15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Guldbrandsen & Lythje ApS recruiting on behalf of CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

CBRE Global Workplace Solutions (GWS) in Denmark is on the look out for a new Commercial Director with a focus on contracts and negotiations

Copenhagen

Are you a skilled and experienced relation builder and contract negotiator? Are you ready to lead a team of dynamic Legal Managers where you have the possibility to improve our business further through optimal contracts for both CBRE and our customers? Join CBRE Global Workplace Solutions as our new Commercial Director in Copenhagen reporting to the Managing Director and functional line to Global Head of Commercial.

In your role as Commercial Director, you will be at the forefront of counseling your colleagues and helping them executing optimal negotiations and contracts with our customers.

Copenhagen Malmö Port

Operations Technician

København S

Se video om Copenhagen Malmö Port som arbejdsplads

Vil du være med til at fremme Københavns pulserende infrastruktur og levere service af høj kvalitet til vores etablerede samarbejdspartnere?

Vi søger en flittig Operations Technician, der kan bidrage til at holde vores infrastruktur i topform i hjertet af København. Du bliver en nøgleperson i vores team, hvor du får ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af vores tekniske anlæg og bygninger.

Copenhagen Malmö Port
Københavns Kommune

Erfaren projektleder med god energi til Teknik- og Miljøforvaltningen

København S

Erfaren projektleder – vil du være med til at udvikle et grønt, cykelvenligt og trafiksikkert København?

Som erfaren projektleder i Cykel og Vej er du med til at udvikle og realisere projekter med udbud, kontraktstyring af rådgivere og entreprenører ved anlæg samt kommunikation med borgere og politikere.

Du har mulighed for at arbejde med hele mobilitetsområdet – fra idé til realisering af et konkret anlægsprojekt, og med fx prissætning og periodisering af anlæg i budgetnotater til politikerne, foranalyser og anlægsprogrammer.

Gem
HOFOR

Projektleder til Danmarks største vandværk

København S

Kom med på rejsen, når HOFOR opfører fremtidens topmoderne super-vandværker.

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Som projektleder får du et alsidigt og interessant job, hvor du er ansvarlig for, at opgaven løses med HOFORs samlede interesser for øje. Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at:

  • Være med i projekterne helt fra den tidlige analyse- og skitsefase og til idriftsættelse
  • Kontraktstyring for at sikre overholdelse af aftalerne med vores samarbejdspartnere
HOFOR
Gem
HOFOR

Projektleder til grønne regnbede

København S

Se video om HOFOR som arbejdspladsVil du være med til at sikre og forskønne villavejene i Storkøbenhavn ved, at vi håndterer hverdagsregnen på en ny måde?

Som projektleder vil du få det samlede ansvar for ledelsen af to til tre projekter gennem faserne projektering, udførelse og afslutning. I hvert projekt samarbejdes med en grundejerforening, hvor vi har et fælles ønske om at etablere regnbede, der kan håndtere hverdagsregn. En del af processen med grundejerforeningerne indeholder ind imellem informationsmøder - nogle gange også aftenmøder.

HOFOR
Gem
HOFOR

Klimainteresseret ingeniør med anlægsteknisk flair

København S

Se video om HOFOR som arbejdspladsKan du rådgive i tekniske spørgsmål om afløb og klimatilpasning?

Til hovedstadens skybrudssikring har vi brug dig, der kan rådgive vores projektledere om afløbstekniske spørgsmål. Således spiller du en afgørende rolle i den massive investering inden for klimatilpasning.

Du bliver rådgiver og ekspert i et stort antal anlægsprojekter, der vedrører regnvandsseparering, bassinløsninger (åbne som lukkede) og afløbssystemet generelt.

HOFOR
ISS Facility Services A/S

Vi søger en Projektleder med byggeteknisk baggrund og solide kommunikationsevner til Ørestaden

Brænder du for projektledelse, og vil du gerne spille en central rolle i implementeringen af teknisk data? Ønsker du at bidrage til at levere markedets bedste serviceoplevelser til vores kunde? Og drømmer du om at opbygge karriere i én af Danmarks største virksomheder?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Vi søger lige nu en velfunderet Projektleder med erfaring indenfor byggeteknisk projektledelse til en stor og attraktiv kunde beliggende i Ørestaden. Som Projektleder hos os vil du indgå i et højt kvalificeret team, der arbejder på at imødekomme kundens behov inden for projektleverancer, udarbejdelse af datarapporter, data-drevet drift og udformning af SOP'er i tæt samarbejde med både kunden og dine kollegaer.

ISS Facility Services A/S
SYSTRA Danmark

BIM Lead - Digital Engineering

København S

Er du klar til at lede vejen inden for digital engineering og BIM?

Som BIM lead skal du koordinere vores anvendelse af BIM og CAD på store komplekse anlægsprojekter. Dine primære opgaver vil være:

Projektkoordinering: Du vil koordinere IKT for forskellige anlægsprojekter, sikre effektiv udvikling og implementering af BIM, samt vedligeholde vores standarder.

BIM Udvikling: Din rolle vil være afgørende for at forstå og tackle udfordringer i projekterne og sikre, at vores team kommunikerer og implementerer de mest effektive løsninger.

SYSTRA Danmark
Gem
HOFOR

Projektleder til store byudviklingsprojekter

København

Som projektleder får du er alsidigt og interessant job, hvor du er ansvarlig for at, opgaven løses med HOFORs samlede interesser for øje.

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at:

  • Være med i projekterne helt fra den tidlige analyse- og skitsefase og til idriftsættelse
  • Kontraktstyring for at sikre overholdelse af byggemodningsaftalen med eksterne byudviklere
  • Løbende dialog og samarbejde med interne og eksterne interessenter
HOFOR
Bravida Danmark A/S

Tværfaglig projektleder Energy Management

København S

Brænder du for Energy Management? Og ønsker en central rolle i implementeringen af energioptimerende løsninger hos vores kunder og samtidig have ansvar for tværfaglige projekter? Har du stærke kompetencer inden for energi og analyse – både i forhold til analyse og drift?

Du bliver ansvarlig for energiprojekter, lige fra idé til modningsfase og helt frem til implementeringen. Du skal derfor besidde evnen til at være innovativ og være bekendt med eller nysgerrig på de nyeste teknologier på markedet.

Bravida Danmark A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Rambøll

Market Director, Major Projects East - Buildings

Copenhagen

Se video om Rambøll som arbejdsplads

Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with clients, partners, and key stakeholders in the Buildings domain?

You will oversee the Major Projects within the East Buildings market and drive client engagement, sales initiatives, and activities in the Copenhagen area.

Rambøll

BIM/ICT Manger for Water & Energy Infrastructure

København S

Join our Civil & Process Engineering Team at Sweco Energy where we are dedicated to design and deliver high-quality water and energy infrastructure projects.

Indrykket:

Erfaren ingeniør inden for tunnel og anlægskonstruktioner

København S

Er du erfaren ingeniør og har du lyst til at arbejde med tunnel og anlægskonstruktioner og blive en del af vores division Infrastruktur,...

Indrykket:

Senior Structural Engineer/Specialist for Water & Energy Infrastructure

København S

Join our Civil & Process Engineering Team at Sweco Energy where we are dedicated to design and deliver high-quality water and energy infrastructure projects.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV