Hvor mange stjerner giver du din arbejdsplads?

Rigtig mange deler med glæde selfies, videoer og opdateringer på sociale medier fra deres arbejdsliv – hvor de især viser jobglæden frem. Men der er også en anden og lettere måde at få budskabet ud på. Nemlig ved at foretage en evaluering af din nuværende eller tidligere arbejdsplads via jobindex.dk. Så hjælper du samtidig andre interesserede i at finde frem til de gode arbejdspladser.

6 værktøjer til at styrke din jobsøgning

Undgå at få kolde fødder, inden du tiltræder en ny stilling – og øg chancen for jobglæde. Vores værktøjer hjælper dig til at afstemme det vigtigste, inden du takker ja til et nyt job.

Sig fra, få alle med og øg din egen jobglæde

Når vi nu bruger det meste af vores vågne tid på jobbet sammen med vores kollegaer, så synes vi i Jobindex, at det er vigtigt, at vi har glæde på jobbet.

Tag testen – hvordan ser din jobglæde ud?

Ofte glemmer man at få et ordentligt kig på sin egen jobglæde. For dagene tager hinanden, og man bliver let begravet i hverdagen. Derfor har vi – sammen med Ennova – udarbejdet en test, som du kan tage på få minutter. Den giver dig klar besked om din aktuelle jobglæde, og du finder ud af, hvilke områder der fylder mest hos dig. Og ikke mindst, hvad du eventuelt kan tage fat i for at forbedre jobglæden.