5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
HANSENBERG

Gartner

Kolding

HANSENBERG søger en dygtig og stabil gartner/handyman til at indgå i Bygningstjenesten, som er et selvstændigt og velfungerende team på seks medarbejdere, der tager sig af service- og vedligeholdelsesopgaver samt pleje af udvendige arealer på skolens adresser.

Du skal kunne varetage den daglige pasning af de grønne områder omkring HANSENBERGs adresser. I vinterhalvåret vil der være snerydning og saltning, beskæring af buske og træer samt reparationer og vedligehold af Bygningstjenestens maskiner. Derudover må der forventes forefaldende arbejde indendørs.

HANSENBERG
Danish Agro a.m.b.a.

Høstmedhjælpere til vores laboratorie

Kolding

Er du lige færdig med dit studie? Ønsker du et sommerferiejob? Eller er du bare frisk, veludhvilet og klar til at arbejde? Så har vi stillingen til dig!

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af håndtering af kornprøver, og alt hvad det indebærer.

Der er tale om en fleksibel stilling, hvor der er mulighed for både fuldtid eller deltid – dag-, aften- og natarbejde, samt weekend arbejde.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Gem
HANSENBERG

Underviser til landbrugsuddannelsen

Kolding

Har du lyst til at undervise unge indenfor primært landbrugsområdet – og ind imellem dyrepasserområdet – samt bidrage med din faglige viden i et inspirerende læringsmiljø?

Undervisningen dækker bredt indenfor planter, maskiner og økonomi samt alle dyregrupper. Der undervises i grundfagene på niveauerne F-C. Desuden er der projekter om samfund, miljø, samarbejde, faglig kommunikation samt erhvervsintroduktion og brobygning. Derudover skal du kunne vejlede og coache eleverne.

HANSENBERG
Better Energy

Site & Preparation Specialist – Specialist til arealforberedelse til solcelleparker

Sønderborg, Kolding

Arbejder du i dag som entreprenørformand, driftleder, anlægsstruktør, rådgiver eller lignende – og brænder du for den grønne omstilling?

Du får ansvar for den vigtige proces omkring arealforberedelser i forbindelse med BE’s byggepladser. Dette indebærer tæt kontakt og ansvar for underentreprenørers opgaver, samt sikre BE’s retningslinjer for sikkerhed, kvalitetssikring og lokale myndigheder.

Better Energy

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV