963 job matcher din søgning 963 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Akuart A/SVi søger en Salgskoordinator/Backoffice i Intern salg!

Akuart A/S, København

Brænder du for at arbejde med en stor kontaktflade? Er du god til at have mange jern i ilden og er ikke til at slå ud af kurs? Har du en stærk ordenssans og er du super struktureret? Kan du styre ordrer effektivt igennem og overholde deadlines? Er du serviceminded af natur? Så er dette job som skræddersyet til dig. Til vores kontor på Skudehavnsvej 1, 2150 Nordhavn søger vi en Salgskoordinator/backoffice til intern salg.

Som Salgskoordinator/backoffice til intern salg indgår du i et team, hvor du refererer til teamlederen.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • At supportere vores salgsteam
 • Håndtere kundeordrer, herunder daglig kontakt med produktionen og vores grafiker team
 • At koordinere leveringer, fragt og montager
InterComp Danmark ApSSælger til Danmarks største messe inden for bolig, mad og design

InterComp Danmark ApS, Rødekro

Kan du stå i spidsen for salg og afvikling af InterComp Danmarks tilbagevendende BOLIG MAD DESIGN-messe i Bella Center Copenhagen? Så har du nu mulighed for at blive en del af holdet bag Danmarks største og mest professionelle messe inden for bolig, mad og design.

Du har:

 • Stor lyst til og erfaring med opsøgende salgsarbejde og kundekontakt
 • Gode kommunikationsevner - både skriftligt og mundtligt
 • Gennemslagskraft, et kreativt gen og en konstant lyst til at levere på øverste hylde
 • Meget gerne bopæl i Sønderjylland
GlobalConnect A/S
Salgskoordinator – Wholesale, Havneholmen

GlobalConnect A/S, København

Vil du arbejde som Salgskoordinator i et stærkt dynamisk og professionelt Wholesale-salgsteam? Hvis ja, så har vi jobbet til dig.

Din opgave bliver i samarbejde med vores Account Managers at servicere vores eksisterende kunder. Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Modtagelse af forespørgsler, registrering i CRM, fremsendelse af tilbud samt ordreregistrering. Dette vil være en stor del af det daglige arbejde.
 • Du vil over tid også blive uddannet i vores nøgleprodukter, således at du vil være i stand til at yde vores stamkunder produktteknisk rådgivning i forbindelse med salgsprocessen.
 • Du vil af og til deltage i kundemøder sammen med Account Managers.
GlobalConnect A/S
Modstrøm Danmark A/S
Danmarks første uafhængige og klimavenlige elselskab søger kompetente salgskonsulenter!

Modstrøm Danmark A/S

Din nye arbejdsplads ligger på Islands Brygge i København, lige ud til vandet. Din opgave bliver at ringe ud til private personer eller virksomheder i hele Danmark og sælge Modstrøms fordelagtige energiaftale.

Du vil blive ansat i Modstrøms succesfulde salgsafdeling, hvor vi tilbyder energirådgivning til virksomheder såvel som private personer. Vi hjælper vores kunder med at reducere deres energiforbrug, og vi er med til at sikre den grønne omstilling i Danmark. Du vil få en stærk organisation i ryggen, som vil støtte dig i din udvikling, og som hjælper dig godt på vej mod succes.

Du får selvfølgelig en grundig oplæring i organisationen og vores produkter, før du starter med at ringe ud. Det er vigtigt, at du er godt klædt på til samtalen, så du hurtigt kan få salg og succes.

Modstrøm Danmark A/S
Vektus A/SSalgssupporter til B2B-løsningssalg

Vektus A/S, Aarhus eller Måløv

Har du lyst til at arbejde i ét af de mest erfarne og ambitiøse Microsoft Dynamics 365 Business Central-konsulenthuse i Danmark. Så søger vi lige nu en salgssupporter til kontoret i enten Måløv eller Aarhus.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de sælgere, der befinder sig ”i marken” – hos emner og kunder. Du skal tage dig af en del af det administrative salgsarbejde, som tilbudsskrivning og opfølgning. Samtidig skal du kunne lide at tale i telefon med kunder og emner.

En del af dine arbejdsopgaver bliver at følge op på både de henvendelser og kontakter, som vi allerede har registreret i vores system, og dem som vi løbende får ind. Du vil få oplæring i de produkter og ydelser vi sælger.

KILROY International A/SVi søger en dygtig sælger til vores grupperejseafdeling

KILROY International A/S, Holstebro, København, Odense og Aarhus

Brænder du for at rejse, og får du et kick af at levere resultater, så har du mulighed for at blive en del af vores salgsteam for grupperejser i KILROY.

I KILROYs afdeling for grupperejser fokuserer vi på uddannelsessektoren, og vi er specialiserede i at sammensætte de bedste rejseprogrammer når studieturen skal arrangeres. Vi sætter en ære i at skabe rejseoplevelser, som matcher både undervisernes og elevernes faglige ønsker og behov.

Der vil være opgaver inden for nysalg såvel som tilbagevendende kunder. Du opbygger en portefølje af egne kunder som du får ansvaret for at udvikle, og arbejdet strækker sig derfor over hele kunderejsen for at sikre en god kundeoplevelse.

Gem
GF Forsikring
Forsikringsrådgiver til GF Nordsjælland/Storkøbenhavn

GF Forsikring

 • Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt og medlemsejet forsikringsselskab tæt på medlemmerne, og vil du have en alsidig hverdag i et professionelt team?
 • Har du lyst til at sælge pr. telefon, men også have personlige medlemsmøder på kontoret?
 • Vil det være et plus for dig, at du kan deltage i medlemsarrangementer og derigennem skabe salg via relationer?

Som forsikringsrådgiver hos os, får du ansvaret for at sælge til og rådgive nye og eksisterende medlemmer. Kontakten til medlemmerne foregår primært via telefon, mail, webmøder, og du får også mulighed for at holde møder med nye potentielle medlemmer på vores kontor.

GF Forsikring
Neupart A/SAccount Executive til IT-sikkerhed

Neupart A/S, Søborg

Vi søger en Account Executive der kan give vores kunder den opmærksomhed de fortjener...

Hos Neupart udvikler og sælger vi et effektivt SaaS-værktøj til ledelse af informationssikkerhed. Med en overflod af specifikt content og automatiseret compliance planlægning hjælper vi vores kunder hurtigere i mål med de mange compliance krav der i dag stilles til IT-sikkerhed og GDPR. Vi har været ledende på det nordiske marked siden 2002, og har hjulpet mere end 10.000 informationsikkerhedsprofessionelle i +30 lande. Og nu er vi klar med en helt ny platform.

Derfor søger vi flere kolleger på forskellige områder, så vi kan hjælpe vores kunder til endnu bedre oplevelser, og til det søger vi nu endnu en Account Executive. Du skal indgå i det team der supporterer den danske kundeportefølje og fortsat sikre at vores kunder får maksimalt udbytte af vores løsninger.

YouSeeSalgskonsulent til YouSee Butik i Silkeborg

YouSee

Hverdagen i butik er helt speciel, ja faktisk vil du aldrig opleve to dage, der er ens. Som salgsrådgiver i YouSee er du netop vores ansigt udadtil, hvor du vil møde kunderne i øjenhøjde.

Hos YouSee giver vi dig mulighed for at starte en karriere i Danmarks største televirksomhed, der kan tage dig langt - det eneste der sætter grænserne, er dine ambitioner og din indsats.

Du skal kunne trives med at udfordre status quo og lytte til forskellige holdninger, og hvis du ser en mulighed for at gøre tingene bedre, skal du gribe den! Du skal som en del af Nuuday vægte teamets succes højere end din egen. Vi samarbejder og hjælper hinanden, når det virkelig gælder!

Gem
Lyreco Danmark A/S
Strategic International Account Manager

Lyreco Danmark A/S

An exciting opportunity has arisen for an International Account Manager to join the Lyreco Team and we are now looking for a strategic and analytical account manager for our international business!

Lyreco Danmark A/S

Your new role is to achieve the targets set by Lyreco for managing and developing the sales, profitability, and contractual compliance throughout all subsidiaries of an agreed portfolio of SCAN led International customers, with an average annual spend of €1m and:

 • Retaining Existing Customers
 • Broadening Trading with Existing Customers
 • Deliver Sales and Margin Targets.
Syntegon Technology A/SInternational Area Sales Manager, Scandinavia

Syntegon Technology A/S, Vallensbæk

In order to expand our existing sales team in Copenhagen, we are now searching for a top motivated international sales manager for the Scandinavian market within the Pharma industry.

The main task is to strengthen the company’s leading position in the field of technology for the pharmaceutical and medical industry Scandinavia. In this position, you will gain an independent field of responsibility in collaboration with the Global organization. You will set the goals and strategic initiatives to obtain increased sales to existing and new customers.

Syntegon Technology A/S

We expect that you have experience with the different stages in sales projects and have achieved independent documented results of your sales abilities. Furthermore, you understand the complexity of solution selling. As a person, you are outgoing and prefer direct customer contact.

Syntegon Technology A/S
AktivPersonale A/SEnergisk Salgskonsulent/Sygeplejerske/Diætist

AktivPersonale A/S søger for vores kunde Kirstine Hardam A/S

Er du uddannet sygeplejerske og diætist? – og brænder du for salg, service, rådgivning og for at kunne hjælpe andre?

Så tilbyder vi nu en særdeles attraktiv stilling hos Kirstine Hardam A/S hvor du vil få meget stor frihed under ansvar - og hvor du kommer til at arbejde meget selvstændigt. Endvidere vil der være meget stor mulighed for både faglig og personlig udvikling. Der tilbydes en attraktiv lønpakke som forhandles individuelt efter kvalifikationer, fri bil og telefon samt en spændende virksomhed med en stærk historik og stærke værdier

Med reference til virksomhedens direktør og produktspecialist, får du ansvaret for selvstændigt at varetage en stor del af vort salg og rådgivning, på primært ERNÆRINGS – produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

YouSeeYouSee søger kunderådgivere til vores kundecenter i Århus

YouSee, Tranbjerg

Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg?

Som kunderådgiver hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil yde support, salg og kundeservice til vores kunder. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.

Du er den idelle til jobbet, hvis du:

 • kan sikre at problemer bliver afhjulpet og løsninger fundet
 • kan give vores kunder en god oplevelse, når de ringer til os
 • vil præstere dit allerbedste for at sælge - eller lære det
Gem
Sika Footwear A/S
Visuel merchandiser med salgstalent

Sika Footwear A/S

Måske dit første job på landevejen?

Er du frisk fra morgenstunden og i stand til at begejstre andre, så er det måske dig, vi søger til et job som visuel merchandiser ude hos vores forhandlere.

Du vil i dagligdagen have mange kontaktflader, og aktiviteter starter ofte allerede fra kl. 7, hvorfor det kræver et højt energiniveau. Aktiviteterne foregår hos forskellige forhandlere i Jylland/på Fyn.

Vi står klar med et fantastisk setup af gode kollegaer, stærke produkter indenfor sikkerhedsfodtøj og kan tilbyde en alsidig og actionfyldt hverdag, hvor du bliver et vigtigt teammedlem sammen med vores salgskonsulenter.

Sika Footwear A/S
APCOA PARKING Danmark A/S
Account manager

APCOA PARKING Danmark A/S, Taastrup

Har du B2B salgserfaring, vindermentalitet, er ambitiøs og motiveres du af at opbygge stærke relationer? Brænder du derudover for det gode købmandskab, og har ambitioner om at få ansvar i en virksomhed, der er på en spændende og innovativ rejse?

Passer dette på dig? Kan du se dig selv i en travl og omskiftelig hverdag, og har du lyst til at være en del af en fremtidsorienteret virksomhed med store ambitioner, så skal du være vores nye Account Manager!

Det primære fokus vil være salg af Urban Hubs konceptet til vores store B2B kunder, og det daglige salgsarbejde vil foregå via telefon, e-mail, branchearrangementer og fysiske kundemøder.

Nogle af dine ansvarsområder som Account Manager vil være:

 • Udbygning og vedligeholdelse af kundeporteføljen
 • Salg af Urban Hubs konceptet
 • Opbygning og vedligeholdelse af salgspipeline med partnere
 • Indgåelse af kontraktuelle aftaler med B2B kunder
APCOA PARKING Danmark A/S
Kvik A/SKVIK RANDERS SØGER BRANCHEERFAREN SÆLGER

Kvik A/S

Hos KVIK Randers er missionen klar: At sælge dansk design indenfor køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af indsigt og kreativitet opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
Monjasa
Senior Trader, Fredericia

Monjasa

Are you an experienced Trader who would like to develop a rewarding career in a global organisation with a strong entrepreneurial spirit? At a professional workplace as well as a learning and social playground where you have the potential to influence the direction of the company with your ideas and aspirations? If so, we would love to set sail with you on an exciting journey together!

Monjasa

As a Senior Trader, you will be part of our main engine that propels the Monjasa business. You add value to the supply chain that facilitates global trade by seeking original solutions for our business partners. Equipped with the right skillsets, knowledge and expertise, you will influence the direction of Monjasa and support in solidifying our strong position in the market as both a physical supplier as well as our back-to-back trading activities. You are on a constant lookout for new business opportunities and to solidify current business.

Monjasa
Verisure
Customer Service Agent til Verisure

Verisure, Glostrup

Er du en ambitiøs, energisk og kundeorienteret Customer Service Agent, som er klar til at yde den bedste service, har sans for den gode kundeoplevelse samt salg og vil være med til at sætte standarden i Nordens førende alarmvirksomhed?

Verisure A/S søger lige nu en dygtig og engageret Customer Service Agent til opstart hurtigst muligt.

Som vores nye Customer Service Agent bliver din fornemmeste opgave at håndtere indgående telefonopkald og mails fra kunder. Derudover skal du med din adfærd sikre en god kundeoplevelse hver gang kunderne ringer, da det skal sikre, at vi fortsat har de tryggeste og gladeste kunder i Danmark.

Verisure
Gem
Haribo Lakrids A/SHARIBO søger salgskonsulent til København

Haribo Lakrids A/S

Vi er på udkig efter en kollega, som vil arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og holdånd er en del af en travl hverdag og en stræben efter at være nr. 1 på konfekturemarkedet.

Du bliver ansvarlig for at udvikle kunderelationer, så vores brands altid er top of mind hos vores kunder, og at dit distrikt altid performer optimalt.

Som salgskonsulent får du ansvaret for:

 • At efterleve Haribo Lakrids værdisæt og gå foran som det gode eksempel i https://haribo.easycruit.com/files/fallback_banner.jpghele salgsorganisationen.
 • Udvikling af kategorien hos dine kunder, så vi opnår vores ambitiøse målsætninger for vores position for på markedet.
SearchKompagnietAccount Manager – clinical diagnostic solutions

SearchKompagniet recruiting on behalf of bioMérieux ApS in Denmark & South of Sweden

 • Do you want to be part of a world leader with state-of-the-art products?
 • Team based sales and support from skilled experts
 • Broad product portfolio within Microbiology and Molecular Biology

To support the further growth and to continue bioMérieux’ success on the Danish market and in the South of Sweden, we are looking for an Account Manager to join the Nordic team. You will be responsible for sales of a broad product portfolio of diagnostics solutions within the field of microbiology and molecular biology.

Some of your key tasks

 • Initiate, develop and maintain relations at all levels with your customers in the laboratory
 • Manage the entire sales process and define, communicate and follow up on actions to be carried out with the support of internal experts
 • Act as the main contact person for customers in DK and the South of Sweden