10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
BOVIA

Vil du være vores nye lønkonsulent?

Kolding

Trives du med at jonglere med tal og sikre præcision i deadlines? Så er du måske vores nye lønkonsulent hos Bovia.

Dine primære ansvarsområder, i forening med din kollega, vil omfatte en månedlige lønbehandling for ca. 120 medarbejdere både måneds-, og timelønnede, som ud over udbetalingen bl.a. omfatter afstemning af løn, mellem lønsystem (Azets), bogføring og e-Indkomst.

Du vil få betydelig indflydelse på både din egen udvikling og afdelingens fremtid.

Optimum HR søger for Spiras – Aabenraa
Gem
Optimum HR

Revisor til del- eller fuldtid

Aabenraa, Odense, Vojens eller Kolding

Ønsker du også at balancen skal gå op i både dit arbejdsliv og privatliv? Så kom med på holdet ved en af Danmarks største rådgivere indenfor landbrugssegmentet. Vi har plads og fleksibilitet, afhængig af hvor du befinder dig i dit liv. Med udvidelse af vores regnskabsteam og med dig på holdet, kan vi holde fuld fleksibilitet og høj faglighed internt i teamet og ud mod vores kunder.

Du vil indgå i et spændende miljø af revisorer og regnskabsspecialister, hvor du selv er med til at forme hverdagen og dine opgaver. Det vil sige, at de opgaver du trives bedst med, kan vi give dig flest af og derved forme dit drømmejob.

Optimum HR
Restaurant Flammen

Financial Controller med erfaring som revisor

Kolding

Brænder du for at arbejde i den finansielle del af en ambitiøs familieejet virksomhed med stærke værdier? Har du styr på din økonomiske værktøjskasse og motiveres du af at gøre en forskel hver dag?

Til vores Finance-afdeling søger vi en Financial Controller med erfaring som revisor. Du kan se frem til et varieret og fleksibelt job i et energisk miljø, hvor du bliver ansvarlig for Flammens regnskab, månedsafslutning, lønkørsel og forskellige Controller-opgaver.

Vi tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du i høj grad selv er med til at planlægge din arbejdstid

Gem
EWII

Junior Trader til Short Term Energy Trading

Kolding

Synes du, at Trading og Energibranchen lyder som et godt match for dig og din karriere? Og er du ambitiøs, ansvarsbevidst og klar på at tage én for holdet, når der skal løftes i flok?

Se video om EWII som arbejdsplads

Sammen med dine kolleger i afdelingen udvikler du nye handelsstrategier og er selv med til at handle på børsen.

Der vil rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Din retning og udvikling vil afhænge af dine kompetencer og ønsker, som du jævnligt har samtale med din leder om.

EWII
Change Direction ApS søger for Bredana Axcite A/S
Gem
Change Direction ApS

Brænder du for Dynamics 365 Finance og Power BI?

Kolding eller Aarhus V

Bredana Axcite ønsker at styrke teamet af finanskonsulenter med en stærk Finance Lead-frontløber.

Du bliver produktansvarlig for Dynamics 365 Finance, skal fungere som løsningsarkitekt og bliver "spillende træner" sammen med de øvrige finanskonsulenter.

Din hverdag vil i høj grad være præget af frihed under ansvar, så du kan finde den helt rette work-life balance for dig.

Change Direction ApS
Green Hydrogen Systems A/S

Finance Business Partner

Kolding

Do you want to play a key role in controlling and ensuring a good project economy? Do you thrive in a dynamic environment? Are you motivated by the prospect of close collaboration with internal stakeholders? Then this could be the opportunity for you. We are looking for a Finance Business Partner to join our team at Green Hydrogen Systems.

As Finance Business Partner, you will play a crucial role in guaranteeing an accurate portrayal of internal project finances. In close collaboration with the Project Managers, your primary focus will be monitoring project implementation, ensuring timely execution, adherence to budgetary constraints, and compliance with prerequisites.

Green Hydrogen Systems A/S
RSM Danmark

Regnskabsassistent

Kolding

Bliv en del af en revisionsvirksomhed med fokus på samarbejde, høj kvalitet og forståelse for den enkelte medarbejder.

Som vores nye kollega i erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en fast gruppe af kunder hos hvem, du er tilknyttet som regnskabsassistent. Du bliver deres sparringspartner inden for bogholderi, løn, moms og digitalisering af arbejdsgange. Samtidig vil du opleve at du har stor frihed til at planlægge din hverdag.

Vi klæder dig på til opgaven gennem introduktion til kunderne, uddannelse og via sparring med dine kollegaer.

RSM Danmark
SCHOU COMPANY A/S

Kreditorbogholder til international handelsvirksomhed

Kolding

Elsker du tal og giver det dig energi at optimere og få arbejdsgange samt processer indenfor bogføring til at køre mest optimalt? Kunne du tænke dig at arbejde i en succesfuld virksomhed, hvor du bliver udfordret på dine evner, får løbende sparring med fagligt stærke kolleger, i en organisation hvor humor og stærkt sammenhold er i centrum?

Som Accountant Payable bliver dit primære ansvarsområder at sikre korrekt håndtering indenfor vores kreditorområde. Dette omfatter registreringer, overvågninger samt vedligeholdelser af alle økonomiske transaktioner med vores kreditorer.

BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

Kolding, Hirtshals, Frederikshavn

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
temp-team

Controlling Manager med solide analystiske evner til nøglefunktion

Kolding

Hvis du samtidig har erfaring med ledelse og evnen til effektivt samarbejde på tværs af forskellige initiativer med fokus på...

Indrykket:
Hentet fra temp-team

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV