10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Lederne

HR-konsulent (barselsvikariat)

København S

Se video om Lederne som arbejdspladsVil du være en del af en ambitiøs organisation, der hver dag skaber værdi for vores mere end 135.000 medlemmer? Har du HR-administration til fingerspidserne, er god til at holde overblikket og samtidig styr på detaljerne?

Vi er en særdeles attraktiv arbejdsplads med gode kollegaer og en kultur, der er præget af høj faglighed, hjælpsomhed og plads til diversitet.

Vikariatet vil som minimum have en varighed på 10 måneder

Lederne
Moment søger for Teleperformance Danmark A/S
Gem

HR Manager

København

Har du bred erfaring med HR-relaterede opgaver, og går du til dine arbejdsopgaver med en positiv indstilling? Så kan Teleperformance være det rette sted for dig!

Som HR Manager hos Teleperformance, får du mulighed for at varetage en lang række HR-relaterede opgaver i en dynamisk hverdag. Du vil være HR-ansvarlig på lokationen i Danmark og din fornemmeste opgave vil være at sparre med ledere m.fl. og levere generel HR-support i forskellige afskygninger.

Du vil arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kollegaer på lokationen, hvor du vil opleve en uformel arbejdskultur med fokus på samarbejde og trivsel.

Gem
Konsulenthuset ballisager A/S

Leder til HR Rekruttering og Onboarding

København

Leder du efter en mulighed, hvor der er plads til at forfølge de store ideer, plads til at realisere de planlagte strategier og plads til, at du sætter retningen for et nyetableret og fagligt dygtigt team? Så har vi både muligheden og pladsen til dig.

Vi har allerede sat en del af holdet, men vi har planer om at udvide med mange nye stillinger på tværs af organisationen i den kommende tid. Vores opgave- og projektportefølje vokser, og vi er i fuld gang med omlægningen af energi- og forsyningssektoren til mere bæredygtige løsninger og klimasikring. Skal du være med?

King Food Danmark A/S

Head of HR – Denmark & Sweden

Copenhagen

Burger King Denmark and Sweden is looking for an experienced Head of HR. You will play a vital role in supporting the Swedish and Danish markets to set and achieve their goal and milestones.

Responsibilities

  • Be a part of the Senior Management team and set the People & Culture agenda for both markets.
  • Develop and implement HR initiatives aligned with Burger King's objectives, including setting clear goals and milestones.
King Food Danmark A/S
Burger King Scandinavia

Training Manager – Denmark & Sweden

København S

We're looking for a driven Training Manager to join us and look after the training activities for Sweden and Denmark.

In this role, you will develop and implement immersive and transformative training programs that drive the capability of restaurant teams, enable them to excel in their roles, provide world-class customer experience, and drive the growth of the market.

We offer a great career opportunity in a solid international organization with growth ambitions.

Burger King Scandinavia
Gem
IUNO

Juridisk assistent i HR-jura

København S

Se video om IUNO som arbejdsplads

Du får masser af udfordringer, mulighed for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer og så får du blandt andet en del af ansvaret for, at vores opgaver bliver fuldt helt til dørs – hver gang!

Det er en fuldtidsstilling med selvstændige ansvarsområder, som vil give dig et indblik i IUNO og advokatbranchen helt generelt.

IUNO
Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

CBRE Global Work Solutions søger en ansvarlig partner for Talent Acquisition til deres Facility Management (FM) division

København

Vil du være ansvarlig for Talent Acquisition hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS) i Danmark og være med til at understøtte FM forretningen? Hvis du har mange års erfaring fra rekruttering og search og en samarbejdsorienteret profil, der samtidig er en skarp relationsskaber – så er det dig, vi er på udkig efter…

Som vores nye Talent Acquisition Partner bliver du ansvarlig for vores rekrutteringer og talentpool i Danmark fra identificering af det rette talent til udvikling, fastholdelse og exits.

Gem
StudentConsulting

HR-manager søges til global virksomhed i København

København S

Har du erfaring med HR-opgaver og er du klar til en spændende udfordring?

Indrykket:
Hentet fra StudentConsulting
Gem
StudentConsulting

HR-manager søges til global virksomhed i København

København S

Har du erfaring med HR-opgaver og er du klar til en spændende udfordring?

Indrykket:
Hentet fra StudentConsulting

HR-konsulent (fuldmægtig) til HR og Arbejdsmiljø

København S

Er du interesseret i at beskæftige dig med opgaver fra hele HR-paletten, herunder rekruttering, ledelsessparring og organisations- og kompetenceudvikling?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV