19 jobannoncer matcher din søgning 19 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
OMBOLD

Frivillig- og stævnekoordinator til barselsvikariat

København S

Vil du koordinere AsfaltLigaen, de udsattes svar på Superligaen?

OMBOLD er er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for mennesker i udsatte positioner; det kan fx være mennesker, der kæmper med misbrug, hjemløshed og/eller psykisk sårbarhed.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at facilitere AsfaltLigaen i København, herunder rekruttering og dokumentation, samt at koordinere og rekruttere frivillige til afvikling af OMBOLDs arrangementer.

Telia Danmark

Product manager, mobile offerings, B2B Product Management

Copenhagen

As Product Manager for mobile offering, you lead both cooperation with customers and partners and the offer and product development in Denmark, to ensure that we constantly deliver an excellent customer experience within commercial offers in the B2B segment.

As Product Manager, you ensure the relationship with the business units and support functions as well as internal partners in the IT organization.

Sundhedsstyrelsen

Kommunikationskonsulent med blik for sociale medier (barselsvikariat)

København S

I et konstant foranderligt medielandskab leder vi efter en kommunikationskonsulent, der tænker på tværs af kanaler, og som kan producere visuelt indhold til vores mange sociale platforme.

Du vil blive en del af en travl og ambitiøs kommunikationsenhed på 18 medarbejdere med ansvaret for intern og ekstern kommunikation, herunder presse, kampagner, sociale medier, grafik, hjemmeside og strategisk kommunikation.

Vi har en uformel omgangstone, sætter pris på gode grin og godt humør, og vi har fokus på, at der er god balance mellem arbejds- og familieliv.

Skattestyrelsen

Engagerede medarbejdere til alsidigt kommunikationskontor

København S

Kan du understøtte kommunikationen om Skattestyrelsen som arbejdsplads levende og ligefremt til vores medarbejdere og potentielle medarbejdere?

I Intern Kommunikation, Kultur og Brand har vi til opgave at være bindeled mellem topledelsen og organisationen. I samarbejde med dine nye kolleger kommer du bl.a. til at:

  • understøtte vores digitale kommunikation på vores karrieresite, intranet, den visuelle kommunikation i præsentationer m.m.
  • udarbejde kommunikationsplaner og understøtte organisationen med kommunikationsrådgivning
  • understøtte og udvikle brug af data i udformningen og evalueringen af kontorets kommunikationsindsatser
Skattestyrelsen
Læger Uden Grænser (MSF)

Digital Marketing Officer

København S

Vil du bruge din ekspertise i digital markedsføring til at gøre en forskel for verdens mest udsatte mennesker?

Hos Læger uden Grænser søger vi en ny kollega med stærke kompetencer inden for digital marketing til vores fundraising-afdeling. Du bliver ansvarlig for indkøb, håndtering og optimering af vores digitale markedsføring og er med til at sikre indtægter til vores arbejde med at redde liv.

Stillingen er en fuldtidsstilling med stor fleksibilitet i, hvordan du tilrettelægger dit arbejde, herunder mulighed for både hjemmearbejdsdage og daglig gang på vores kontor på Amager i København.

Gem
Rambøll

Market Director, Major Projects East - Buildings

Copenhagen

Se video om Rambøll som arbejdsplads

Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with clients, partners, and key stakeholders in the Buildings domain?

You will oversee the Major Projects within the East Buildings market and drive client engagement, sales initiatives, and activities in the Copenhagen area.

Rambøll
Realmæglerne Amager

Ejendomsmægler med lederpotentiale

København S

Er du en dygtig ejendomsmægler/sælger – og er du klar til at tage skridtet videre op ad karrierestigen?

Hos RealMæglerne får du både rare kolleger og en god løn i en landsdækkende mæglerkæde i fremgang. Så hvis du har lyst til at blive en del af en succes og et vinderteam, så har vi drømmejobbet til dig her.

Hos RealMæglerne er vi i fremgang, og det er vi på grund af vores dygtige kolleger, der hver dag hjælper vores kunder med at realisere deres boligdrømme – hvad end de leder efter villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidsbolig eller noget helt fjerde.

Gem
Bygma

Sælger til Bygma København

København S

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje.

Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

Bygma
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

TJ Squared ApS

Kombineret marketings- og salgsmanager

København S

Vil du lede den overordnede marketings- og salgsstrategi for et dynamisk firma, der leverer skræddersyede ‘Visual Merchandising’-løsninger til nogle af de største og mest succesfulde brands inden for smykker, ure og mode?

Har du strategisk forståelse og evnen til at formulere en succesfuld marketingsstrategi, kan du styre og udbygge en spirende salgsorganisation? Kan svare ’ja’ på ovenforstående, så er du netop den ideelle kandidat vi er på udkig efter.

TJ Squared ApS
Telia Danmark

Kickstart din karriere i Telias kundeservice?

København S

Vil du forbinde kunder med god energi og booste din erfaring indenfor kundeservice og salg?

Uanset om du ønsker at øge opsparingen i dit sabbatår, eller er på jagt efter det perfekte sted at kickstarte din karriere, så har vi kunder på linjen, der har brug for din vejledning.

At få et smil på læben hos kunden over telefonen, efter fx at have hjulpet Jonas på 18 år med det rigtige mobilabonnement, fordi han lige er flyttet hjemmefra – det er de kald, der gør det virkelig sjovt.

fortæller kundeservicemedarbejder Salah.
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Mercuri Urval recruiting on behalf of Festool Danmark ApS
Gem
Mercuri Urval

National Sales Manager

Copenhagen

Are you interested in joining a premium company that provides top-tier tools and solutions for professional tradespeople? Festool specializes in high-quality tools for woodworking, joinery, timber construction, carpentry, painting, renovation, refurbishment, and automotive applications.

Our current National Sales Manager is transitioning to a new phase in his career, and therefore, we are in search of a successor. As the new National Sales Manager, you'll be responsible for leading and developing all sales activities in Denmark, as well as overseeing customer service and service & repair for both the Danish and Swedish markets.

Mercuri Urval

Kordegn

København S

Simon Peters kirke søger en kordegn så hurtigt som muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Killnoise ApS
Gem

Eventsælger ved Judas Priest, 26. juni

København S

Elsker du koncert miljøet og møde nye mennesker og tjene penge?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Kommunikationsansvarlig

København S

Vi søger en passioneret person, som brænder for kommunikation og for at arbejde med et produkt, der tilfører værdi og gør en forskel for den enkelte og familien!

Indrykket:
Gem

Ejendomsmægler hos home Amager V/Torben S. Hansen

Dragør, Kastrup, København S

Ejendomsmægler hos home Amager V/Torben S.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV