460 job matcher din søgning 460 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VELUX A/S
Business Process Specialist

VELUX A/S, Kolding

Do you thrive on developing and optimising business processes globally? Are you keen on putting your SAP knowledge into play as you ensure our SAP Logistics platform and integrations are optimised? Do you want to work in a position with real impact on the finished product? Then you may be exactly what we are looking for!

VELUX A/S

Within the frames of both processes and SAP optimization, your primary activities and responsibilities will be to:

 • Develop competences of your regional team members
 • Navigate within the agreed business templates, roll out projects globally
 • Collaborate closely with GOF market supporters, Business Process Manager and your colleagues in the VELUX IT department
VELUX A/S
Region Syddanmark Udviklere til vigtige sundhedssystemer

Region Syddanmark, Kolding eller Odense

Er du eventuelt nyuddannet og med stor appetit på at bruge det, du har lært? Og har du lyst til at få rygsækken fuld af viden og erfaring om Java-udvikling?

I Udviklingsfunktionen i Regional IT er vi 30 dygtige og kompetente kollegaer fordelt på tre teams, hvor udviklere, UX-designere, integrationskoordinatorer, scrummastere og product ownere arbejder tæt sammen.

Som udvikler vil du arbejde tæt sammen med dit team samt testere og IT-arkitekter om at skabe de bedste IT-løsninger til bl.a. regionens sygehuse, og du er også med helt ude hos brugerne.

Gem
StudentConsulting Danmark ApS Kundeservice til spændende virksomhed i Kolding

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde

Har du et naturligt flair for kundeservice og lyst til at være en del af en virksomhed, der tilbyder et spændende job med mulighed for stor udvikling? Vil du være en del af et socialt arbejdsmiljø med attraktive medarbejdergoder? Så læs med her!

Indrykket:
Gram Equipment A/S
Montører

Gram Equipment A/S, Kolding

Ønsker du et job med alsidige og spændende arbejdsopgaver, hvor du er med i processen fra start til slut og selv kan tilrettelægge din dag? Vil du prøve noget nyt eller brænder du allerede for at samle nye maskiner? Så er det her, du skal læse videre. Vi har travlt og søger derfor flere dygtige faglærte og ufaglærte medarbejdere til faste stillinger i vores produktion.

Bliv del af en global virksomhed, der udvikler og sælger noget af verdens mest innovative og fascinerende udstyr til industriel isproduktion.

Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Vore produkter er komplicerede iscrememaskiner, som vi i samarbejde med kunden designer og monterer

Gram Equipment A/S
Gram Equipment A/S
Elektrikere

Gram Equipment A/S, Kolding

Brænder du for teknologi og el-tekniske løsninger? Trives du med en afvekslende hverdag, hvor du får tingene til at spille og er i kontakt med mange forskellige mennesker? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og sælger noget af verdens mest fascinerende udstyr til industriel isproduktion?

Vi har mange spændende projekter og udvider derfor vores team med flere Industrielektriker.

Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Vore produkter er højteknologiske iscrememaskiner, som vi i samarbejde med kunden designer og monterer. Hver maskine er kundetilpasset, og vores medarbejdere sætter en ære i at levere kvalitet og præcision i maskinbygningen.

Gram Equipment A/S
EWII
Finansiel Controller

EWII, Kolding

Den grønne omstilling og digitaliseringen medfører en spændende og hastig udvikling i EWII, som vi i Økonomi skal understøtte med en skarp, relevant og digital ydelse til forretningen. Derfor opruster vi. Vil du med på rejsen?

EWII A/S

Økonomiafdelingen består af 20 medarbejdere fordelt på to teams: bogholderi og økonomistyring, og du bliver en del af økonomistyring. Vi har en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau inden for alle økonomiske discipliner. Du får indflydelse på løsningen af dine opgaver og på at optimere vores eksisterende processer.

Du vil få selvstændigt ansvar for følgende opgaver for et eller flere af vores selskaber:

 • Regnskabsaflæggelse
 • Transfer pricing
 • Skat
EWII
EWII
Business Controller

EWII, Kolding

Vil du være en del af en virksomhed, hvor nysgerrigheden er i højsædet og der konstant er nye spændende opgaver? Synes du ligesom vi, at energiområdet er spændende? Har du blik for at digitalisere processer, og er du klar på at lave nye og spændende principper for, hvordan vi følger op på økonomien og udvikler økonomistyringen? Så er her en spændende stilling til dig.

EWII A/S

Du får ansvar for controlling i vores energi-forretning og flere øvrige kommercielle områder. Alle er områder med fokus, vækst og højt aktivitetsniveau. Du sørger for budgetlægning, opfølgning og support til forretningen med relevante nøgletal og sparring omkring forretningen.

Opgaverne løses i et tæt samarbejde med kollegaerne i Økonomi, så sparring og vidensdeling bliver en naturlig del af din hverdag.

EWII
IT Relation A/S
Junior IT Implementation Specialist

IT Relation A/S, Herning, Viby J., København eller Kolding

Vil du være en del af en virksomhed, der er i rivende udvikling og tæt på kunderne? Har du gode kommunikations- og samarbejdsevner og erfaring med IT? Er du fyldt med gåpåmod og lysten til at lære nye ting? Så er du måske vores nye kollega i Implementation!

Din primære rolle bliver at migrere og opdatere kundernes IT-løsninger ind i et af IT Relations datacentre, i kundens Public Cloud eller i en kombination af disse. Du vil blive en del af et team på 4-6 konsulenter i Transition i Implementeringsteamet. Du vil få støtte og vejledning af de andre konsulenter i vores team. I IT Relation arbejder vi tæt sammen med andre afdelinger og bruger hinandens kompetencer for at yde den bedste service til kunden.

IT Relation A/S
Contrans A/S Mekaniker

Contrans A/S, Kolding

Vi har rigtig travlt med at servicere vores flåde og søger derfor en mekaniker til vores værksted. Du kommer til at indgå i et team af seks, hvor du hovedsageligt kommer til at syne og servicere vores 550 container chassiser.

Der vil også forekomme mindre reparationer på vores 225 lastbiler, de bliver dog hovedsageligt serviceret og repareret på mærkeværksteder.

Du har en relevant uddannelse/erfaring indenfor mekanikerfaget eller lignede samtidig med at hænderne er skruet rigtigt på.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Wasi
Sælger til rustfri befæstelse

Wasi, Kolding

Med base fra vores kontor i Kolding består jobbet i at kontakte eksisterende kunder og nye kunder inden for rustfri befæstelse, lave tilbud til kunder og følge op på disse tilbud. Kunderne, der befinder sig i Jylland og på Fyn, kontaktes over telefon, som du selv står for planlægningen af.

Du overvåger kundernes købemønstre og kan derigennem selvstændigt målrette din indsats. Du får dit eget budget, som du kan måle din indsats op imod. Til at støtte dig vedr. produktspørgsmål og priser, vil du have tæt kontakt til medarbejderne i Kolding og WASI Tyskland

Lidl Danmark K/S Projektleder til ejendomsafdeling i Lidl

Lidl Danmark K/S, Kolding

Er du klar til at begynde en karriere hos Europas største dagligvarekæde, som er i rivende udvikling?

Som Projektleder i vores ejendomsafdeling, sørger du for at holde styr på hele vores butiks- og ejendomsportefølje i samarbejde med resten af teamet.

Ejendomsafdelingen laver blandt andet beregninger og analyser, der er med til at afgøre, hvor vi bygger vores nye butikker, og hvilke af vores eksisterende butikker, der skal renoveres for at sikre høj kvalitet og en god kundeoplevelse i alle vores butikker. Derudover analyserer afdelingen også regelmæssigt på, hvordan vores butikker klarer sig på de forskellige lokationer.

Vi tilbyder

 • En stilling i en international virksomhed i rivende udvikling
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, åbenhed og humor
 • En spændende og varierende arbejdsdag med personlig og faglig udvikling
Lidl Danmark K/S
Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne Servicerådgiver

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Odense eller Kolding

Har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse, og er du serviceminded, teknisk og administrativt stærk? Så er det dig, vi leder efter.

Du kommer til at indgå i vores eftermarkedsteam og fungerer som sparringspartner på serviceplaner og eftermarkedsløsninger til både værkstedschefer og sælgere i alle vores afdelinger.

Et udpluk af dine opgaver er:

 • Sørge for, at alle nye lastbiler har en serviceplan og bliver indkaldt til service.
 • Afholde dialoger med kunden om kørselsbehov osv. samt lave ændringer efter kundebehov såsom årligt kørte km, løbetid, indhold i kontrakten og tilpasning af serviceplaner.
 • Udarbejde tilbud og salg af servicekontrakter til både nysalg og eftersalg.
Würth Danmark A/S
Sælger til det offentlige marked  (Fokus)

Würth Danmark A/S

Sælger til det offentlige marked via Call Center i Kolding.

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Dit primære arbejdsredskab bliver telefonen. Du sidder i vores Call Center sammen med 22 andre kolleger i Kolding. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og ringer til potentielle kunder. Du overtager et sundt og bæredygtigt distrikt, og vil fungere som kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning.

Würth Danmark A/S
Gem
Arkil A/S
Arkil i Kolding søger en maskinfører til Jorddeponi i Seest

Arkil A/S, Kolding

Vi har travlt og søger derfor en rutineret maskinfører til jorddeponi i Seest. Har du erfaring med kørsel af maskiner og tager du gerne arbejdshandsken på og giver en hånd med? - Så har vi jobbet til dig.

Du bliver tilknyttet vores anlægsafdeling i Kolding, der beskæftiger ca. 114 medarbejdere. Vi udfører projekter inden for kloakerings- og forsyningsledninger samt traditionelle anlægsopgaver. Du vil primært blive tilknyttet jorddeponi i Seest, Kolding.

Dine arbejdsopgaver

 • Betjening af Volvo L90
 • Kontrol af jordleverancer
 • Disponering og slutplacering af jord
EWII
Junior Trader til grøn energihandel

EWII, Kolding

Synes du, at børshandel og energimarkedet er spændende? Vil du gerne sætte et grønt fodspor og præge den grønne omstilling? Så søger EWII Trading tre junior energitradere til vores handelsafdeling til handel på energimarkederne – og hvis du har et højt energiniveau, så kunne det være dig.

EWII A/S

Du bliver en del af et stærkt team på 9 i en større energikoncern, hvor vi udvikler en stabil forretning og nu ønsker at sætte nye standarder for handlen med grøn energi. Vi ser et potentiale i at handle på det kontinentale Europa og de britiske øer. Derfor bliver det din opgave at udnytte disse muligheder.

Helt konkret kommer du til at

 • Få ansvar for EWIIs fysiske tradingforretning på de europæiske energimarkeder i tæt samspil med dine kolleger.
 • Udarbejde og eksekvere trading-strategier.
 • Være medansvarlig for at nå tradingforretningens mål.
EWII
Dansk Fjernvarme Servicemedarbejder & receptionist med flair for medlemsbetjening

Dansk Fjernvarme, Kolding

Hos Dansk Fjernvarme arbejder vi for, at medlemmer og eksterne gæster får den bedste oplevelse, når de kontakter os via mail eller telefon, er til et fysisk møde eller på kursus i Fjernvarmens Hus i Kolding. Så kan du yde god service samt bevare overblikket i en til tider travl hverdag, er du måske vores nye kollega.

Som servicemedarbejder & receptionist hos Dansk Fjernvarme bliver du vores ansigt udadtil både i det fysiske møde med vores medlemmer og eksterne samarbejdspartnere og gennem telefonisk/skriftlig kontakt.

Du bliver en del af drifts- og serviceteamet hos Dansk Fjernvarme, og dine opgaver bliver blandt andet at betjene vores reception og forestå den praktiske forberedelse og gennemførelse af vores møder, kurser og arrangementer. Derudover kommer du til at samarbejde tæt med Kurser & Events-afdelingen om at få styr på de praktiske detaljer.

VORDINGBORG KØKKENET
Salgschef

VORDINGBORG KØKKENET, Kolding

Kan du opbygge en salgsstruktur samt et salgsteam, der leverer resultater? Kan du motivere dit team samt skabe arbejdsglæde?

Vi søger dig, som har en stærk lederprofil og som med din udadvendte rolle, som salgschef, kan inspirere og lede salgsteamet i vores 1600 m2 store og ny renoverede butik, beliggende i Koldings handelscentrum.

Du har ansvaret for at få dine kolleger til at præstere deres bedste gennem løbende sparring og vejledning. Du har viljen og evnen til at erobre køkkenmarkedet, hvilket betyder, at du ser muligheder og løsninger, som du er i stand til at implementere i praksis.

VORDINGBORG KØKKENET