Tak for din interesse for jobglæderapporten. Du modtager en mail med adgang til rapporten i pdf-version på den mailadresse, du angav. Der kan gå nogle minutter, før du modtager den.

Jobglæde betaler sig, så kort kan det siges

Ikke desto mindre har vi skrevet en hel rapport om, hvordan jobglæde kan bruges som metodisk greb i employer branding, rekruttering, medarbejderudvikling og hele det øvrige repertoire inden for HR og personaleledelse.

The report is also available in English, just fill out the form below, and you will receive an email from us.


Hent Jobglæderapport

Når du downloader en rapport eller analyse, behandler vi personoplysninger om dig i form af dine kontaktinformationer (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.Ja tak, jeg giver hermed samtykke til, at Jobindex må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevstilmeldingen ved at klikke på afmeldingslink i bunden af mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Jobglæde er medarbejdertrivsel for fulde gardiner

Tilfredse medarbejdere søger måske ikke aktivt væk. Men når jobglæde sættes på formel, giver det positiv genlyd i virksomhedens årsregnskab og gør arbejdspladsen til en produktiv fornøjelse for medarbejderne. Den viden ønsker de færreste i HR at gå glip af.


Hent branche specifikke rapporter fra 2021