5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Rambøll

Market Director, Major Projects East - Buildings

Copenhagen

Se video om Rambøll som arbejdsplads

Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with clients, partners, and key stakeholders in the Buildings domain?

You will oversee the Major Projects within the East Buildings market and drive client engagement, sales initiatives, and activities in the Copenhagen area.

Rambøll
Realmæglerne Amager

Ejendomsmægler med lederpotentiale

København S

Er du en dygtig ejendomsmægler/sælger – og er du klar til at tage skridtet videre op ad karrierestigen?

Hos RealMæglerne får du både rare kolleger og en god løn i en landsdækkende mæglerkæde i fremgang. Så hvis du har lyst til at blive en del af en succes og et vinderteam, så har vi drømmejobbet til dig her.

Hos RealMæglerne er vi i fremgang, og det er vi på grund af vores dygtige kolleger, der hver dag hjælper vores kunder med at realisere deres boligdrømme – hvad end de leder efter villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidsbolig eller noget helt fjerde.

Gem
Bygma

Sælger til Bygma København

København S

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje.

Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

Bygma
Killnoise ApS
Gem

Eventsælger ved Judas Priest, 26. juni

København S

Elsker du koncert miljøet og møde nye mennesker og tjene penge?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV