62 jobannoncer matcher din søgning 62 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
BOVIA

Vil du være vores nye lønkonsulent?

Kolding

Trives du med at jonglere med tal og sikre præcision i deadlines? Så er du måske vores nye lønkonsulent hos Bovia.

Dine primære ansvarsområder, i forening med din kollega, vil omfatte en månedlige lønbehandling for ca. 120 medarbejdere både måneds-, og timelønnede, som ud over udbetalingen bl.a. omfatter afstemning af løn, mellem lønsystem (Azets), bogføring og e-Indkomst.

Du vil få betydelig indflydelse på både din egen udvikling og afdelingens fremtid.

Nic. Christiansen Gruppen

Facility Manager

Kolding

Brænder du for ejendomsdrift, har du hænderne skruet godt på og er du motiveret for et selvstændigt job i et bæredygtigt byggeri?

I sommeren 2022 igangsatte Nic. Christiansen gruppen byggeriet af et 9.500 m2 nyt hovedkontor på Sjællandsvej 1 i Kolding. I oktober 2024 står hovedkontoret klart og det samme gør 200 glade medarbejdere, der ser frem til at tage den nye bygning i brug. I den forbindelse søger vi en dygtig Facility Manager der kan sikre den daglige drift af lokationen.

Smurfit Kappa Danmark

Transport Planner

Kolding

Til vores logistikafdeling søger vi en passioneret og engageret speditør.

Du er uddannet indenfor spedition eller shipping, og du brænder for at arbejde med fragt og forsendelse.

Vi giver dig den nødvendige oplæring, og du kan se frem til et selvstændigt og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Gem
Sydbank

Rådgiver med flair og interesse for bolig til Sydbank

Kolding eller Slagelse

Er du god til at tale med kunder, særligt interesseret i boligområdet og brænder du for at skabe unikke kundeoplevelser – så er jobbet som finansiel byggerådgiver måske noget for dig?

Som finansiel byggerådgiver i Sydbank, er du dygtig til at yde den dybe faglige byggerådgivning til bankens kunder, når de ønsker at bygge nyt, bygge om eller bygge til.

Sydbank
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Optimum HR søger for Spiras – Aabenraa
Gem
Optimum HR

Revisor til del- eller fuldtid

Aabenraa, Odense, Vojens eller Kolding

Ønsker du også at balancen skal gå op i både dit arbejdsliv og privatliv? Så kom med på holdet ved en af Danmarks største rådgivere indenfor landbrugssegmentet. Vi har plads og fleksibilitet, afhængig af hvor du befinder dig i dit liv. Med udvidelse af vores regnskabsteam og med dig på holdet, kan vi holde fuld fleksibilitet og høj faglighed internt i teamet og ud mod vores kunder.

Du vil indgå i et spændende miljø af revisorer og regnskabsspecialister, hvor du selv er med til at forme hverdagen og dine opgaver. Det vil sige, at de opgaver du trives bedst med, kan vi give dig flest af og derved forme dit drømmejob.

Optimum HR
Restaurant Flammen

Financial Controller med erfaring som revisor

Kolding

Brænder du for at arbejde i den finansielle del af en ambitiøs familieejet virksomhed med stærke værdier? Har du styr på din økonomiske værktøjskasse og motiveres du af at gøre en forskel hver dag?

Til vores Finance-afdeling søger vi en Financial Controller med erfaring som revisor. Du kan se frem til et varieret og fleksibelt job i et energisk miljø, hvor du bliver ansvarlig for Flammens regnskab, månedsafslutning, lønkørsel og forskellige Controller-opgaver.

Vi tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du i høj grad selv er med til at planlægge din arbejdstid

SCHOU COMPANY A/S

Category Buyer til vores møbelafdeling

Kolding

Brænder du for indkøb og et godt købmandskab, og har du samtidig ønsket om en spændende stilling, der vil udfordre dig og byde på forskelligartet arbejdsopgaver?

I samarbejde med vores Lead Category Buyer bliver det din opgave, altid at leverer de rigtige produkter til de rigtige priser.

Du vil få til opgave at håndtere kundeforespørgsler og tilbud til salg indenfor kategorien møbler, hvortil du får ansvaret for en række leverandører hovedsageligt placeret i Fjernøsten.

Hos os får du en afvekslende hverdag med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

SCHOU COMPANY A/S

Trainees til salg, indkøb og marketing

Kolding

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed?

Fælles for elevstillingerne hos os er, at du vil få mulighed for at arbejde på tværs af projekter, og dermed får en bred vifte af erfaringer.

Elevstillingen vil give dig et solidt fundament til din fremtidige karriere, med spændende udviklingsmuligheder og karriererejse.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende elevstilling i en international vækstorienteret handelsvirksomhed.

Gem
EWII

Koordinator til EWII Fibernet

Kolding

Er du god til at jonglere mange forskellige opgaver? Er du struktureret og serviceminded men samtidig hurtig til at finde løsninger på nyopståede problemstillinger?

Se video om EWII som arbejdsplads

Du kommer til at planlægge opgaver, som vil kræve, at du er i kontakt med flere forskellige interessenter. Opgaverne, som skal planlægges, består af et stabilt flow af installations- og fejlretninger samt akut opståede sager.

EWII
Gem
Atea A/S

Intern servicemedarbejder

Kolding

Du vil være ansvarlig for husets praktiske område, herunder styring af rengøringsleverandør og vedligeholdelsesopgaver på inde- og udendørsarealer, med fokus på at have et rent og indbydende miljø til vores medarbejdere og besøgende.

Du vil håndtere opgaver vedrørende husets lagerfunktion, sikre at varer håndteres og registreres, samt indgående og udgående post og pakker, herunder distribution til de rette modtagere internt. Præcision og organisering er nøgleord i denne opgave.

Gem
EWII

Junior Trader til Short Term Energy Trading

Kolding

Synes du, at Trading og Energibranchen lyder som et godt match for dig og din karriere? Og er du ambitiøs, ansvarsbevidst og klar på at tage én for holdet, når der skal løftes i flok?

Se video om EWII som arbejdsplads

Sammen med dine kolleger i afdelingen udvikler du nye handelsstrategier og er selv med til at handle på børsen.

Der vil rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Din retning og udvikling vil afhænge af dine kompetencer og ønsker, som du jævnligt har samtale med din leder om.

EWII
GML-HR A/S søger for SCHOU COMPANY A/S
Gem
GML-HR A/S

Category Key Account Manager - Boligtekstil

Kolding

Forestil dig, at du får ansvaret for Schous største kunde på det danske marked – og du, i samarbejde med et nyoprettet salgsteam kendt for sit stærke drive, skal dominere markedet og tage salget til nye højder indenfor enhver form for tekstiler til boligen.

Fra dag ét får du muligheden for at sætte dine stærke evner for den gode handel i spil og virkelig gøre en forskel.

Er du klar til at sikre indtjening og vækst i omsætningen på de kategorier, der afspejler Schous strategiske målsætning, og er du eminent til at trendspotte kommercielle varer indenfor boligtekstil?

GML-HR A/S
GLS Denmark A/S

Export Clearance Agent til vores aftenbemanding - Kolding

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsVil du arbejde med told på et ambitiøst aftenhold med stort ansvar i et ungt og unikt arbejdsmiljø? Er du skarp i en administrativ funktion, og kunne du tænke dig at blive rigtig stærk inden for toldområdet?

Så er du måske vores nye kollega, som er med til at sikre, at de rigtige informationer er noteret, når vi eksporterer varer til England, Norge og Schweiz. Du kan se frem til at komme ind i en virksomhed, hvor vi kender hinanden godt, og hvor medarbejdertrivsel er prioriteret højt.

GLS Denmark A/S
FedEx Express

Customer Care Representative

Kolding

Customer Care Representative is part of our Customer Contact Centre who supports our customers.

We offer you a job in a company with a strong culture and opportunity for development. You will be part of a team where the spirits are high and the days are busy.

The job is full time and opening hours are weekdays from 08:00-18:00.

Primary tasks:

  • Service and advice to our customers when shipping
  • Proactive follow up and problem solving on shipments
FedEx Express
BDO
Gem
BDO

Ledende revisor til byens bedste udsigt

Kolding

At være ledende revisor indebærer blandt andet ledelsesansvar, kvalitetssikring og at følge opgaven fra A til Z.

Du vil få ansvaret for dine egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger hjælper med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed.

Med stillingen følger en individuel tilpasning af din rolle, alt efter hvor du befinder dig, og hvilke kvalifikationer du kommer med.

BDO
SCHOU COMPANY A/S

Vi søger kollegaer som brænder lige så meget for indkøb som os, er det dig?

Kolding

Som Product Coordinator vil du være ansvarlig for hele indkøbsprocessen fra vareoprettelse til afskibning.Vi søger Product Coordinatorer til forskellige kategorier såsom blomsterpotter, havedekorationer, solarlamper, grill, grilltilbehør, terrassevarmere og meget mere.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere daglig kommunikation og opfølgning med leverandører, vareoprettelse, kontrol af produktkvalitet og diverse ad hoc-opgaver.

Beirholm A/S

International Sourcing Manager

Kolding

Beirholms Væverier A/S opererer på et spændende, internationalt marked i vækst. I forbindelse med kommende generationsskifte søger vi en indkøbs-/sourcingprofil, der skal påtage sig ansvaret for videreudviklingen af vores producentsamarbejde og -platform.

Vi tilbyder derfor den rette en stilling med store faglige og personlige udviklingsmuligheder i et succesrigt og internationalt miljø.

Beirholm A/S
Gem
Dentist.dk

Vi søger Danmarks skarpeste koordinator/blæksprutte til Dentist.dk

Kolding

Du kender sikkert fornemmelsen af at være lidt hurtigere i tanke & handling end dine kollegaer og venner. Du er med garanti typen, der er hurtig til at lære og elsker at finde ud af hvordan ting fungerer og så er dine skriftlige og mundtlige færdigheder knivskarpe.

PS - Om du har uddannelse eller ej, er fuldstændig ligegyldigt, bare din holdning stemmer overens med det ovenstående og har du tilmed erfaring med markedsføring, er det et klart plus (dog ikke et krav).

SORTH & CO søger for SCHOU COMPANY A/S
Gem
SORTH & CO

Teamleder til økonomifunktion

Kolding

Er du talnørd med en passion for at finpudse processer og skabe strømlinede arbejdsgange?

Din mission? At sikre fejlfrie processer for fakturering, reklamationshåndtering, indbetalinger og opfølgninger. Med ansvaret for et team på 6 dygtige medarbejdere, vil du bruge NetSuite til at forvandle eksisterende rutiner og bidrage til virksomhedens vækst.

Du tilbydes fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde og et væld af personalegoder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV