Amnesty International - Fundraiser

616 følgere

Er du – eller har du været – ansat hos Amnesty International - Fundraiser?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

Amnesty International - Fundraiser som arbejdsplads

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Amnesty International - Fundraiser?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Amnesty International - Fundraiser.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Amnesty International, også kendt som Amnesty eller AI, er en international ngo. Organisationens erklærede mission er ”at dokumentere og handle for at forhindre alvorlige krænkelser af menneskerettighederne”.[1] Organisationen har ca. 7 millioner medlemmer i mere end 150 lande verden over (2015).

Amnesty International blev grundlagt i 1961 af den britiske advokat Peter Benenson, og har hovedsæde i London. Organisationen arbejder for at fremme de menneskerettigheder, som er nedfældet i FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder og de internationale menneskerettighedskonventioner og -standarder.

Amnesty arbejder med undersøgelse og dokumentation af menneskerettighedsovertrædelser. Organisationen arbejder på at skabe folkeligt pres på regeringer, politiske organer, firmaer og andre vigtige aktører, som forbryder sig mod menneskerettighederne. Amnesty har traditionelt særligt arbejdet på at få frigivet alle samvittighedsfanger (prisoners of conscience), sikre frie og retfærdige retssager for politiske fanger, afskaffe dødsstraf, tortur og anden grusom behandling af fanger, stoppe politiske drab og oplyse om menneskerettighedskrænkelser udført af regeringer eller oppositionsgrupper.

Organisationen har rådgivende status ved FNs økonomiske og sociale råd UNESCO, Europarådet, Organisationen af Amerikanske Stater samt Organisationen for Afrikansk Enhed.

I 1977 blev Amnesty hædret med Nobels fredspris for sit arbejde for at implementere menneskerettighederne verden over, især i henseende til samvittighedsfanger.[2]

Kilde: Wikipedia.org 09-08-2016

Regnskab for Amnesty International - Fundraiser

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Amnesty International - Fundraiser

Registreret navn

AMNESTY INTERNATIONAL DANSK AFD

Momsnummer

DK21539414

Selskabsform

Forening

Etableret

1969

Antal ansatte

122

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Amnesty International - Fundraiser

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Amnesty International - Fundraiser. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Amnesty International - Fundraiser
Gammeltorv 8, 5. sal
1457 København K
http://amnesty.dk/jobs/facer

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Amnesty International - Fundraiser? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.