431 job matcher din søgning 431 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

European Wood Corporation ApSChinese speaking Sales Assistant

European Wood Corporation ApS, Kolding

European Wood Corporation is a young, dynamic and international trading company with experience in the global trade of wood products, logs and lumber. We have launched an ambitious growth strategy and wish to expand our Chinese sales team.

Our company has grown significantly in China over the past 5 years. We want to continue our growth in China in the years to come. Our company has a good reputation and high-quality products to offer our customers.

Your main tasks will be:

 • Creating and sending out sales offers, follow up and get feed back
 • Negotiation and closing deals
 • Contracting and documentation
TREFOR
Projekttekniker – fjernvarmedistribution

TREFOR, Kolding

Som projekttekniker i TREFOR Varme fører du tilsyn med anlægsarbejde på distributionsnettet. Arbejdet varetages af eksterne entreprenører og du arbejder tæt sammen med TREFOR Varmes projektledere. TREFOR Varme er en del af EWII Koncernen, hvor du kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag.

Du indgår i en professionel afdeling, hvor du samarbejder tæt med TREFOR Varmes projektledere og varetager tilsynsopgaven overfor jord- og rørentreprenørerne og sikrer gennem tilsyn, instruktioner og procedurer, at kvalitetsstandarder overholdes.

Derudover sikrer du, at al dokumentation omkring kvalitet håndteres efter gældende forskrifter.

TREFOR
Kolding Ejendomsadministration ApSEjendomsadministrator

Kolding Ejendomsadministration ApS

Administrationsselskabet Kolding Ejendomsadministration ApS søger grundet stigende tilgang af kunder en dygtig og kompetent ejendomsadministrator, som selvstændigt skal varetage ejendomsadministration af en portefølje (hovedsageligt boliger).

Jobbet:

 • Bogholderi – regnskab, bogføring og afstemning.
 • Huslejeopkrævning samt restancestyring.
 • Lejereguleringer og varslingsskrivelser.
 • Betalinger.
 • Forbrugsregnskab – herunder koordinerer alt omkring forbrugsaflæsning og afregning med lejerne.
 • Besvarelser af daglige henvendelser fra lejer med flere.

Du vil primært skulle arbejde med din egen ejendomsportefølje, hvor arbejdet tilrettelægges med udgangspunkt i totaladministration og regnskabsmæssige opgaver. Du vil i stillingen have løbende kontakte med lejere, vicevært og håndværkere m.fl.

Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler til Sønderjylland søges af voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til Sønderjylland, der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.

KARSBERG – rekruttering og headhuntingLøsningsorienteret salgsingeniør

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for L&S INNOTEK i Kolding

L&S INNOTEK er førende inden for udviklingen af styretavler, automationsløsninger, samt komplette procesanlæg og maskinanlæg.

Som salgsingeniør får du reference til Salgs- & afdelingschef Automatik i L&S INNOTEK og du bliver en del af en flad organisation, hvor der er fokus på at skabe vækst og resultater opnås ved at finde de bedste løsninger for kunderne.

Med udgangspunkt fra kontoret i Kolding er du bindeleddet mellem virksomheden og kunden. Du driver selvstændigt dit marked gennem en vedholdende bearbejdning af både eksisterende kunder og opsøgende salg til nye. Dine opgaver består af:

 • Selvstændig planlægning af kundebesøg.
 • Aktiv deltagelse i forbindelse med udstillinger.
 • Udarbejdelse specifikationer og tilbud.
 • Supportere eksisterende kunder.
Green Hydrogen Systems A/S
Electrical Engineer

Green Hydrogen Systems A/S

I samarbejde med vores udviklingsteam, vil du komme til at arbejde med troubleshooting og vedligeholdelse på elektriske løsninger og designs for understøttelse af nuværende og fremtidigt produktprogram. Stillingen kræver effektiv interaktion for overførsel af viden og specifikationer til Supply Chain for dokumenteret vedligeholdelse af produktionsgrundlaget med fokus på den elektriske del af anlægget.

Du vil komme til at have ansvar for:

 • Root Cause analyser og udvikling af korrigerende handlinger og designs for at afhjælpe udfordringer ved produktion, service og hos kunder.
 • Håndtering af det elektriske design for eksisterende produkter.
 • Implementering af nye løsninger i produktion.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Kvalitetsingeniør/-tekniker

Green Hydrogen Systems A/S

Du vil i denne stilling blive medvirkende til at sikre løbende forbedringer for komponent-, proces- og produktkvalitet. Du vil endvidere deltage i både forbedrings- og årsagsanalyseprocesser i samarbejde med leverandører og kolleger. Du bruger din erfaring til at udvikle og rapportere for kvalitetsperformance og -mål. Audits og kvalitetsudvikling med leverandører er succeskriterier, når du bidrager ved at gå forrest i at skabe en proaktiv kvalitetskultur hos Green Hydrogen Systems.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Indgangskontrol på nøglekomponenter samt færdigvarekontrol.
 • Facilitere og drive 8D og NCR-processer.
 • Vedligeholde, kontrollere og forbedre kontrolplaner og kvalitetsdokumentation.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Erfaren udviklingsingeniør med mekanisk baggrund

Green Hydrogen Systems A/S

I samarbejde med vores udviklingsteam er du med til at udvikle mekaniske løsninger til vores produkter. I arbejder med udvikling af nye, innovative, robuste og kosteffektive løsninger til virksomhedens nuværende og fremtidige produktprogram. Stillingen kræver effektiv interaktion, overførsel af viden og specifikationer til Supply Chain, ligesom der er stor berøringsflade til kolleger i hele organisationen.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Udvikling af mekaniske designs og innovative løsninger.
 • Generering af 3D-modeller i SolidWorks.
 • Styrkeberegninger og vurderinger mod stillede krav.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Laborant søges til målinger i forbindelse med R&D og kvalitetskontrol

Green Hydrogen Systems A/S

Vores virksomhed er inde i en rivende udvikling og vi har brug for yderligere ambitiøse og iderige folk. Som laborant i vores Technology-afdeling, vil du blive en del af et dygtigt team af folk med mange forskellige kompetencer. Du vil arbejde i vores nyindrettede laboratorium i Kolding, hvor der arbejdes med analyse af gas og væskeprøver samt test og kvalitetskontrol af prøver fra produktionen. Du vil være ansvarlig for dokumentationen af resultater fra test og kvalitetskontrol således vi opretholder sporbarhed.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Gasanalyse af prøver fra vores testanlæg.
 • Analyse af væskeprøver fra vores elektrolyseanlæg og produktionen.
 • Test og kvalitetssikring af emner fra produktionen.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Produktionsteknolog

Green Hydrogen Systems A/S

Vores virksomhed er inde i en rivende udvikling og vi har brug for yderligere ambitiøse og iderige folk. Som produktionsteknolog i vores PTA, vil du blive en del af et dygtigt team af folk med mange forskellige kompetencer. Du vil medvirke til at opretholde et sikkert arbejdsmiljø, når du gennem dine opgaver med at procesoptimere, udarbejder instruktioner, kontrolplaner og PFMEA. Vi har brug for en medarbejder, der tager ejerskab af processer og dokumentation for understøttelse af vores produktion.

Du vil komme til at arbejde med:

 • At opretholde et sikkert arbejdsmiljø.
 • Stykliste- og rutetilretning.
 • Identifikation af og implementering af procesforbedringer (PFMEA).
 • Produktionstest samt godkendelse af trykbærende udstyr.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Public Funding Project Manager

Green Hydrogen Systems A/S

In this job, you will be responsible for Green Hydrogen Systems increasing portfolio of publicly funded projects. You will refer to our Head of Technology and be responsible for developing our public funding strategy and executing it in close collaboration with our R&D departments in Kolding and Lyngby as well as our business development organisation.

Your role will be to participate in drafting of new calls, finding partners and forming consortia, submitting applications for national and EU funding agencies, as well as managing existing projects.

Your main tasks will be:

 • Representing Green Hydrogen Systems with respect to funding agencies.
 • Participate in drafting of public funding calls e.g. via Hydrogen Europe.
 • Locating new relevant R&D partners to join new and existing consortia.
Green Hydrogen Systems A/S
Vattenfall A/SAsset Integrity Engineer – Engineering

Vattenfall A/S, Hamburg or Kolding

We are looking for an Asset Integrity Engineer - Engineering to work within our Business Area Wind, Offshore, Engineering.

Working within the Asset Integrity Management Department in AIM and WTG Engineering, the Asset Integrity Engineer will work with a variety of stakeholders especially in Offshore Engineering, Asset Management and Operations Delivery to ensure focus on optimising the operational life and yield of the windfarms and our portfolio of operating assets.

As part of the Engineering Department and fully deployed to support our Asset Integrity Management:

 • Being part of setup of the AIM framework, delivering and systematic approach to Asset Integrity Management
 • Report accurately on the performance, status, and health of our assets.
 • Ensure Our integrity is understood across our operating fleet and, also ensure readiness within Asset Integrity for our future projects.
Vattenfall A/SJunior Structural Engineer

Vattenfall A/S, Kolding, Copenhagen or Hamburg

For our Civil and Structure department in Engineering within Business Area Wind, we are looking for a Junior Structural Engineer to be part of our primary steel design team.

As our new Junior Structural Engineer your main responsibility will be focused around design of primary steel for monopile foundations for specific projects. In addition, you will also be engaged in development of in-house design tools and methodologies and be a part of developing competencies within new foundation types.

Vattenfall A/SServer Engineer for Wind Farm IT Operations (m/f/d)

Vattenfall A/S, Kolding

We are looking for a Server Engineer to support the operational fleet. And also to secure that all wind farms of Vattenfall Wind Power are operated safely and have lucrative competitive advantages.

As Server Engineer your main focus will be operational tasks including configuring and testing our virtual and physical server and storage platforms. This will also include backup of our infrastructure in a distributed geographical environment.

YOUR RESPONSIBILITY WILL INCLUDE:

 • Maintaining the virtual infrastructure hardware, operating systems, and VMs on servers that support business processing requirements.
 • Maintain, upgrade, and implement improvements to the VMware vCenter and ESXi infrastructure.
 • Maintain VM templates for building servers in the virtual environment.
Comentum ApSSælger, Erhverv

Comentum ApS søger for Garant Høi Tøpper A/S i Kolding

Som en del af en allerede velfungerende afdeling, vil du få ansvaret for at videreudvikle eksisterende kunder og opsøge nye. Du får dit eget budget, og dermed ansvaret for både top- og bundlinje. Gennem en aktiv deltagelse i relevante netværk, bygger du relationer til kunder og samarbejdspartnere og sørger for både at være synlig og tilgængelig.

Den rette kandidat til jobbet kommer fra en tilsvarende stilling i byggebranchen, og ideelt set er du allerede et kendt ansigt med et eksisterende netværk i markedsområdet. Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og ambitiøs med et stort drive, og du er en god købmand. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at lykkes og imødekomme kundens forventninger. Du kan identificere, skabe og udvikle langvarige relationer og et stærkt netværk. Vi forventer at du er teamplayer, der samtidig kan agere på egen hånd.

Comentum ApSProjektleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Aabenraa, Rødekro, Haderslev eller Kolding

Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst. Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere især en stor nøglekunde, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Virksomheden henvender sig til egne kunder, men indgår også som underleverandør i andres entrepriser. Dit daglige arbejdssted kan tilpasses din bopæl, og den afdeling der ligger tættest på.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne. Du besidder en naturlig autoritet og gennemslagskraft, og du har en forretningsorienteret tilgang til opgaverne.

Lemvigh-Müller A/S
Business Consultant til Procurement & Market Excellence

Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Er du strateg, og brænder du for at være med til at skabe fremtidens måde at arbejde med strategisk indkøb og category management? Vil du være med til at udvikle kategoristrategier, der sikrer, at vi skaber mest mulig værdi, samtidig med at du kan definere, udvikle og implementere best in class procurement processer og værktøjer, der sikrer operational excellence, i samarbejde med dygtige kollegaer?

Lemvigh-Müller søger nu en Business Consultant til vores Procurement & Market Excellence team, der vil være del af den spændende rejse, vi er på!

Spa Kompagniet ApSSælger

Spa Kompagniet ApS, Kolding

SPA Kompagniet er en international virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og salg af VVS- og wellness-produkter.

Vi er altid i en spændende udvikling og beskæftiger os med innovativ udvikling og salg af luksusprodukter, hvilket også betyder, at vi har en aktiv og varieret dag, hvor ikke to dage er ens.

Vi søger en sælger til vores butik og showroom i Kolding, med opstart hurtigst muligt. Opgaverne består både af salg, administration samt operationelle opgaver i på lageret m.m.

Opgaverne vil være:

 • Behovsafdækning og salg til kunder, private og B2B
 • Administrative opgaver i forbindelse med salg, såsom booking af fragt m.m.
 • Lagerarbejde f.eks. i forhold til udlevering af varer
 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
Unit IT
Ope­ra­tions Con­sul­tant

Unit IT, København eller Kolding

Er du drevet af at skabe den bedste infrastrukturleverance og rådgivning for dine kunder hvor Azure, Cloud er en naturlig del af tilgangen? Har du de seneste år beskæftiget dig indgående med Microsoft teknologier og ønsker du at hjælpe kunderne i rejsen fra on-premise til cloud? Så er dette jobbet for dig.

Du kommer til at arbejde med design, rådgivning, etablering, drift og fejlsøgning af de nyeste teknologier i vores kunders infrastruktur både on-premise, hybrid og cloud. Arbejdsopgaverne omfatter varetagelse af de almindeligt forekomne opgaver som Operations Consultant, herunder, men ikke begrænset til:

 • Managed Services driftsopgaver
 • Kundevendt kommunikation ifm. tilbudsgivning og onbording
 • Arkitektur- og rådgivningsopgaver med fokus på cloudløsninger til nye og eksisterende kunder
Unit IT