JobglædeJobsøgning

Døren til de danske ar­bejds­plad­ser er åben – kig indenfor

Arbejdsmiljø er afgørende for jobglæde. Derfor er det vigtigt, at du rammer det rigtige, når du skifter job. Få et unikt indblik i netop det, når du søger job på Jobindex.

Når du søger et job, vil du sandsynligvis gerne vide mere om arbejdspladsen. Information, der dog kan være svær at opdrive, medmindre du kender en, der arbejder i virksomheden. Det har vi forsøgt at ændre på ved at lade vores jobannoncer linke til en virksomhedsprofil.

På en virksomhedsprofil kan du ikke alene se virksomhedens ledige stillinger, men også læse nuværende og tidligere medarbejderes evalueringer af arbejdspladsen – og det er til din fordel, når du skal vurdere, om du og virksomheden er det rette match for hinanden.

Bliv inviteret indenfor

Du kan måske have svært ved at forestille dig, hvad du kan få ud af den viden, en virksomhedsprofil gemmer på. Derfor har vi udvalgt 10 virksomheder med en profil, hvor du får det fulde udbytte og et indblik i, hvordan virksomheden er som arbejdsplads.

10 udvalgte virksomhedsprofiler

  1. Arla Foods
  2. Grundfos
  3. EY
  4. Dagli'Brugsen
  5. NCC Danmark
  6. GN Group
  7. Jyske Bank
  8. BDO
  9. Energinet
  10. Irma

Er du nysgerrig på at få et indblik i arbejdsmiljøet på andre arbejdspladser, kan du søge dem frem her.

Se, hvor de gode arbejdspladser findes

På Jobindex er over 7.000 danske arbejdspladser blevet evalueret af nuværende og tidligere medarbejdere mere end 150.000 gange. De evalueringer finder du på vores virksomhedsprofiler.

Medarbejderne evaluerer ved at give virksomheden stjerner fra 1 til 5 i en række kategorier og skrive en uddybende kommentar.

Evalueringerne på virksomhedsprofilerne er dit unikke indblik i virksomheden og skal hjælpe dig med at vurdere, om arbejdspladsen er den rette for dig. Noget, der tidligere har været svært, fordi vi måske kun kender en virksomhed af navn – hvis overhovedet – men sjældent ved tilstrækkeligt om, hvordan det er at arbejde i virksomheden.

Derfor er virksomhedsprofilerne det sted, du kan få viden om virksomhederne som arbejdsplads, og hvor døren altid står åben, og det gavner dig i din jobsøgning.

Husk, at du også selv kan evaluere din tidligere eller nuværende arbejdsplads ved at søge dem frem her.

Sådan evaluerer du

Hvad finder du ellers på virksomhedsprofilerne?

Med virksomhedsprofilerne får du indsigt i en lang række oplysninger om virksomhederne, herunder evalueringer af arbejdspladsen og ledige stillinger, men også muligheden for at følge virksomheden, nyheder, regnskabstal og annoncestatistik.

Antallet af evalueringer kan dog variere fra virksomhed til virksomhed.