Vi tror på dig

Hos Scandic får du plads til at være dig selv. Vi hylder nemlig forskellighed og har omtanke for den enkelte. Derfor har vi fokus på dig som person og alt det, som gi’r dig energi og lyst til at gøre en forskel.

Vi ved, at du brænder for det, du gør. Derfor lytter vi til dig og sætter pris på din mening, når du har noget på hjerte. For når du er glad og tilfreds, smitter det af på alle os andre. Både på dem, du er tæt på i hverdagen, og på alle vores gæster.

Vi kommer fra hele verden, men taler alligevel samme sprog. Omtanke er omdrejningspunkt for alt, hvad vi si’r og gør. Alle har mulighed for at udvikle sig. Derfor glæder vi os til at se dig vokse og hjælpe dig med at få mere ud livet – både privat og på arbejdet.

Vi ved, at vi gør hinanden gode. Og vi ved, at du bidrager med noget særligt. Vi tror på dig.

Uanset hvad din baggrund er, om du skal til at starte din karriere eller har masser af erfaring, om du har en lang videregående uddannelse eller slet ingen, har vi sikkert en stilling, der passer til dig.

NORDENS STØRSTE HOTELOPERATØR
- OG VI SØGER LØBENDE NYE KOLLEGER

Mere end 10.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen.

28 hoteller i Danmark.

Vi åbner tre nye hoteller i Danmark de kommende år, og vi søger derfor endnu flere kolleger

Vi er bedst til inklusion!

Vi kommer fra hele verden. Faktisk har vi medarbejdere med hele 115 forskellige nationaliteter. Men vi taler alligevel samme sprog. Omtanke er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi siger og gør. Det håber vi, at vores gæster kan mærke, hver gang de besøger os i forbindelse med fx arbejde, et møde eller et ferieophold. Vores arbejdsglæde lyser nemlig tit ud af os - ikke mindst i forbindelse med, at vi er blevet kåret som 'Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion' for andet år i træk.

Glæden bliver heller ikke mindre af, at vi samtidigt har fået en smuk 2. plads på listen over Danmarks bedste store arbejdspladser. Det er to kæmpe anerkendelser, som vi er meget stolte af at modtage. Arbejdsglæde, mangfoldighed og inklusion er nemlig essentielle dele af vores kultur.

Vi har den mest fantastiske teamfølelse. Vi er 115 nationaliteter i alt, og lykkes – næsten – altid med at få det bedste ud af hinanden. Vores forskelligheder er vores styrke. Det at være målrettet og resultatorienteret i kombination med den oprigtige interesse i hinanden som mennesker er for mig unikt. Jeg er stolt af min arbejdsplads

- udpluk fra Voice, vores medarbejdertilfredshedsanalyse.

De gode idéer gør forskellen

Du får kolleger, som deler deres idéer med dig – ligesom du deler dine. Sammen udvikler vi dem og prøver dem af. Og måske har du den næste idé, der kommer rundt i hele verden – det er som vores værdi siger: be bold.

En af vores medarbejdere tænkte engang over, hvordan vi kunne bruge færre af jordens ressourcer. Den idé er grunden til, at gæsterne selv kan bestemme, om de vil have skiftet deres håndklæde – hvis det er på gulvet, bliver det skiftet. Den regel startede hos os og bliver i dag brugt over hele verden.

Bæredygtighed er ikke bare noget, vi taler om

Som en del af at blive ansat i Scandic, bliver du introduceret til vores arbejde med bæredygtighed, miljøpåvirkning, mangfoldighed, social ansvarlighed og tryghed – vi kalder det “Scandic i samfundet”. Målet er, at alle hoteller engagerer sig i tre aktiviteter pr. år. Nogle af vores hoteller har “adopteret” skoleklasser, som jævnligt kommer på besøg for at styrke elevernes uddannelse og tilknytning til arbejdsmarkedet. Andre eksempler er velgørenhedsarrangementer, mad til hjemløse, donationer, samarbejde med Dansk Røde Kors for at børn fra segregerede områder skal kunne gå til sport og jobtræning for flygtninge.

Det er noget helt specielt ved Scandic, og det er omtanken for hinanden, vores værdi ”Be Caring”. Det er noget særligt at blive en del af Scandic-familien, uanset om man er gæst eller team member. Her er ingen spidse albuer, vi krammer meget, vi er mangfoldige, vi er oprigtigt interesserede i hinanden, vi er hjælpsomme, vi deler viden, og vi lærer mens vi arbejder. Det handler om at gøre hinanden gode

- udpluk fra Voice, vores medarbejdertilfredshedsanalyse.

En del af Scandics fremtid?

Vi skal rekruttere 700 nye medarbejdere til vores nye hoteller.

Din karrierevej i Scandic

Mulighederne er mange, og det er helt op til dig at bestemme din egen personlige karrierevej hos Scandic.

Scandic er kåret som 'Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion 2019'.

Sammenhold, stolthed og plads til mangfoldighed gør Scandic til et fantastisk sted at arbejde. Det er det, vores medarbejdere giver udtryk for. Og det er det, som har resulteret i kåringen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion 2019 for andet år i træk.

Vores værdier er en fast del af hverdagen

Be caring:

Vi er varme og imødekommende og byder alle velkommen med åbne arme og en åben indstilling. Vi nærer omsorg for vores medmennesker, vores jord og samfundet omkring os.

Be you:

Vi er os selv. Vi hylder vores mangfoldighed og værdsætter de fordele, som vores forskellighed giver os – præcis som vi også møder hver gæst i øjenhøjde og behandler dem som et unikt individ.

Be a pro:

Vi er pålidelige og leverer en altid høj og ensartet kvalitet. Men vi går også længere end det, der forventes af os, og vi ved, at nøglen til succes handler om at fokusere på hver enkelt detalje og hele tiden stræbe efter at blive bedre.