Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Vi giver de bedste rammer

Hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor du er i karrieren, ser vi det som vores ansvar at give dig de bedste rammer for at udvikle dig – både menneskeligt og professionelt.

Start eller fortsæt din karriere i Beierholm – og få mulighed for at specialisere dig endnu mere, hvis du ønsker det.

Læs mere på vores karriereside her

Traineeforløbene og rammerne er super gode. Citat Line Birn

Velkommen!

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. I Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medarbejdere de bedste rammer.

Vi har lokale kontorer over hele Danmark med en række specialister inden for skat, investering og finansiering, forretningsudvikling, digitalisering og automatisering, bæredygtighed m.v.

”Vi hjælper både de små og de store kunder. Og noget af det bedste er, at jeg har hele kundeansvaret, og at jeg virkelig kan mærke, at jeg hjælper kunderne. Og så er du selv med til at videreudvikle din rolle,” fortæller revisor Jonas Handryziak.

Vores motto er #fedtduerher

Hos Beierholm påskønner og værdsætter vi hinanden. Vi siger ’godt gået’, ’tak’ og giver highfives. Og vi giver dig forudsætningerne for et arbejdsliv i balance. Menneskeligt og professionelt. Vi mener, at høj faglighed og menneskelighed skal gå hånd i hånd.

På alle vores kontorer sørger vi for at skabe oplevelser, der styrker det sociale sammenhold. Det kan fx være vinsmagning om fredagen, indendørs fodbold om vinteren eller en fælles teatertur. Vi har prøvet stort set det hele – og vi har det rigtig sjovt imens.

Hos Beierholm tilbyder vi:

  • Betalt efter-/videreuddannelse
  • 6 ugers ferie
  • Fuld løn under barsel og betalt barnets 1.-3. sygedag
  • Omfattende forsikringsordninger og fleksibel pensionsordning
  • Attraktive personalefordele som fx feriehuse, hoteller, sjove personalearrangementer, diverse lokale ordninger og meget, meget mere.

”Vi arbejder aktivt med trivsel hos Beierholm gennem vores samarbejde med Great Place to Work, hvor vi hvert år siden 2010 er blevet kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser,” fortæller HR-chef Anders Thorup.