38 job ads

Your search

Filter your search

Category

38 job ads

Save
Compass Group Danmark A/S

Bid Manager – design de vindende tilbud

København S
  • Vil du have en central rolle i den kommercielle afdeling og være med til at sætte kursen for vores udbudsprocesser?
  • Kan du koordinere og tage styring for komplekse kommercielle projekter som del af et større kommercielt team?
  • Og er du kreativ og nytænkende med stærke kommunikative evner?

Du skal sikre, at vi sammensætter kreative FM-løsninger, der er tilpasset hver enkelt kunde og deres unikke behov. Det bliver din primære opgave at tage ansvar for tilbudsprocessen fra start til slut – selvfølgelig altid med afsæt i Compass Groups overordnede strategi og i samarbejde med resten af teamet.

Compass Group Danmark A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
ISS Facility Services A/S

Vi søger en Eventkoordinator til vores kunde i Ørestaden

Er du en engageret og struktureret eventkoordinator, som brænder for at levere høj service og skabe uforglemmelige oplevelser? Så er du måske den nye kollega, vi søger til ISS i Ørestaden!

Watch video about ISS Facility Services A/S as a workplace

Vi ansætter en dygtig eventkoordinator til at varetage arrangementer for vores store kunde i Ørestaden. Selvom din primære arbejdsplads vil være i København, vil du også supportere vores kontorer i Aarhus og Esbjerg.

Du skal som Eventkoordinator fokusere på et højt serviceniveau overfor alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Du skal have kendskab til og dialog med husets leverandører og samarbejdspartnere. Du skal koordinere events på lokationen i Ørestad herunder interne, offentlige samt eksterne arrangementer.

ISS Facility Services A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Home workplace possible

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Save
Xellia Pharmaceuticals ApS

Senior communications advisor to Xellia Pharmaceuticals

Copenhagen

Would you like to contribute to a leading developer, manufacturer, and supplier of life-saving anti-infectives? Would you like to shape communication strategies that drive fact-based, transparent decision-making at the highest level? And are you as comfortable with executing on those plans as you are making them?

As a valued member of a small team, you will be expected to excel independently, thriving in delivering comprehensive communications plans and strategies encompassing key messaging, statements, Q&A and press releases and, at the same time, not shying away from writing articles for the intranet and producing content for our social media.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Check the job satisfaction:
Published:
Save
JS Danmark A/S

Account Manager

Home workplace

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Save
Elgiganten A/S

CRM & Loyalty Specialist hos Elgiganten

København S

Trives du med at skrive tekster? Er du motiveret af at formidle de rigtige budskaber og produkter på det rigtige tidspunkt? Tøver du ikke, når det kommer til at arbejde med segmenter? Så er du måske vores næste CRM & Loyalty specialist!

Sammen med den lokale eCom- og marketingafdeling vil du sikre, at Elgiganten kommunikerer effektivt efter fælles standarder og best practices. Derudover vil du optimere kundeengagement og integrere 1-til-1-aktiviteter med andre markedsføringsinitiativer. Du kommer også til at være ansvarlig for at planlægge og udføre al lokal kommunikation inden for CRM, herunder koordinering af nordisk planlagt CRM-kommunikation.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Home workplace

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Save
Sundhedsstyrelsen

Erfaren kommunikations- og presserådgiver med fokus på forebyggelse til Sundhedsstyrelsen

København S

Brænder du for at være med til at løse nogle af de store udfordringer, sundhedsområdet står over for i fremtiden?

Vi leder efter en kommunikationsrådgiver med solid erfaring i at drive både intern og ekstern kommunikation og producere indhold af høj kvalitet.

Du kommer blandt andet til at udvikle kampagner, der skal forebygge danskernes brug af rusmidler og tobak, motivere dem til at røre sig mere og fremme deres mentale sundhed.

Save
Eventyrcykler ApS

Fremvisning af el-ladcykler

København S

Er du passioneret omkring cykler og kundeservice? EventyrCykler, en førende forhandler af el-ladcykler, søger energiske weekend-sælgere til vores showroom i København. Din hovedopgave bliver at fremvise vores topmoderne el-ladcykler, give detaljeret produktinformation og tilbyde prøveture for at sikre kunderne den bedste oplevelse.

Vi tilbyder:

  • Grundig oplæring i vores butik i Odense over fem dage, hvor vi dækker alle udgifter til transport, kost og logi.
  • Attraktiv lønpakke med mulighed for provision.
  • Et dynamisk arbejdsmiljø med stor selvstændighed.
Save
OMBOLD

Idrætskonsulent til nyt projekt og understøttelse af sekretariatet

København S

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for udsatte mennesker gennem fællesskaber, hvor idrætten er omdrejningspunktet? Har du samtidig mod på at udvikle på vores nye idrætsgrene, rekruttere spillere og institutioner til vores nye idrætstilbud?

Stillingen har to ben. Det betyder helt konkret, at cirka 20 timer om ugen skal bruges i et nyt projekt, hvor vi skal udvide OMBOLDs aktiviteter med nye sportsgrene. De resterende 17 timer skal bruges på at understøtte sekretariatets generelle arbejde.

KL
Save
KL

Pressekonsulent til KL (Barselsvikariat 2024/2025)

København

Vi søger en pressekonsulent til KL’s presseteam i 15 måneder, som har lyst til at være med til at løfte interessevaretagelsen for landets 98 kommuner.

Som pressekonsulent i KL har man noget at se til. Det ene øjeblik svarer man på spørgsmål fra journalister om alt fra folkeskoler, børnehaver og ældrepleje til klimatilpasning, botilbud og kommunernes økonomi. Det næste øjeblik liner man op til, at en af vores politikere skal live på News eller lave et længere interview til et fagblad.

Tempoet er højt, vi har det sjovt – og så er vi med til at hjælpe kommunerne med at skabe rammerne om vores hverdag.

KL
Save
Bygma

Sælger København Trælast ekspedition

København S

Watch video about Bygma as a workplace

Vi søger en sælger til vores trælast i Bygma København, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Bygma
Check the job satisfaction:
Published:
Roi Rekrytering recruiting on behalf of Mars Nordics
Save
Roi Rekrytering

Key Account/Customer Development Management

Copenhagen

The purpose of the PSR Key Account Manager is to build a strong win-win relationships with their designated accounts, to execute the Royal Canin strategy and deliver growth and profitability targets. The jobholder will own the category growth agenda within own customer scope and significantly contribute to ensuring the premium representation of the Royal Canin brand.

What will be your key responsibilities?

  • Customer & Channel Leadership
  • Full ownership of selected PSR customers across Nordics
  • Activity/promotion plans in line with Royal Canin brand, category and channel strategies.
Save
Bygma

Sælger til projektsalgsafdelingen i Bygma København

København S

Watch video about Bygma as a workplace

Vi søger en sælger til vores projektsalgsafdeling i Bygma København, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Din opgave er salgsarbejde målrettet større entreprenør- og byggevirksomheder. Du planlægger selv din hverdag og arbejder både med tilbud, ordrer og generel service over for vores kunder.

Bygma
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Læger Uden Grænser (MSF)

Partnership Relation Officer

København S

Brænder du for at være med til at gøre en forskel for nogle af verdens udsatte mennesker og arbejde med erhvervspartnerskaber og konceptuelle samarbejder?

Vi søger en ny kollega til vores partnerskabsteam i fundraisingafdelingen, som aktivt vil arbejde for at udvide vores portefølje af engagerede virksomheder samt styrke relationerne til vores eksisterende og værdifulde erhvervspartnere og virksomhedsdonorer i major-kategorien.

Stillingen er en fuldtidsstilling med stor fleksibilitet i, hvordan du tilrettelægger dit arbejde, herunder mulighed for både hjemmearbejdsdage og daglig gang på vores kontor på Amager i København.

Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS

Customer Shopper Manager (Interim 12 months)

København S

Brinner du för kategoriutveckling och motiveras av att bygga starka kundrelationer?

En Customer Shopper Manager hos JDE arbetar för tillväxt i kaffekategorin såväl internt som externt tillsammans med våra kunder.

En del av rollen innebär analys och aktiviteter kopplat till klassiskt category management arbete. En lika stor del handlar om att bygga starka relationer med våra kunder.

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att lära och utvecklas i ett spännande internationellt snabbväxande företag.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
BRAX

Sales Assistant (m/f/d) Scandinavia

Copenhagen

As a Sales Assistant Scandinavia, you will be responsible for a structured and smooth ordering process for our customers, process pre-order contracts, monitor delivery and ensure sustainable and targeted communication with the relevant interfaces.

You can look forward to:

  • You will be part of our dedicated international sales team that is looking forward to you and your expertise.
  • You will have the opportunity to join a growing company at a very interesting time and travel around Denmark.
BRAX
Save
Telia Danmark

Vi søger det skarpeste salgstalent!

København S

Har du talent for salg, bliver du motiveret af ambitiøse mål og har en klar vindermentalitet?

Som sælger i Telias outbound-team, ringer du til eksisterende og potentielle Teliakunder og gennem verdensklasse salgsrådgivning, går du efter at få salget hjem.

Vi tilbyder naturligvis alt det klassiske: God grundløn, pension, fritvalgskonto, helbredssikring, frokostordning, medarbejderrabatter, sociale arrangementer, fredagsbar osv.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
PostNord Danmark

Er du PostNords nye pressechef og talsperson?

København S

Vi du være med til at forme og formidle PostNords budskaber til omverdenen og vores kunder?

Hos PostNord leder vi efter en dygtig kommunikationsprofil, som både kan rådgive PostNords ledelse i forhold til ekstern kommunikation og presse, og som evner at bringe sig selv i spil som et af PostNords ansigter udadtil.

Du bliver en del af et team, med kompetente kollegaer og en arbejdsplads med højt til loftet og fleksibilitet bl.a. i forhold til hjemmearbejde.

Save
DR Byen

DR Koncerthuset søger kollega til booking, formatudvikling og indholdspartnerskaber

København S

DR Koncerthusets kommercielle team laver de arrangementer, der ikke er med DR’s egne kor og orkestre – og i dette område søger vi nu en kreativ og forretningsudviklende kollega, som i samarbejde med husets bookingansvarlige kan videreudvikle vores profil og forretning gennem stærke bookinger, indholdspartnerskaber, fokus på formatudvikling og nye målgrupper.

Du får en central position i huset og kommer til at arbejde tæt sammen med både kunstneriske og kommercielle profiler.

Check the job satisfaction:
Published:

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV