676 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

676 jobannoncer

Gem
Herborg Smede og Maskinforretning A/S

Sælger til maskinforretning

Struer

Vi søger en topmotiveret sælger, der har rod i det nordvestjyske, og som ikke er bange for nye udfordringer. Vi forestiller os, at du primært kommer til at arbejde med salg af vores produktprogram indenfor landbrugsmaskiner, i samarbejde med den øvrige salgsafdeling.

Vi tilbyder dig et fremragende team på 26 mand, der alle glæder sig til at samarbejde med dig. Her hersker en vestjysk humor, og vi værner meget om et godt arbejdsmiljø, som vi håber, du har lyst til at tage del i.

Herborg Smede og Maskinforretning A/S
Gem
Azelis Denmark A/S

Exciting opportunity for a Sales & Product Manager to join Azelis’ Personal Care Team

Herlev

If you are looking for a position in an international company with a flexible work life, and the possibility of professional and personal development and career growth, keep on reading.

We are looking for a Sales & Product Manager to join our Personal Care segment.

You must be able to balance the immediate actions needed to be taken, with building long term projects and relations with both customers and principals.

Gem
PureteQ A/S

Sales Manager with Technical Skills & Experience within Marine Engineering

Svendborg

You will be responsible for developing and implementing sales strategies, managing client accounts, identifying new business opportunities, and negotiating contracts.

The job requires significant travel activities, starting with an introduction program with stationing in one of our international departments.

We offer for instance an attractive salary and employment conditions, including pension and health insurance and a job in a global organization with great freedom under responsibility.

Gem
Ibsen Photonics A/S

Salgsassistent til vækstvirksomhed

Farum

Vi har en ambition om at vokse os større, og her kan du være med til at spille en afgørende rolle. Du vil blive en del af vores salg og marketing team, som i dag består af syv medarbejdere og en række distributører.

Vi sælger B2B, og vores kunder er typisk mellemstore til store, internationale producenter af tekniske måleinstrumenter over hele verden. Vores kunder er ofte ingeniører, så kommunikationen kan godt være af teknisk karakter, men du skal nok modtage den rette oplæring og få god støtte fra dine tekniske kollegaer.

Ibsen Photonics A/S
Heidelberg Materials Precast Denmark A/S

Salgskoordinator

Tinglev, Vejle eller Esbjerg

Vi søger en dygtig og engageret medarbehder til at styrke vores team. Har du erfaring med salgskoordination og administrative opgaver, og trives du i en dynamisk hverdag? Så er det dig, vi leder efter!

Om jobbet:

  • Oprettelse af nye projekter i vores systemer
  • Løbende information til respektive ledere om tilbudssager

Vi er stolte af at tilbyde et arbejdsmiljø, hvor trivsel og samarbejde er i centrum.

Heidelberg Materials Precast Denmark A/S
Gem
Kontor Syd A/S

Erfaren og engageret Key Account Manager

Frederikshavn

Har du et godt købmandskab og lyst til at pleje vores fantastiske kunder i Frederikshavn?

Du vil overtage en eksisterende kundeportefølje, hvor du vil få ansvaret for at sikre, at vores kunder har de optimale løsninger som de fortjener indenfor kontorforsyning og møbler.

Vi tilbyder store udviklingsmuligheder / karrieremuligheder.

Gem
Würth Danmark A/S

Metalspecialist Jylland/Fyn til Würth Danmark.

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

Du får ansvaret for at bidrage med teknisk viden. Dette handler hovedsageligt om at understøtte metalsælgerne i salgsmøder ude hos kunderne, men lige så vigtigt er det at bidrage med relevante perspektiver i forhold til udvikling af nye produkter.

Da metalspecialisten en stor del af tiden vil danne parløb med sælgerne, vil det være altafgørende, at du fungerer godt sammen med andre mennesker og evner at skabe relationer, også i forhold tilkunderne.

Würth Danmark A/S
Gem
Johannes Fog A/S

KAM, Intern Projektsælger - Trælast

Herlev

Babels søger for Johannes Fog A/S

Vil du arbejde med store entreprenører og professionelle håndværkere? Vil du være den samarbejdspartner, som kan gøre en positiv forskel ift. arbejdsglæde, faglighed, grøn omstilling og optimale resultater - for dine kunder? Vil du være med til at opbygge en kultur og ”teamspirit” hvor samarbejde, trivsel, arbejdsglæde og personlig udvikling er vigtigst?

Du skal udfylde rollen som Intern Projektsælger, der har fagligheden til både at regne rigtigt og evnerne til at ”regne den ud”. Du skal holde overblikket over leverandører, kollegaer og kundernes projekter - og evner at se salgsmulighederne i de udfordringer, som opstår i løbet af en travl og hektisk hverdag.

Johannes Fog A/S
Gem
Advansor A/S

Spanish Speaking Sales Engineer Trainee

Brabrand

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Your main role will be to support our customers with technical quotations, including product design, calculations, and technical guidance, and help ensure correct project specifications before the order is produced.

We offer flexible working hours, access to our fitness centre, and probably the best canteen you have ever tried.

Advansor A/S
Gem
OiSTER

Support Agent

København V

OiSTER stormer frem i Danmark. Derfor søger vi nye medarbejdere til vores Kundeservice, som skal være med til at sikre vores høje serviceniveau i en konstant voksende virksomhed.

Som Support Agent er det helt essentielt, at du kan lide at få enhver kunde til at føle sig som noget særligt, da din primære opgave vil være at supportere vores kunder via telefon og e-mail.

Vi tilbyder en attraktiv løn og bonus samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

OiSTER
Gem
MacArtney Underwater Technology

Internal Sales Coordinator

Esbjerg

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau? Hos MacArtney søger vi en passioneret Internal Sales Coordinator til vores produktive interne salgsafdeling. Vi er en international virksomhed med hovedsæde i Esbjerg, hvor vi udvikler og leverer banebrydende teknologiske løsninger til vores globale kunder.

Som Internal Sales Coordinator bliver du en nøgleperson for vores kunder og datterselskaber. Dit primære fokus er ordrebehandling (salg/indkøb) af undervandstik og kabler til krævende undervandsindustrier. Du vil også arbejde med andre produktgrupper og sikre, at dine opgaver udføres rettidigt og med høj kvalitet.

MacArtney Underwater Technology
Gem
Brødrene Dahl

Intern sælger til en af Danmarks største VVS- og VA-grossister, København N

København NV

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Så har du nu chancen for at blive en del af vores team, hvor der er sammenhold, højt humør og fokus på medarbejderudvikling.

Som intern sælger indgår du i en afdeling med et åbent og uformelt arbejdsmiljø, og engagerede kollegaer som vægter både samarbejde, humor og det gode forhold til kunden.

Brødrene Dahl
Gem
MAN Energy Solutions

Product Manager – LTSA Sales Agreements

Copenhagen SV

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

Are you a person with passion for sales, and finding out what the customers need using “value-based selling?

You will for instance create and develop business results and customer relations within a defined customer base, promoting MAN ES solutions and value propositions, in cooperation with IGC's.

MAN Energy Solutions
GML-HR A/S søger for Wennstrom E-Mobility
Gem
GML-HR A/S

Sælger med teknisk flair

Glostrup

Du vil spille en central rolle i at styrke vores markedsposition og udvide vores kundebase gennem teknisk rådgivning og salg af vores ydelser.

Ansvarsområder:

  • Identificere og opsøge nye forretningsmuligheder og potentielle kunder
  • Rådgive kunder om tekniske løsninger og produkter, der opfylder deres behov

Vi tilbyder bl.a. konkurrencedygtig løn svarende til kvalifikationer, pension og sundhedssikring samt muligheder for personlig og faglig udvikling.

GML-HR A/S
GML-HR A/S søger for Airco Process Technology
Gem
GML-HR A/S

Project Sales Manager

Fredericia

Are you driven by the desire to run a good business and contribute to the green transition? Do you have experience in selling complex technology and projects?

You will experience dynamic working days, when you deal with new technology, interesting business cases in a partly immature industry.

In the long run your responsibility is to build a strong pipeline. You will be responsible for end-to-end handling of the sales process, from the first contact with the customer to a signed contract.

GML-HR A/S
Gem
Group Online A/S

Salgskonsulent

Ballerup, Nørresundby

Vi tilbyder en karriererejse med fokus på din personlige udvikling – vil du med på holdet?

Se video om Group Online A/S som arbejdsplads

Du kommer med på en lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi har det sjovt og skaber resultater sammen, samtidig med at vi altid hjælper og bakker hinanden op.

Vi tilbyder et karrierejob med en fast grundløn, vores targetløn ligger på 40.000+. Du kommer til at indgå i en provisionsordning uden loft, som giver mulighed for ekstraordinære attraktive lønninger.

Group Online A/S
Gem
Nielsen Car Group

Kan du sælge Transit og Master? Stort bilhus søger erhvervskonsulent

Herning

Er varebiler noget, du kan sælge? Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en erhvervskonsulent til vores store og moderne bilhus i Herning.

Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på til dine opgaver.

I bilhuset i Herning bliver din hverdag med et team af salgskonsulenter, som har fokus på salg til private. Vi bruger hinanden meget i hverdagen.

Nielsen Car Group
Gem
STILL DANMARK A/S

Intern sælger

Kolding

Vil du være frontløber på et helt nyt projekt? Mestrer du allerede telefonen som dit absolut vigtigste værktøj? Har du et naturligt hunter-gen?

Vores forventninger til dig er høje. Vi tilbyder til gengæld god grundløn, og gode bonus- og provisionsmuligheder, pensionsordning og sundhedsforsikring. Du bliver tilbudt fri bil (EL) efter 1 års ansættelse. Du får selvfølgelig mulighed for fri telefon.

Her er hovedopgaverne – det du får ansvaret for

  • Nysalg, gensalg og mersalg
  • Kanvas-salg
  • Nye emner til eksisterende kundedatabase
STILL DANMARK A/S
Gem
Tour Partner Group Nordics

Senior Sales and Operations Executive

Copenhagen

Se video om Tour Partner Group Nordics som arbejdspladsAt our Copenhagen office, we are currently looking for a Senior Sales and Operations Executive for our Far East Market (on site in Copenhagen).

The Sales & Operations Executive primarily handle day-to-day operational tasks providing essential support for sales activities. This role entails managing operational functions and supporting sales efforts. The responsibilities involve handling client interactions, following up on leads, making quotations and occasionally participating in client visits or events

Tour Partner Group Nordics
Profil Search søger for ProMinent Danmark
Gem
Profil Search

Teknisk Sælger - Kemihåndtering og Vandbehandling - Danmark

Hvidovre

Vi har travlt og har behov for en ekstra teknisk sælger, så har du erfaring med teknisk løsningssalg, drives du af at være ude ved kunderne og trives du med at have frihed til at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig.

Til at styrke væksten søger vi en teknisk sælger, der i tæt samarbejde med salgschefen for Danmark kan udvide markedsandelen indenfor vores produkter og løsninger til sikker kemihåndtering og vandbehandling. Vi lægger ikke skjul på, at vi søger en "hunterprofil" til at identificere og udvikle nye forretningsmuligheder primært inden for vandbehandling, power og energy og pharma/food segmenterne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV