EY

Vi investerer stort i vores medarbejdere

I EY arbejder vi for at skabe a better working world. Vi bidrager til at styrke konkurrencekraft, skabe arbejdspladser og til at hjælpe virksomheder med at håndtere udfordringer som globalisering, digitalisering og bæredygtighed. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for vores medarbejdere, vores kunder og vores lokalsamfund. Når disse fungerer bedre, fungerer verden bedre.

Du ejer din egen karriere hos EY. Du kan gøre næsten, hvad du vil, i det tempo, du vil. Her er masser af muligheder for at tage initiativ og arbejde dig ind på de områder, du synes er spændende.

Alexandra Faleberg,
Manager i Tax & Law

Nordisk virksomhed med et globalt netværk

Når du starter hos EY, bliver du en del af et globalt netværk med nogle af verdens førende specialister inden for dit felt.

Hver dag løfter vi store opgaver for nogle af verdens største virksomheder. Derfor kan du altid finde en kollega et sted i verden, der er parat til at dele inspiration og best practice.

Vi er stolte af vores gode arbejdsmiljø

Hos EY fremmer vi både vores egne karrierer og hinandens.

Vi vil støtte dig på rejsen til løbende at udvikle dit talent med inspirerende og givende oplevelser gennem hele din karriere – Dette opnås via samarbejde og det gode kollegaskab med faglighed og karriereambitioner i fokus. Vi holder jævnligt sociale arrangementer og events, så du får rig mulighed for at opbygge et stærkt netværk.

EY Nordic

7.600+

Ansatte

110+

kontorer

EY Global

284.000+

Ansatte

700+

kontorer

Et arbejdsliv, der matcher dine behov

Når du starter som ny kollega hos os, får du både en buddy og en counselor. Mens din buddy sikrer, at du får en god start hos EY, hjælper din counsellor dig med faglig og personlig sparring gennem hele din karriere hos os.

Vi lægger nemlig vægt på, at du får de bedste vilkår for at nå dine mål – både på og uden for arbejdet.

Da jeg kom tilbage fra barsel, fik jeg straks et spændende projekt. Men jeg har også ekstremt meget fleksibilitet, så jeg selv kan prioritere og planlægge, så det passer med mit familieliv.

Maria W. Lück,
Manager i Consulting

Vi er meget mere end revision

EY er ikke blot globalt førende inden for vores fem service lines, Assurance, Consulting, Tax, Strategy & Transactions og Core Business Services.

Vi tilbyder også mange stillinger inden for IT, AI og robotics, da vi arbejder med at optimere og automatisere vores kunders revisionssystemer.

Bliv branchespecialist

Hos os har du mulighed for at arbejde med førende virksomheder inden for netop de brancher, der interesserer dig.

Med udgangspunkt i vores brede faglige portefølje rummer vi i EY forandringer i erhvervslivet ved konstant at tilføre nye værktøjer og teknologi for at fremtidssikre vores medarbejdere og vores virksomhed.