207 job matcher din søgning 207 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 207 resultater.
Green Hydrogen Systems A/S
PLC-programmør til Green Hydrogen Systems A/S – fremtidens grønne energiløsninger

Green Hydrogen Systems A/S, Kolding

Green Hydrogen Systems er klar til at erobre en position som en af verdens førende indenfor udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi og vand til at fremstille grøn brint.

Du vil komme til at indgå i et team, der står for udvikling af vores elektrolyseanlæg. Her vil dine arbejdsområder tage udgangspunkt i den styringsmæssige del af anlægget med alsidige opgaver fordelt over de forskellige faser i udviklingsprocessen.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Programmering af anlægsstyring (Beckhoff)
 • Udarbejdelse af funktionsbeskrivelser
 • Tilpasning af interface imellem elektrolyseanlæg og kunders øvrige udstyr
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
El-ingeniør til Green Hydrogen Systems A/S – fremtidens grønne energiløsninger

Green Hydrogen Systems A/S, Kolding

Green Hydrogen Systems er klar til at erobre en position som en af verdens førende indenfor udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi og vand til at fremstille grøn brint.

Du vil komme til at indgå i et team, der står for udvikling af vores elektrolyseanlæg. Her vil dine arbejdsområder tage udgangspunkt i den styringsmæssige del af anlægget med alsidige opgaver fordelt over de forskellige faser i udviklingsprocessen.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Programmering af anlægsstyring
 • Konceptbeskrivelse, systemberegninger og simuleringer
 • Udvikle komplette demoanlæg ud fra konceptbeskrivelsen
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Application Engineer til Green Hydrogen Systems A/S – fremtidens grønne energiløsninger

Green Hydrogen Systems A/S, Kolding

Green Hydrogen Systems er klar til at erobre en position som en af verdens førende indenfor udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi og vand til at fremstille grøn brint.

Du vil komme til at indgå i et team, der er ansvarlig for leverance af specialløsninger, i tæt samarbejde med udvikling og salg. Herudover vil du komme til at yde teknisk rådgivning til vores partnere og kunder i forbindelse med forskellige applikationer. Endvidere vil du også komme til at arbejde med:

 • Konceptudvikling og -beskrivelse
 • Udvikling af PI-diagrammer
 • Dimensionering af elektrolysesystemer
Green Hydrogen Systems A/S
unit it
Service Delivery Manager

unit it, Kolding

Vil du være en del af teamet, som sælger Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting, managed services, SQL-drift , BI og outsourcing ydelser?

Unit IT A/S søger en erfaren Service Delivery Manager og projektkoordinator, som kan sit håndværk og har erfaring med drift af IT løsninger baseret på Microsoft både on-premise og i Cloud. Du vil indgå i et stærkt team med opgaver og kontakt på tværs af de forskellige units i koncernen og med stor berøringsflade til vores kunde.

DINE ANSVARSOMRÅDER

 • Facilitere og sikre afholdelse af statusmøder samt sikre at rapportering leveres.
 • Fungere som Situation Manager på højprioritets incidents samt deltage i Situation Management 24x7 vagtordning
unit it
ALDI DanmarkButikschef - Kolding

ALDI Danmark

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklare butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre, at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
De Forenede Dampvaskerier A/S
Er du vores nye Produktionsleder?

De Forenede Dampvaskerier A/S, Kolding

Vores afdeling i Kolding er inde i en positiv udvikling, og vi søger derfor en produktionsleder, som får medansvaret for den daglige drift og ledelsesansvar for ca. 80 produktionsmedarbejdere.

Du vil komme til at arbejde med udvikling af den daglige drift samt kontinuerligt at optimere processerne samt udvikle produktiviteten og medarbejderne i samarbejde med den øvrige produktionsledelse og Afdelingschefen. Derudover står Produktionslederen for planlægning og kvalitetskontrol samt fastsætte og sikre efterlevelse af relevante KPI’er.

Arbejdsopgaver

 • Ledelsesansvar, herunder ansættelser og afskedigelser
 • Planlægning af arbejdsprocesser, ressourceallokering, mv.
 • Sikre et højt niveau og stabilitet i levering, kvalitet og sikkerhed
MV Polering ApSVinduespudser

MV Polering ApS

Skal du have det eftertragtede job som vinduespudser?

Fri som fuglen, masser af frisk luft, solen skinner fra en skyfri himmel, fuglene kvidrer friskt fra morgenstunden, og du kan være tidligt hjemme og nyde resten af dagen med familien.

Når vi samtidig giver rigtig god løn, nogle fede rammer, når der skal hentes arbejde, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid?

Hvad enten du er erfaren vinduespudser, eller aldrig før har prøvet det, så er der et job til dig med en god løn, hvis du er fra Midt-/Østjylland - fortrinsvist fra området omkring Vejle.

TREFOR
Målermontør, el-, vand- og varmemålere

TREFOR

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

TREFOR
Sydbank
Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer

Sydbank

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver? Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.

Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en erhvervsafdeling, en privatafdeling og en private banking afdeling – herunder det lokale investeringscenter. Det giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.

Under praktikforløbet vil du få indblik i Sydbanks arbejdsområder, som bl.a. omfatter rådgivning af erhvervs- og privatkunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din mentor, som du får tilknyttet i hele praktikperioden.

Som finansbachelor har du mulighed for at komme i praktik i en privatfilial, som kunderådgiver- lokal erhverv eller i en erhvervsafdeling, som erhvervsrådgiver.

Sydbank
TREFOR
Lækagesporing – vil du forbedre vores varmedistributionsnet?

TREFOR, Kolding

Som servicetekniker i TREFOR er du med til at sørge for fjernvarme til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet. Du bliver en del af et godt team med dygtige elektrikere og VVS-kolleger. Din vigtigste opgave bliver at finde utætheder på TREFOR Varmes distributionsnet ved systematisk at gennemmåle ledningsnettet.

”Arbejdsmiljøet hos os er godt, vi bakker hinanden op, og du vil få en hverdag med stor selvstændighed. Alle dine kolleger er klar til at lære fra sig, så du vil få en grundig oplæring i vores metoder og arbejdsgange”, fortæller projektleder Jacob Iversen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Fejlsøgning på ledningsnettet, tryk- og flowmåling
 • Udarbejdelse af elektroniske lækagerapporter
 • Gennemmåling af alarmtråde
TREFOR
The Burger Concept ApSRestaurant Manager

The Burger Concept ApS, Kolding

Vil du være en del af vores fremadstormende koncept, hvor du har muligheden for at præge din egen restaurant? Så er det dig vi leder efter til vores team i Kolding.

Som vores nye Restaurant Manager hos The Burger Concept vil du stå i spidsen for hele din restaurant og dens daglige drift. Med din sans for planlægning og struktur leder du personalet med stor entusiasme, hvor I i fællesskab giver den fuld gas både på burger building og kundeservice.

For os er det vigtigt, at du føler dig i gode hænder, og du har derfor også en souschef som højre hånd. Derudover har du også daglig kontakt med ledelsen, som gør, at vi hurtigt kan træffe beslutninger.

Lidl Danmark K/STeamleder - Inventar lager

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vi søger en selvstændig teamleder med ansvar for et team på 1 timelønnet medarbejder, der arbejder med servicering af butikkernes behov ift. Inventar og lignende. Dine ansvarsområder vil bl.a. dække daglig opgavefordeling og kvalitetssikring af arbejdet samt udførelse og koordinering af opgaver med teamets snitflader. Du vil derfor få en bred kontaktflade internt i virksomheden.

Om jobbet

 • Sikre udførelsen af de daglige arbejdsopgaver, herunder udarbejdelse af arbejdsplaner og planlægning af bemanding
 • Besvarelse af telefoniske henvendelser fra butikkerne
 • Daglig ledelse og motivering af timelønnede medarbejdere. Ansvar for oplæring, ansættelser, afskedigelser og udviklingssamtaler m.m.

Lidl Danmark K/S
Arbejdstilsynet
Tilsynsførende til tilsyn med virksomheders arbejdmiljø

Arbejdstilsynet, Kolding

Vil du være med til at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø på de danske virksomheder? Og har du kompetencer indenfor teknik, kemi og ergonomi? Så har vi en spændende stilling som tilsynsførende i TIlsynscenter Syd i Kolding.

Beskæftigelsesministeriet

Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet i alle typer virksomheder.

Du kommer især til at føre tilsyn med arbejdsmiljøet i danske virksomheder. Efter grundig oplæring forventer vi, at du med en dialogbaseret tilgang kan føre tilsyn, og du på egen hånd kan vurdere og reagere overfor de væsentligste arbejdsmiljøproblemer samt vejlede virksomhederne i relevant og god forebyggelse.

Kolding KommuneKonsulent med kærlighed til Kolding

Kolding Kommune

Synes du også Kolding er et dejligt sted at bo og har du alle de gode grunde til, at man skal flytte til Kolding? Tror du på at man kan påvirke folks lyst til at flytte til Kolding via dialog, markedsføring og strategisk planlægning af boliger ud fra relevante målgrupper? Har du lyst til en stilling, hvor du på den ene side skal have et højt servicegen og yde en håndholdt indsats over for potentielle tilflyttere?

Som bosætningskonsulent ser du ind i en række spændende opgaver, der skal understøtte kommunens vækstambition. Idet stillingen er nyoprettet skal du trives med at bygge din stilling op; dog ligger der er en opgaveportefølje, som du tager udgangspunkt i sammen med din nærmeste leder.

Porteføljen er for nuværende:

 • Udvikle strategi for bosætning.
 • Konceptudvikling af, hvordan både Kolding by og de omkringliggende centerbyer og landsbyer kan positionere sig i tæt samarbejde med eksterne parter.
Green Hydrogen Systems A/S
Dygtig bogholder/økonomimedarbejder til Green Hydrogen Systems A/S – fremtidens grønne energiløsninger

Green Hydrogen Systems A/S, Kolding

Med solide ejere i ryggen er Green Hydrogen Systems klar til at erobre en position som en af verdens førende indenfor udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi til at fremstille grøn brint.

Med et tæt samarbejde opbygget med større danske og udenlandske partnere i energimarkedet er fundamentet på plads, vi vokser hastigt, og derfor vi søger nu en dygtig og alsidig bogholder/økonomimedarbejder med et stort drive.

Dine arbejdsområder vil omfatte følgende:

 • Ansvar for bogholderiet med:
  • Daglig registrering af alle typer bilag
  • Afstemning af bank, debitorer og kreditorer
  • Medvirken ved controllingopgaver og udarbejdelse af materiale til årsregnskaber
  • Ordreoprettelse og fakturering
Green Hydrogen Systems A/S
Kriminalforsorgen
Analytiker til Kriminalforsorgen Syddanmark - sikkerhedsenheden i Områdekontoret i Kolding

Kriminalforsorgen

Har du lyst til at indgå i arbejdet med at sikre tryghed og sikkerhed for kriminalforsorgens medarbejdere, sikkerheden i fængsler og arrester samt spille en rolle i den generelle kriminalitetsbekæmpelse i samfundet? Så er du måske en af de analytikere/sikkerhedskonsulenter, som Kriminalforsorgen, Område Syddanmark søger.

Som analytiker/sikkerhedskonsulent skal du bl.a. bidrage til, at sikkerhedsarbejdet i endnu højere grad bliver proaktivt, videns- og efterretningsbaseret, og at beslutninger træffes på et fagligt velfunderet grundlag.

Derudover vil du komme til at spille en central rolle i implementeringen af en række strategiske udviklingsinitiativer i blandt andet fængsler og arrester.

Aunsbjerg Kolding A/SAdministrationselev

Aunsbjerg Kolding A/S

Til vores team af engagerede medarbejdere søger vi en kollega, som har lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor der er gang i butikken, hvor der lægges stor vægt på medarbejdertilfredshed, og det at have en aktiv og sjov arbejdsplads – og det mener vi faktisk alvorligt.

Du vil arbejde tæt sammen med alle i vores administrationsafdeling.
Du vil i din elevtid komme til at assistere med at holde styr på virksomhedens daglige bogholderi og samtidig være med til at varetage kundeservice og ad hoc administrationsopgaver.

Dine opgaver vil bl.a. inkludere:

 • Bogføring og afstemning af konti
 • Fakturering og arkivering
 • Telefon og kundekontakt
 • Diverse ad hoc administrationsopgaver
Realkredit DanmarkKundefokuseret vurderingsspecialist

Realkredit Danmark, Kolding

Har du oprigtig interesse for og brænder du for vurdering af ejerboliger? Har du lyst til at være en del af vores kompetente privatteam, hvor du samarbejder med gode og erfarne kollegaer i et spændende og selvstændigt job?

Du bliver en del af Ejendomsvurdering, som er Realkredit Danmarks videns- og kompetencecenter indenfor vurdering af ejendomme. Vi består af 5 vurderingscentre med ekspertise indenfor vurdering af Privat- Erhvervs- og Landbrugsejendomme og er i alt 102 medarbejdere.

Vi er et dynamisk team på 17 vurderingsspecialister fordelt med 10 vurderingsspecialister på privat og 7 på erhverv. Dine primære opgaver bliver vurdering af alle typer ejerboliger, bakket op af teamet og hjulpet på vej med en seriøs on-boarding plan. Du vil få eget ansvarsområde – hovedsageligt i Trekantområdet – primært dog Vejle kommune.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Vattenfall A/SManager SCADA Applications

Vattenfall A/S, Kolding or Hamburg

We are looking for a Manager for SCADA Applications to work within our Business Area Wind, Offshore, Engineering.

Working within the Electrical & SCADA department of Engineering, the SCADA Applications department is responsible for developing and maintaining SCADA software applications and reporting tools. The department shall ensure that the software products are developed and can be operated in accordance to industry standards, directives and legislations in the countries we operate in. The products are utilized by the complete BA Wind area and beyond.

As Manager for SCADA Applications there will be good possibilities to develop and form the department together with the Electrical and SCADA Management team.