Evalueringer gør jobglæden synlig

En evaluering er en vurdering fra en nuværende eller tidligere medarbejder om, hvordan det er at være ansat i din virksomhed. Evalueringer af din arbejdsplads finder du på din Virksomhedsprofil. Med evalueringer har kommende medarbejdere mulighed for at få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos jer og for at vurdere, om det er et sted, han eller hun kan opleve jobglæde. For karriereændringer er stadig en stor beslutning – og kandidater vurderer en potentiel, ny arbejdsplads nøje.

Vejen til en succesfuld virksomhed er brolagt med jobglæde

Medarbejderne er en virksomheds største asset i vores optik, og vi mener, at jobglæde baner vejen til en succesrig virksomhed. Ledere, der ikke mener jobglæde er vigtigt, skal huske, at jobglæde går i bundlinjen.

Jobglæderapporten for industribranchen er klar!

Vi har taget temperaturen på jobglæden i 15 væsentlige danske virksomheder i industrien. Se resultatet i rapporten.

Brug din Virksomhedsprofil som din talent pipeline

Hvordan din arbejdsplads tager sig ud over for jobsøgende, er ikke ligegyldigt. Tidligere var din virksomheds brand blandt kandidater vigtigt for at tiltrække de bedste kandidater, men i dag er det for at få kandidaterne til at sende en ansøgning. Derfor er summen af din virksomheds brand vigtig – jobglæde gør den store forskel - og du kan få din Virksomhedsprofil til at arbejde for dig.

Mål jobglæden med Jobindex GAIS

Hvis du ikke ved, hvordan jobglæden på din arbejdsplads er, kan du måle den med vores gratis værktøj GAIS – God Arbejdslyst Indeks Score. Udover at tage temperaturen på din arbejdsplads’ aktuelle jobglæde, kan du let lade GAIS-resultatet indgå i jeres evalueringer. Alt sammen viser kandidaterne, at I aktivt arbejder for jobglæde blandt jeres medarbejdere.

Hos Jobindex vil vi gerne fremme jobglæden

Vis jobglæden!

Lad os sammen sætte spotlight på de arbejdspladser, hvor medarbejderne er glade. Glade arbejdspladser er rare at være en del af – og jobglæde smitter direkte af på resultaterne. Glade arbejdspladser er mest attraktive for kandidater anno 2019, som ellers kan tillade sig at være kræsne. Derfor vil vi gerne vise, hvor de glade og gode arbejdspladser findes.


Publiceret 2019-01-17