284 job matcher din søgning 284 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CBRE Teknisk Servicepartner
Elektriker eller forsyningsoperatør med flair for HV-arbejde

CBRE Teknisk Servicepartner, Aarhus, Kolding eller Hedensted

Er du passioneret indenfor højspændingsområdet? Og har du lyst til en udfordrende hverdag, med stor frihed og selvstændig opgaveløsning?

Som en del af CBRE Teknisk servicepartner får du en afvekslende og udfordrende hverdag med stor opbakning og faglig sparring. Du bliver en del af en afdeling, som har et stort fokus på grøn omstilling, hvor du vil styrke vores HV- og driftsteam, som i dag beskæftiger 30 medarbejdere.

CBRE Teknisk Servicepartner
Jøma Liftteknik A/S Liftmekanikere til vores værksted i Kolding

Jøma Liftteknik A/S

Vil du være en del af et progressivt team i en virksomhed med markedsførende produkter? Så kan vi tilbyde dig en spændende og alsidig hverdag med løbende uddannelse inden for vore produkter!

Som liftmekaniker arbejder du med hele processen fra fejlfinding over reparation til testkørsel og klarmelding. Dette i tæt samarbejde med support, lager og salg. Du kommer til at arbejde med IT-værktøjer, kalibrering og justering af personløftere. Arbejdsmiljøet er uformelt med en god værkstedshumor og godt kammeratskab.

Vi tilbyder bl.a.

 • En spændende og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af personlifte
 • Løbende uddannelse inden for vores produkter.
Bravida Danmark A/S
Serviceelektriker

Bravida Danmark A/S, Kolding

Vil du skabe værdi for vores kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag?

Til el-afdelingen i Kolding søger vi en serviceelektriker med evner inden for dagligt el-arbejde. Vi forventer, at du er motiveret af at levere et professionelt stykke arbejde hver dag.

Vi tilbyder et alsidigt og udviklende job hos Skandinaviens bedst etablerede leverandør af tekniske installations- og serviceydelser

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Industrielektriker

Bravida Danmark A/S, Kolding

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vi installerer og servicerer alle typer af elinstallationer – store som små - uanset om det er i kontorer, boliger og industrianlæg.

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle færdigheder inden for El-området.

I samarbejde med dine dygtige kollegaer, leverer du teknisk og håndværksmæssige solide løsninger.

Bravida Danmark A/S
Gram Equipment A/S
Elektriker

Gram Equipment A/S, Kolding

Brænder du for teknologi og el-tekniske løsninger? Trives du med en afvekslende hverdag, hvor du får tingene til at spille og er i kontakt med mange forskellige mennesker? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og sælger noget af verdens mest fascinerende udstyr til industriel isproduktion?

Vi har mange spændende projekter og udvider derfor vores team med flere industrielektrikere. Du kan forvente en varieret hverdag med mange spændende og forskellige opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod.

Vi arbejder på daghold og med mulighed for fleksibel arbejdstid. For den rette vil der også være andre karrieremuligheder i Gram Equipment, f.eks. som rejsemontør eller mulighed for kortere rejseperioder.

Gram Equipment A/S
De Forenede Dampvaskerier A/S
ENERGISKE SERVICECHAUFFØRER SØGES TIL DE FORENEDE DAMPVASKERIER I KOLDING

De Forenede Dampvaskerier A/S

Vi søger chauffører til udkørsel fra vores vaskeri i Kolding. Vores afdeling i Kolding dækker store dele af Jylland samt Fyn.

Jobbet indebærer:

 • Daglige leverancer til kunder
 • Vejledning og opfølgning over for kunder

Vi tilbyder en selvstændig og afvekslende hverdag i en dynamisk virksomhed.

De Forenede Dampvaskerier A/S
BOVIA Bystrategisk medarbejder

BOVIA, Kolding

Vil du være med til at forvandle, forny og forandre fremtidens bydel?

Det nuværende almene boligområde Skovparken/Skovvejen står overfor en stor forandringsproces. Vi søger derfor en bystrategisk medarbejder, der er stærk i projektledelse, proces og involvering indenfor komplekse forandringsprocesser.

Kort sagt, så kommer der til at blive arbejdet med forandringer på rigtigt mange niveauer i de kommende år. Samlet set vil der blive investeret mere end 800 mio. kr. i at omdanne boligområdet til en attraktiv og blandet bydel. Du bliver en central nøglemedarbejder i denne forandringsproces, og der bliver rig mulighed for at bruge hele din procesværktøjskasse og forandringsmagi.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
SENG SENG søger sengerådgiver til butikken i Kolding

SENG

Er du en dygtig formidler og mangler at blive udfordret? Er DU vores nye stjerne på salgsgulvet, der kan gøre en forskel for alle de kunder du vejleder frem til den helt rigtige sengeløsning?

Et job som SengeSpecialist er både sjovt og udfordrende, da det kræver en utrolig stor indsats fra dig som sælger at finde det helt rigtige til kunderne! Det kræver bl.a. en stor portion situationsfornemmelse, en masse tålmodighed og en ægte interesse i og forståelse for at give kunderne unikke oplevelser HVER dag.

IT Relation A/S
IT-infrastrukturkonsulent - få frihed og udvikling (næsten) uden grænser

IT Relation A/S, Herning, Viby J, Kolding, Aalborg SØ eller København Ø

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Se video om IT Relation A/S som arbejdsplads

Så hører vi gerne fra dig, uanset om du er i starten af karrieren eller har solid erfaring. Vi kan nemlig garantere, at du bliver udfordret på den gode måde.

”Det er de færreste virksomheder, der kan tilbyde så forskellige kunder, som vi kan, og mulighed for at få fingrene ned i nærmest al teknologi,” siger Team Manager Michael Mendgaard Sørensen.

IT Relation A/S
Lidl Danmark K/S Salgssekretær - 37 timer - Kolding

Lidl Danmark K/S

Vi søger en salgssekretær, til et barselsvikariat af ca. 1 års varighed med tiltrædelse d. 1/8 2023. Vores nye kollega skal være med til at sikre en professionel og velfungerende salgsadministration.

Vi tilbyder

 • En fleksibel arbejdsplads, med faglige udfordringer og gode karrieremuligheder, samt evt. fastansættelse for den rette kandidat
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kolleger
 • Mulighed for sundhedsordning
airteam a/s
Servicetekniker til ventilation

airteam a/s, Sønderborg og Kolding

Er du erfaren i ventilationsfaget generelt, og har du erfaring med servicearbejde i almindelighed? Er du klar til at være en del af et team, men kan også arbejde selvstændigt og struktureret med dine egne opgaver?

Som person er du ligetil og nem at omgås. Du tåler en direkte og konstruktiv dialog med kollegaer og kunder, og du er serviceminded. Du trives med at have frihed under ansvar og selv tilrettelægge dine opgaver. Du formår at prioritere dine arbejdsopgaver og får tingene afsluttet iht. aftalte terminer.

Arbejdsopgaver omfatter:

 • Servicere ventilationsanlæg, brand- og røgventilation
 • Fejlfinding på alle former for ventilationsanlæg, både komfort- og procesanlæg
 • Div. lovpligtige tests af ATA, ABV, brand-/røgspjæld etc.
airteam a/s
Gram Equipment A/S
Student worker procurement

Gram Equipment A/S, Kolding

Looking to jump-start your career in Procurement while indulging in delicious ice cream? Look no further than Gram Equipment, the world's leading manufacturer of advanced equipment and process plants for industrial ice cream production! 

We're currently seeking a motivated student worker to join our dynamic and global Procurement team. You will be part of an experienced team with reference to our Category Team Manager. You will support the central purchasing function with various tasks within procurement.

Gram Equipment A/S
TREFOR
Udadvendt administrativ medarbejder med potentiale til teknisk sagsbehandler

TREFOR, Kolding

Vil du være med til at fremtidssikre den grønne infrastruktur i Trekantområdet?

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor arbejdsglæde, gode kollegaer går hånd i hånd med høj faglighed og ekspertise?

Kan du lide at tale i telefon, har du teknisk forståelse og sætter en ære i at yde god kundeservice?

Så er du måske vores kommende kollega i den næsten nyetablerede afdeling: Kundetilslutning.

TREFOR
Ragn-Sells Danmark A/S Vi søger en ny kollega til vores logistikteam

Ragn-Sells Danmark A/S, Kolding

Vi skal hurtigst muligt bruge en ny kollega til vores dygtige downstream-funktion i Kolding – er det dig?

Ragn-Sells aktiviteter stiger i forbindelse med øget fokus på den grønne omstilling, så derfor har vi brug for en ny kollega i logistikfunktionen til at servicere vores kunder. Derfor søger vi en ny logistikkoordinator, der i samarbejde med vores logistikkontorer i Sverige og Norge skal sikre vores høje serviceniveau både internt og eksternt.

Vores logistikkontorer har til opgave at planlægge, booke og administrere transporter fra Ragn-Sells til kunder og behandlingsfaciliteter i ind- og udland. Vi koordinerer også transporter mellem forskellige Ragn-Sells anlæg og transportopgaver for eksterne kunder.

IBA Erhvervsakademi Kolding Bibliotekar med interesse for undervisning

IBA Erhvervsakademi Kolding

IBA Erhvervsakademi Kolding søger en dygtig cand.scient.bibl./bibliotekar DB/cand.mag. til vores bibliotek. Du vil varetage alle typer opgaver i forbindelse med driften og udviklingen af vores uddannelsesbibliotek, og du vil undervise og vejlede studerende og videnmedarbejdere.

Da du er eneste medarbejder, der er fast tilknyttet biblioteket, får du mulighed for at sætte dit præg på dine ansvarsområder.

Vi har en ambition om at gøre vores studerende og ansatte til dygtige navigatører i og brugere af tilgængelig information og viden. Det gør vi bl.a. ved at styrke informationskompetencerne hos de studerende og understøtte uddannelsesmiljøerne på IBA.

Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Kolding, Bramdrupdam

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 8 timer pr. uge.

IBA Erhvervsakademi Kolding Virksomhedskonsulent

IBA Erhvervsakademi Kolding

IBA Erhvervsakademi Kolding søger en udadvendt virksomhedskonsulent til at vedligeholde og opstarte nye praktik- og projektsamarbejder med virksomheder for både studerende og undervisere.

Vi søger en person, der kan skabe stærke og langvarige relationer til virksomheder i og udenfor lokalområdet og som sikrer, at virksomhederne informeres om vores uddannelser og mulige praktikforløb.

Praktik er en obligatorisk del af alle vores fuldtidsuddannelser, hvor du vil blive en central rolle i sikringen af, at der er praktikpladser at søge for vores studerende. Du er derfor netværker af natur, proaktiv og opsøger gerne virksomheder uopfordret.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV