EY

The exceptional EY experience

Velkommen til EY's virksomhedsprofil.

I EY stræber vi efter at skabe "a better working world". Vi engagerer os i at styrke konkurrenceevnen, optimerer arbejdspladser og hjælpe virksomheder med at håndtere udfordringer som globalisering, digitalisering og bæredygtighed. Dette er afgørende for at skabe en bedre arbejdsverden for vores medarbejdere, kunder og lokalsamfund. Når disse elementer fungerer optimalt, fungerer verden bedre.

Vi udvikler kompetente ledere og medarbejdere, der sammen skaber globale løsninger inden for vores serviceområder:

  • Assurance
  • Consulting
  • Tax & Law
  • Strategy and Transactions

Hos EY styrker vi vores medarbejderes mindset og færdigheder til at navigere og udvikle sig til de ledere, som en verden i transformation har brug for. Vi skaber karrierer, der er lige så unikke som vores medarbejdere, og vi støtter dem i at opbygge deres egne, unikke EY-oplevelser.

Tre smilende kolleger omkring en bærbar computer

En hybrid arbejdsmodel, der skaber fleksibilitet

Teknologi og automatisering forandrer den måde, vi arbejder på. Hos EY kan du kombinere globale muligheder med fleksible arbejdsmetoder. Vi kalder det den hybride arbejdsmodel. For når du trives, trives vi også. Modellen hjælper dig med at blive den bedste version af dig selv og få succes både professionelt og privat. Vi anerkender, at alle individer med forskellige behov for arbejdstider, fysiske rammer og samarbejdsmetoder. Måske henter du dine børn tidligt om torsdagen eller får energi til arbejdsdagen ved at træne om morgenen. Måske er du mest effektiv sidst på dagen eller henter inspiration ved at arbejde fra sommerhuset. Vores hybride arbejdsmodel er designet til, at du som medarbejder og alle dine 360.000 kolleger rundt omkring i verden sammensætter det arbejdsliv, der passer lige præcis jer.

9 ud af 10 vil arbejde fleksibelt. Er det dig? (youtube.com)

It’s yours to build

Du former selv din karriere, og vi støtter dig på vejen. Hos EY fremmer vi både vores egne karrierer og hinandens.

Vi vil støtte dig på rejsen til løbende at udvikle dig med inspirerende og givende oplevelser gennem hele din karriere – Det sker via samarbejde og det gode kollegaskab med faglighed og karriereambitioner i fokus. Vi leverer værktøjerne, læringen, fleksibiliteten og en mangfoldig og inkluderende kultur, så du kan blive den bedste version af dig selv, og hjælpe andre med at gøre det samme. Evnen til at invitere, udnytte og lære af forskellige perspektiver er nøglen til at levere til vores kunder.

Når du starter som ny kollega hos os, får du både en buddy og en counsellor. Mens din buddy sikrer, at du får en god start hos EY, hjælper din counsellor dig med faglig og personlig sparring gennem hele din karriere hos os.

Vi lægger nemlig vægt på, at du får de bedste vilkår for at nå dine mål – både på og uden for arbejdet.