72 jobannoncer matcher din søgning 72 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
HANSENBERG

Gartner

Kolding

HANSENBERG søger en dygtig og stabil gartner/handyman til at indgå i Bygningstjenesten, som er et selvstændigt og velfungerende team på seks medarbejdere, der tager sig af service- og vedligeholdelsesopgaver samt pleje af udvendige arealer på skolens adresser.

Du skal kunne varetage den daglige pasning af de grønne områder omkring HANSENBERGs adresser. I vinterhalvåret vil der være snerydning og saltning, beskæring af buske og træer samt reparationer og vedligehold af Bygningstjenestens maskiner. Derudover må der forventes forefaldende arbejde indendørs.

HANSENBERG
Gem
ABENA

Scan Clean søger Servicekoordinator

Kolding

Har du lyst til at få en vigtig rolle i vores serviceafdeling, og motiveres du af at sidde med selvstændigt ansvar, hvor dine kommunikations- og koordinatorevner er i fokus?

Du skal bl.a. have kontakt med vores kunder, konsulenter og teknikere pr. telefon og mail vedr. serviceopgaver og opfølgning på igangværende opgaver. Du står også for koordinering af service- og vedligeholdelsesopgaver for vores serviceteam i samarbejde med vores serviceleder samt behandler aranti- og reklamationssager.

Lemvigh-Müller A/S

Kommerciel og proaktiv salgskoordinator med mod på en afvekslende hverdag

Herlev, Kolding, Aabyhøj eller Aalborg

Er du struktureret, og trives du med at servicere både kunder og kolleger med administrative opgaver? Trives du med at bidrage til professionelt salgsarbejde ved at effektivisere salgsprocesser?

Som salgskoordinator er du tæt på sælgerne i hverdagen, men kommer rundt i hele organisationen i forbindelse med løsning af opgaver. Vi dækker nemlig en bred vifte af opgaver inden for både salgssupport og koordinatoropgaver, og det er sjældent, at to dage er ens. Det jeg godt kan lide i vores team, er fleksibiliteten og selvstændighed i hverdagen – samt søde kollegaer, der altid er klar med faglig sparring og gode snakke.

Maj, din nye kollega
Lemvigh-Müller A/S
GML-HR A/S søger for ALFIX A/S
Gem
GML-HR A/S

Økonomiassistent

Kolding

Tænk, hvis du hver dag skulle arbejde med regnskab og kombinere det med opgaver i internt salg – for en dansk familieejet virksomhed, der arbejder målrettet for mere ansvarligt byggeri?

Denne mulighed venter dig hos Alfix, hvor du skal arbejde i spændingsfeltet mellem regnskabsopgaver og ordrehåndtering i samarbejde med dine kollegaer.

Du bliver en del af en værdibaseret og kvalitetsbevidst virksomhed, hvor fokus i mange år har været på transformationen til mere ansvarligt byggeri. Alfix er i den forbindelse blevet verdensmåls-certificeret.

GML-HR A/S
Arbejdstilsynet

Jurist til Arbejdstilsynet i Kolding

Vi drømmer om at få en ny jurist på holdet, der kan arbejde med komplekse og forskelligartede juridiske opgaver.

En del af dit arbejde vil bestå i at understøtte de tilsynsførende i deres arbejde, og du vil derfor indgå i tæt samarbejde med kolleger, der fører tilsyn inden for forskellige fagområder, f.eks. bygge- og anlægsarbejde, landbrug, industri samt hele det offentlige område.

Vi kan bl.a. tilbyde dig fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af opgaver og arbejdstid.

H. Daugaard A/S

Kontor-/Logistikassistent

Kolding, Vejle

Til H. Daugaard A/S søger vi en kontorassistent/logistikassistent/speditør til vores afdelinger i Vejle og Kolding. Du kommer til at arbejde med selvstændige lagerfunktioner, modtagelse fra skib, bane og bil, skibslosning og fakturering.

I Vejle arbejder vi primært med stål og i Kolding arbejder vi primært med papir, stål og byggematerialer. Vi har stort fokus på digitalisering af vores opgaver, og kendskab til Aspect/4 er en fordel, men ikke noget krav.

Lemvigh-Müller A/S

Datadrevet specialist til Smartlager-løsninger

Kolding

Kunne du tænke dig at blive ekspert i fremtidens digitale lagerstyringssystemer hos Lemvigh Muller? Og har du god talforståelse, og evner du hurtigt at knække koden i analytiske opgaver? Så er måske vores nye specialist til Smartlager-løsninger.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Lemvigh-Müller, Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Lemvigh-Müller A/S
GLS Denmark A/S

Kundeservicemedarbejder med smil i stemmen - Kolding

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsMotiveres du af at hjælpe andre mennesker ved at løse hverdagens små udfordringer?

Din opgave bliver at servicere vores kunder via telefon og mail.

Glæd dig til en grundig onboarding med vores professionelle introduktionsforløb, sundhedsforsikring fra dag ét, lækker frokostordning og vores aktive personaleforening.

GLS Denmark A/S
Nic. Christiansen Gruppen

Sales Supporter

Kolding

Vil du være en del af et stærkt team i en tværgående funktion med bred kontaktflade, og hvor du er med til at bidrage til den videre udvikling af vores "Used Cars" koncept?

Stillingen er nyoprettet og du får dermed en unik mulighed for at sætte dit præg på den videre udvikling af rollen, som blandt andet indeholder en række administrative opgaver bl.a.:

  • Logistik - Koordinering & transportbooking af biler.
  • Opfølgning på prisjusteringer, gennemgang af lagerdage og allokering af lagerbiler på tværs af butikker så vi sikrer smidig lagerstyring
  • Ugentligt lagerrapporter til butikkerne
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Hele landet

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret m.v.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
LP Kolding A/S

Spændende udfordringer til dygtig bogholder – 30 t/uge.

Kolding

Vi vækster og har derfor brug for ekstra ressourcer i bogholderiet. Er du klar til en alsidig hverdag og et humoristisk arbejdsmiljø, så har vi en ledig kontorstol klar til dig.

Se video om LP Kolding A/S som arbejdsplads

Stillingen er beregnet til 30 timer pr/uge – timerne fordeles mandag til torsdag, så du kan se frem til at holde fri hver fredag.

LP Kolding er en flad og uformel organisation, så du får gode muligheder for at sætte præg på din egen arbejdsdag i samarbejde med ledelsen hos LP Kolding.

LP Kolding A/S
H. Daugaard A/S

Disponent til national speditionsafdeling

Kolding

Drømmer du om at være ansvarlig for dit helt eget disponeringsområde? Så kan du nu blive en vigtig spiller på H. Daugaards hovedkontor i hjertet af Kolding.

Hos H. Daugaard går det nemlig stærkt, og vi søger derfor en disponent til at indgå i vores nationalafdeling. Det er en unik mulighed, hvor du får lov til at sætte dit præg og får mulighed for at udvikle og opbygge afdelingen.

Vi ser gerne, at du har minimum 5 års erfaring som disponent.

Kosan Gascenter Syd- og Sønderjylland, Tonny Knudsen ApS

Salgskoordinator

Kolding

Du får ansvaret for at yde en professionel kundeservice, hvor du skaber værdi for vores mange kunder med struktureret ordrehåndtering, support og ordremodtagelse over telefonen.

Du skal bl.a. lave daglig koordination og håndtering af forespørgsler fra kunder, stå for telefonisk kontakt med kunder, forhandlere og distributører samt behandle af salgsordrer.

Gem
VELUX A/S

Logistics Sourcing Manager

Kolding

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Would you like to manage the distribution sourcing agreements for a world-renowned company? And do you want to join a team of highly skilled Logistics Category Managers, that sits with a global responsibility?

The main tasks will be to

  • Review and streamline existing supplier contracts to match logistics needs with respect to quality, service, costs and sustainability
  • Handle tender and procurement processes, including negotiating and signing contracts with logistics service providers
VELUX A/S
Trademark Textiles A/S

Junior Buyer - Team UK/Poland

Kolding

Looking for an opportunity to kickstart your international career within Purchasing?

It is a position in our Team UK/Poland as a Junior Buyer of textiles where you will be responsible of handling orders in all aspects from the development/sampling phase, into production, in the right specified quality, at competitive prices, and are delivered flawlessly within the given timeline.

We have good working conditions and an informal environment, where you will be introduced to your tasks during the first weeks. Trademark will help in all practical aspects regarding the re-location.

Gem
Sydbank

Servicerådgiver til Sydbank Kolding

Kolding

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab.

Som servicerådgiver arbejder du med lettere rådgivning og vejledning inden for alt, hvad der indgår i kundernes daglige økonomi - herunder pension, lån, investering og opsparing. Du bliver en del af en hverdag, hvor du vil få mange forskelligartede opgaver inden for rådgivning og service.

Sydbank
BDO
Gem
BDO

BDO i Kolding søger regnskabsmedarbejdere med passion for IT

Kolding

Som en del af vores BSO-afdeling får du muligheden for at servicere vores kunder med skræddersyede løsninger inden for alle aspekter af økonomistyring. Vores fokus strækker sig fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering, hvor du vil spille en central rolle.

Vi tilbyder et uformelt samarbejdsmiljø, hvor du har stor indflydelse på og ansvar for dine opgaver, både på kort og lang sigt. Hos os kan du forvente fleksibilitet, personligt ansvar samt en række attraktive medarbejdergoder, herunder pensionsordning og diverse rabatter.

BDO
Würth Leasing Danmark

Business Supporter søges til leasingselskab i vækst

Kolding

Til at supportere vores kunder og samarbejdspartnere søger vi to Business Supportere, der kan have mange bolde i luften. Vi er en lille organisation, hvor det er vigtigt, at vi samarbejder på tværs af virksomheden med gensidig respekt for salg, administration og vigtigst af alt vores kunder.

Fra første dag tager vi ansvar for, at du får en god opstart. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Lettere bogføringsopgaver, ind- og udbetalinger
  • Sagshåndtering og udarbejdelse af leasingaftaler
  • Supportere vores salgskonsulenter
Gem
HANSENBERG

Underviser til HTX i faget Erhvervsøkonomi

Kolding

HANSENBERG Tekniske Gymnasium søger en lærer til undervisning i erhvervsøkonomi på niveau C på HTX

Der er stor mulighed for at varetage stillingen som underviser i erhvervsøkonomi sideløbende med at drive egen virksomhed eller andet arbejde. Der er tale om en undervisningsmængde på ca. 90 timer på skoleåret 2024/2025.

På gymnasiet arbejder vi tæt sammen, vi har et velfungerende lærerværelse, hvor det er helt naturligt, at man hjælper hinanden.

HANSENBERG
Gem
EG A/S

Delivery Coordinator i EG Healthcare

Kolding og Aarhus N

Har du et skarpt fokus på planlægning og struktur, motiveres du af at have overblikket, og ser du dit næste job i en stor nordisk softwarevirksomhed i rivende udvikling?

Din hverdag vil primært være bestående af spændende og lærerige driftsopgaver, hvor din evne til at jonglere med forskellige opgaver er afgørende, samtidig med at du skal kunne have flere bolde i luften. To dage er ikke ens og vi udvikler os konstant, så der er altid masser af spændende udfordringer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV