Scandic Hotel A/S

VI TROR PÅ DIG

Hos Scandic får du plads til at være dig selv. Vi hylder nemlig forskellighed og har omtanke for den enkelte. Derfor har vi fokus på dig som person og alt det, som gi’r dig energi og lyst til at gøre en forskel.

Vi ved, at du brænder for det, du gør. Derfor lytter vi til dig og sætter pris på din mening, når du har noget på hjerte. For når du er glad og tilfreds, smitter det af på alle os andre. Både på dem, du er tæt på i hverdagen, og på alle vores gæster.

Vi kommer fra hele verden, men taler alligevel samme sprog. Omtanke er omdrejningspunkt for alt, hvad vi si’r og gør. Alle har mulighed for at udvikle sig. Derfor glæder vi os til at se dig vokse og hjælpe dig med at få mere ud livet – både privat og på arbejdet.

Vi ved, at vi gør hinanden gode. Og vi ved, at du bidrager med noget særligt. Vi tror på dig.

Uanset hvad din baggrund er, om du skal til at starte din karriere eller har masser af erfaring, om du har en lang videregående uddannelse eller slet ingen, har vi sikkert en stilling, der passer til dig.


NORDENS STØRSTE HOTELOPERATØR - OG VI SØGER LØBENDE NYE KOLLEGER

  • Mere end 19.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen.
  • 28 hoteller i Danmark.
  • Vi åbner tre nye hoteller i Danmark de kommende år, og vi søger derfor endnu flere kolleger.

VI ER BEDST TIL INKLUSION!

Endnu engang Danmarks bedste arbejdsplads til mangfoldighed
Scandic er i 2024 kåret til Danmarks mest mangfoldige arbejdsplads. Vores medarbejdere kommer fra hele verden. Faktisk har vi medarbejdere fra mere end 100 forskellige nationaliteter, men vi taler alligevel samme sprog. Omtanke er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi siger og gør. Det håber vi, at vores gæster kan mærke, hver gang de besøger os i forbindelse med fx arbejde, et møde eller et ferieophold.

Scandic vandt også mangfoldighedsprisen (tidligere inklusionsprisen) i 2015, 2018, 2019 og var ligeledes nomineret i 2023, og vi arbejder kontinuerligt med mangfoldighed og inklusion.

Vi er blandt landets bedste arbejdspladser!
Scandic fik derudover en topplacering i kåringen af Danmarks Bedste Arbejdsplads af Great Place to Work® i 2024. Hvert år kåres Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work® baseret på omfattende medarbejderundersøgelse samt virksomhedens kulturprofil. Vi er utroligt stolte over at indtage en imponerende tredjeplads blandt store virksomheder, som vidner om Scandics gode arbejdspladskultur. Det er en kæmpe anerkendelse, som vi er meget stolte af at modtage.

Arbejdsglæde, mangfoldighed og inklusion er essentielle dele af vores kultur.

Certificeret som en særligt god arbejdsplads igen i 2024
At være kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser forpligter. Og vores fokus på netop dette fortsætter ufortrødent. Vores dedikerede arbejde med arbejdsmiljø og arbejdsglæde har gjort, at vi i 2024 endnu engang er certificeret som en særligt god arbejdsplads med tillid, stolthed og fællesskab i højsædet. For at opnå certificeringen skal virksomheden opnå minimum 70% positive svar i GPTW-undersøgelsen, der bl.a. indeholder spørgsmål om trivsel, tillid og inklusion. I Scandic Danmark har man opnået hele 85% på tværs af kædens danske hoteller.

Facts
Med omkring 280 hoteller og mere end 19.000 dedikerede og nysgerrige medarbejdere i seks lande arbejder vi i Scandic med en bærende mission ”to create great hotel experiences for the many people”. Denne mission er sammen med vores fire værdier ”be caring”, ”be you”, ”be a pro” og ”be bold”, gennemgående i en særdeles engageret og gæsteorienteret kultur.

Scandic har i dag 28 hoteller i Danmark og er i rivende udvikling på det danske marked.

BÆREDYGTIGHED ER IKKE BARE NOGET, VI TALER OM

Som en del af at blive ansat i Scandic, bliver du introduceret til vores arbejde med bæredygtighed, miljøpåvirkning, mangfoldighed, social ansvarlighed og tryghed – vi kalder det “Scandic i samfundet”. Målet er, at alle hoteller engagerer sig i tre aktiviteter pr. år. Nogle af vores hoteller har “adopteret” skoleklasser, som jævnligt kommer på besøg for at styrke elevernes uddannelse og tilknytning til arbejdsmarkedet. Andre eksempler er velgørenhedsarrangementer, mad til hjemløse, donationer, samarbejde med Dansk Røde Kors for at børn fra segregerede områder skal kunne gå til sport og jobtræning for flygtninge.


"Det er noget helt specielt ved Scandic, og det er omtanken for hinanden, vores værdi ”Be Caring”. Det er noget særligt at blive en del af Scandic-familien, uanset om man er gæst eller team member. Her er ingen spidse albuer, vi krammer meget, vi er mangfoldige, vi er oprigtigt interesserede i hinanden, vi er hjælpsomme, vi deler viden, og vi lærer mens vi arbejder. Det handler om at gøre hinanden gode".

- Udpluk fra Voice, vores medarbejdertilfredshedsanalyse