Har du styr på jobglæden i din virksomhed?

Medarbejderne er en virksomheds største asset i vores optik, og vi mener, at jobglæde baner vejen til en succesrig virksomhed. Ledere, der ikke mener jobglæde er vigtigt, skal huske, at jobglæde går i bundlinjen.

Jobglæde – hvad handler det nu om? Når vi nu bruger det meste af vores vågne tid på jobbet, så synes vi i Jobindex, at det er vigtigt, at vi har glæde på jobbet. Vi mener, det bør gennemsyre alt. Som en slags svar, snarere end et spørgsmål om hvorfor. Jobglæde. Derfor.

Vi i Jobindex ønsker at engagere Danmark i en fælles mission, hvor vi sammen fremmer jobglæden. Vi forsøger at sætte fokus på det ved landsdækkende tv- og biografkampagner, og vi mener, man skal sige fra over for dårlig jobglæde.

Vi lader ikke dig som leder alene – på denne side finder du råd om at øge jobglæden, muligheden for at kortlægge jobglæden i din virksomhed og anden nyttig viden om, hvad der skal til at få de gladeste arbejdspladser med høj jobglæde. Kig med, for vi opdaterer løbende med relevant viden og support, så du og din virksomhed også kan være med i missionen!

Onboarding

Er din onboarding noget, nye medarbejder bliver på eller siger op på?

Favorisering

Øg jobglæden og bundlinjen ved at nedbringe favorisering.

Grænseoverskridende adfærd

84 % har oplevet en chef, der fik over grænsen. Det dræber al jobglæde! Se her, hvad du kan gøre, hvis du får overskredet dine grænser på arbejde.

Ensomhed

Gode relationer på arbejde giver mere jobglæde og mindre ensomhed. Se de 5 gode råd til at få alle med!