltage i bestyrelsesmøder, beboermøder og generalforsamlinger i form af 30-40 aftenmøder om året.

Godt sammenhold – både professionelt og socialt

Vi spiser ofte frokost sammen og har mange gode samtaler og grin. Vi har vores egen ”café” med vinkøleskab, som vi åbner ved fredagsbarer og festlige anledninger – og du kan selvfølgelig skåle i noget lækkert alkoholfrit, hvis det er din præference.

Vi har en størrelse, der gør, at vi kender hinanden rigtig godt, og at vi altid hjælper hinanden og sparrer om de daglige opgaver. Vi går op i udvikling og nye kunder, men vi går ikke på kompromis med vores medarbejderes tilfredshed.

– Allan

Fleksibel hverdag? Det kan vi sætte kryds ved

Vi kan prale af at have en 4,5 dages arbejdsuge, da vores administratorer som hovedregel har fri kl. 12 på fredage, i en form for afspadsering for aftenmøder. Derudover får du fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde op til 2 dage om ugen samt frokostordning, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Du er klar til at gå i krig med opgaverne

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at

  • du allerede er ejendomsadministrator med god erfaring fra en lignende stilling
  • eller du har en baggrund fra bank eller ejendomsmægler, hvor du har arbejdet med ejendoms-/boligsagsbehandling og økonomi, og nu er du klar til at prøve kræfter med vores verden.

Du kan arbejde selvstændigt og systematisk og kan kommunikere klart og målrettet med vores kunder. Vi tilbyder selvfølgelig grundig oplæring, så du er bedst mulig klædt på til at løse opgaverne.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Jens Fog på 7245 9005.

Send os dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen, hvor du beskriver, hvorfor du søger jobbet allerede i dag eller senest den 30. maj 2024 via nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.