3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Accountor Denmark A/S søger for Compass Group Danmark A/S
Gem
Accountor Denmark A/S

Resultatorienteret og dynamisk Procurement Manager med stærke forhandlingsevner til en af verdens førende servicevirksomheder

København S

Har du mod på en helt ny rolle indenfor indkøb? Trives du i en dynamisk International virksomhed i stor vækst? Og motiveres du af at være med til at bidrage til virksomhedens videre udvikling?

Vi tilbyder en spændende rolle i en international virksomhed med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Du bliver en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø med loyale kollegaer, tværgående samarbejde og faglige udfordringer. Du vil indgå i en flad organisationskultur, hvor du er tæt på ledelsen og har mulighed for at få indflydelse.

PostNord Danmark

Invoice Partners til PostNord Indkøb

København S

Er du entusiastisk for at arbejde med fokus på besparelser, opfølgning på aftaler og leverandører, fakturakontrol og analyser i samarbejde med dygtige kolleger?

Vi arbejder fokuseret på at forbedre PostNords indkøb gennem besparelser og opfølgning på aftalegrundlag, jf. vores indkøbspolitik. Derfor har vi brug for flere dygtige profiler til at sikre, at vi fremadrettet har tydeligt fokus på at opnå besparelser samt endnu bedre indkøb og opfølgning.

Du vil snart opdage, at vi er et team, der sætter trivsel højt og hvor godt samarbejde er vigtigt. Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde.

Sourcing Manager

København S

Do you want to join a world-class organisation with a strong focus on driving real impact, digitalization, and sustainability?

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV