28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Hald HR Consulting ApS søger for Thurne Teknik AB
Gem
Hald HR Consulting ApS

Product Sales Manager som brænder for salg

København K

Er du teknisk funderet og mestrer det værdibaserede salg?

Du vil i samarbejde med Head of Sales være med til at sikre fortsat vækst i Danmark og vil være Product Sales Manager for en solid kundeportefølje inden for Fine Chemical, Pharma og Food & Beverage.

Vi forestiller os, at du bl.a. har:

  • En teknisk eller kommerciel baggrund
  • Erfaring med teknisk salg og erfaring fra Pharma og Food & Beverage vil være en fordel, men ikke et krav
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Head of Customer Centricity

Copenhagen

Do you enjoy building solid and long-lasting relationships to maximize customer satisfaction and ensure business growth? And are you a strategic thinker who appreciates aligning overall business goals with stakeholder management? 

As the Head of Customer Centricity at NORDEN, you will be in charge of building our internal approach towards selling our offerings to key accounts. You will be developing and anchoring a new and innovative sales approach across our functional teams and products of Logistics, Decarbonisation and Chartering, supporting NORDEN’s strategic priority.  

Dampskibsselskabet NORDEN A/S
Amnesty International

Facer, Amnesty International, dagshold, København

Har du lyst til at gøre en verden til forskel for mennesker, der er udsat for uretfærdig behandling? Vil du ha’ et job, hvor du får venner for livet? Kom med på holdet hos Amnesty og få en hverdag, der gir mening som facer.

Vi taler med folk fra alle mulige forskellige samfundslag. Det giver en enorm personlig udvikling – det er en skill, man kan bruge i alle mulige andre fag

Sebastian, facer på fuldtid

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
Dansk Markedsføring/Danish Marketing Association

Agency & Client Manager

København K

Vi søger en passioneret Agency- & Client Manager til vores dynamiske kommercielle salgsteam.

Du vil være en nøgleperson i vores salgsindsats, og som nøgleperson i vores kommercielle team vil du være med til at skabe og vedligeholde værdifulde forretningsrelationer.

Vi tilbyder et spændende job i en organisation med topkvalificerede kolleger, som alle vil medvirke til, at dit fremtidige arbejdsliv, hos os, bliver succesfuldt, udfordrende og lærerigt.

Stelton A/S

Kundeservicemedarbejder

København K

Brænder du for kundeservice og skandinavisk design? Så er du måske vores nye medarbejder i kundeservice/internt salg.

Du bliver en del af et dygtigt og engagereret back office team, som servicerer vores kunder og vores salgsteam.

Vi tilbyder bl.a.

  • Et udadvendt job med mange kontaktflader med danske og internationale kollegaer og samarbejdspartnere. Stelton eksporterer en stor andel af sin omsætning.
  • Et job i et team, hvor vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø
  • Fuldtidsstilling
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Client Partner – Banking and Financial Services – BFS

Copenhagen

Se video om Cognizant Technology Solutions Denmark ApS som arbejdspladsWe are looking for a business leader with deep domain experience in Danish and Financial Services industry, to work with our clients in this sector and to drive their strategic business transformation agenda.

This includes aspects such as business and technology transformation, digital initiatives, and Outsourcing/Automation programs for Business process (BPO) as well as for IT.

Build and manage executive level relationships, acting as senior point of contact. Act as the overall leader of the account team, setting and driving strategy.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Gem
Opoint

Sales Executive

Copenhagen

Would you like to join our exciting journey and help us strengthen Opoint’s position as the leading global web news data provider? Are you a door opener, a network builder and one who creates engagement? If so, then you could be our new Sales Executive!

As a key member of Opoint’s Sales team, you will play a pivotal role in expanding our client base across diverse industries and global markets. This position offers exceptional opportunities for career growth within the international sales landscape, providing firsthand experience in customer development and exposure to various sectors.

Opoint
Kompetent søger for Retriever Danmark A/S
Gem
Kompetent

Account Manager – New Business

København K

Er du passioneret omkring at transformere data til værdifuld indsigt og arbejde i en værdidrevet og innovativ virksomhed?

Som en del af salgsteamet, spiller du en central rolle i at opbygge og vedligeholde stærke relationer med nye kunder gennem en passioneret og troværdig formidling af værdien af virksomhedens ydelser.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke med bonusordning, fleksibilitet med hjemmearbejde to dage om ugen, målrettet salgstræning og gode interne udviklingsmuligheder.

Kompetent
Niels Brock

Head of Commercial/netværkschef til Jesper Buchs Iværksætterakademi

København K

Vi søger en udadvendt og visionær netværkschef, der brænder for iværksætteri og gerne med undervisningserfaring.

Din vigtigste opgave er at knytte stærke relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere for at løfte og udvikle uddannelsen, så den bliver ved med at møde fremtidens behov for engagerede, dedikerede og kreative iværksættere.

Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med højt til loftet og en stor omsorg og interesse for hinanden. Vi har vilje og lyst til udvikling, og der er afsat ca. 10% af arbejdstiden til udvikling hos alle.

Niels Brock
Bygge- og Anlægsavisen

Key Account Manager

København

Vi leder efter en erfaren og dygtig Key Account Manager til at varetage dialogen med vores kunder om de mange forskellige markedsføringsmuligheder – både på print og digitalt.

Du overtager en eksisterende kundeportefølje, og det er en stor fordel, hvis du kender byggebranchen og dens aktører, da du skal kunne tage dialogen direkte med den øverste ledelse i virksomhederne i din portefølje, hvor du fungerer som en strategisk tænkende og seriøs sparringspartner omkring deres markedsføring.

Og på samme måde, som der i byggeriet sker store forandringer, så er mediebilledet på samme måde inde i en interessant udvikling, hvor vi bevæger os mod digitale universer.

Sambla Group

Salgskonsulenter til Københavns fedeste arbejdsplads!

København K

Ønsker du at indgå i et socialt team med andre unge, hvor positiv energi, højt humør, fejring af succeser og sammenhold er en stor del af dagligdagen?

Din opgave består i at hjælpe og rådgive eksisterende kunder med udfyldning af deres låneansøgning over telefonen. Sambla Group hjælper kunder med at sammenligne lån online.

Vi tilbyder dig

  • En stærk kultur med positiv og god energi
  • Værdifuld viden om salg og rådgivning
  • Kontorplads i hjertet af København
Sambla Group
Karnov Group Denmark A/S

Customer Success Specialist med kommerciel forståelse og teknisk snilde til voksende Saas virksomhed

København

Motiveres du af kundekontakten og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter!

Din arbejdsdag vil være præget af varierede opgaver og af forskelligartede henvendelser fra kunderne. Du hjælper således vores større kunder med deres specialløsninger ved at komme med nye løsninger og alternativer til at imødekomme deres behov.

Karnov Group Denmark A/S
Intersource ApS

Commercial Director til Sharper Image – nyoprettet stilling

København K

Vi er midt i en spændende vækstrejse med en forventet 3 cifret millionomsætning og en vækst på 30% i dette regnskabsår. Vi er Nordisk distributør af en række kendte brands, herunder det amerikanske consumer brand Sharper Image

Vi søger en Commercial Director, som får ansvaret for at videreudvikle Sharper Image brandposition og salg i Norden.

Med reference til direktionen, får du det overordnede ansvar for Sharper Image i Norden – og forventes at øge salg, indtjening og brand awareness markant de kommende år.

3byggetilbud.dk A/S

Fra Salgskonsulent til Account Manager på 3 måneder!

København K

Se video om 3byggetilbud.dk A/S som arbejdsplads

3byggetilbud.dk er Danmarks førende opgaveformidler inden for renovering og byggeri og er en del af den norske koncern Schibsted, der ejer en lang række virksomheder i Norden. Vi har skyhøje ambitioner for fremtiden og har allerede fart på! Derfor søger vi flere kollegaer til salgsteamet til vores kontor i København K.

  • Bliv en del af et energisk team, der jagter målene sammen
  • Ingen krav om erfaring eller uddannelse – du får grundig oplæring
  • Du får ansvaret for din egen kundeportefølje
  • Social arbejdsplads med fede arrangementer
3byggetilbud.dk A/S
Scandic Hotel A/S

Sales Agent til Call Center, vikariat 1/6 24 - 1/6 25, Scandic Support Office, København

Er du flittig og målrettet og brænder du for at skabe unikke gæsteoplevelser, så tror vi på, at du er vores nye Sales Agent i Scandic Danmarks Call Center.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du tager ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du altid går forrest med god energi og er til inspiration for andre, der arbejder sammen med dig. Du får ting til at ske og sætter service fremfor alt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Business Development Director - IoT & Engineering (Manufacturing/Logistics/Transportation)

Copenhagen

Se video om Cognizant Technology Solutions Denmark ApS som arbejdsplads

We are seeking a consultative problem-solver to drive Service Line Sales for our IoT and Engineering Services Practice.

IoT and Engineering’ (known as Industry+) is one of the fastest-growing practices within Cognizant. Your tasks will include creating a growth strategy and plan for pipeline generation. You will also manage key client and Cognizant stakeholders for the set of accounts assigned.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Løgismose A/S

Ny kollega til vores kundeservice søges til barselsvikariat

København K

Har du udpræget flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice?

Så søger vi lige nu en barselsvikar til vores kundeserviceteam. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftligt – og er du god til at følge op og sikre struktur i dit arbejde – så lad os høre fra dig.

Vi vægter en fleksibel og bæredygtig arbejdsplads, hvor der skal være plads til den enkelte – og plads til, at privatliv og arbejdsliv kan hænge sammen på en velfungerende måde – for såvel arbejdsplads som medarbejder.

Løgismose A/S
Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV