Socialt sammenhold og personlig udvikling

Bliv facer hos Amnesty

Vil du have det perfekte job til sabbatåret, hvor du kan gøre en verden til forskel?

Som Amnesty facer skaffer du nye medlemmer til organisationen. Det er dig, der sikrer, at vi kan hjælpe dem, som har allermest brug for det. Det er dig, der sørger, at vi kan afsløre brud på menneskerettigheder verden over.

Mulighed for god løn

Du får en introløn på 118,10 kr. i timen de første 5 vagter – derefter stiger du til 139,11 kr. i timen.

Coaching og undervisning

Du får løbende coaching og undervisning, for at sikre at du er bedst klædt på til at møde vores kommende medlemmer.

Stærkt socialt sammenhold

Du får en afdeling, hvor vi værner om det sociale, og hvor vi har det sjovt både i arbejdstiden, og når vi har fri.

Lær professionel kommunikation

Du udvikler dine kommunikative og sociale skills.

Din nye hverdag

Som Amnesty facer tager du sammen med dit hold ud til områder på hele Sjælland. Gruppelederen April fortæller om en normal hverdag:

”Vi plejer at følges til stationen alle sammen, og så splitter vi os i de hold, vi skal gå i. Vi prøver som regel at mødes og spise frokost sammen.”

I går fra dør til dør og forsøger at rekruttere nye medlemmer. Sebastian, som er facer på fuld tid, forklarer:

”Vi går som regel sammen 2-3 personer. Vi banker på folks døre og fortæller dem om vores sag, og så prøver vi selvfølgelig at overbevise dem om, at det er et godt formål.”

Du bliver sendt rundt på hele Sjælland og får naturligvis løn under transport.

Du arbejder minimum 3 vagter om ugen mandag – fredag- Vagterne er fra kl. 11 – 19.

Du bruger tid i godt selskab med kolleger, for en vagt byder også på fællesskab og venskab.

Hvorfor blive facer hos Amnesty?

3 gode grunde

Meget mere end et job

Sebastian, som er Amnesty facer på fuldtid, fortæller om vigtigheden af det gode formål:

”Når jeg går på arbejde, så føler jeg, at det har en mening. Det er meget nemmere at overbevise andre om vigtigheden, når man selv tror på missionen.”

Gruppeleder April fremhæver også, at det er Amnestys mission, hun tror på, og uddyber: ”Jeg tror ikke, at jeg ville kunne være facer for andre end Amnesty.”

Amnesty Amnesty
Amnesty Amnesty

Du udvikler helt essentielle evner

At kunne kommunikere effektivt er en fuldstændigt fundamental kompetence. Som Amnesty facer bliver du trænet i at snakke med masser af forskellige mennesker:

”Vi taler med folk fra alle mulige forskellige samfundslag. Det giver en enorm personlig udvikling – det er en skill man kan bruge i alle mulige andre fag.”

Fortæller Sebastian.

April uddyber: ”Der er personlig udvikling i samtlige facere, vi har set i Amnesty.”

Muligheder for karriere

Du får ikke bare muligheden for at udvikle din faglighed hos os – hvis du har ambition og evner, så er der også mulighed for at tage det næste skridt. April startede som facer inden hun blev gruppeleder:

”Det er helt sikkert en kæmpe mulighed at kunne være leder som 20-årig, at kunne starte ens professionelle karriere relativt tidligt. Det er en mulighed man ikke kan sige nej til.”

Amnesty Amnesty

Amnesty arbejder for at skabe størst mulig rummelighed og plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle – uanset etnisk baggrund, religion, handicap, køn, seksuel orientering, alder og uddannelsesmæssig baggrund – til at søge stillingen.

AMNESTY International – over 7 mio. medlemmer verden over

Vores medlemmer og facere er helt afgørende for vores arbejde. Vi er en global menneskerettighedsbevægelse, der kæmper for frihed, retfærdighed og værdighed for hvert enkelt menneske.

Takket være vores millioner af medlemmer og aktivister er det muligt for os at være til stede over hele verden, så vi kan være med til at skabe både lokale og globale forandringer.