5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Dansk Fjernvarme

Konsulent til elområdet

Kolding eller København V

Vil du bidrage til den grønne omstilling gennem omlægning af elproduktion, elektrificering og indretning af elmarkeder til at understøtte et nyt energisystem baseret på vedvarende energi?

Dine hovedopgaver bliver bl.a.:

  • sekretariatsbetjene arbejdsgrupper og udpege fokusområder inden for regulatoriske og lovgivningsmæssige rammer for elmarkedet og udvikling af et sammenhængende energisystem.
  • deltage ved arrangementer hos Energinet og øvrige aktører, herunder aktørarbejdsgruppemøde for systemydelser og elaktørforum.
Dansk Fjernvarme
Better Energy

Planlægger/landinspektør til vedvarende energiprojekter

Frederiksberg C eller Kolding

Vil du være med til at sikre en rettidig grøn omstilling? Kan du lide at samarbejde med mange forskellige fagligheder, og har du lyst til at sikre overblik og fremdrift i store energiprojekter?

Med bl.a. disse ansvarsområder er du med til at gøre en forskel i Better Energy:

  • Bidrage til at opnå de tilladelser, der er nødvendige for at kunne bygge en solcellepark, herunder byggetilladelser, vejadgange, digegennembrud, vandløbsregulering m.v.
  • Kvalitetssikre ansøgningsmateriale til kommuner og andre myndigheder
Better Energy
Hansen Toft A/S søger for Nic. Christiansen Gruppen
Gem
Hansen Toft A/S

Head of ESG

Har du interesse for bæredygtighed, strategi og projektledelse? Så er her en spændende mulighed for at få en central rolle i en virksomhed med en ambitiøs agenda inden for ESG.

Nic. Christiansen Gruppen er i udvikling og har stor succes, derfor er der naturligvis også fokus på, hvilket aftryk de sætter — ESG er strategisk vigtigt både for bestyrelsen og ejerkredsen. Derfor søger vi en Head of ESG, hvor du bliver nøgleperson i forhold til at fastholde og videreudvikle ESG-området i koncernen.

Du bliver Program- og projektlederansvarlig for at drive ESG-agendaen og sikre balancen mellem bæredygtighedsstrategien og det at drive en konkurrencedygtig forretning.

Hansen Toft A/S

Strategisk skarp udviklingskonsulent med brede kompetencer og organisatorisk forståelse (Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen)

Kolding

Leder du efter et job med mening, hvor du kan bruge dine erfaringer og kompetencer til at løse strategiske opgaver tæt på ledelsen?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV