291 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

291 jobannoncer

Gem
Aunsbjerg A/S

Indskriver til innovativt bilhus – klar til nye udfordringer?

Kolding

Se video om Aunsbjerg A/S som arbejdsplads

Som indskriver er din vigtigste opgave at servicere vores kunder og koordinere deres behov med værkstedet. I en hverdag med fart over feltet er det derfor dig, der:

 • tager imod kunder ved indskrivning
 • står for e-mailbesvarelser, telefonopkald og tilbudsgivning til kunder

Hos Aunsbjerg bliver du en del af et familiært arbejdsmiljø med engagerede og energiske kolleger, der vægter godt humør højt – og hvor hygge altid er en del af hverdagen.

Aunsbjerg A/S
Gem
Gram Equipment A/S

Vi søger Supportere til vores produktion

Kolding

Lige nu er vi i gang med at implementere en helt ny opsætning i vores produktion og vores lager – vil du være med?

Vores produktionsområder er opdelt i projektområder – dem kalder vi lejre. En af dine mange opgaver vil bestå i at etablere lejre, når projekter skal påbegyndes, og fjerne dem igen, når projektet afsluttes.

Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til alle, og hvor der er tillid til både medarbejdere og ledere.

Gram Equipment A/S
Gem
EnviDan A/S

Projektleder eller ingeniør til vores anlægs- og pumpestationsprojekter

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsVil du have indflydelse på morgendagens klima? Og være en vigtig spiller indenfor vores afløbs- og klimatilpasningsprojekter?

Du får det overordnede økonomiske, tidsmæssige og kvalitetsmæssige ansvar for projekterne i direkte kontakt med kunden og projekternes øvrige samarbejdspartnere, hvorfor gode kommunikationsegenskaber er en særlig vigtig kompetence for at lykkes.

EnviDan A/S
Gem
HANSENBERG

Kvægunderviser til landbrugsuddannelsen

Kolding

Har du lyst til at undervise unge indenfor primært landbrugsområdet og ind imellem dyrepasserområdet – samt bidrage med din faglige viden i et inspirerende læringsmiljø?

På HANSENBERG er der et stærkt fokus på et godt socialt miljø og elevernes udvikling. Vi har en tæt relation til hele branchen, hvilket understøtter vores elevers læring og fremtidige karrieremuligheder.

HANSENBERG
Gem
SERVIA A.M.B.A.

Økonom eller jurist til transfer pricing og funktionel adskillelse på forsyningsområdet

Kolding eller Helsingør

Forsyningsselskaberne hos vores andelshavere (elnet, drikkevand, spildevand, fjernvarme og affald) ønsker bistand til at håndtere regler for dokumentation af aftalers markedsmæssighed samt regler for funktionel adskillelse mellem monopol- og konkurrenceudsatte forretningsområder.

Derfor er vi på jagt efter en dygtig specialist, der har lyst til at arbejde med reguleringen af forsyningsselskaber i spændingsfeltet mellem økonomi og jura.

Gem
H. Daugaard A/S

ESG-medarbejder – studiejob

Kolding

H. Daugaard A/S i Kolding søger en ESG-medarbejder til studiejob (12-15 timer pr. uge).

Arbejdsopgaver:

 • Formulere og implementere vores strategi og ramme for bæredygtighedsrapportering.
 • Koordinere og gennemføre rapportering om bæredygtighed i samarbejde med ansvarlige for specifikke områder.
 • Varetage ansvar inden for flere arbejdsområder, herunder kommunikation, overholdelse af juridiske rapporteringskrav og virksomhedsstyring.
Gem
SAWO A/S

Smed/opbygger

Kolding

Kunne du tænke dig at arejde med rigtig store kraner og spændende opbygninger? Og kunne du tænke dig at holde fri hver 2. fredag?

Se video om SAWO A/S som arbejdspladsDu skal arbejde med opbygning af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med højt humør og gode kollegaer. Du får fri hver anden fredag samt du tilbydes sundhedsforsikring.

SAWO A/S
Gem
BareTM

Skal vi gøre en forskel sammen?

Kolding

Ønsker du at være en del af et dynamisk fællesskab, hvor succes og engagement går hånd i hånd?

Vi leder efter passionerede og målrettede fundraisere til at styrke medlemsrekrutteringen over telefonen for nogle af de største organisationer som DRC Dansk Flygtningehjælp og Amnesty International.

Vi tilbyder dig bl.a. fast timeløn, faste arbejdstider, grundig oplæring samt træning i salg og kommunikationsfærdigheder.

BareTM
Gem
KK Partner A/S

Elektriker til industri og erhverv søges

Brørup

Vil du med på holdet i KK Partner A/S som Servicetekniker?

Primære arbejdsopgaver:

 • Service og vedligehold hos vores faste erhvervs- og industrikunder
 • Fejlfinding på maskinanlæg og faste installation
 • Udføre løbende el-tekniske ad hoc-opgaver
 • Deltage i mindre projekter

Man vil være ansat på vores lokation i Brørup, med mulighed for at køre ud hjemmefra. Opgaverne vil primært være i Kolding, Brørup, Vejen og omegn.

Gem
TREFOR

Er du et el-teknisk rådgivningstalent, som brænder for kundekontakt?

Kolding

Vil du være med til at fremtidssikre den grønne infrastruktur i Trekantområdet, i en virksomhed, hvor arbejdsglæde, gode kollegaer går hånd i hånd med høj faglighed og ekspertise? Har du god el-teknisk forståelse, og sætter en ære i at yde god service overfor vores kunder?

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Håndtering af daglige kundehenvendelser primært via telefon og mail
 • Administrativ og teknisk sagsbehandling ved at praktisere best practice
 • Håndtering af løbende kommunikation med kunder og kollegaer i forbindelse sagsbehandlingen
TREFOR
Gem
Bayern AutoGroup

Receptionistmedhjælper (deltid)

Kolding

Er du serviceminded og kan bevare både overblik og godt humør i travle situationer?

Som receptionist vil du være det første kontaktpunkt for vores kunder, og du vil derfor være ansvarlig for at sikre et positivt førstehåndsindtryk. Dertil vil dine arbejdsopgaver primært være administrative i form af arkivering, telefonpasning, udlevering af lånebiler til kunderne samt varetagelse af diverse ad hoc-opgaver.

Til gengæld tilbyder vi godt humør og gode kolleger, som er med til at præge arbejdsdagene.

Gem
Kolding Friskole

Lærer

Kolding

Vi søger pr. 1.8.24 en ny kollega og ildsjæl, som vil være med i fællesskabet omkring vores skole og de opgaver, muligheder og glæder, der ligger heri.

Vi søger en lærer der kan varetage de fagfaglige opgaver omkring bl.a. fysik og kemi, naturfag og matematik.

Vi tilbyder:

 • Engagerede medarbejdere, elever og forældre
 • Et forpligtende fællesskab med plads til den enkelte i trygge rammer
 • En skole med max. 20 børn i hver klasse
Gem
Nic. Christiansen Gruppen

Studentermedhjælper til MarTech & Insights

Kolding

Er du studerende med passion for kommunikation og marketingplatforme?

Dine arbejdsopgaver vil variere meget, da dine ansvarsområder både vil være allokeret til tekniske Web- og IT-baserede opgaver, men også til opsætning af websider og nyhedsbreve.

Du får en unik mulighed for at opbygge værdifuld praktisk erfaring, der ikke blot kan sættes i en studierelevant kontekst, men ligeledes kan bidrage til udvikling af både dine faglige og personlige kompetencer.

Gem
Alfa Laval Kolding A/S

CNC Operatør

Kolding

Bliv en del af et godt kollegialt og uformelt arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere.

Vi drejer kegler på vores 5 Mazak-drejebænke og fræser huse på 3 Mazak- og Okuma-bearbejdningscentre. Derudover har vi en Duroc-drejebænk tilknyttet et Kuka-robotanlæg. På vores 3 svejserobotter, svejser vi kegler og huse. I overfladegruppen, sliber, slyngblæser og vasker vi vores emner.

Alfa Laval Kolding A/S
Gem
P. Christensen a/s

Mekaniker Vans

Kolding

Er du skarp til fejlsøgning og reparation af varebiler, og ønsker du at blive del af et bilhus med gode arbejdsforhold, hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet?

P. Christensen i Kolding er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Vi søger en mekaniker til værkstedet for Vans, hvor du vil indgå i et team af dedikerede og glade kolleger. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde og vidensdeling samt høj kvalitet og ekstraordinære kundeoplevelser.

Gem
Nic. Christiansen Gruppen

Financial controller

Kolding

Vil du være med på en spændende rejse sammen med Group Finance funktionen, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling?

Du bliver en del af en velfungerende afdeling bestående af syv dygtige specialister, som er ansvarlige for at sikre en transparens og nøjagtig koncernrapportering, budget og forecast. Teamet er kendt for sin høje faglighed og sit fokus på optimering, vidensdeling og udvikling.

Du vil bl.a. få ansvaret for en bred vifte af controlling opgaver, regnskab og rapportering, samt optimeringsprojekter på tværs af Group Finance.

Gem
EWII

IT-Supporter til energikoncern

Kolding

Bliv en del af en forretningsorienteret supportfunktion, der gør en forskel hver dag!

Se video om EWII som arbejdsplads

I IT-support er vi et team på 6 medarbejdere. Vi er en del af en stor og moderne IT-afdeling, som vi dagligt har en tæt dialog med – både gennem faglige og sociale møder. Som afdeling har vi et stærkt fællesskab, og vi nyder at give hinanden et smil på læben, selv på de travle dage.

Vi mangler dig, som har erfaring med support, ITSM og desuden et bredt kendskab til vores primære platforme, herunder Microsofts applikationsplatforme. Derudover har du erfaring med og forståelse for digitale løsninger.

EWII
Gem
Nic. Christiansen Gruppen

Ambitiøs Business Controller

Kolding

Drives du af at bringe dine økonomiske kompetencer i spil og derigennem forbedre beslutningstagningen og understøtte den videre udvikling af forretningen?

Du bliver en del af en velfungerende afdeling bestående af syv dygtige specialister, som alle arbejder med gruppens controlling, økonomistyring og rapportering.

Du får en central rolle og bliver ansvarlig for controlling og -sparring på tværs af forretningsområdet "Distribution", som indeholder vores import og dealer+ forretningsområder, der både håndterer import og salg af bl.a. Hyundai, BYD, Jaguar og Land Rover i Danmark.

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S

IT-supporter

Kolding

Hos Davidsen arbejder vi hver dag målrettet på at udvikle os selv og hinanden, og lige nu søger vi en IT-supporter.

I dette job bliver du del af vores IT-driftsafdeling, som leverer 1st level support og har en stor berøringsflade til forretningen og vores kolleger i IT-udvikling.

Din dag hos os vil være præget af at yde support til dine ca. 800 kolleger rundt i afdelingerne. Herudover kommer du til at konfigurere PC’er, telefoner og øvrigt IT-udstyr samt sikre korrekt opsætning af hardware i vores afdelinger rundt i landet, ligesom du vil få ansvaret for drive udvalgte applikationer.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV